|
|
![]() ![]() |
24.01.2013 - 22:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Do Maryji przyszedł Anioł w poza i powiedział uciekaj bo chcą zabić twe dzieciotko. Maryja zrobiła jak jej powiedział.
|
|
|
|
24.01.2013 - 23:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Własnie w moim rozumieniu istoty rzeczy, oni są jedynie nieroztropni. Ale rzecywiście, odwaga to ich bardzo mocna cecha. Nie wiem, czy ja bym się odważył. Choc bardzo chcę to poznac ... taka jest prawda ... bardzo chcę ... Wiem, że nie jestem doskonały. Często się modle do Boga, Jezusa i innych Swiętych, ostatnio. Czytam Biblię, która dostałem od rodziców na 18-ste urodziny. Dopiero teraz mając 37 lat ... To naprawdę Święta Księga a prawdy w niej objawione sa niezaprzeczalne, ludzkie, ważne, proste, przyprawiające o płacz i zrozumienie. Ufam im. Kocham Boga, boję się tego, co dla mnie ma być nieznane i nie od mojego Boga - nie chcę tego przyjąć. Radość płynąca z oobe jest niewysłowiona ale jak oobe ma się do naszych ludzko - boskich ułomności ? Te ułomności są cudowne w swojej niedoskonałości i niestabilności. Doskonałośc oobe nie jest naturalna i nie pozwala na konfronację ja - oobe i inny człowiek. Samo oobe i ja owszem, ale oobe, ja i ktos jeszcze jest nienaturalne. Ciemnośc nocy nigdy nie zrówna się z jasnoscia dnia. To niezaprzeczalne ... Tak ja odczuwam oobe i te wszystkie rewelacje. Cudowne, olsniewające, przyprawiające o płacz, prawdziwe, pełne, bezbłędne, doskonałe, "moje", "znane" i "od zawsze będące". Niedoskonałość bolącej nogi jest o wiele bardziej ludzka niż najlepsze oobe i bardziej tłumaczy nasze człowieczeństwo ... |
|
|
|
24.01.2013 - 23:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Na to ci nie odpowiem bo nidgy nie wyszedłem ale w bibli czytałem że dzieki temu że Maryja była swiadoma w śnie kiedy przyszedł do niej Anioł to Jezus miał szanse umrzeć na krzyżu a według Osho ostateczne samadhi doznał na krzyży.
|
|
|
|
24.01.2013 - 23:11
|
|
|
Miło mi się Ciebie czyta Faithful. Doświadczaj, przypomnij sobie kim jesteś i kim nie jesteś. ^^
|
|
|
|
25.01.2013 - 00:31
|
|
|
Po przeczytaniu arcy-ciekawego wywodu Polybius’a, przypomniałem sobie pewną historię z technikum. Macie chwilę? Macie wszyscy po 18 lat? Jak nie, to nie czytać :) Wojtek… (imię zmienione, wszelkie podobieństwo przypadkowe), przed lekcjami, pod kinem „Kosmos” (jak jeszcze nie zostało zburzone), gdzie wszyscy ślugi jaraliśmy (to były czasy kiedy DS palił, teraz nie pali, oj już długo nie pali)… …Wojtek przyszedł pod „Kosmos” jakiś taki odmieniony, uśmiechnięty i rozpromieniony. Od razu wiedzieliśmy, że coś jest nie tak, za bardzo błyszczał i jakoś tak dziwnie sobie wargę wąchał… :) Oczywiście Wojtek nie wytrzymał, farbę puścił i nam wszystko powiedział. To był jego pierwszy raz… Wiecie jaką miał ksywkę do końca technikum? – „Patelnia”… :) Moja propozycja jest taka: (bo to nie pierwszy raz tego usera, często wyskakuje na forum jak Filip z konopi i to konkretnie-indyjskich, jak nie z satanizmem, to z waginizmem…) Proponuje mu zmienić nick… no właśnie… na… „patelnia” :) Można też mu gratisowo dać przedrostek „miszcz”, czyli w pełnym brzmieniu: „miszcz-patelnia”. Przynajmniej będzie wiadomo o kogo chodzi :) A tak poważnie: Czy na forum jest w ogóle opcja >>ban na ID<<< ??? Czy przed wywaleniem do kosza, takiego arcy-wywodu, można wykropkowywać tekst Pojebjusa? Czy to raczej wbrew net-etyce? Ale z tego co pamiętam, jak gruzol, swojego wacusia wklejał, (z reszto nie tylko swojego ale i swego chłopaka), to się wykropkowywało… Czyli chyba można wykropkowywać w koszu? A tak w ogóle, co tam na fojum słychać? Wiecie, że forum uzależnia, wciąga jak diabelski wir. Gatki o niczym… Zamiast budzić, to usypiają… słowa, Słowa, SŁOWA… Przypomniałem sobie coś o Łoświeceniu, bo to teraz takie modne ło tym mówić (tylko, żeby było jasne: DS nie jest oświecony, nie jest też żadnym miszczem, jest prostym chłopem od pługa oderwanym), przypomniałem sobie, po czym poznać prawdziwego miszcza, nie koniecznie joda, (może to być również miszczyni, dajmy na to z xaoksu, tudzież debilologii) Otóż miszcza poznacie po tym, że: primo I: Napierdala posty jak opętany (nawet w Wigilię, między godziną 16.00 a 20.00 potrafi napierdolić 50 postów i chwalić się, że z rodziną właśnie wieczerza i kocha ją na zabój.) primo II: Nie ustąpi nawet dwulatkowi. (zasra całe forum, ale nie ustąpi.) primo III: Zawsze ma racje. DS No to chyba tyle nauk na dzisiaj… JAMEN Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski http://www.obemania.pl/obemaniak/index-1.htm (STRONA) http://www.oobe.pl/Porady_Darka_Sugiera.htm (PORADY) Anegdota dość ciekawa i przywraca miłe wspomnienia :) Nick Polybius (Pojebus? Faktycznie cofnełeś się do technikum na chwilę pisania tego posta. Nikogo nie obraziłem, dlaczego więc Ty mnie obrażasz?) już mi sie znudził, z chęcią bym go zmienił. Myślałem że także preferujesz Waginizm, jak to ładnie ujełeś, widocznie się pomyliłem, ale nasze preferencje zostawmy w spokoju. Jak widzę cenzura religijna obowiązuje już w pełni na tym forum, z jakiej racji mój post został usunięty? Był on na temat i przedstawiał moje zdanie. Koło prawdy nie trzeba biegać na paluszkach i chuchać sobie w ręce, z prawdy można, a nawet należy kpić i żartować, bo prawda wytrzyma wszystko. Jeśli z czegoś zabrania się śmiać - istnieje duże prawdopodobieństwo że to coś to tak naprawdę uświęcona kupa gówna. Ten post także prawdopodobnie zostanie skasowany, ale nic na to już nie mogę poradzić, najlepiej skasuj od razu całe konto zamiast bawić się w jakieś wykropkowanie. |
|
|
|
25.01.2013 - 13:56
|
|
|
Co by zgrabnie połączyć motyw waginizmu i astralnego latania, a także wpływu tego pierwszego na drugi należy zaznaczyć, że energia seksualna może być użyta jako "dopalacz" do podróży. Opłatek w tym całym temacie i jego działania, których nie wypróbowałem więc nie mogę go oceniać, ma jednak zasadniczą różnicę od energii seksualnej. Rozumiem go w kontekście duchowej energii, a seksualna energia jeśli bazuje tylko na niskich popędach to może jedynie pomóc dostać się w niskie rejony astralne. Wniosek jet taki, że waginizm owszem, ale jeśli nie potraktuje się tematu odpowiednio do niego podchodząc to wyjdzie dno :P Stąd podejrzewam reakcja Darka, za mocna moim zdaniem, ale to tylko moje skromne zdanie w stylu nie znam się to się wypowiem.
Tak naprawdę napisałem to tylko po to, żeby dać ten link .... http://www.cda.pl/grafika/7340466 :D |
|
|
|
25.01.2013 - 14:02
|
|
|
Szukałem czegoś takiego :D
Thx :] |
|
|
|
25.01.2013 - 18:18
|
|
|
Najlepsza komunia święta to pochwa kobiety - smakuje jak tęcza i skrystalizowane szczęście ...Czy na forum jest w ogóle opcja >>ban na ID<<< ???Czy przed wywaleniem do kosza, takiego arcy-wywodu, można wykropkowywać tekst Pojebjusa?... Darku, czy nie doceniasz piękna kobiecego ciała? Kobiece ciało jest be, a katolicka komunia mniam mniam? Czy to nie ten Bóg, który z Tobą gada stworzył kobietę. No tak, owszem stworzył, ale zapomniałem, że tylko jako marną zabawkę dla faceta... Rdz 3, 16 " 16 Do niewiasty [Bóg] powiedział: Obarczę cię niezmiernie wielkim trudem twej brzemienności, w bólu będziesz rodziła dzieci, ku twemu mężowi będziesz kierowała swe pragnienia, on zaś będzie panował nad tobą. " Ef 5, 22-24 " 22 Żony niechaj będą poddane swym mężom, jak Panu, 23 bo mąż jest głową żony, jak i Chrystus - Głową Kościoła: On - Zbawca Ciała. 24 Lecz jak Kościół poddany jest Chrystusowi, tak i żony mężom - we wszystkim. " 1 Kor 11, 8-10 " 8 To nie mężczyzna powstał z kobiety, lecz kobieta z mężczyzny. 9 Podobnie też mężczyzna nie został stworzony dla kobiety, lecz kobieta dla mężczyzny. 10 Oto dlaczego kobieta winna mieć na głowie znak poddania, ze względu na aniołów." Szukałem czegoś takiego :D Thx :] Mess, powaliłeś na nogi, czy ten awatar to ident, jeden z linków prowadzących (jak by powiedział Darek) do Twojej świadomości? To gorsze od Żniwiarza, boję sie teraz wychodzić, żeby Cię nie spotkać. |
|
|
|
25.01.2013 - 18:37
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Stray, ale te cytaty jakieś zjebane są. Chodzi o ukazanie kobiety jako tej słabszej, która musi się podporządkować.
Czy ja może źle to interpretuję? Wg mnie pisało to niewyżyte stado samców. |
|
|
|
25.01.2013 - 19:09
|
|
|
Te fragmenty mówią dobitnie, że kobieta nadaje się jedynie do sprzątania i gotowania. No i jeszcze czegoś. A wszystko według planu bożego :D.
A oto fragment z zapomnianej Ewangelii wg Lewiatana: "Czyż jest na tym świecie coś bardziej kobiecego od kobiety zapier...niczającej z mopem? - powiedział Bóg stając się przy okazji pierwszym seksistą. Dlatego też wszyscy menszczyźni to seksiści, na wzór i podobieństwa Tego, który ich stworzył." Poszalałem, a co... ^^ |
|
|
|
25.01.2013 - 19:53
|
|
|
. Ef 5, 22-24 " 22 Żony niechaj będą poddane swym mężom, jak Panu, 23 bo mąż jest głową żony, jak i Chrystus - Głową Kościoła: On - Zbawca Ciała. 24 Lecz jak Kościół poddany jest Chrystusowi, tak i żony mężom - we wszystkim. " Już dalszej części miszczu nie raczyłeś dać ... dalsza część ... Mężowie miłujcie żony, bo i Chrystus umiłował Kościół i wydał za niego samego siebie, 26 aby go uświęcić, oczyściwszy obmyciem wodą, któremu towarzyszy słowo, 27 aby osobiście stawić przed sobą Kościół jako chwalebny, nie mający skazy czy zmarszczki, czy czegoś podobnego, lecz aby był święty i nieskalany. 28 Mężowie powinni miłować swoje żony, tak jak własne ciało. Kto miłuje swoją żonę, siebie samego miłuje. 29 Przecież nigdy nikt nie odnosił się z nienawiścią do własnego ciała, lecz [każdy] je żywi i pielęgnuje, jak i Chrystus - Kościół, 30 bo jesteśmy członkami Jego Ciała. 31 Dlatego opuści człowiek ojca i matkę, a połączy się z żoną swoją, i będą dwoje jednym ciałem. 32 Tajemnica to wielka, a ja mówię: w odniesieniu do Chrystusa i do Kościoła. 33 W końcu więc niechaj także każdy z was tak miłuje swą żonę jak siebie samego! A żona niechaj się odnosi ze czcią do swojego męża! |
|
|
|
25.01.2013 - 20:34
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Problem jest ukryty w ujęciu mistycznym współcześni katolicy kompletnie nie rozumieją słowa pisanego, ale to dlatego że język jest nieco archaiczny, prosty, ale to paradoksalnie każe traktować dosłownie słowa Biblii.Katolicy nie kochają samych siebie nie ma co ukrywać, ale nie robią tego też ateiści, gdyby kochali siebie ich projekcje z negatywnych zmieniłyby się na pozytywne, jedni i drudzy są zagubieni , wolą tracić czas na dysputy, który lepszy. Prawo totalne zarządza i tymi i tymi żydami murzynami każdym. Prawo totalne jest niezmienne i każda dusza jest w jego władaniu nie pozwala zobaczyć tego świat myśli i wyobraźni w którym zagubieni są ludzie, bo gdy to znika wszystko widać jak na dłoni, ale to nic złego, poddać się Bogu, rzeczywistości, jakkolwiek to nazwać to tak duża przyjemność że jednostkowa tożsamość chętnie rozpuści się w tej potędze,to największa łaska, czyny tych którzy są zatopieni w tej energii nie mogą być negatywne oni sami czują się zbyt dobrze żeby myśleć o krzywdzeniu innych krzywdzić innych mogą tylko ludzie którzy krzywdzą samych siebie, negatywnym myśleniem itd.Biblia to księga mistyczna i jest w niej zawarta wielka mądrość, ale nie każdy to zobaczy, trzeba ją szanować, to nie przymus, zrozumienie tego faktu objawia się wraz ze zgłębianiem siebie, wraz z potężnymi doświadczeniami i energiami, przerastającymi zrozumienie.
|
|
|
|
25.01.2013 - 20:56
|
|
|
Prawdziwy Illuminati z Ciebie Twist :).
|
|
|
|
25.01.2013 - 21:22
|
|
|
Te tematy ryją czachę, czytanie niektórych wywodów na tym forum sprawia że mam mieszane uczucia co do wszystkiego co jest na nim pisane....
|
|
|
|
25.01.2013 - 21:58
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dlatego przeczytaj Biblię. Po jej przeczytaniu już nic Ci nie będzie w stanie zryć bani bardziej Foks.
Twist ile razy przeczytałeś Biblię i czemu tylko raz? |
|
|
|
25.01.2013 - 22:15
|
|
|
W dzisiejszym świecie Biblia jest archaiczna, któż by trudził się zrozumieć zawiłe ścieżki ułożone słowami, kiedy można po prostu skontaktować się z Bogiem i pogadać jak z przyjacielem o tym jak to ludzie błędnie zrozumieli jego intencje. Tacy ludzie są, np. autor rozmów z Bogiem w pewnym momencie podjął temat dekalogu a Bóg uściślił, że to nie są przykazania, lecz przyrzeczenia. Inną sprawą jest to, że człowiek naprawdę potrzbuje napisanych praw, które mówią, że nie wolno zabijać, bo by się tego nie domyślił. Kurde, napisali to trzeba tego przestrzegać, a o czym nie pomyśleli to na moją korzyść ! :D
|
|
|
|
25.01.2013 - 22:38
|
|
|
;-)
|
|
|
|
26.01.2013 - 00:38
|
|
|
Stray, ale te cytaty jakieś zjebane są. Chodzi o ukazanie kobiety jako tej słabszej, która musi się podporządkować. Czy ja może źle to interpretuję? Wg mnie pisało to niewyżyte stado samców. Zielarzu, Doda powiedziała, że byli napruci winem i ziołami i teraz ma kłopoty. Te tematy ryją czachę, czytanie niektórych wywodów na tym forum sprawia że mam mieszane uczucia co do wszystkiego co jest na nim pisane.... Foks, przepraszam jeśli zamieszałem. Trudne tematy rodzą się tu same i trudno też jest udawać, że ich nie ma. Czasem bez ironii nie idzie. A jeśli próbuję potrząsnąć Darkiem, to tylko z sympatii dla niego. ...a ten fochu uskutecznia jak jakiś mason przemądrzały ... No i pomalutku dotarłeś do prawdy. To forum jest spiskiem masonów! :) |
|
|
|
26.01.2013 - 04:20
|
|
|
Niestety nie każdy może dzisiaj skontaktować się z Bogiem.
|
|
|
|
26.01.2013 - 05:10
|
|
|
|
|
|
|
26.01.2013 - 06:41
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
To nie jest tak że człowiek nie ma wyboru, ma wybór cały czas, tyle że totalna wolność jest wtedy kiedy człowiek podda się totalnym prawom.Podstawowym ich paliwem jest miłość samego siebie, człowiek wtedy zakochuje się w sobie, dosłownie, nie jest to narcyzm jest to kompletne i podstawowe uwarunkowanie. Podczas poddania się totalnym prawom energia po prostu może płynąć i to nie jest tak że człowiek płacze że zmienia się bo musi zmienia się bo dostrzega że to jedyne ma sens, wszystko czym żył wcześnie jest w porównaniu do tego blade, gówniane,niegodne.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |