oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Z: Jesteśmy Rodziną ?, Z tematu o ID: 7374
Zielarz Gajowy
post 27.11.2012 - 18:27
Post #1

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Ghoście mi się wydaje, że to decyzja jednego opiekuna czyli Twistoida. Już dawno pisałem, że jest na mnie uczulony i ma alergię i jak to bywa z alergiami objawy pojawiają się w zależności od tego na co jesteśmy uczuleni. Twist chyba nie za bardzo lubi jak się Go poucza czy coś wytyka i się obruszył i tupnął banem:)

Wszyscy opiekunowie forum powinni się zastanowić czy taki wybryk Twistoida jest godny Otwartego forum? Ostatecznie to ja i Wy wszyscy tworzymy w tej chwili to forum i nam należy się największy szacunek bo co moderacja by moderowała jakby nas nie było?:)

Ponadto fajnie by było jakby o EWENTUALNYCH BANACH decydowała społeczność forum a nie Mod. Może szanowni założyciele rozpatrzycie taką ewentualność? Twist czy podzielisz się z nami władzą?:)

Na początek pod sąd poszedłby pseudo satanista Messanger. Uważam, że szerzy tu nienawiść i złe wzorce propaguje. Zatem zakładamy temat czy chcemy tu pseudo satanistę?:) Dyskutujemy i ostatecznie wykluczamy danego delikwenta jeśli takowy się pojawi i jeśli resocjalizacja nie przyniesie zadowalającego nas efektu.

W obecnej sytuacji można być szanowanym użytkownikiem forum z wyróżnieniem przyznanym od samego jury forum czyli nagrodą czajnikiem i jednocześnie zbanowanym czyli wyjebanym na zbity pysk w celu zamknięcia ust:)

No nic to...Jeśli będziemy otwarci na lekcję życia to wszystko będzie nas uczyło i prowadziło do obudzenia.

Pozdrawiam Cię Twistoidzie - obiektywny moderatorze jak powiedział Dariusz, Piotr, Ewa Sugier.

Go to the top of the page

+Quote Post
uncommon
post 27.11.2012 - 19:24
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Zielarz nierób sensacji już takiej na forum, że dostałeś bana.
Myślałem,że jesteś rzetelnym człowiekiem. Raz już pisałeś,że to twój ostatni post więc powinno ci być to obojętne ,a jednak nie ;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park