|
|
![]() ![]() |
27.10.2012 - 20:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
no i co z tym filmem? kiedy bedzie ?
|
|
|
|
27.10.2012 - 21:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
27.10.2012 - 21:12
|
|
|
|
|
|
|
27.10.2012 - 21:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
27.10.2012 - 21:15
|
|
|
|
|
|
|
27.10.2012 - 22:25
|
|
|
A może Darek jest w ciąży ? Kolejne niepokalane poczęcie!
|
|
|
|
28.10.2012 - 10:53
|
|
|
czekamy, czekamy. Wczoraj zabylam na tańcach, dziś zwieszala mi się stronka i nie moglam wejść...myślalam że filmik narobil jakiegoś zamieszania i forum "wybuchlo" :) udalo się wreszcie a tu ni ma nic...CZEKAMY!!!
|
|
|
|
28.10.2012 - 11:17
|
|
|
Pewnie filmik przedstawia jak Pan Darek poszedł do kościoła i księdzu powiedział,że jest św. Piotrem, a potem scena jak go wyrzucają z kościoła uważając go za psychopate :pp
Taki mały żarcik niedzielny No i gdzie ten film ?! |
|
|
|
28.10.2012 - 12:01
|
|
|
Zielarzu strasznie cie lubię :)
A swoja drogą to nie sądzisz ze podczas nieobecności Darka wyrosło tu kilku pasterzy? I teraz jest mały problem :)) Moc Darka polega z jednej strony na jego odwadze i braku leku przed ośmieszeniem, natomiast słabość na braku subtelnosci i wyczuciu uczuc innych, cóż skoro ma sie pewność co do wielkiego przesłania, ktore ma uratować ludzkośc.. Wydaje sie że jeszcze pare razy bedziemy swiadkami przemian, moze lepiej wiec poczekac na kolejne odsłony. pozdrawiam wszystkich zx12 dzieki :) |
|
|
|
28.10.2012 - 12:22
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
A ja mam takie pytanie do Darka. W książce swej piszesz : "błogosławieni ci ktorzy nie widzieli a uwierzyli" , a po tym cytacie z Bibli piszesz że dlaczego nie możemy Ci uwierzyć. A czy patrzałeś pod tym względem na siebie? Nie wierzyłeś w Boga, gardziłeś nim dopiero gdy go zobaczyłeś, to uwierzyłeś. Nie przepraszam Ty nie "wierzysz" Ty poprostu "wiesz". A to jest zasadnicza różnica. Czyli nie dostąpisz Błogosławieństwa? Musiałeś przecież zobaczyć.
To jak to jest jesteś Świętym czy nie? Myślę że więcej osób mogło by zacząc wierzyć w Boga, gdybyś nie zgrywał takiego pawiana. Wtedy może twój cel spełnił by się w większym stopniu. |
|
|
|
28.10.2012 - 12:39
|
|
|
Darek już nie jest świętym - on wszedł w fazę mesjańską. Chce zbawiać świat, ale najpierw niech zbawi własny umysł.
|
|
|
|
28.10.2012 - 12:53
|
|
|
Dla osób, które myślą, że Bóg żyje w niebie - chciałbym aby niebo upadło, może wtedy ten Bóg znajdzie się bliżej, a nawet wśród ludzi. Wtedy więcej osób w niego uwierzy, bo kiedy ludzie się zamykają na siebie, Bóg też jakoś "chowa się" za chmurami ;). Let the sky fall
|
|
|
|
28.10.2012 - 19:50
|
|
|
Wiara w istnienie Boga jako jakaś "zasługa" wydaje mi się conajmniej dziwna, jakie podstawy do wiary w istnienie Boga ma ktoś kto "nie widział" ? Czyż nie wyglądało by to tak samo jak pytanie o to czy wierzysz w to że 12 czerwca 2023, w godzinach wieczornych będzie padał deszcz? Można oczywiście powiedzieć sobie - "skoro nie wierząc w Boga mogę iść do piekła, a wierząc iść do nieba- to na wszelki wypadek bardziej opłaca się wierzyć" , ale czy to będzie prawdziwa wiara ?
|
|
|
|
| Zachariasz Lubowiecki |
28.10.2012 - 20:43
|
|
Guests |
Wiara w istnienie Boga jako jakaś "zasługa" wydaje mi się conajmniej dziwna, jakie podstawy do wiary w istnienie Boga ma ktoś kto "nie widział" ? Czyż nie wyglądało by to tak samo jak pytanie o to czy wierzysz w to że 12 czerwca 2023, w godzinach wieczornych będzie padał deszcz? Można oczywiście powiedzieć sobie - "skoro nie wierząc w Boga mogę iść do piekła, a wierząc iść do nieba- to na wszelki wypadek bardziej opłaca się wierzyć" , ale czy to będzie prawdziwa wiara ? Jan Paweł II napisał kiedyś encyklikę ''Fides Et Ratio'' (''Wiara I Rozum'') na temat rozumnej wiary. Wiara nie jest aktem woli, co najwyżej można chodzić do kościoła bez przekonania ze strachu przed piekłem, ale wiarą bym tego nie nazwał. Widać od razu ze Darek nie był gotowy na doznania związane z OOBE. Fakt, mam nieporównywalnie mniejsze doświadczenie od niego w eksterioryzacji, ale wolę doznać 100 wyjść i zachować zdrowie psychiczne, niż kilkunastu/kilkudziesięciu tysięcy i stracić je, ot co. Nie wiem, co będzie na filmiku, ale medycyna zna wiele przypadków tajemniczych uzdrowień itd. które ludzie kwalifikują jako cuda. Bierze się to jednak tylko z tego, że ludzie zajmujący się nimi nie posiadają dostatecznie dużej wiedzy potrzebnej do wyjaśnienia ich, tak jak kiedyś ludzie uważali pioruny za oznakę boskiego gniewu. |
|
|
|
28.10.2012 - 21:20
|
|
|
|
|
|
|
28.10.2012 - 21:26
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Weźcie się odczepcie od niego. Już dłużej nie zniosę ten nagonki. Idę spać bo o 3 puszczam wilki i będę straszył sąsiadów.
|
|
|
|
29.10.2012 - 14:26
|
|
|
Bardzo proszę Administrację o dopisanie do tematu jednego słowa: STYGMATY
Niech od tej chwili temat brzmi: Usg – STYGMATY Sorry, że nie od razu powiedziałem, ale jakoś tak nie chciałem psuć niespodzianki… No jak miałem powiedzieć…? Robią mi się na dłoniach i nogach. Bok JEZUS mi przebije na końcu. Na razie są to tylko zaczątki. W astralu wygląda to jak złote kulki łożyskowe, ale co najważniejsze widać to również w świecie fizycznym. Są umiejscowione w dłoniach i nogach fizycznego ciała – w śródręczu i śródstopiu. Jak powiedziałem: bok będę miał przebity na KOŃCU. Tak mi powiedział CHRYSTUS. Kulki wielkości groszku da się wyczuć pod skórą dłoni i są głęboko w stopach. Usg zrobiłem dokładnie 27 IV tego roku. Minęło cztery miesiące od badania. Coraz bardziej mnie bolą. Czuję jak bym miał rozpierane tkanki. Jakby moje tkanki musiały się najpierw rozsunąć… Dokładnie cały proces opisuje w „Dziennikach Jessego.” Na dniach je dostanę po pierwszej korekcie. Będę musiał wówczas niestety zniknąć by zatopić się w tekst i go doszlifować. Nie znaczy, że Was opuściłem. Doprawdy powiadam Wam: Jestem z Wami, aż do Skończenia Świata :) Pozdrawiam Was wszystkich z Miłością i Szacunkiem… WSZYSTKICH! Dziś skierował do mnie BÓG takie słowa. Normalnie do mnie przyszedł, objął jak OJCIEC i powiedział: Bądź dobry dla wszystkich, Nie wiesz którzy są z korzenia Jessego. Twój największy wróg może okazać się bratem. DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
29.10.2012 - 14:43
|
|
|
Oj, bedzie się działo... Św Piotr, stygmatyk, co dalej? To zaczyna być ciekawsze niż Gra o Tron, przynajmniej do premiery kolejnego sezonu.
Czekamy na film :). |
|
|
|
29.10.2012 - 15:15
|
|
|
Okej,
Do trzech razy sztuka: http://s13.postimage.org/tpfo9fol2/DS_Stygmaty_fot_1.jpg Dzięki za pomoc :) DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
29.10.2012 - 15:20
|
|
|
Czekajcie cierpliwie na resztę materiału...
Postaram się dzisiaj wszystko wrzucić. DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
29.10.2012 - 15:21
|
|
|
Mi od ćwiczeń na drążku robią się dziwne wybrzuszenia na zewnętrznych stronach dłoni :P Ale tylko jak napne dłoń.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |