oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Z: Komunia Święta, Z tematu o ID: 7181
Leinad
post 22.10.2012 - 22:00
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Deimond @ 22.10.2012 - 21:53) *
Zdaje się nie czytałeś ani jednej z książek. To Darek w czystej postaci - choć osobiście nie miałem okazji poznać. Ale styl pisania i moc przesłania poznaje:)

ty masz 10 lat? w swojej pierwszej książce negował istnienie Boga, a tutaj namawia do komunii świętej i podaje się za mesjasza. Zwykły prowokator i uzurpator
Go to the top of the page

+Quote Post
Deimond
post 22.10.2012 - 22:04
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Leinad @ 22.10.2012 - 23:00) *
ty masz 10 lat? w swojej pierwszej książce negował istnienie Boga, a tutaj namawia do komunii świętej i podaje się za mesjasza. Zwykły prowokator i uzurpator

Każdy może się mylić i chodzić zakrętami :) Jak chcesz to mogę i mieć 10 dla Ciebie.

+Quote Post
Leinad
post 22.10.2012 - 22:09
Post #3

Członek Rodziny

CYTAT(Korba-dawid @ 22.10.2012 - 22:06) *
Według tego co piszę to przejżał na oczy i odnalazł prawdę. A że ktoś po przeczytaniu książki slepo odstąpił od Jezusa bo tak mówi autor to tak musi być a teraz gdy autor przeprasza i przyznaje się że CHUJA wiedział jak sam to określił to nie możesz tego pojąć. Każdy może się zmienić. Nie on pierwszy zmienia swoje zdanie i nie on ostatni. Za życia nikt nie będzie wiedział co jest prawdą , a co nie. Dlatego każdy powinien mieć swój rozum i tak jak te słowa są wałkowane na forum to i ja powtórze. "Do zdania innych podchodzić z dalekim dystansem, a nie ślepo wierzyć." :)

jeśli ślepo wierzysz, że to rzeczywiście DS, to współczuję :)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park