|
|
![]() ![]() |
16.11.2012 - 22:06
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam, ostatniej nocy śnił mi się mój nieżyjący dziadek, mowił że jest mu zimno i jest przemoczony. Był taki przygarbiony i zchorowany. Odruchowo prztulilem go co go zaskoczyło powiedziałem zeby czerpał energie odemnie i w momencie zarumienił sie zrobiło sie przyjemnie jak by rozjasniał, zrobiło sie ciepło. I tutaj nastąpiło cos dziwnego wgryzł mi sie w szyje jak wampir :O troche mnie to zaskoczylo ale nie bałem sie tego nic a nic, nastepnie poczułem ukłucie w kregosłupie troche ponizej łopatek powiedział zebym sie nie bał ze poczuje ból no i poczułem całkiem realny ból az mnie skrzywiło powiedzial ze mi cos wszczepi no i zaczeło sie wtedy spirala jakas wleciałem w tunel i spadałem z duza szybkoscia. Nastepnie sie obudziłem co to moze byc? ,\ przepraszam za bledy i skladnie ale pisze tego posta na szybko Pozdrawiam
|
|
|
|
16.11.2012 - 22:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Bardzo ciekawe.
Pamiętasz może jak wyglądał ten tunel, otaczał Cię ? Czy może widziałeś go tylko przed sobą, jakie to były kolory? Nie widziałeś czegoś co szybko by się kręciło i wydawało takie dzwięki jak gdyby przecinało powietrze ? Pozdrawiam |
|
|
|
17.11.2012 - 00:07
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Bardzo ciekawe. Pamiętasz może jak wyglądał ten tunel, otaczał Cię ? Czy może widziałeś go tylko przed sobą, jakie to były kolory? Nie widziałeś czegoś co szybko by się kręciło i wydawało takie dzwięki jak gdyby przecinało powietrze ? Pozdrawiam Widziałem ciemność, ciemny tunel wiedziałem ze ruszyłem jak by z miejsca i zaczołem sie przemieszczac. |
|
|
|
17.11.2012 - 00:36
|
|
|
Trudno powiedzieć co to było, na pewno coś więcej niż zwykły sen- byłeś u progu opuszczenia ciała.
, mowił że jest mu zimno i jest przemoczony. Był taki przygarbiony i zchorowany. Odruchowo prztulilem go co go zaskoczyło powiedziałem zeby czerpał energie odemnie i w momencie zarumienił sie zrobiło sie przyjemnie jak by rozjasniał, zrobiło sie ciepło. [...] nastepnie poczułem ukłucie w kregosłupie troche ponizej łopatek Mogę się domyślać że ma to jakiś wiązek z "czakrą serca" - "Główna funkcja - poświęcenie, miłość, współczucie, uzdrawianie" , znajduje się właśnie w wskazanych przez Ciebie okolicach, poszukaj w necie (bądź raczej sceptyczny, jest na prawdę dużo pierdół wypisanych). Pozdrawiam |
|
|
|
17.11.2012 - 20:41
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Taa jeśli strzykło Cię pomiędzy łopatkami to na 100% czakra serca, zaafirmuj to najlepiej przypominając sobie że to "strzyknięcie" wyleczyło Ci kolejny (ostatni) uraz i krzywdę które zostały Ci z dzieciństwa i wyciągniesz z tego same korzyści możesz dodać że wybaczasz sobie dodatkowo wszystkie krzywdy i urazy którę wyrządziłeś i wyrządzili inni ;) Ja jak czasami się skupie z dobrym obiegiem energii na tamtym miejscach to czułem się jak Atman - UniweRsalny żołnieRz, chcę to zrobić NAJLEPIEJ i robię to. Później jeśli byłeś w tunelu i czułeś że się przemieszczasz to na 100% oobe, ja na początku miałem tak że szedłem, wyszedłem z pokoju (jak świadomy sen) i spojrzałem na babcie i przeleciało mi mnóstwo myśli przez głowę o ojcu (czułem jakbyśmy rozmawiali ale nie wypowiedziałem słowa nawet) i mnie coś ciągnęło w podłogę, nagle wszystkie mięśnie mi zaczęły pulsować ;O ale to uczucie było zajebiste, jedno z tych najbardziej wartych zapamiętania ;) Lepsze jest chyba tylko połączenie czystego szczęścia i miłości od tamtego stanu, pamiętam że wtedy nie miałem jakiś specjalnych metod, miałem dużą wiarę, więc jeśli spadałeś po tym tunelu to miałeś widocznie coś podobnego do mnie z wcześniejszych czasów (czerwiec lub wcześniej). Pozdroo ;)
|
|
|
|
18.11.2012 - 18:57
|
|
|
Mam za małe doświadczenie żeby stwierdzić co to było, być może naprawdę duch twojego dziadka, jednak w poza ciałem można spotkać tzw. wampiry/pijawki energetyczne które żywią się energią podróżników. Na nie należy uważać!
|
|
|
|
18.11.2012 - 19:02
|
|
|
CYTAT Taa jeśli strzykło Cię pomiędzy łopatkami to na 100% czakra serca Jeśli się ze mnie naśmiewasz, to przypomnę że napisał "poniżej łopatek" , a czakra serca nie znajduję się w sercu, właściwie to nie wiadomo gdzie dokładnie, może być w kręgosłupie. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |