|
|
![]() ![]() |
24.01.2013 - 21:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Najlepsza komunia święta to pochwa kobiety - smakuje jak tęcza i skrystalizowane szczęście Po przeczytaniu arcy-ciekawego wywodu Polybius’a, przypomniałem sobie pewną historię z technikum. Macie chwilę? Macie wszyscy po 18 lat? Jak nie, to nie czytać :) Wojtek… (imię zmienione, wszelkie podobieństwo przypadkowe), przed lekcjami, pod kinem „Kosmos” (jak jeszcze nie zostało zburzone), gdzie wszyscy ślugi jaraliśmy (to były czasy kiedy DS palił, teraz nie pali, oj już długo nie pali)… …Wojtek przyszedł pod „Kosmos” jakiś taki odmieniony, uśmiechnięty i rozpromieniony. Od razu wiedzieliśmy, że coś jest nie tak, za bardzo błyszczał i jakoś tak dziwnie sobie wargę wąchał… :) Oczywiście Wojtek nie wytrzymał, farbę puścił i nam wszystko powiedział. To był jego pierwszy raz… Wiecie jaką miał ksywkę do końca technikum? – „Patelnia”… :) Moja propozycja jest taka: (bo to nie pierwszy raz tego usera, często wyskakuje na forum jak Filip z konopi i to konkretnie-indyjskich, jak nie z satanizmem, to z waginizmem…) Proponuje mu zmienić nick… no właśnie… na… „patelnia” :) Można też mu gratisowo dać przedrostek „miszcz”, czyli w pełnym brzmieniu: „miszcz-patelnia”. Przynajmniej będzie wiadomo o kogo chodzi :) A tak poważnie: Czy na forum jest w ogóle opcja >>ban na ID<<< ??? Czy przed wywaleniem do kosza, takiego arcy-wywodu, można wykropkowywać tekst Pojebjusa? Czy to raczej wbrew net-etyce? Ale z tego co pamiętam, jak gruzol, swojego wacusia wklejał, (z reszto nie tylko swojego ale i swego chłopaka), to się wykropkowywało… Czyli chyba można wykropkowywać w koszu? A tak w ogóle, co tam na fojum słychać? Wiecie, że forum uzależnia, wciąga jak diabelski wir. Gatki o niczym… Zamiast budzić, to usypiają… słowa, Słowa, SŁOWA… Przypomniałem sobie coś o Łoświeceniu, bo to teraz takie modne ło tym mówić (tylko, żeby było jasne: DS nie jest oświecony, nie jest też żadnym miszczem, jest prostym chłopem od pługa oderwanym), przypomniałem sobie, po czym poznać prawdziwego miszcza, nie koniecznie joda, (może to być również miszczyni, dajmy na to z xaoksu, tudzież debilologii) Otóż miszcza poznacie po tym, że: primo I: Napierdala posty jak opętany (nawet w Wigilię, między godziną 16.00 a 20.00 potrafi napierdolić 50 postów i chwalić się, że z rodziną właśnie wieczerza i kocha ją na zabój.) primo II: Nie ustąpi nawet dwulatkowi. (zasra całe forum, ale nie ustąpi.) primo III: Zawsze ma racje. No to chyba tyle nauk na dzisiaj… JAMEN DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
24.01.2013 - 21:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Po KOMUNII faza lepsza, głębsza i dalsza… Łatwiejsza, szybsza i lżejsza… Szersza, najsza i wyższa… :) :) :) DS Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski http://www.oobe.pl/Porady_Darka_Sugiera.htm W odniesieniu do OBE to ma takie samo działanie jak placebo, czyli jest to wynikiem siły wiary i umysłu, a nie boskiego interwencjonizmu. |
|
|
|
24.01.2013 - 21:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No to poleciałeś eksplorując swe ciała. JAk rano wstałem to w głwowie powtarzałem słowa jakie wypowiedziałem wczoraj.
-Kulna, O czym wieć sniłem, nie pamietam. Kiedy jechałem do pracy, czułem że mimo wszystko pojednałem się z bratem swoim. I to bezsesowne gadanie było dla mnie ważne. Tak wogóle czuje że nie powinienem tego pisać, najwyżej mnie zje. ...........EDIT............ Wybacz Mistrzu, (dla jaj:) ale czasem używasz takich słów ze zwykły gość od pluga musi je wygoglować. |
|
|
|
24.01.2013 - 21:39
|
|
|
Hej Darku !
nie miałem nigdy OOBE Z zaciekawieniem czytam Twoje wywody. Oobe zainteresowałem, sie kilka tygodni temu. Nie mogę przestać myśleć o tym ustrojstwie ... Wciąga i pochłania bez reszty. Mam wrażenie, że jest tak wciągające, że nie ma rady - trzeba sie poddac temu pragnieniu ... Otóż, ostatnio budzę się często około 3 nad ranem z jakims takim lękiem. Mam wrażenie, że łóżko mi delikatnie subtelnie skrzypi. Tłumacze sobie to w ten sposób, że kiedy moje serce zaczyna bić szybciej z narastającego niepokoju, łóżko się wtedy delikatnie porusza od drgań ciała podczas przyspieszonego bicia serca i jest taki delikatny, miarowy: pyk, pyk, pyk, jakby deska odeskę skrzypiała. Nie boję się tego poniewaz jestem pewien, że to właśnie z opisywanewgo powyżej powodu. Jeszcze jedno. W młodości miewałem bardzo żadko "ucisk na klatkę" i widziałem wychodzącą zza zegara zmorę. Mimo, że wtedy byłem w pokoju z rodzicami, którzy oglądali w tym czasie jakiś film, ja nie mogłem sie poruszyc z tego paraliżu. I to jeszcze, Ostatnio, kiedy przebudziłem się rano, leżałem na plecach i "podsypiałem" To nie jest moja ulubiona pozycja do spania, wręcz nie lubie jej. Wtedy nagle zauwazyłem swojego szefa w mojej sypialni. Palił papierosa i gapił sie na mnie spod okna. Ja, leżąc na brzuchu i nie ruszając się, odchylałem się w strone mojego szefa coraz bardziej inaggle na ułamek sekundy zobaczyłem mój pokój w bardziej jaskrawych barwach. Potem nowa akcja i jakies takie strzyknięcie w karku, jak w kolanie co się woda zbiera. Napisz Darku co o tym myślisz ? |
|
|
|
24.01.2013 - 21:40
|
|
|
CYTAT Czy na forum jest w ogóle opcja >>ban na ID<<< ??? Czy przed wywaleniem do kosza, takiego arcy-wywodu, można wykropkowywać tekst Pojebjusa? No właśnie ja tez mam takie samo pytanie pytanie - chciałnbym zbanować niejakiego darka sugiera czy jak mu tam - jak mam to zrobić? ;-) |
|
|
|
24.01.2013 - 21:49
|
|
|
Hej Darku ! nie miałem nigdy OOBE Z zaciekawieniem czytam Twoje wywody. Oobe zainteresowałem, sie kilka tygodni temu. Nie mogę przestać myśleć o tym ustrojstwie ... Wciąga i pochłania bez reszty. Mam wrażenie, że jest tak wciągające, że nie ma rady - trzeba sie poddac temu pragnieniu ... Otóż, ostatnio budzę się często około 3 nad ranem z jakims takim lękiem. Mam wrażenie, że łóżko mi delikatnie subtelnie skrzypi. Tłumacze sobie to w ten sposób, że kiedy moje serce zaczyna bić szybciej z narastającego niepokoju, łóżko się wtedy delikatnie porusza od drgań ciała podczas przyspieszonego bicia serca i jest taki delikatny, miarowy: pyk, pyk, pyk, jakby deska odeskę skrzypiała. Nie boję się tego poniewaz jestem pewien, że to właśnie z opisywanewgo powyżej powodu. Jeszcze jedno. W młodości miewałem bardzo żadko "ucisk na klatkę" i widziałem wychodzącą zza zegara zmorę. Mimo, że wtedy byłem w pokoju z rodzicami, którzy oglądali w tym czasie jakiś film, ja nie mogłem sie poruszyc z tego paraliżu. I to jeszcze, Ostatnio, kiedy przebudziłem się rano, leżałem na plecach i "podsypiałem" To nie jest moja ulubiona pozycja do spania, wręcz nie lubie jej. Wtedy nagle zauwazyłem swojego szefa w mojej sypialni. Palił papierosa i gapił sie na mnie spod okna. Ja, leżąc na brzuchu i nie ruszając się, odchylałem się w strone mojego szefa coraz bardziej inaggle na ułamek sekundy zobaczyłem mój pokój w bardziej jaskrawych barwach. Potem nowa akcja i jakies takie strzyknięcie w karku, jak w kolanie co się woda zbiera. Napisz Darku co o tym myślisz ? Chłopie, idz do lekaża. Kurwa rz nie ży. Edit: Idz zanim bedzie zapózno. |
|
|
|
24.01.2013 - 21:57
|
|
|
|
|
|
|
24.01.2013 - 22:03
|
|
|
Ja tylko z dobrą radą. Zanim coś się wydarzy, wydarza sie już tam, wszystkoo co Cię spotyka tu, dawno już spisane tam, pdyvholog, ufaj chce ci pomóc.
|
|
|
|
24.01.2013 - 22:04
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Spokojnie czekaj na odpowiedź Darka a inne wypowiedzi akceptuj. Spontaniczne posty mogą Cię dużo nauczyć, gdyż panowanie nad emocjami to ważna cecha...wszystko jest lekcją, nauką.
|
|
|
|
24.01.2013 - 22:08
|
|
|
Taka ma robota że wszystko musze sto razy sprawdzić, zwykłe zboczenie zawodowe. Nie wierze "Pełny wiary" w twoje dobre intencjie.
Dlaczego jednego "l" brakuje w twym nicku? |
|
|
|
24.01.2013 - 22:13
|
|
|
Spokojnie czekaj na odpowiedź Darka a inne wypowiedzi akceptuj. Spontaniczne posty mogą Cię dużo nauczyć, gdyż panowanie nad emocjami to ważna cecha...wszystko jest lekcją, nauką. Rozumiem już troszkę, ponieważ mam prawie 40 lat. Bardzo się boję o młodziaków wychodzących np. przed dwudziestką. Moim zdaniem, to o wiele za szybko jak na rozwój duchowy w tym wieku. Moje doświadczenie do kwadratu - i serce też podpowiadaja, że to jest baaardzo "ułudne" i niestabilne. To świat dla nas nieznany i nigdy go nie zrozumiemy. Tak samo jak np. psy nie odczytaja gazety leżącej na ulicy wśród pachnących kości i nie zauważą wśród tych pysznych kości wysypanej trutki na szczury. Nie wiem co tym mysleć. Darek w wywiadzie mówił, że coś w nim pękło ... we mnie też ... Pisał, że jak łzy płyną to to jest sygnał dla Wszechświata ... Mnie płyneły takie łzy wczoraj, kiedy ogladałem na YT film Życie po Życiu ... |
|
|
|
24.01.2013 - 22:18
|
|
|
Nie zdajesz sobie sprawy ile energi trace z Tobą gadając a jednak kontynułuje, a krzywdytwej nie chce.
|
|
|
|
24.01.2013 - 22:19
|
|
|
Nie martw się, ale dzięki za troskę (między innymi o mnie) :) Każdy jest inny, zależy czy ma się poukładane w głowie czy też nie. Jam młodziak trzymam się dobrze :)
|
|
|
|
24.01.2013 - 22:21
|
|
|
Taka ma robota że wszystko musze sto razy sprawdzić, zwykłe zboczenie zawodowe. Nie wierze "Pełny wiary" w twoje dobre intencjie. Dlaczego jednego "l" brakuje w twym nicku? "Faithful" pisze się przez jedno "l" sprawdź w słowniku. Jest jeszcze słowo full - pełny ale w innym znaczeniu ... "Faithful" pisze się przez jedno "l" sprawdź w słowniku. Jest jeszcze słowo full - pełny ale w innym znaczeniu ... I nie: pełny wiary - Faith full a wierny: Faithful Pełen wiary byłoby: full of faith. |
|
|
|
24.01.2013 - 22:31
|
|
|
Wszyscy tu walczymy, z pychą, brakiem wiary i lękiem, każdy po swojemu. Niektórzy poznadzą troche swej natury i uciekają gdzie piepsz rośnie, wibracji się boją. Jednkak widze też że akceptujemy prawde innych, i szukamy swojej.
Nie znam się ale uważam że to złe. No to mocno przekonuje o lęku człowieka i że kieruje nim złe moce. EDIT Czy ty wogole rozumiesz Wierny że ci ludzie mają tyle odwagi żeby doświadczać a nie ślepo wierzyć. Sprubuj to pojąć jacy są niesamowici. |
|
|
|
24.01.2013 - 22:44
|
|
|
Wszyscy tu walczymy, z pychą, brakiem wiary i lękiem, każdy po swojemu. Niektórzy poznadzą troche swej natury i uciekają gdzie piepsz rośnie, wibracji się boją. Jednkak widze też że akceptujemy prawde innych, i szukamy swojej. Nie znam się ale uważam że to złe. No to mocno przekonuje o lęku człowieka i że kieruje nim złe moce. EDIT Czy ty wogole rozumiesz Wierny że ci ludzie mają tyle odwagi żeby doświadczać a nie ślepo wierzyć. Sprubuj to pojąć jacy są niesamowici. Własnie w moim rozumieniu istoty rzeczy, oni są jedynie nieroztropni. Ale rzecywiście, odwaga to ich bardzo mocna cecha. Nie wiem, czy ja bym się odważył. Choc bardzo chcę to poznac ... taka jest prawda ... bardzo chcę ... |
|
|
|
24.01.2013 - 22:46
|
|
|
Do Maryji przyszedł Anioł w poza i powiedział uciekaj bo chcą zabić twe dzieciotko. Maryja zrobiła jak jej powiedział.
|
|
|
|
24.01.2013 - 23:03
|
|
|
Własnie w moim rozumieniu istoty rzeczy, oni są jedynie nieroztropni. Ale rzecywiście, odwaga to ich bardzo mocna cecha. Nie wiem, czy ja bym się odważył. Choc bardzo chcę to poznac ... taka jest prawda ... bardzo chcę ... Wiem, że nie jestem doskonały. Często się modle do Boga, Jezusa i innych Swiętych, ostatnio. Czytam Biblię, która dostałem od rodziców na 18-ste urodziny. Dopiero teraz mając 37 lat ... To naprawdę Święta Księga a prawdy w niej objawione sa niezaprzeczalne, ludzkie, ważne, proste, przyprawiające o płacz i zrozumienie. Ufam im. Kocham Boga, boję się tego, co dla mnie ma być nieznane i nie od mojego Boga - nie chcę tego przyjąć. Radość płynąca z oobe jest niewysłowiona ale jak oobe ma się do naszych ludzko - boskich ułomności ? Te ułomności są cudowne w swojej niedoskonałości i niestabilności. Doskonałośc oobe nie jest naturalna i nie pozwala na konfronację ja - oobe i inny człowiek. Samo oobe i ja owszem, ale oobe, ja i ktos jeszcze jest nienaturalne. Ciemnośc nocy nigdy nie zrówna się z jasnoscia dnia. To niezaprzeczalne ... Tak ja odczuwam oobe i te wszystkie rewelacje. Cudowne, olsniewające, przyprawiające o płacz, prawdziwe, pełne, bezbłędne, doskonałe, "moje", "znane" i "od zawsze będące". Niedoskonałość bolącej nogi jest o wiele bardziej ludzka niż najlepsze oobe i bardziej tłumaczy nasze człowieczeństwo ... |
|
|
|
24.01.2013 - 23:07
|
|
|
Na to ci nie odpowiem bo nidgy nie wyszedłem ale w bibli czytałem że dzieki temu że Maryja była swiadoma w śnie kiedy przyszedł do niej Anioł to Jezus miał szanse umrzeć na krzyżu a według Osho ostateczne samadhi doznał na krzyży.
|
|
|
|
24.01.2013 - 23:11
|
|
|
Miło mi się Ciebie czyta Faithful. Doświadczaj, przypomnij sobie kim jesteś i kim nie jesteś. ^^
|
|
|
|
25.01.2013 - 00:31
|
|
|
Po przeczytaniu arcy-ciekawego wywodu Polybius’a, przypomniałem sobie pewną historię z technikum. Macie chwilę? Macie wszyscy po 18 lat? Jak nie, to nie czytać :) Wojtek… (imię zmienione, wszelkie podobieństwo przypadkowe), przed lekcjami, pod kinem „Kosmos” (jak jeszcze nie zostało zburzone), gdzie wszyscy ślugi jaraliśmy (to były czasy kiedy DS palił, teraz nie pali, oj już długo nie pali)… …Wojtek przyszedł pod „Kosmos” jakiś taki odmieniony, uśmiechnięty i rozpromieniony. Od razu wiedzieliśmy, że coś jest nie tak, za bardzo błyszczał i jakoś tak dziwnie sobie wargę wąchał… :) Oczywiście Wojtek nie wytrzymał, farbę puścił i nam wszystko powiedział. To był jego pierwszy raz… Wiecie jaką miał ksywkę do końca technikum? – „Patelnia”… :) Moja propozycja jest taka: (bo to nie pierwszy raz tego usera, często wyskakuje na forum jak Filip z konopi i to konkretnie-indyjskich, jak nie z satanizmem, to z waginizmem…) Proponuje mu zmienić nick… no właśnie… na… „patelnia” :) Można też mu gratisowo dać przedrostek „miszcz”, czyli w pełnym brzmieniu: „miszcz-patelnia”. Przynajmniej będzie wiadomo o kogo chodzi :) A tak poważnie: Czy na forum jest w ogóle opcja >>ban na ID<<< ??? Czy przed wywaleniem do kosza, takiego arcy-wywodu, można wykropkowywać tekst Pojebjusa? Czy to raczej wbrew net-etyce? Ale z tego co pamiętam, jak gruzol, swojego wacusia wklejał, (z reszto nie tylko swojego ale i swego chłopaka), to się wykropkowywało… Czyli chyba można wykropkowywać w koszu? A tak w ogóle, co tam na fojum słychać? Wiecie, że forum uzależnia, wciąga jak diabelski wir. Gatki o niczym… Zamiast budzić, to usypiają… słowa, Słowa, SŁOWA… Przypomniałem sobie coś o Łoświeceniu, bo to teraz takie modne ło tym mówić (tylko, żeby było jasne: DS nie jest oświecony, nie jest też żadnym miszczem, jest prostym chłopem od pługa oderwanym), przypomniałem sobie, po czym poznać prawdziwego miszcza, nie koniecznie joda, (może to być również miszczyni, dajmy na to z xaoksu, tudzież debilologii) Otóż miszcza poznacie po tym, że: primo I: Napierdala posty jak opętany (nawet w Wigilię, między godziną 16.00 a 20.00 potrafi napierdolić 50 postów i chwalić się, że z rodziną właśnie wieczerza i kocha ją na zabój.) primo II: Nie ustąpi nawet dwulatkowi. (zasra całe forum, ale nie ustąpi.) primo III: Zawsze ma racje. DS No to chyba tyle nauk na dzisiaj… JAMEN Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski http://www.obemania.pl/obemaniak/index-1.htm (STRONA) http://www.oobe.pl/Porady_Darka_Sugiera.htm (PORADY) Anegdota dość ciekawa i przywraca miłe wspomnienia :) Nick Polybius (Pojebus? Faktycznie cofnełeś się do technikum na chwilę pisania tego posta. Nikogo nie obraziłem, dlaczego więc Ty mnie obrażasz?) już mi sie znudził, z chęcią bym go zmienił. Myślałem że także preferujesz Waginizm, jak to ładnie ujełeś, widocznie się pomyliłem, ale nasze preferencje zostawmy w spokoju. Jak widzę cenzura religijna obowiązuje już w pełni na tym forum, z jakiej racji mój post został usunięty? Był on na temat i przedstawiał moje zdanie. Koło prawdy nie trzeba biegać na paluszkach i chuchać sobie w ręce, z prawdy można, a nawet należy kpić i żartować, bo prawda wytrzyma wszystko. Jeśli z czegoś zabrania się śmiać - istnieje duże prawdopodobieństwo że to coś to tak naprawdę uświęcona kupa gówna. Ten post także prawdopodobnie zostanie skasowany, ale nic na to już nie mogę poradzić, najlepiej skasuj od razu całe konto zamiast bawić się w jakieś wykropkowanie. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |