|
No coz, nie bede sie rozpisywal, zreszta to juz ostatni raz, nie mowiac juz o tym ze ten post pewnie tez nie przezyje dluzej niz 5 minut. Wszystkie moje mile posty sa sytematycznie wymazywane, zostaly tylko takie dziwne belkoty, bez poczatku czy konca. Forum jest pilnie strzezone, nie ma watpliwosci. Napisalem post i prosilem o pewna rzecz Zielarza – wymazany. Bardzo fajna odpowiedz Zielarza – za ktora raz jeszcze dziekuje – wymazana. Potem byl jeszcze jeden post, juz o czyms innym – wymazany. Ta wymiana, naprawde sympatyczna, zostala skomentowana przez kilka osob w sposob naprawde bardzo pozytywny i bardzo mily (na poczatku popoludnia) – wymazana. Ja bardzo cieszylem sie z tej dyskusji, inne osoby cieszyly sie z tej dyskusji (szkoda ze nie mozna jej odtworzyc) – wszyscy bylismy(okazuje sie) nie tylko w bledzie (a tylko jedan osoba miala racje), bylismy wrecz niebezpieczni i tylko totalne zniszczenie tych niebezpiecznych postow moglo uratowac forum. Boze, jakie to przykre ! Usmiech i sympatyczna dyskusja to trolowanie, a racje ma ten ktory gasi swiatlo, wylacza ogrzewanie, zaciaga firany, wymazuje usmiech na twarzy – czy ta jego ‘wladza’ ma do tego wlasnie sluzyc… ? Pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia, niektorych osob z forum naprawde bedzie mi brakowac, ale tuz takie zycie.
|