oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Dziwny Problem
Drag0n
post 11.08.2007 - 19:41
Post #1

Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Hmm. więc tak, jakis tydzien temu zacząłem przygode z OOBE, zazałem medytować, juz za pierwszym razem udalo mi sie wejsc w stan ze ciało spi a umysł nie ale nie miałem wibracji, na 2 dzien było podbnie, za 3 razem były wibracje, na początku słabe, potem silniejsze a potem takie ze myslałem ze mną rzuca po łóżku, rece same mi sie podnosiły do góry, czułem jak cos mnie wyciąga, prosiłem przewdonika o to, zeby mi pomógł, serce mi biło 3 razy szybciej niz zwykle, cos niesamowitego i myslałem ze za 4 razem wyjde. na nastepny dzien spróbowałem i ... nic... miałem tylko te słabsze wibracje, na nastepny dzien to samo i tak az do dzis... wiecie co mam zrobic zeby znów miec te wibvracje, zeby rece same mi zaczeły isc do óry ?? Teraz mam zawsze wibarcje ale te słabsze, nie wiem jak zrobic by były silniejsze, czuje ze juz nigdy nie wyjde :/ nie wiem czy problem tkwi w tym ze wtedy jak mi rece sie same podnosily to teraz nie moge sie doczekac jeszcze raz tego zjawiska i chce je jak najszybciej ?? czy to moze przez to ?? a jesli tak to co mam zrobic zeby nie byc taki niecierpliwy ? a jesli to nie przez to to co mam zrobic zeby te wibarcje wilniejsze prezyszły??
Go to the top of the page

+Quote Post
luchessi
post 11.08.2007 - 23:51
Post #2

Dusza Towarzystwa

Prawdopodobnie masz problem z przeplywem energii. Sprubuj zaczac podczas medytacji najpierw ja zgromadzic z zewnatrz. Oczywiscie musisz ja poczuc, jako lekkie słodkie wibracje.

+Quote Post
Drag0n
post 13.08.2007 - 08:48
Post #3

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(luchessi @ 12.08.2007 - 00:51) *
Prawdopodobnie masz problem z przeplywem energii. Sprubuj zaczac podczas medytacji najpierw ja zgromadzic z zewnatrz. Oczywiscie musisz ja poczuc, jako lekkie słodkie wibracje.

Ale jak mam utrzyamc wibracje, jak mam zrobic by przeporowadzac energie, i jak to jest z tymi czxakrami, jak je otwierac ?

+Quote Post
Ketrab
post 13.08.2007 - 11:58
Post #4

Dusza Towarzystwa

CYTAT(dragon1 @ 13.08.2007 - 09:48) *
Ale jak mam utrzyamc wibracje, jak mam zrobic by przeporowadzac energie, i jak to jest z tymi czxakrami, jak je otwierac ?

Z czakrami to daj sobie siana , żeby utrzymać wibracje po porstu o nich nie myśl niech trwają, ty zajmij się "czuciem własnych myśli"

+Quote Post
luchessi
post 13.08.2007 - 16:19
Post #5

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Ketrab @ 13.08.2007 - 12:58) *
Z czakrami to daj sobie siana , żeby utrzymać wibracje po porstu o nich nie myśl niech trwają, ty zajmij się "czuciem własnych myśli"

No w sumie temat czakr nie jest potrzebny. Ogolny przeplyw energii. Naucz sie na poczatek przeplywu z gory na dol ale musisz to czuc. Na pocztku jak nic nieczujesz to sie nieprzejmuj.

Prubuj tak. Jak masz juz wibracje przez kilkanascie sekund to otworz oczy(nie te fizyczne ale moze ci sie wydawac ze otwierasz fizyczne), albo wyobraz (nawet niemusisz jej widziec, poczuj ja) sobie linie ktora idzie do gory i sprubuj sie uniesc tak jak by cie ciagnela.

Bo jak juz masz wibracje to nzaczy ze mozesz wychodzic.

+Quote Post
daywalker
post 13.08.2007 - 22:50
Post #6

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Dobrze, teraz tylko zdefiniuj wibracje, pogłębianie transu? Każdy czuję to inaczej, czasami myląc się swoich w odczuciach.. Jedynym i właściwym momentem do wyjścia jest stan który przychodzi nagle. A wtedy nikt nie ma wątpliwości. W pełni się zgodzę z Ketrabem, należy odpowiednio wyciszyć umysł, przygotować się na wyczucie subtelnej zmiany w percepcji. A tak na marginesie, to nic nie trzeba robić ;).

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park