|
|
![]() ![]() |
23.11.2012 - 15:30
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Czy tak trudno zrozumiec że kasuję posty nie na temat. Kogo interesuje czy już kochasz się z zielarzem czy nie, a kto jak kto ale Zielarz już dawno powinien dostać bana za trolowisko które sobie urządza, tak czy inaczej to chyba jedyny trol który napisze tu czasami coś sensownego wiec dobrze że i taki osobnik jest. Jest jeszcze Bielik który obwieszcza swoją miłość przez literki, a na każde pytanie odpowiada albo Bóg albo Miłość i mimo że monotematyczny no ale przynajmniej pozytywny.Oczywiście tego posta też wykasuję żeby nie pozostać gołosłownym.
|
|
|
|
23.11.2012 - 18:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czy tak trudno zrozumiec że kasuję posty nie na temat. Kogo interesuje czy już kochasz się z zielarzem czy nie, a kto jak kto ale Zielarz już dawno powinien dostać bana za trolowisko które sobie urządza, tak czy inaczej to chyba jedyny trol który napisze tu czasami coś sensownego wiec dobrze że i taki osobnik jest. Jest jeszcze Bielik który obwieszcza swoją miłość przez literki, a na każde pytanie odpowiada albo Bóg albo Miłość i mimo że monotematyczny no ale przynajmniej pozytywny.Oczywiście tego posta też wykasuję żeby nie pozostać gołosłownym. EJ Twist, nie kasuj niczego. Zrób sobie takie doświadczenie. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Daj nam wszystkim tydzień. Może w tych pozornie bezsensownych wypowiedziach ukrywa się większy sens. |
|
|
|
23.11.2012 - 18:55
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Twist ten temat ma już 19 stron. Czy wszystkie wypowiedzi dotyczą stygmatów? Raczej nie:) Usuwasz posty bo lubisz je usuwać i tyle. Gdybyś rzeczywiście usuwał wszystkie te nie na temat to luz a takie wybiórcze kasowanie to nic innego jak pokazanie "władzy", ale Ty tu rządzisz a bana miałbym za co dostać? Bo zbaczam z tematów? Każdy wcześniej czy później zbacza...ja zazwyczaj wcześniej i tyle.
Bana to powinien dostać osobnik co wyzywa tu ludzi od pseudo satanistów, ale ta persona jest z wyższej półki i oko się przymyka jakoś tak? Ja Ci Twist powiem, że od dzisiaj, teraz też jestem święty. Co mi tam. Niech stracę. |
|
|
|
23.11.2012 - 19:03
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Zyga wybacz mam zamiar usuwać.Zielarz a Twoim zdaniem kto pierwszy zaczął :>Ty najpierw zaczynasz czepiasz się a potem umywasz romczki, w dodatku ciągle drążysz temat i wzbudzasz negatywne emocje.Darek i tak ma cierpliwość do Ciebie. Pseudosatanista to nawet nie satanista! Jakby był pełnym satanistą wtedy mógłbyś nawet iść do Grodzkiego ;)))
|
|
|
|
23.11.2012 - 19:21
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja wzbudzam negatywne emocje? To, że ktoś nie kontroluje swoich emocji i negatywnie reaguje to nie mój problem tylko psychiki danej osoby. Ja mogę tylko takiej osobie powiedzieć, aby nie zakładała u drugiego człowieka złych intencji, aby była otwarta na różne sytuacje a wtedy nie pojawią negatywizmy. Myślałem, że wiesz, że to Ty jesteś odpowiedzialny za swoje reakcje. Jak tego nie wiedziałeś to już wiesz.
Kto pierwszy zaczął? Jurek z 4c. |
|
|
|
23.11.2012 - 19:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
No coz, nie bede sie rozpisywal, zreszta to juz ostatni raz, nie mowiac juz o tym ze ten post pewnie tez nie przezyje dluzej niz 5 minut.
Wszystkie moje mile posty sa sytematycznie wymazywane, zostaly tylko takie dziwne belkoty, bez poczatku czy konca. Forum jest pilnie strzezone, nie ma watpliwosci. Napisalem post i prosilem o pewna rzecz Zielarza – wymazany. Bardzo fajna odpowiedz Zielarza – za ktora raz jeszcze dziekuje – wymazana. Potem byl jeszcze jeden post, juz o czyms innym – wymazany. Ta wymiana, naprawde sympatyczna, zostala skomentowana przez kilka osob w sposob naprawde bardzo pozytywny i bardzo mily (na poczatku popoludnia) – wymazana. Ja bardzo cieszylem sie z tej dyskusji, inne osoby cieszyly sie z tej dyskusji (szkoda ze nie mozna jej odtworzyc) – wszyscy bylismy(okazuje sie) nie tylko w bledzie (a tylko jedan osoba miala racje), bylismy wrecz niebezpieczni i tylko totalne zniszczenie tych niebezpiecznych postow moglo uratowac forum. Boze, jakie to przykre ! Usmiech i sympatyczna dyskusja to trolowanie, a racje ma ten ktory gasi swiatlo, wylacza ogrzewanie, zaciaga firany, wymazuje usmiech na twarzy – czy ta jego ‘wladza’ ma do tego wlasnie sluzyc… ? Pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia, niektorych osob z forum naprawde bedzie mi brakowac, ale tuz takie zycie. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |