|
|
![]() ![]() |
29.10.2012 - 18:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Przepraszam, że nie odpisuje na pw, zwłaszcza teraz, ale mam pełne ręce roboty przy tym wklejaniu. Pracuje z jednym z userów przy tym i komunikujemy się właśnie przez pw. Poza tym, jestem w pracy i muszę między czasie obsłużyć klientów. Czekajcie cierpliwie… DS Darek tu bielik110 :) Wczoraj korciło mnie aby napisać,...............................,i pare tem innych epitetów:),ale dostałem znak:)i nic nie napisałem,ale dzisiaj to juz apogeum emocji:) Jeżeli robisz sobie jaja,z nas wszystkich,to przyjade do ciebie i ......................:) Pozdrawiam |
|
|
|
29.10.2012 - 18:15
|
|
|
A co z tym filmikiem ?
|
|
|
|
29.10.2012 - 18:19
|
|
|
Dłóń lewa, bez podczerwieni, USG z innego profilu:
STYGMAT zaznaczony linią żółtą przerywaną 1 (IMG:http://s16.postimage.org/douitfj9x/ds_stygmaty_usg_fot_3.jpg) DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
29.10.2012 - 18:52
|
|
|
A teraz opis lekarza specjalisty. Dodam, że najlepszego fachowca od USG na Lubelszczyźnie. To on robi kursy innym lekarzom… Bardzo dobry!
Prosił bym nie dawał jego danych, bo nie chce dziennikarzy w przychodni. To co zobaczył na obrazie USG, musiał jakoś sklasyfikować… W opisie znajdziecie określenie: fibromatoza. Nie przestraszcie się tylko. W medycynie oznacza to bardzo złośliwy nowotwór. Parę miesięcy życia i po pacjencie. Czy Darek Sugier ma raka dłoni i stóp? – Absolutnie nie. Darek Sugier jest w trakcie procesu STYGMATYZACJI. (IMG:http://s16.postimage.org/wcgeskcid/DS_Stygmaty_opis.jpg) DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
29.10.2012 - 19:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Lordini poruszył ciekawy problem, chociaż pewnie o tym nie wie ;) Chodzi mi o problem ważności, każdy chce doszukiwać u siebie rzeczy, które w jakiś sposób sprawią, że będzie lepszy od innych. Nieważne, czy to będą poprzednie inkarnacje czy jakieś wyjątkowe zdolności. Każdy pochodzi z jednego żródła, chociaż żeby dojść do tego żródła potrzeba by bardzo dlugiej drogi, a jednocześnie nie. Nie chodzi mi o to, że mając coś, czyni nas to lepszymi od innych. Tak nie jest, nawet jeśli mamy to coś, jedyne co się zmienia to odpowiedzialność. Zwiększona odpowiedzialność, według mnie posiadanie pewnych darów wiąże się z umiejętnym ich używaniem, ale nigdy w celu wywyższania się, bo ja mam to, a Ty tego nie masz :P.
U mnie był taki czas, dość niedawno, kiedy wewnętrznie byłem pewny o istnieniu Boga, to była pewność no i doszły do tego inne odczucia. Chociażby odczucie miłości, póżniej to znikło, ale z tego doświadczenia zostało mi jakby informacja "Hej, fajnie,że mnie znowu dostrzegasz, kiedy "zniknę" dzialaj w zgodzie ze sobą". Od tamtej pory ani razu już się tak nie czułem. Ale nie oznacza to, że uważam siebie za niewiadomo kogo, trafiło mi się takie doświadczenie, każdemu mogło się trafić i cieszę się z tego, że było. Zresztą mógłbym napisać o czymś jeszcze innym, ale w sumie nie ma to sensu. Pojęcie mistrza i ucznia być może kiedyś było sztywne i każdy miał jedną rolę, teraz i uczeń ma coś z mistrza a mistrz z ucznia. Jeden i drugi się od siebie uczy. Życzę Ci Darku aby Twoja droga jak najlepiej się rozwinęła, ale nie zapominaj, że każdy jest dalej uczniem, tak samo jak każdy ma w sobie tzw. wewnętrzne dziecko ;) No i zaskakuj nas dalej kolejnymi kartami w takim stylu, w jakim napisałeś o tym, że Twój największy wróg może być Twoim bratem. Btw. Myślałem, że wszyscy jesteśmy rodziną. Czasem się kłócącą i mającą inne zdania, ale jednak rodziną. (nawet podpisy na forum brzmią np. przyjaciel rodziny :P) amen ;) |
|
|
|
29.10.2012 - 19:17
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
marcinoo nie zrobiłem tego po to, żeby się wywyższać, gdybym chciał to robić to już rok temu byście zobaczyli te zdjęcia tutaj. Zrobiłem to po to, bo mam pewną sprawę do Darka, a bez dowodów to zapewne dalej by mi nie chciał odpisać ;)
|
|
|
|
29.10.2012 - 19:20
|
|
|
Wiem, nie chodziło mi o to, że tak robisz - to po prostu pewna myśl ubrana w słowa. Bo według mnie czasem tak się dzieje i warto mieć to na uwdze :)
|
|
|
|
29.10.2012 - 19:27
|
|
|
marcinoo nie zrobiłem tego po to, żeby się wywyższać, gdybym chciał to robić to już rok temu byście zobaczyli te zdjęcia tutaj. Zrobiłem to po to, bo mam pewną sprawę do Darka, a bez dowodów to zapewne dalej by mi nie chciał odpisać ;) Pisz do mnie kochany ja ci zawsze odpiszę:) z przyjemnością:) Ja go spróbuje usprawiedliwic:) Mozna by żartem:)że Darka cos przygwozdziło i nie ma za duzo pola manewru:):) Pozdrawiam:) |
|
|
|
| Zachariasz Lubowiecki |
29.10.2012 - 19:41
|
|
Guests |
Czytałem kiedyś interesującą ksiązkę pt. ''Cuda Bez Cudów'', napisana była przez jakiegoś lekarza. Rzecz tyczyła się rozmaitych, alternatywnych metod leczenia. Przy okazji poruszenia tematu hipnozy była mowa o tym, że zasugerowanie osobie hipnotyzowanej istnienia jakiś obrażeń na jej ciele, np. poparzenia może wywołać rzeczywiste pojawienie się rany, tak samo można również wywołać stan upojenia alkoholowego u osoby, która nawet nie spróbowała wcześniej alkoholu. Mam na myśli to, że klucz do rozwiązania zagadki tkwi w podsiadomości człowieka. Jak pisałem, nie kwestionuje Darku tego, że naprawdę w Atralnej rzeczywistości doświadczyłś tego wszystkiego, co opisałeś w swojej książce. Uważam jednak, że astral zaczyna się i kończy na umyśle człowieka, że wszystko od początku do końca dzieje się wyłącznie w jego głowie. Sądzę, że wszystko czego doznałeś ostatnimi czasy było zbyt sugestywne byś rzeczywiscie temu nie uległ, i że potrzebujesz pomocy. To już nie jest złośliwosć z mojej strony, tylko czysta troska. Bo szczerze mówiąc, boję się epilogu tej historii.
|
|
|
|
29.10.2012 - 19:49
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja mam deformacje kolan wygląda to jak podwójne kolano ale to nie przeszkadza,ciekawe co to może być.I miałem jeszcze bóle w w stopach z niewiadomych przyczyn pewnie nerwobóle noga funkcjonowała normalnie ból nie był taki nieznośny więc nie poszedłem z tym do specjalisty.
Miałem pójść na USG mózgu ale bałem się o żółte papiery. Nigdzie nie mógłbym dostać pracy. A profaliktaczne badania profilaktyczne tzn. krwi, moczu wszystko było w normie. Jak to mówi Ferdek kiepski: Są rzeczy które fizjologią się nie śniły. |
|
|
|
29.10.2012 - 20:00
|
|
|
|
|
|
|
29.10.2012 - 20:16
|
|
|
Najbardziej Zaskakujące jest to ,że Pan Darek dawniej nie katolik, niewerzący, zwykły człowiek zafasycowany oobe nagle teraz spotyka nawet Boga Jahwe i się z nim obściskuje choć sam Mojżesz nawet widział go tylko pod postacią krzewu płonącego.
Dla mnie to bardzo dziwne ... |
|
|
|
29.10.2012 - 20:20
|
|
|
Najbardziej Zaskakujące jest to ,że Pan Darek dawniej nie katolik, niewerzący, zwykły człowiek zafasycowany oobe nagle teraz spotyka nawet Boga Jahwe i się z nim obściskuje choć sam Mojżesz nawet widział go tylko pod postacią krzewu płonącego. Dla mnie to bardzo dziwne ... A dla mnie nie:) bo wiem że mnie jużnic nie zdziwi:) Bo bóg to taki model że chooo:)pozdrawiam:) |
|
|
|
29.10.2012 - 20:22
|
|
|
;-)
|
|
|
|
29.10.2012 - 20:29
|
|
|
Wrzucam jeszcze fakturę ile mnie to kosztowało. Dwie dłonie 240zł!
Masakra! No ale to też jakiś dokument więc wrzucam. Adres swój zamazałem. Ja też nie koniecznie chcę pod drzwiami dziennikarzy. Z reszto, w dzisiejszej dobie internetu czy to jest konieczne? Po cichutku… Po co to rozgłos dawać sprawie. Z Wami chce się podzielić. Pamiętajcie. To nie jest rak. Spójrzcie na datę badania: 27 VI 2012… Jeśli była by to fibrometoza, czy jak jej tam, już powinienem nie żyć. PS: Jeszcze dwa filmik z USG… Tylko proszę się nie rozczarować. To są filmiki specjalistyczne. Zbieram całą dokumentacje z procesu Stygmatyzacji. Proszę obserwować całą historię… (IMG:http://s11.postimage.org/6qa57s8gj/ds_stygmaty_faktura.jpg) DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
29.10.2012 - 20:40
|
|
|
a filmiku nie wkleiłeś.
|
|
|
|
29.10.2012 - 20:50
|
|
|
Zaraz może będzie.
Pracujemy nad tym. edit (21:18) Zajmie to jeszcze przynajmniej pół godziny, bo trzeba materiał przekonwertować by nie stracił jakości, czy cóś w ten deseń… ja tego nie kumam… Każdy jest profesorem w swojej dziedzinie :) DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
29.10.2012 - 21:23
|
|
|
Darek OK, udokumentowałeś w sposób nie budzący zastrzeżeń, zmiany zachodzące na Twoich dłoniach. Ale co to zmienia? Jak wspominałem wcześniej, ludzi podczas krzyżowania nie przybijano za dłonie, ale za nadgarstki.
Tyle, że o tym nie wie Twoja podświadomość, która procesem steruje. Ona ma wkodowany obraz przybijania za dłonie. Rozpowszechniony w każdym kościele czy kaplicy. Udowodniłeś fizyczne zmiany, ale nic więcej. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Stygmatyków było wielu. Dla mnie osobiście takie nieoczekiwane zmiany niczego nadnaturalnego nie dowodzą, poza siłą ludzkiej psychiki i tkwiących w niej mechanizmów. U mojej dawnej znajomej, która opiera swój światopogląd o buddyzm, na skutek procesu wielomiesięcznej medytacji, zmienił się kształt głowy. A miała wtedy 28 lat. W miejscu 7 czakry wyrosło jej wyraźnie wyczuwalne kostne zgrubienie, którego wcześniej nie miała. Ale ona nigdy nie twierdziła, że natchnął ją Budda. :) Zmiany na rękach masz. Ale nie są one dla mnie potwierdzeniem prawdziwości obrazu, który przedstawiłeś w swojej książce. Nie twierdzę, że tego nie doświadczyłeś, ale był to raczej obraz zniekształcony przez system przekonań, który nagle się u Ciebie uaktywnił. |
|
|
|
29.10.2012 - 21:27
|
|
|
Darku dziękuje że masz ochote dzielić sie z nami swoimi doświadczeniami.
|
|
|
|
29.10.2012 - 21:48
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Darek jak na twarzy coś Ci się pojawi to polecam:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=27251...;ars_rule_id=84 Sorki, nie mogłem się powstrzymać. Pierwszy i ostatni post dzisiaj. Milej nocy moi mili. Pokój waszej duszy. |
|
|
|
29.10.2012 - 21:49
|
|
|
zx12 do ciebie skad wiesz ze przybijali do nadgarstków, choć troche historiamówi że rzymianie przybijali gwoździe do nadgarstek , fakt ze robili tak ale czy byłeś przy krzyżu jak przybijali Jezusa?
więc myśle że wczasie wszystkiego się dowiesz jak było pozdrawiam. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |