|
|
![]() ![]() |
15.09.2012 - 14:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
[Gdzieś mi się zapodział Artykuł..]
Nie każdy człowiek potrafi wykorzystać dar, jakim jest umiejętność postrzegania aury i odczytywania ukrytych w niej znaczeń. Autor podaje ćwiczenia umożliwiające czytelnikowi odnalezienie w sobie tego cennego daru i wykorzystywanie ukrytych w aurze informacji. Dzięki temu każdy będzie mógł zadbać o swoje zdrowie, poprawić swoją sytuację życiową i lepiej zrozumieć innych. Richard Webster - Odczytywanie Aury. Mówi nam jak i co, krok po kroku Dzięki tej książce nauczyłem się spostrzegać i odczytywać aurę oraz poznałem bliżej kosmos. Spis treści Wprowadzenie Co to jest aura? Jak odczuć aurę? Jak zobaczyć aurę? Barwy aury Czakry Interpretacja barw Stan zdrowia odzwierciedlony w aurze Samodoskonalenie się a twoja aura Odczytywanie aury Wnioski Znaczenie kolorów Słowa kluczowe czakr Słowniczek Link bespośredni do pobrania książki: http://chomikuj.pl/wena121/ezoteryka/Webst...y,456940081.doc |
|
|
|
16.09.2012 - 11:17
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ostatnio zapaliłem zielsko,i jak już nadszedł czas wielkich rozkminek i rozmowa w głowie to patrzyłem w jeden punkt a raczej na osobe i dostrzegałem właśnie aure,takie coś co no jest jak np świeczka sie świeci,takie przeźroczyste ale jednak w kolorze:] to było dla mnie cudowne przeżycie :)
|
|
|
|
17.09.2012 - 14:04
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
maryśka pomaga w oczyszczaniu trzeciego oka. "Bramy duchowości" Pozwala przez jakiś czas postrzegać duchowość kosztem rzeczywistości fizycznej. Coś w stylu LSD tylko że słabsze ale nie jest to według mnie narkotyk. To jest jakby... codzienna potrawa :). Nie uzależnia i nie powoduje szkód - Naprawdę.
|
|
|
|
17.09.2012 - 17:46
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
zgadzam sie :) ile razy mam wtedy rozkminke że jestem pół w śnie pół w realu,bo tak mi sie wydaje;P przez co naprawde zdarza sie wiele rzeczy które normalnie próbuje z niepowodzeniem :( Lecz teraz też umiem zauważyć aure jak wpatrze sie w kogoś ( widać takie przeźroczyste wokół głowy) całkiem bez koloru ale na tle jakiś przedmiotów to jest bardzo widoczne :]
|
|
|
|
17.09.2012 - 18:43
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Narkotyki nie pomagają w niczym, wręcz przeciwnie.
|
|
|
|
17.09.2012 - 19:34
|
|
|
A pestki jabłek to też narkotyk? :)
To jest narkotyk czy lekarstwo? Ps. Nie lubią je nowotwory. |
|
|
|
17.09.2012 - 19:44
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Myśl to największy chyba narkotyk. Uzależnieni niemal wszyscy od niemal zawsze. Myślisz Twist zatem się narkotyzujesz zatem jeśli już wygłaszasz takie sądy to zadaj sobie pytanie jak jeszcze bardzo jestem uzależniony od myśli a z apteki pana Boga i Pani kochanej Bogini trzeba umieć korzystać bo grzybki najwyższego rozumu z dupy i dla dupy się nie wzięły:)
|
|
|
|
18.09.2012 - 03:09
|
|
|
Po pestkach z jabuek to tylko bonk. Brak ego grzypkowe to chemiczny terror umysłu, dlatego dziala sie wtedy irracjonalnie, jest taki brak doswiadczenia rze poddajesz sie karzdemu impulsowi nie masz dystansa, to tak jak człek na pustyni głodny i chce mu się pić musi się czepić mirażu.
|
|
|
|
18.09.2012 - 14:02
|
|
|
koka,piko czy jeszcze jakieś inne gó*na na pewno w niczym nie pomagają ale po zielsku akurat (moim zdaniem) możesz połączyć sie z podświadomością,ja dzięki temu przypomniałem sobie a wręcz sama myśl sie nasuneła czemu boje sie tego i tego a nie zgadniesz - jak byłem mały coś złego mi sie stało związane z tą rzeczą i potem miałem blokady ,np brak pewności siebie i takie tam ,i "naprawiłem sie" w tej chwili jestem pewnym siebie człowiekiem,troche pracy z umysłem a bardzo dużo można z tego zyskać:] Nie na darmo powstała ta wspaniała roślina:) może również zaszkodzić,pewnego razu byłem spalony i pewna osoba zaczeła gadać mi wtedy nie miłe rzeczy (kumpel - i nie w żartach) teraz nie mam do niego żadnego zaufania,może bardzo szybko zmienić myślenie o kimś ,czymś:]
|
|
|
|
18.09.2012 - 14:42
|
|
|
Myśl to największy chyba narkotyk. Uzależnieni niemal wszyscy od niemal zawsze. Myślisz Twist zatem się narkotyzujesz zatem jeśli już wygłaszasz takie sądy to zadaj sobie pytanie jak jeszcze bardzo jestem uzależniony od myśli a z apteki pana Boga i Pani kochanej Bogini trzeba umieć korzystać bo grzybki najwyższego rozumu z dupy i dla dupy się nie wzięły:) W jakiś sposób się zgadzam... |
|
|
|
18.09.2012 - 15:01
|
|
|
Nie fpadajcie w półapke narkotykuf. Narkotyki muwio rze nie ma poza nimi rzadnego rozwoju. Rozwuj polega na upraszczaniu swojej istoty nie na budowaniu wielkich teorjii i intepretacji narkotycznych wiozji czy stanuf.Obe tesz jest pewno pułapko morze zrobic z was egoistuf.
|
|
|
|
18.09.2012 - 17:52
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie ćpaj tyle bo błędy robisz Twist. Zankel to zaszczyt dla mnie kiedy się ze mną zgadzasz w jakiś tam sposób:)
|
|
|
|
14.12.2012 - 10:21
|
|
|
Odgrzewam kotleta i zapodaję take cóś: http://www.youtube.com/watch?v=aYlb_XtNP7c
|
|
|
|
14.12.2012 - 16:58
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Nie fpadajcie w półapke narkotykuf. Narkotyki muwio rze nie ma poza nimi rzadnego rozwoju. Rozwuj polega na upraszczaniu swojej istoty nie na budowaniu wielkich teorjii i intepretacji narkotycznych wiozji czy stanuf.Obe tesz jest pewno pułapko morze zrobic z was egoistuf. Jesteśmy teraz bogatsi o doświadczenia pokolenia lat 60/70 w przeciwieństwie do nich wiemy, że narkotyki są pułapką, przede wszystkim dlatego, ze uzależniają -WSZYSTKIE- zaczynając na cukrze i kawie a na kokainie i heroinie kończąc. Pisanie, że np. marihuana nie uzależnia jest kłamstwem (sam nieraz miałem z tym problem oraz znam ludzi którzy byli na odwykach bo przez zielsko totalnie przestali funkcjonować) Dziękuję też bogu, że nigdy nie miałem do czynienia ze speedami bo wiem jak to potrafi zrujnować człowieka. Z drugiej strony pisanie że narkotyki są ZUE też nie do końca oddaje prawdę. Mi marihuana przydawała się w objawowym leczeniu nerwicy i przez tamte doświadczenia zawsze będę oddawał to co się jej należy. Miałem poza tym kupę zabawy w psychodelicznym badaniu percepcji - tych doświadczeń także się nie wyprę. Trzeba jednak zrozumieć jaki przekaz płynie z tych substancji. To że związek chemiczny zmienia działanie organizmu sprawiając, że postrzegasz/funkcjonujesz w całkiem inny sposób. Co to mówi o mnie? Gdzie stawia mnie w tym wszystkim? To, że wychodzę z ciała - mam doświadczenia przy uśpionych zmysłach fizycznych, czego to dowodzi? Dla mnie doświadczenia w oobe mają drugorzędne znaczenie w stosunku do tego czym w istocie jest samo zjawisko. Słynne " You are more than your physical body" - zrozumienie i przetrawianie tego daje więcej niż jakakolwiek astralna/narkotyczna wizja. Wizje są produktem ubocznym. Na koniec podsumowująca banalna sentencja " Trzeba umieć zostawić tratwę po przedostaniu się na drugi brzeg" |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |