|
|
![]() ![]() |
15.11.2012 - 20:27
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kiedyś, dawno temu miałem sen że znajduję się w toalecie w starym mieszkaniu i patrze w lustro. Pamiętam że bałem się czegoś co się w nim znajdywało, niestety nic nie było widać, nie pamiętam aby coś w nim było. Przez kilka dni chodziłem do toalety tylko wtedy, kiedy naprawdę musiałem i unikałem kontaktu z lustrem. Cały czas przez ponad 3 dni towarzyszył mi lęk. To nie był zwykły sen, bo wszystko czułem tak jak w realu. W sumie nie wiem co to było.
Kilka dni temu miałem podobnie. Coś zaczęło zsuwać ze mnie pierzyne. Ciągle ją poprawiałem i ciągle się zsuwała. Potem straciłem świadomość i odzyskałem ją w toalecie. Znów lustro, boję cię czegoś co w nim jest. Problem w tym że nic nie widzę, nawet swojej twarzy. Chce uciec, ale klamka jak z cementu, nie rusza się. Naglę coś mnie chwyta, powiedziałbym jak chomika, ale to chyba byłoby złe określenie. Wyciągło mnie z tej toalety i przechodzliśmy przez mój koryatrz, wiem że klatkował, albo może zwyczajnie przemieszczałem się z jednego końca do drugiego i na nowo? nie wiem. Potem się obudziłem. Dziwna sprawa miała miejsce również podczas pewnego snu, jakieś dwa miesiące temu. Śniło mi się że pod dom przyjechało pogotowie. Kogoś zabrali, leżał na boisku. Potem się obudziłem i przez kilka dni słyszałem - uwaga: Pogotowie na sygnale, takie jakby w myślach, nie mogłem się skupić przez te kilka dni na niczym, ciągle te koguty. Co to mogło być? No i oczywiście witam wszystkich, jestem tu nowy! :) |
|
|
|
15.11.2012 - 20:52
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Na drugi raz jak spotkasz lustro w poza, daj do niego susa.
DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
15.11.2012 - 21:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przestan wkocu tak żartować, nie kady miał wyjsc tyle co ty , ten nawyk mówi ile nie udanych i nie dam sie nabrać na sto, bo do nałogów to krew mam slodką.
Ps. mówiłem o pierwszej strone Jego ksiazki, chciałem być grzeczny:) Czytaliście: Oczywiście krytyka przychodzi bardzo łatwo a szczególnie wtedy gdy nie ma się o czymś kompletnie pojęcia. Przede wszystkim szamanizm to nie tylko psychotropy. To starożytny ponadkulturowy system wiedzy często niezrozumiały dla "ucywilizowanygo" człowieka zachodu. Szamanizm to wiara w duchy natury, to demony, dobrzy i źli bogowie to często ofiary i ceremonie. Upraszczanie wszystkiego do cyt:." skowronków, miłości i wyższych istot" uważam za naiwne uproszczenie kogoś kto tej wiedzy po prostu nie rozumie. http://s8.postimage.org/9cy2btxdh/Reporta_e_w_Piotra_3.jpg Samo się stało |
|
|
|
15.11.2012 - 21:17
|
|
|
To co mam zrobić następnym razem? Dać susa czy czekać aż to coś znów mnie wyciągnie? :)
|
|
|
|
16.11.2012 - 00:50
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
spróbuj bliżej się przyjrzeć sprawie. Zapamiętaj jak najwięcej szczegółów, zrób dziennik snów i zapisz jak najwiecej, co udało Ci się dostrzec i zapamiętać. Wtedy nie uleci Ci to z pamieci bo zostanie na papierze. Kiedyś miałem kilka snów z lustrem i jedno OOBE w którym dostrzegłem lustro obok mnie.
W sytuacji gdy miałem wtedy OOBE mógłbym spokonie dać w te lustro susa, lecz nie wpadłem na to nawet... lecz w postaci snów, o których teraz pamietam, to nie byłbym w stanie w takiej sytuacji jaka tam istniała dać susa. Było wtedy źle... miałem około 10 lat.. byłem w szoku po pogrzebie mojej babci, bo stałem przy otwartej trumnie, a matka kazała mi ją pocałować w rękę, a ja nawet spojrzeć się bałem. Po kilku dniach miałem koszmar jak stoję w łazience i nie widzę siebie w lustrze, gdy się odwróciłem, to coś zaczęło mna szarpać i mnie dusić. Nie mogłem sie uwolnić. Odwróciłem się szybko w kierunku lustra, by zobaczyć co to... tego widoku nigdy nie zapomnę. Sapiąca i dysząca jak dzikie zwierze mi do ucha demoniczna postać o rozkładającej się twarzy mojej babci... Przez miesiąc dochodziłem do siebie i miałem potem koszmary. Innym razem, sporo lat później śniło mi się, że coś mnie opentało. Ujrzałem siebie z czerwonymi podkrążonymi oczami, obraz sie rozmywał a wokół mnie samoistnie zaczęło wszystko sie unosić, przekręcały się strony w jakiejś książce same i czułem, ze to jest wywołane przeze mnie a ja nie umiem tego kontrolować i było coraz gorzej. Wszystko wokół ulegało zniszczeniu a ja stojąc przed lustrem widziałem siebie jakbym był opentany przez jakąś siłę i wyglądałem potwornie. Odnosnie OOBE gdy odzyskałem świadomość ujrzałem siebie w przedpokoju w starym mieszkaniu w bloku, gdzie kiedyś mieszkałem. Ujrzałem lustro i przejrzałem się w nim, by zobaczyć jak i czy mogę zobaczyć siebie przed lustrem. Widziałem siebie ale tak jakbym był taka przezroczystą powłoką, spojrzałem potem na swa dłoń i mieniła sie od kolorów ale jakby była taka eteryczna, prześwitująca. W tym przypadku akurat to było pozytywne i ciekawe doswiadczenie z lustrem, lecz nie wpadłem na to, żeby spróbować w nie wejść. :) Dla tego ja bym proponował sie najpierw obeznać i zdobyć jak najwięcej informacji na temat tych luster w snach, poznać je trochę a potem wywnioskować czy trzeba uważać, czy spróbować dać susa. Darek je poznał z własnej strony i namawia do wejścia w nie, bo miał ciekawe z tym przeżycia, ale nie jestem pewien czy na sto procent może być u każdego tak jak u Darka. |
|
|
|
16.11.2012 - 07:37
|
|
|
http://www.sennik.biz/sennik-lustro/
Według nich: Zamiast w cokolwiek skakać, ułóż sobie życie :). |
|
|
|
16.11.2012 - 11:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja mam swój sposób na koszmary, bardzo efektywny, prosty i przyjemny. Wystarczy przed snem, leżąc w łóżku mówić do Boga i/lub Opiekunów, wyżalić się, popytać, "porozmawiać", podziękować, wszystko to co leży na duszy, czasem można skarcić swoich Opiekunów, Oni to zrozumieją :) W sumie ten sposób używam codziennie przez jakieś 10min.++. Swoje tajemnice można bez żadnych przeszkód opowiadać Bogu i Opiekunom, tajemnice nawet sam których się wstydzisz, a nigdy nie powiedziałbyś nawet rodzinie ani znajomym.
Dzięki temu oczyszczamy się energetycznie ze złogów negatywizmu (ale słowostwór :D) Polecam wypróbować! |
|
|
|
16.11.2012 - 12:15
|
|
|
Dzięki EverDream, wypróbuje :P Szczerze to do głowy by mi nie przyszło żeby skoczyć do lustra - bo przecież w takich momentach się go boje. Czuję jakby w nim była zla energia, ot co...
|
|
|
|
16.11.2012 - 12:38
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Złe energie potrzebują twej negatywnej energii, esencji, którą emanujesz i wytwarzasz poprzez odczuwanie negatywnych emocji i odczuć. Podobne przyciąga podobne, a negatywna energia negatywne byty zasila. Ciężko jest się nie bać na pierwszy rzut oka, nie czuć lęku, więc musisz odnaleźć coś, co da Ci poczucie bezpieczeństwa. Tu możesz wykorzystać pomysł EverDream, zwrócić się do opiekunów, Boga, a nawet Jezusa. Dzięki nim możesz dostać tak silną dawkę ciepła i miłości, że ciemne byty przestaną się Tobą interesować. Ewentualnie coś nie pozwala Ci poznać prawdy i próbuje blokować Ci drogę do wejścia w lustro grając na Twoich słabych punktach.
Towarzyszy Ci również strach przed nieznanym, nie wiesz co czeka Cię po drugiej stronie lustra. W śnie nic nie może Ci zrobić krzywdy a złe byty odejdą jak zaczniesz wydzielać z siebie pozytywne odczucia, a szczególnie miłość. pozdrawiam :) <3 |
|
|
|
16.11.2012 - 12:41
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja miałam dość niedawno sen, w którym odzyskuję świadomość w łazience swojego mieszkania, gdzie jest lustro, staję przed nim i widzę dwa swoje odbicia, jedno normalne, a drugie z łysą głową której czaszka jest wydłużona - coś na kształt czapki papieża. Tamto odbicie nie miało też rąk. Patrzyłam na to, a potem zrobiłam jakieś salto w tył i uniosłam się w powietrze, wrażenie jak podczas wychodzenia z ciała. Nie wiem czy był to świadomy sen z przejściem w oobe, czy coś innego ale wrażenie z dwoma odbiciami niezapomniane...
poza tym też witam wszystkich bo to mój pierwszy post:) |
|
|
|
16.11.2012 - 13:20
|
|
|
A czym może być ta siła która mnie chwyciła? Dodam że kiedy to zrobiła, uspokoiłem się. Wprawdzie przez sekunde coś mi podpowiadało abym zaczął się szarpać, ale ta myśl się ulotniła. Zaufałem tej sile i znalazłem się po chwili we własnym łóżku.
Lilia również miała sen z łazienką i lustrem - o co w tym biega? :P |
|
|
|
16.11.2012 - 14:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
|
|
|
|
16.11.2012 - 15:20
|
|
|
|
|
|
|
16.11.2012 - 18:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Normalnie do tego doszedłem. Po prostu zobaczyłem, że się unoszę (:
|
|
|
|
16.11.2012 - 19:17
|
|
|
|
|
|
|
17.11.2012 - 17:20
|
|
|
Robisz tak:
Przed skokiem zamykasz się mocno w sobie. Bierzesz powolny, astralny wdech i z całej siły (aby tylko nie poszedł sygnał na ciało fizyczne) odbijasz się od podłogi w poza. Dajesz susa jak szczupakiem. I od tej chwili staraj się wszystko dokładnie zapamiętać – całe doznanie. Lustra to kanały łączące ciebie z innym ciebie… Często przelatuje się przez nie jak przez tunel pośmiertny. Także się nie zdziw, jak nagle dostaniesz gwałtownego przyspieszenia i zaczniesz czuć jak drastycznie oddalasz się od ciała fizycznego. Nic nie panikuj. Gdy nie ma Twojego odbicia w lustrze w poza, to dobry znak. Oznacza, że jesteś w fazie przeźroczystego ciała. Jest ono lekki i ma daleki zasięg. Półprzeźroczyste też ma mały ciężar, jednak przeźroczyste jest jeszcze lżejsze. Idealnie jest ciało świetlne – jak jesteś kulą świetlną! Najgorzej podróżuje się w astralnym i qwazi. Mimo że doznania z nich są wyraźne, to ich zasiek niewielki. Sztuka eksterioryzacji polega na wychodzeniu z kolejnych ciał niefizycznych, czyli przesuwaniu fazy skupienia swojej świadomości na coraz to wyższe częstotliwości – fokusy. Gdy zobaczysz z tyłu za plecami w lustrze nie daj Bóg demona, pasożyta, astralnego lokatora, lub na swoim ciele larwy, lub coś co się do ciebie klei, nic nie panikuj. Najpierw oceń sytuację. Czy dasz radę temu stawić czoła. Będziesz wiedział. Intuicja Ci podpowie czy uciekać, czy walczyć. Jak to mały lokator na plecach, możesz spróbować go samemu zrzucić, ale jak to pokaźny demon, to nawet go nie dotykaj, tylko szybko wracaj do ciała lub wołaj o pomoc BOGA. Podeśle Ci kilku Aniołów i rozprawią się z przybyszem z Otchłani. Bo teraz Otchłań się uchyliła strasznie i dziadostwa wypełzło w ciul. Jest też sporo gapiów na Boże Igrzysko, ale oni są mniej szkodliwi. Rzadko w nich można spotkać kiboli. Najlepszy sposób na ciemne siły, to działania profilaktyczne – podnoszenie swoich wibracji, dbanie o higienę psycho-fizyczną, zachowanie czystości, przestrzeganie Bożych Praw, bycie dobrym, spowiedź – oczyszczenie sumienia, no i Komunia Święta. To tak w telegraficznym skrócie. Mam nadzieję, że z mojego posta coś wyniesiesz. Pozdro i dalekich lotów! Kefa PS: W „Reportażach św. Piotra”, które znajdziesz pod każdym moim postem, jest trochę informacji o eksploracji luster w poza. Zachęcam do lektury. DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
17.11.2012 - 18:02
|
|
|
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź:) Mam nadzieje że będę umiał zastosować te porady w astralu. Jestem w trakcie czytania wspomnianej książki :)
|
|
|
|
18.11.2012 - 17:03
|
|
|
Szkoda, że nie przeczytałem tego wczoraj bo dzisiaj zdarzyła mi się prawie przygoda z lustrem. Prawie bo z powodu dwóch czynników się wystraszyłem i zaniechałem próby wskoczenia do lustra. Raz, że spotkałem parę dziwnych istot bez ciala wyglądające jak dymiący smolisty dym, dwa ... właśnie dlatego, że w lustrze nie zobaczyłem swojego odbicia :P A już coś mnie tam chciało wepchnąć, po tym jak zobaczyłem, że mnie nie ma to kategorycznie odmówiłem wskoczenia. W sumie te istoty niczego mi nie zrobiły, nawet nie podchodziły bo wykorzystałem pewne odwołanie, ale i tak widzialem je pierwszy raz. Więc dzięki również za porady Piotrze ;)
Edit 21.11.2012 Jeśli już jesteśmy w temacie portali, można takowe samemu otwierać bez pomocy luster. Wystarczy wykonać takie same ruchy rąk jak przy rozsuwaniu drzwi tak, jakbyśmy je naprawdę otwierali. Z tego co widziałem, są dwie wersje takich portali. Czarny i biały, ostatnio jednak dostałem informacje, żeby nie korzystać z czarnych bo te przenoszą do niskowibracyjnych miejsc. Temat otwierania takich portali wyszedł samoistnie, raz widziałem jak ktoś robi to w moim śnie, po czym wchodzi do takiego portalu wypełnionego bardzo jasną bielą. Obecnie udało mi się otworzyć i przejść przez biały portal. Wyglądało to tak, że po wejściu przebywało się chwilę w tej bieli aż w końcu wyłnił się z niej obraz miejsca, do którego trafiliśmy. Nie ma sensu opowiadać dokładnie co tam widziałem, ale panował dzień co dobrze świadczyło o dostrojeniu. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |