|
|
![]() ![]() |
27.11.2012 - 18:27
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ghoście mi się wydaje, że to decyzja jednego opiekuna czyli Twistoida. Już dawno pisałem, że jest na mnie uczulony i ma alergię i jak to bywa z alergiami objawy pojawiają się w zależności od tego na co jesteśmy uczuleni. Twist chyba nie za bardzo lubi jak się Go poucza czy coś wytyka i się obruszył i tupnął banem:)
Wszyscy opiekunowie forum powinni się zastanowić czy taki wybryk Twistoida jest godny Otwartego forum? Ostatecznie to ja i Wy wszyscy tworzymy w tej chwili to forum i nam należy się największy szacunek bo co moderacja by moderowała jakby nas nie było?:) Ponadto fajnie by było jakby o EWENTUALNYCH BANACH decydowała społeczność forum a nie Mod. Może szanowni założyciele rozpatrzycie taką ewentualność? Twist czy podzielisz się z nami władzą?:) Na początek pod sąd poszedłby pseudo satanista Messanger. Uważam, że szerzy tu nienawiść i złe wzorce propaguje. Zatem zakładamy temat czy chcemy tu pseudo satanistę?:) Dyskutujemy i ostatecznie wykluczamy danego delikwenta jeśli takowy się pojawi i jeśli resocjalizacja nie przyniesie zadowalającego nas efektu. W obecnej sytuacji można być szanowanym użytkownikiem forum z wyróżnieniem przyznanym od samego jury forum czyli nagrodą czajnikiem i jednocześnie zbanowanym czyli wyjebanym na zbity pysk w celu zamknięcia ust:) No nic to...Jeśli będziemy otwarci na lekcję życia to wszystko będzie nas uczyło i prowadziło do obudzenia. Pozdrawiam Cię Twistoidzie - obiektywny moderatorze jak powiedział Dariusz, Piotr, Ewa Sugier. |
|
|
|
27.11.2012 - 19:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zielarz nierób sensacji już takiej na forum, że dostałeś bana.
Myślałem,że jesteś rzetelnym człowiekiem. Raz już pisałeś,że to twój ostatni post więc powinno ci być to obojętne ,a jednak nie ;) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |