|
|
![]() ![]() |
26.01.2013 - 08:26
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Powiedz, że cały czas mają wybór uciekinierzy z Syrii.
|
|
|
|
26.01.2013 - 12:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Twistoida myślenie życzeniowe :-)
Wybór zaczyna się wtedy, gdy zaczynasz go sobie uświadamiać. Czy Syryjczycy mają czas żeby zajmować się takimi pierdołami jak uświadamianie sobie wyboru? Mają inne rozrywki póki co... |
|
|
|
26.01.2013 - 14:36
|
|
|
Kochani,
Miejmy proszę na uwadze, że internet, a w szczególności forum, niekiedy przypomina głuchy telefon. Ja o Rzymie, ten o Krymie. Ja piszę „Pojebjus”, a miszcz-patelnia czyta „Pojebus”. Ale tu akurat winę biorę na siebie, bo na końcu „t” zjadłem. Sorki. Powinno być „Pojebjust” od „ten który się poi bjustem”, czyli ten który ma mleko pod nosem. No ale już nie ważne. No i chyba przez „i” krótkie :) Cieszę się, że miszcz-patelnia, w końcu przemówił i napisał posta dłuższego niż jedna linijka i coś się nawet na forum zaczyna udzielać. Nie obrażaj się! No co Ty, ciota jesteś? Bierz przykład z sugiera :) Wyzywaj go od debili, hujów, pojebańców, a ten jak nie wzruszony. O, coś mi się przypomniało: Wiecie po czym poznać prawdziwego miszcza? A no po tym, że jak mu na łeb srają, to ten mówi, że to bobki belinki :) A Ty Stray.Gosth – tak na marginesie: też kuźwa sobie nick wymyśliłeś :) język sobie można połamać. Ty w ogóle mnie czytasz z uwagą? Czy tylko ćpasz posta? Gdzie jak kuźwa napisałem, że nie preferuję tego rodzaju miłości? Powtórzyłeś bez tołku po miszczu-patelni jak bezrozumny brat i już poszło w eter. Owszem. Preferuje. Wszystko jest dla ludzi. No ale już skończmy pisać o minecie, bo patrzeć kiedy jakaś mars-elfka, swoją waginę wklei :) DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
26.01.2013 - 17:41
|
|
|
A Ty Stray.Gosth – tak na marginesie: też kuźwa sobie nick wymyśliłeś :) język sobie można połamać. Dzięki :) Mi też się podoba :) Ty w ogóle mnie czytasz z uwagą? Czy tylko ćpasz posta? Gdzie jak kuźwa napisałem, że nie preferuję tego rodzaju miłości? Powtórzyłeś bez tołku po miszczu-patelni jak bezrozumny brat i już poszło w eter. Czy Polybius Ci "miszczuje"? Chyba nie. Pokazałbyś piotrową klasę, gdybyś też był dla niego miły :) Czytam Cię, Dareczku, z wielką uwagą. I wiem, że preferujesz miłość francuską. Zaintrygowało mnie tylko, że porównanie jej z komunią uznałeś za profanację. Ja zresztą też uznałem za profanację...miłości. |
|
|
|
26.01.2013 - 17:42
|
|
|
Teraz do nowoprzybyłego Faithfula’a (znów po angielsku. Kuźwa! Co Wy gęsi?! Ojczystego nie znacie? Kompleksy jakieś macie? A najlepiej w ogóle z imienia i nazwiska. Ale do tego trzeba mieć jaja nie wydmuszki…)
No to tak: Faithful, czyli “Wierny”… Dziękuję Ci, że przybyłeś na to forum. Witaj! Pamiętaj jednak, że to nie jest, jak wielu myśli, moje forum. Absolutnie! Nie jestem tu ani adminem, ani moderatorem i nie mam najmniejszego wpływu na to, co się tu dzieje. Także się nie zdziw, jak ktoś Ci dopiecze, zbeszta, lub na głowę nasra. Ale do tematu: W Twoim sercu zagościł strach. Jest to strach przed NOWYM. Wiedz, że to normalna sprawa. Powiedz sobie, że owszem, będę się bał ale potem. ODWLEKANIE uczucia strachu, to bardzo dobry sposób by się go pozbyć! Zamieniasz się wówczas w biernego obserwatora zdarzeń i panujesz nad nim! Powiedz sobie, że się przestraszysz, ale jeszcze nie teraz, dopiero jak trochę pobadasz to zjawisko. Mówię o OBE, wyjściu z ciała. Bo jak tego nie doświadczysz, to mało co zrozumiesz, ewentualnie jak znakomite rzesze, uroisz sobie coś w głowie i tyle będzie, tudzież zostaniesz lameram na oobe.pl. Staraj się nie oceniać tego zjawiska póki nie wyszedłeś. Mówisz, że kochasz BOGA, że się do NIEGO modlisz. To fajnie. Cieszę się. Ale ja się pytam Ciebie: dlaczego w temacie „Komunia Święta” zagarowałeś na przywary do Twojej osoby, a nie na próbę profanacji CIAŁA CHRYSTUSA? Czyli kto jest w Twoim sercu? Twoje ego, czy JEZUS? Jakby był JEZUS, to byś zareagował na próbę profanacji, a nie na inwektywy skierowane do Twojej osoby. Nie mów, że stałeś za mną i ja dostatecznie zareagowałem. W takich chwilach staje się obok i wspiera, a nie biernie przygląda… Jesteś narcyz skupiany na sobie i na swoich lękach, i nie ma w Tobie prawdziwej wiary! Nie masz miłości do BOGA! Właśnie w takich chwilach jak ta, kiedy dochodzi do prób profanacji CIAŁA JEZUSA, swoją pierś nadstawić, to jest sztuka! A nie jak dopiero do Twojego ego się dobierają… Nie mów, że GO kochasz, bo to nie prawda… Widzisz w czym tkwi różnica wiary, a MIŁOŚCI do BOGA… ? Nie traktuj GO jak sacrum, znam GO osobiście, i wiem, że nie przepada za tym, Ty GO Kochaj jak Brata! Ty z NIM rozmawiaj, a nie adoruj! To Nasz PraOJCIEC! Pora odnowić więzi! Nie staraj się wszystkiego zrozumieć, bo nie zrozumiesz, tylko syf ze zrobisz w głowie. Wychudź z ciała. Doświadczaj. Eksploruj poza. A i jeszcze jedno, bo piszesz, że DS, to wrażliwy facet… To się zmieniło… Nie jestem już wrażliwy. A przynajmniej mniej… Niekiedy zachowuj się jak robot, jak automat… Nie ma we mnie niekiedy żadnych emocji… Kurwa, kiedy ja płakałem… chyba ostatni raz na tym filmie z YT :) O padrom! Jeszcze przez babę! Chłopy uważajcie na baby! Nie dawać im serca! Wasze serce jest Wasze! A moje… moje do BOGA należy. I to jest moja sprawa i chuj komu do tego, komu oddaje swoje serce! Wasze? To się odpierdolić! Przynajmniej BÓG nigdy mnie nie zrani, nie zdradzi, nie okłamie, a jak mu dam nie wiele, (bo niewiele mam) to mi odda tyle, że jeszcze z innymi się podzielę… CPN i flawer-lawer dla Wszystkich :) :) :) DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
26.01.2013 - 17:56
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jesteś narcyz skupiany na sobie i na swoich lękach, i nie ma w Tobie prawdziwej wiary! Nie masz miłości do BOGA!
No, no...w tym zdaniu Darek znowu czuć, że w Tobie jest Miłość do Boga a zwłaszcza do bliźniego! Chłopy uważajcie na baby! Nie dawać im serca! Ehhh...:) Czy dziecko w wieku 3 lat to już baba? Pytam bo nie wiem czy wziąć tą radę już teraz do serca:) Darek a tak poważnie poco te emocje? Widzisz nie panujesz nad sobą nawet na forum zatem nie dziw się później, że pojawiają się głosy, że tam z poza jesteś manipulowany przez istoty podające się za Jezusika itd. Skoro tu nie dajesz rady to tam pewnie też a takie osoby łatwo owinąć wokół astralnego palca. Wystarczyło, że podali się za kogoś kogo tyle lat odrzucałeś. Padłeś przed nimi na kolana i co z tego wynika? Gdzie ta Miłość w Tobie. Kuźwa gdzie?:) Po tym poście bardziej przypominasz opętanego... |
|
|
|
26.01.2013 - 17:58
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tez kiedys miałem podobne poglądy jak Faithful tj. obawiałem sie że w oobe "szatany" mnie opętają i że to wogole nie jest złe ale "chyba jest" bo cosjest nie tak. Poglądy sie zmieniają często. A moje rozwiała mamra w częstochowie jak podczas niej zobaczyłem szopke jak księża wywalają te "nieczyste byty" z ludzi którzy są głównie "niezbyt myślący"jak to ujme, nie nie żebym czuł sie lepszy, nigdy. poprosu księzulek nie pomysli że to coś co wyrzuca z człowieka w imie jezusa także "cierpi" i tak naprawde nie wie czy wywalił samego "belzebuba" czy jakiegoś zagubionego chochlika który pojdzie dalej. A moze by mógł poprostu jakos pomóc. może to cos pojdzie dalej i dalej będzie robić zamęt. A ta osoba ktora jest "wyzwolona" jest bardziej oszołomiona. Na zasadzie "wywalam" ide dalej. Szopka jakiej malo. Jezusa nadal nosze i w niego wierze subiektywnie jak każdy na swoj sposob. Chociaż o. Cyran powiedzialmi że nie mam go w sercu po tym jak nie działał na mnie "spoczynek w duchu świetym". Kto wie moze juz teraz mam.
pozdro Daro i reszcie odkrywców p.s nie prowokujcie sie na wzajem bo to tylko śmieszne. A Daro nie dawaj sie prowokowac prowokatorom |
|
|
|
26.01.2013 - 18:04
|
|
|
..dlaczego w temacie „Komunia Święta” zagarowałeś na przywary do Twojej osoby, a nie na próbę profanacji CIAŁA CHRYSTUSA?... Mt 24:23 Wtedy jeśliby wam kto powiedział: "Oto tu jest Mesjasz" albo: "Tam", nie wierzcie! 24 Powstaną bowiem fałszywi mesjasze i fałszywi prorocy i działać będą wielkie znaki i cuda, by w błąd wprowadzić, jeśli to możliwe, także wybranych. 25 Oto wam przepowiedziałem. 26 Jeśli więc wam powiedzą: "Oto jest na pustyni", nie chodźcie tam!; "Oto wewnątrz domu", nie wierzcie! 27 Albowiem jak błyskawica zabłyśnie na wschodzie, a świeci aż na zachodzie, tak będzie z przyjściem Syna Człowieczego. |
|
|
|
26.01.2013 - 18:07
|
|
|
Podczas seksu z osobą którą kochamy całym sercem jesteśmy bliżej "boga" i doskonałości niż jedząc kawałek cienkiego płatka chlebowego z obślinionych palców księdza który pewnie nawet ich nie umył po zabawie z ministrantami. Takie jest moje zdanie i będę się jego trzymał. Profanować nic nie mam zamiaru, przesądy i zabobony zostawiam w spokoju dla tych którzy ich potrzebują.
Zdecydowana większość moich postów ma większy rozmiar niż jedna linijka, być może ich nie zauważyłeś. Obrazić mnie się nie da, śmiać się można ze wszystkiego, z Jahve i Jezusika i Duszka świętego także. To że nie potrafisz się z ich śmiać świadczy o tym że pewne sprawy traktujesz zbyt poważnie, stąd niewiele już brakuje do fanatycyzmu. Podczas swoich doświadczeń spotkałem wiele istot podających się za bogów (Mars-Ares, Set, Ganesha). Nie mam pojęia czym te istoty były w rzeczywistości, czy istnieją oddzielnie ode mnie czy są tylko częścią mojej psychiki, stuprocentowej pewności prawdopodobnie nie uzyskam nigdy. |
|
|
|
26.01.2013 - 18:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie przejmuj się Polybus kiedy ktoś smieję się z naszych najwyższych wartości najłatwiej takiego zdjąć do parteru, i wytknąć mu jego słabości zanim człowieka zrozumieć jak człowiek. No chyba że jesteś diabłem wcielonym to rozumiem.
Edit( Z deykacjią dla mego Mistrza) Poly może faktycznie z tą św. Marją przesadzasz |
|
|
|
26.01.2013 - 19:23
|
|
|
Podczas swoich doświadczeń spotkałem wiele istot podających się za bogów (Mars-Ares, Set, Ganesha). Nie mam pojęia czym te istoty były w rzeczywistości, czy istnieją oddzielnie ode mnie czy są tylko częścią mojej psychiki, stuprocentowej pewności prawdopodobnie nie uzyskam nigdy. Uważam, że jedno i drugie :) One istnieją niezależnie, ale wchodzą w "ubrania" które już produkuje nasz umysł, nasza jaźń. Te "ubrania" to oczywiście aspekty nasze psychiki, wspólne dla ludzkości, stąd uniwersalność archetypu oraz jego niezwykła "autentyczność" łącznie z "inteligencją", gdy wejdzie w niego jakaś istota astralna niezależna. Coś jak na poniższym obrazku
astral_ja__.jpg ( 23.06k )
Liczba pobrań: 51 |
|
|
|
26.01.2013 - 19:41
|
|
|
|
|
|
|
26.01.2013 - 22:10
|
|
|
|
|
|
|
26.01.2013 - 22:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Podczas seksu z osobą którą kochamy całym sercem jesteśmy bliżej "boga" i doskonałości niż jedząc kawałek cienkiego płatka chlebowego z obślinionych palców księdza który pewnie nawet ich nie umył po zabawie z ministrantami. Takie jest moje zdanie i będę się jego trzymał. Chłopie generalizujesz:) Równie dobrze można powiedzieć że wszyscy mechanicy samochodowi to wykolejeńcy bo któryś zgwałcił jakąś dziewczynę. Nie dajcie się tak manipulowac mediom. Ksiądz czy nie ksiądz to taki sam człowiek jak my z wszystkimi ułomnościami i zaletami. Nie bronię tu akurat księży - tylko zdrowego rozsądku i chłodnego oglądu. Przykład http://pl.wikipedia.org/wiki/Mahatma_Gandhi Też podobno łączyły go ciekawe stosunki z kimś nieletnim:) |
|
|
|
26.01.2013 - 22:18
|
|
|
Chłopie generalizujesz:) Równie dobrze można powiedzieć że wszyscy mechanicy samochodowi to wykolejeńcy bo któryś zgwałcił jakąś dziewczynę. Nie dajcie się tak manipulowac mediom. Ksiądz czy nie ksiądz to taki sam człowiek jak my z wszystkimi ułomnościami i zaletami. Nie bronię tu akurat księży - tylko zdrowego rozsądku i chłodnego oglądu. Być może, chociaż z drugiej strony przypadki gwałtów nieletnich są najwyższe właśnie w kościele i harcerstwie, te dwie organizacje także nieudolnie próbują tą niewygodną prawdę ukryć. Wśród mechaników samochodowych statystyka nie wskazuje na żadne powiązanie pomiędzy zawodem mechanika a skłonnością do małych i soczystych nieletnich. Co do Gandhiego, podobno tylko spał z nimi w jednym łóżku aby wzmocnić swoją cnotę oraz zdolnośc do panowania nad sobą. To co jest warte powiedzenia przy Gandhim to że był mniejszym złem w porównaniu do jego przeciwników, ale złem wciąż. Rasista w stosunku do czarnych, pacyfista-hipokryta który miał pod swoją komenda jednostki od walki guerilla, pragnął powrotu do starożytnego i przestarzałego ustroju państwowego z podziałem na kasty. |
|
|
|
26.01.2013 - 22:20
|
|
|
Być może, chociaż z drugiej strony przypadki gwałtów nieletnich są najwyższe właśnie w kościele i harcerstwie, te dwie organizacje także nieudolnie próbują tą niewygodną prawdę ukryć. Wśród mechaników samochodowych statystyka nie wskazuje na żadne powiązanie pomiędzy zawodem mechanika a skłonnością do małych i soczystych nieletnich. A nie myślisz że jest tak dlatego że to bardziej chwytliwy temat niż o Heńku spod spożywczaka który .... nieletnią Zosię? W końcu to dopiero hipokryzja - być chrzescijaninem i grzeszyć co? Bardziej po prostu kłuje w oczy i chwyta w mediach.Dwa że ksiądz ma możliwość lepszą niż mechanik samochodowy spotkania z małoletnimi A pewno statystycznie na to samo wychodzi. Możliwe że się mylę i celibat równeż odciska piętno na tych ludziach - ale weź pod uwagę że wielu jest również księży łamiących celibat i obcujących z kobietami. |
|
|
|
26.01.2013 - 22:32
|
|
|
A nie myślisz że jest tak dlatego że to bardziej chwytliwy temat niż o Heńku spod spożywczaka który .... nieletnią Zosię? W końcu to dopiero hipokryzja - być chrzescijaninem i grzeszyć co? Bardziej po prostu kłuje w oczy i chwyta w mediach.Dwa że ksiądz ma możliwość lepszą niż mechanik samochodowy spotkania z małoletnimi A pewno statystycznie na to samo wychodzi. Możliwe że się mylę i celibat równeż odciska piętno na tych ludziach - ale weź pod uwagę że wielu jest również księży łamiących celibat i obcujących z kobietami. W każdej grupie badanej która ma dobry dostęp do nieletnich i jest sfrustrowana seksualnie będzie statystycznie większe występowania molestowania nieletnich, księżólkowie nie sa wyjątkiem. Załóżmy, że nie ma żadnego powiązania - nie zmienia to faktu że kościół ucisza zarówno ofiary jak i sprawców molestowania seksualnego oraz nie wprowadza żadnych zmian mających na celu ograniczenie występowania tego zjawiska. Takie zamiatanie pod łóżko zamiast porządnego posprzątania i wyrzucenia śmieci. |
|
|
|
27.01.2013 - 15:19
|
|
|
Tez kiedys miałem podobne poglądy jak Faithful tj. obawiałem sie że w oobe "szatany" mnie opętają i że to wogole nie jest złe ale "chyba jest" bo cosjest nie tak. Poglądy sie zmieniają często. A moje rozwiała mamra w częstochowie jak podczas niej zobaczyłem szopke jak księża wywalają te "nieczyste byty" z ludzi którzy są głównie "niezbyt myślący"jak to ujme, nie nie żebym czuł sie lepszy, nigdy. poprosu księzulek nie pomysli że to coś co wyrzuca z człowieka w imie jezusa także "cierpi" i tak naprawde nie wie czy wywalił samego "belzebuba" czy jakiegoś zagubionego chochlika który pojdzie dalej. A moze by mógł poprostu jakos pomóc. może to cos pojdzie dalej i dalej będzie robić zamęt. A ta osoba ktora jest "wyzwolona" jest bardziej oszołomiona. Na zasadzie "wywalam" ide dalej. Szopka jakiej malo. Jezusa nadal nosze i w niego wierze subiektywnie jak każdy na swoj sposob. Chociaż o. Cyran powiedzialmi że nie mam go w sercu po tym jak nie działał na mnie "spoczynek w duchu świetym". Kto wie moze juz teraz mam. pozdro Daro i reszcie odkrywców p.s nie prowokujcie sie na wzajem bo to tylko śmieszne. A Daro nie dawaj sie prowokowac prowokatorom Mógłbys to sprecyzować ? Pozdr ! |
|
|
|
27.01.2013 - 15:23
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
DS ma swoje przezycia, i odbiera je subiektywnie jak każdy to nastepny podróżnik, nie ma co sie na niego obrażać bo poprostu taki jest impulsywny, nieraz nie przemyśli tego co robi, i pod silnym wpływem nowych (może jeszcze nie sprawdzonych przekonań) tez w sumie taki jestem, kto wie jakbym zaregował jakby Dżoszuła do mnie przychodził, kim kolwiek ta istota jest i za kogo sie podaje, nie wiemy czy jest zła, i sie nie dowiemy bo to darka subiektywne przezycia o których jak najbardziej ma prawo pisać. Co do opetania wstrzymał bym sie z tą tezą, skoro Darek przyjmuje ciało Chrstusa (jak mówi) to mozesz być pewny że opetany nie jest, bo opetana osoba by do ust nie włożyła sakramentu. Czyli te istoty "jezusowe" nie są złe. Jeśli chciałbyś sie naprawde przekonań czy Darek jest "opetany" jedź z nim na Mamre, to zobaczysz czy będzie nim "miotać". Bo naprawde tamtejsze spektakle są bardzo interesujące ;) mające na celu gromadzic lęk w ludziach.
|
|
|
|
27.01.2013 - 15:25
|
|
|
Bóg daje przykazania a potem z Darkiem realizuje huć ?
W życiu w to nie uwierzę !!! |
|
|
|
27.01.2013 - 15:28
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |