Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Z: Usg-STYGMATY, Z tematu o ID: 7200
Zyga
post 21.11.2012 - 21:12
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8367

CYTAT(Darek Sugier @ 21.11.2012 - 20:16) *
To był ON!!! :)
JEZUS i OJCIEC NIEBISKI :)
Trzymaj to doświadczenie w sercu Bracie!
Masz ICH indety!

Nie gniewałem się na Ciebie.
Nie musisz mnie przepraszać.

Wielką mi radość sprawiłeś swoim doświadczeniem :)
I diabły też Ci było dane zobaczyć!
Cieszę sie razem z Tobą!

Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book

DS

Daras, ale ja jeszcze tak tego nie interpretuję. Ze mną jest taki problem, że w POZA dostaję to, co chciałem wcześniej poznać. Wielokrotnie widziałem UFO, to w śnie często uciekałem przed szarakami. Pierwsze oficjalne wyjście nastąpiło pod wpływem obejrzenia Twoich filmików z YT. Chciałem spotkać mojego zmarłego Ojca, to przyszedł Ojciec. Widziałem kiedyś przebranych za kibiców reprezentacji sprzedawców Coca Coli - to zjawili się Pomocnicy przebrani w narodowe barwy. Po kłótni z ukochaną i rozmowie na Forum o larwach astralnych zostałem zaatakowany przez taką właśnie pijawkę. Zapragnąłem spotkać Jezusa, to przyszedł Jezus. Kiedyś chciałem poznać jakąś swoją dawna inkarnację - to w śnie zobaczyłem w lustrze odbicie "innego" faceta. Kiedyś jeszcze nie wiedziałem o czymś takim jak OBE - przebudziłem się w nocy i zobaczyłem stojącą na stole córkę, zacząłem ją opieprzać, a ona nic, patrzę na jej łóżeczko - ona śpi, a zjawa znikła. Z dawnych czasów pochodzi też wizyta zmarłej samobójczo babci (miała schizofrenię). Martwiłem się o nią z katolickiego punktu widzenia - to przyszła mnie uspokajać. źle się wyraziłem o drugiej zmarłej babci - to przyszła mnie nastraszyć.
W realu też było dużo ciekawych chwil, np taka - zjeżdżam windą z umierającym mi na rękach psem, z zamiarem zawiezienia go do weterynarza. "Panie wolę, by ten pies umarł teraz mi na rękach, niż mam dać go uśpić" - ledwo to pomyślałem, a pies wydobywa ostatnie tchnienie. Rok przed zainteresowaniem OBE interesowałem się UFO, zaobserwowałem wiele ciekawych zjawisk na niebie. Często było to na zasadzie, że gdzie nie spojrzałem to coś zobaczyłem. Sytuacji, gdzie ułamek sekundy decydował o życiu lub śmierci, też było bez liku.
I tak gromadzę w pamięci wszystkie te niezwykłe historie i ciężko mi wyciągnąć właściwy wniosek.
O Tobie też trafnie pomyślałem...
Kiedy Ciebie tu nie było przez dwa lata, a ja się tu wtedy pojawiłem, pomyślałem sobie, że TY TU WRÓCISZ NAWRÓCONY.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic