Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Z: Przyszłość Widziana Oczami Duszy Poza Ciałem, Z tematu o ID: 7287
Hamdaoui
post 17.11.2012 - 21:43
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9201

CYTAT(Messanger @ 17.11.2012 - 22:03) *

Nieładnie, teraz moja kolej Panie. Choć zwykle jestem tolerencyjny, to teraz przegłeś pałę...

Mamy tutaj dzieci, więc może niech admini uciszą tego psychola. Nie wiem, czyj to kundel zerwał się z łańcucha... ale do kurwy nędzy takie szmatławce mają się skończyć !!!

Czy Pan Dariusz "Pojeb" Sugier zrozumiał, co miałem do przekazania? Z takimi rewelacjami spierdalaj do Natanka i zostaw zwykłych ludzi w spokoju.

Z poważaniem, Pseudosatanista (cokolwiek to kurwa znaczy)

Messanger co cię tak ugryzło może prawda? Niewiesz jakiego ducha jesteś, czemu się tak rzucasz jak by ci krzyz pokazano,powiem ci coś Darek ci prawde powiedział a ty ja odrzuciłeś ok rozumie to i akceptuje ale naprawde az tak ludzi wyzywać musisz, wiem ze każdego proroka zabijano wiem ze zgorszenia musza przyjść na głościela prawdy , zaswiadczam ze Piotr pisze wam prawde znam go dobrze, moze nie ztego życia ale w tym sie juz rozumiemy jak bracia, będe go wspierał tu na forum i po za nim bo wie kim jestem i on wie kim jest, on dał wam się poznać wy mnie zas nie znacie.Messanger nie prosze bys wierzył w to co pisze Piotr ale uszanował.....
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic