|
|
![]() ![]() |
29.10.2012 - 18:48
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Pływak- bo tak wygląda rozmowa z ludźmi któży za najwyższy niepodwarzalny i ostateczny argument uważają - "bo Kościół Katolicki mówi o tym tak.."
|
|
|
|
29.10.2012 - 22:41
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Banalizować historię religii? Religie mają gigantyczny wpływ na życie ludzi. To dzięki nim powstają państwa, rozkwita sztuka, wybuchają wojny a szaraczki mordują się milionami. W imię zbanalizowanej historii religijności. Bo każdy jeden nie wie, w co i dlaczego wierzy. Nawet nie masz pojęcia, jak szczątkowa jest wiedza katolików na temat ich historii, fundamentów wiary, Pisma Świętego. (IMG:http://www.gamesprays.com/files/resource_media/preview/you-dont-say-6796_preview.jpg) Lepiej iść do kościoła i wziąć placebo. W czasie wojny też tak robili z lekami i działało. Dlaczego opłatek ma zadziałać inaczej niż pigułka? Bo św. Dariusz Sugier tak napisał? Powodzenia. Jestem osobą sceptyczną i potraktowałem to jako eksperyment. Nawet byłem lekko zaskoczony, bo zapomniałem o efekcie przeźroczystości. Poza tym, Darek nie jest pierwszą osobą, która mi to poleca. Ochłoń trochę, bo widzę, że mój post przyprawił Cię o ostry bóldupy ;) . Internetowy hejting już mnie nie śmieszy ;) . Wypróbuj to na sobie, bo taka dyskusja nie ma sensu. |
|
|
|
29.10.2012 - 23:26
|
|
|
Nie lubię rebusów i nie śledzę kwejka. Więc nie wiem, co oznacza ten obrazeczek w komentarzu :). Ajm juzin rityn połlisz only, kud ju?
Oj tak... przez twój post nie będę mógł zasnąć, bo głowa już mnie rozbolała xD. Nby co mam na sobie wypróbować, bo z twojego postu to nie wynika :P? |
|
|
|
31.10.2012 - 17:00
|
|
|
W tą niedzielę, jak byłem w Kościele, nie przyjąłem Komunii…
„Dlaczego? Co się stało panie Darku?” Bo przyjąłem CIAŁO CHRYSTUSA dzień wcześniej – w sobotę… Komunia to nie cukierki by ją codziennie przyjmować. Dwa razy w tygodniu, no góra trzy, jak już Otchłań zaczyna cisnąć… Kogoś podkurwia, że chodzę do Komunii? – Wow :) DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
31.10.2012 - 17:33
|
|
|
Darku, myślę że teraz - po swojej przemianie, powinieneś opowiedzieć jak patrzysz na wiele spraw, byłbym wdzięczny gdybyś opdpowiedział :)
- Czy czujesz się katolikiem ? - Co sądzisz o KK? - Co sądzisz o praktykowaniu eksterioryzacji. Oraz wiele więcej - od seksu, po reinkarnację. :) Pozdrawiam |
|
|
|
31.10.2012 - 18:04
|
|
|
Wszystko powiem, wszystko jak na spowiedzi. Znacie mnie. Wiele odpowiedzi znajdziecie w „Dziennikach Jessego”, wiele w moich postach, w których pragnę dzielić się sobą, ale wszystko musi mieć swój czas. Uwierzcie mi, jedno pytanie zrodzi 10 następnych. Proszę o cierpliwość .
Bywa tak, że jeden czyn odpowiada na tysiące pytań… DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
31.10.2012 - 18:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
W tą niedzielę, jak byłem w Kościele, nie przyjąłem Komunii… „Dlaczego? Co się stało panie Darku?” Bo przyjąłem CIAŁO CHRYSTUSA dzień wcześniej – w sobotę… Komunia to nie cukierki by ją codziennie przyjmować. Dwa razy w tygodniu, no góra trzy, jak już Otchłań zaczyna cisnąć… Kogoś podkurwia, że chodzę do Komunii? – Wow :) DS Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book Przechwalanie się jest grzechem, tak samo jak obżarstwo. Uduchowionemu człowiekowi tego robić nie wypada. |
|
|
|
31.10.2012 - 18:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
co ty możesz wiedziec o byciu uduchowionym?śmieszki wszędzie
|
|
|
|
07.11.2012 - 15:38
|
|
|
PANIE!
Gdyby nie Twoje Ciało bym się już dawno rozleciał… Jakże Ono mnie wzmacnia… Dziękuję Ci, że karmisz mnie swoim św. Chlebem… Patrz na mnie PANIE! Oto ja jestem… Oto tu jestem… Pośród zasiedlonych wołam do owiec… Twój Szymon Do KOŃCA z Tobą… DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
07.11.2012 - 17:00
|
|
|
PANIE! Gdyby nie Twoje Ciało bym się już dawno rozleciał? Jakże Ono mnie wzmacnia? Dziękuję Ci, że karmisz mnie swoim św. Chlebem? Patrz na mnie PANIE! Oto ja jestem? Oto tu jestem? Pośród zasiedlonych wołam do owiec? Twój Szymon Do KOŃCA z Tobą? Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book A nie można by opłatka zastąpić piwem? Jest smaczniejsze, a poza tym nie biorą abstynentów do Valhalli... |
|
|
|
07.11.2012 - 17:35
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie świruj owco!
|
|
|
|
07.11.2012 - 17:52
|
|
|
|
|
|
|
07.11.2012 - 17:52
|
|
|
Teraz jeszcze trzeba ostrzec (ostrzyc ? skoro to owieczki),że ludzie idą nie w tę stronę co trzeba. Ludzie kolejka do tego właściwego "nieba" jest tutaj ! Poszli za kimś innym, niby ta sama osoba, a się kłócą, no, ale u nas jest ta jedyna właściwa ;) Ale można też powiedzieć, że każdy ma swoje "niebo" i swoje "piekło". To mi powiedział demon co we mnie jest, wewnętrzny głos co odwodzi mnie od zła ;)
|
|
|
|
14.11.2012 - 01:36
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie ma nic piękniejszego niż zjednać się z BOGIEM w Komunii Świętej… Gdy masz czyste serce, a i w żołądku post idź śmiało do Świątyni PANA i przyjmij Jego dar. Nie wstydź się. Komunia Święta – Ciało JEZUSA, to kolejne z niefizycznych ciał. Podnosi wibracje, chroni przed złem, znakomicie konserwuje fizyczną powłokę, zakotwicza w „Tu i Teraz” i wybiela Cię. Nie wierzysz? Zrób prosty eksperyment (tylko jak mówię: oczyść się najpierw – wyspowiadaj w konfesjonale lub przed BOGIEM, jeśli to możliwe zadość uczyń i postanów, że już nie będziesz grzeszył). To też Cię uczyni lżejszym. A następnie idź do Komunii Świętej. W nocy lub nad ranem (jak tam Ci wygodniej) wyjdź z ciała, przesuń fazę, starej się zapamiętać swoje sny, wejdź w medytację i… Spójrz na swoje stopy! Przyjrzy się swojemu duchowemu ciału. Zobaczysz jakie jest bielutkie! Stan „po komunii” utrzymuje się różnie. Może trwać nawet kilka dni. Staraj się w tym czasie zachować Czystość. Wiesz co to jest. Każda istota we Wszechświecie wie co to jest Czystość. Wnętrze Ci podpowie co nią nie jest… DS PS: A po za tym Komunia Święta daje maga uczucie sytość… Mógłbym cały dzień po Niej nie jeść :) Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book Od lat nie byłem w kościele..., Kto wie hehe. Może przetestuje. Może to system przekonań, póki co, to mogę wierzyć lub nie lub przetestować. Wówczas można zobaczyć, jaka ta powłoka bedzie i jak wpłynie na dostrojenie. Raczej nie zaszkodzi :) Ale jak z dobrym skutkiem zadziała, a nic innego nie zadzała lepiej, co mam do starcenia, jedynie trochę czasu. |
|
|
|
16.01.2013 - 21:10
|
|
|
Nic tak nie odżywia duszy jak CHRYSTUSIK :)
DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
16.01.2013 - 21:17
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nic tak nie odżywia duszy jak CHRYSTUSIK :) DS Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski Chrystusik? Ty tak na serio ? :P |
|
|
|
16.01.2013 - 21:28
|
|
|
Nic tak nie odżywia duszy jak CHRYSTUSIK :) DS Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski OO! właśnie wczoraj rozmyślałem tą sprawe. Mam pytanie czy każdy może przyjmować komunie świętą czy są jakieś uprzedzenia warunki ? Bo jakieś dziwne rzeczy ostatnio wyczytałem. Dziękuje :) |
|
|
|
16.01.2013 - 21:35
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jak masz uprzedzenia do czarnych to tu masz gotowe komplety. Piękne, ładne, cudo:
http://www.oblatum.pl/sklep.php |
|
|
|
16.01.2013 - 22:15
|
|
|
Nie wiem gdzie ty te linki znajdujesz, ale niektore to prawdziwe perelki -:)
Oplatek wszyscy wokol mnie bardzo lubia i zawsze czekamy caly rok na malutki kawaleczek, a nigdy mi nie przyszlo na mysl ze mozna zamowic hurtowo…(jutro zamowie). |
|
|
|
23.01.2013 - 20:13
|
|
|
|
|
|
|
23.01.2013 - 20:28
|
|
|
OO! właśnie wczoraj rozmyślałem tą sprawe. Mam pytanie czy każdy może przyjmować komunie świętą czy są jakieś uprzedzenia warunki ? Bo jakieś dziwne rzeczy ostatnio wyczytałem. Dziękuje :) No ja mówię: mniej czytać... No jak mole książkowe.... Widziałeś co ostatnio się z Janem stało od tego czytania? :) Ty na pewno nie masz żadnych przeciwwskazań. Uczęszczaj do Komunii Świętej, kiedy tylko masz ochotę i czujesz potrzebę. Wyspowiadaj się wcześniej w duchu i wio po CIAŁO JEZUSA, a potem śmig do poza! Tam się najwięcej dowiesz, a nie z książek. Słowa są ułomne, a net to informacyjny śmietnik. DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |