|
|
![]() ![]() |
13.02.2013 - 22:43
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
TU NA ZIEMI
Tu na Ziemi .. jest nie łatwo byc Aniołem .. nosic Skrzydła .. Cuda czynic . Tu , na Ziemi jest Cudownie kiedy nic nie boli . Tu , na Ziemi wszystko Inne aniżeli w Niebie . Tu , na Ziemi ... byc Człowiekiem to prawdziwa sztuka. Ariel |
|
|
|
13.02.2013 - 22:48
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
WPATRZONY
Wpatrzony w drzewa konające unosze wzrok ku Słońcu .. Chmury tak smutnie płyną .. Cisza wypełnia Koniec . TAJEMNICA Tajemnica zaczyna swój Taniec Haosem napełniony .. dusza czuje ulgę pustki i chęc Poznania Prawdy niewyjawionej . Tajemnica szuka Prawdy .. Prawda szuka Tajemnicy . Błądzące myśli rodzą pytania o Sens tej ziemskiej wędrówki .. Szukają radości niegdyś utraconej .. Spełnienia .. Poczucia Sensu , w Bezsensie Istnienia . BÓG !!! każdym Sercu Cząstka mnie , na Wieki pozostanie. Będzie Szeptać imie moje, w odwróconej Mowie. Ci co zrozumią , dostaną Nagrodę . Ci co poczują , Miłość mą Zrozumią. Wszystko co odemnie, mieszka w sercach waszych . Jestem Tobą . A Ty Mną . Jeśli Teraz nie Rozumiesz słów , co odemnie pochodzą. Pisane ręką Twoją .. Znak że idziesz jeszcze zupełnie inną Drogą , w której nigdy ma Miłość Cię nie opuści . Otuli Niczym Anioł Stróż . Kiedyś Mnie Zrozumiesz . Kiedyś Mnie Poczujesz , poprzez łzy. Jestem Miłością która Zawsze Była Wszechobecna . Nie Zawsze Widoczna . Lecz Zawsze Mieszkająca w Tobie!!! Znasz Mnie dobrze . Zwą mnie Bogiem Ariel |
|
|
|
14.02.2013 - 12:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kocham cię kochanie moje
Kocham cię, a kochanie moje To polana w leśnym gąszczu schowana Kocham cię kochanie moje Kocham cię, a kochanie moje To sad wiosenny, rozgrzany i senny Kocham cię kochanie moje To rozstania i powroty I nagle dzwony dzwonią I ciało mi płonie Kocham cię Kocham cię kochanie moje Kocham cię, a kochanie moje To oczy twoje we mnie wpatrzone Kocham cię kochanie moje Kocham cię, a kochanie moje To tęsknota nieskończona Kocham cię a kochanie moje To rozstania i powroty I nagle dzwony dzwonią I ciało mi płonie Kocham cię Kocham cię kochanie moje Kocham cię, a kochanie moje To przypominanie pierwszej pieszczoty Kocham cię kochanie moje Kocham cię, a kochanie moje To noce z miłości bezsenne Kocham cię kochanie moje I nagle dzwony dzwonią I ciało mi płonie Kocham cię |
|
|
|
15.03.2013 - 11:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hipnagogi
W zatłoczonym autobusie w zmęczonym sennym ciele na tylnym siedzeniu pozostaje czujnym obserwuje bez zmysłu wzroku czuje bez dotyku ...uśmiech ukochanej w zatłoczonym autobusie na tylnym siedzeniu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |