|
|
![]() ![]() |
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przygotowałem sobie sondę, żeby się przekonać na ile się spisało moje hejtowanie. Poza tym na początku wyczytałem, że Darek chciałby wiedzieć, kto jest za nim lub przeciwko, więc chyba wyświadczam mu przysłguę albo szykuję cios w serce smutną prawdą. Wówczas musiałby się pożalić Jezusowi, a on widząc, że do nikogo nie przemawiają jego słowa, zrobić Darkowi większego stygmata (najlepiej na czole)
|
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja głosuję...
2xTak. A kto mi zabroni :P. Wszystkich innych również do tego namawiam. |
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
|
|
|
Nie oszukujem... Głowałem na "Tak" :D.
Wierzem w Boga Ojca, Syna jego jedynego i Darka naszego... :). |
|
|
|
|
|
|
Biedny hamdui nie obczaił ironii :D Pewnie zagłosował 2 x TAK.
|
|
|
|
|
|
|
Biedny hamdui nie obczaił ironii :D Pewnie zagłosował 2 x TAK. Bracie:) Postanowiłem wstrzymać się od głosu:) nie jestem biedny nie wyobrażasz sobie jak bardzo jestem bogaty , mam tak wielki skarb że chyba nikt nie ma tyle, jestem szczesliwy a te głosowanie:) dla mnie nic nie znaczy o wiele więcej wy dla mnie znaczycie nizeli wasze głosy, dziś możecie mówić nie, ale dnia jutrzejszego nie znacie i nie wiecie co powiedzieć mozecie:) |
|
|
|
|
|
|
CYTAT ale dnia jutrzejszego nie znacie i nie wiecie co powiedzieć mozecie:) No chyba już raczej nic interesującego nie zdołasz zrobić, co mogłoby skłonić kogoś do zmiany decyzji |
|
|
|
|
|
|
Ktoś w jakimś wątku pisał że Darek tworzy podziały, ten topic pokazuje że komuś innemu zależy na podziałach ...
|
|
|
|
|
|
|
albo na zbadaniu czegoś...
|
|
|
|
|
|
|
Tak, na zbadaniu jakimi jesteście jeleniami :D.
|
|
|
|
|
|
|
nie ma czegoś takiego jak stygmaty. Można tak myśleć ale to będzie tylko krzywda. Najczęściej sie je robi gdy jesteśmy lunatykami :)
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ktoś w jakimś wątku pisał że Darek tworzy podziały, ten topic pokazuje że komuś innemu zależy na podziałach ... Chodzi o zwykłe dane statystyczne :P Poza tym ciągłe gadanie może o stygmatach może znudzić. CYTAT dziś możecie mówić nie ale dnia jutrzejszego nie znacie i nie wiecie co powiedzieć mozecie:) bla bla bla |
|
|
|
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Nie no nie ogarniam już. Zostawiam ten temat jako ujście waszych frustracji i lęków, byle bez przekleństw.
|
|
|
|
|
|
|
Czy wierzysz w prawdziwość słów Hamdaouiego?
A co takiego napisał? |
|
|
|
|
|
|
to poczytaj jego posty ;P
|
|
|
|
|
|
|
Sonda nawet niczego sobie lordini, w przeciwieństwie do twojego notorycznego pytania wysyłanego mi na pw… właściwie, nie pytania, a stwierdzenia… No przykro mi, ale nie jesteś inkarnacją JEZUSA… (bo prosiłeś mnie bym to sprawdził).
Nie jesteś. Bluźnisz. Myślałem, że moje milczenie da Ci wystarczająco odpowiedź, ale widzę, że tylko cię rozsierdziło… Fajnie w tematach nakręcasz swoich klakierów… Nie tylko Ty masz demona w sercu… Hamadaoui… To Mój Brat, którego się nie wyprę… To JAN Ewangelista – inkarnacja JANA od Apokalipsy! A to Ci niespodzianka! No to kolejna Tajemnica odsłonięta… A oto Jego tekst natchniony, piękny, pod którym podpisuję się dwoma rękami… Kazanie na górze słowo które ci pisze nie jest moim słowem ale słowem Chrystusa sam sobie niczego nie przypisuje ,Kazanie na górze jest drogą skierowaną ku wnętrza ku rozpoznania cząstki Chrystusa w sobie. Pamiętaj każdy kto jest z prawdy słyszy głos prawdy głos Boga. Błogosławieni w Duchu są ubodzy, albowiem ich jest królestwo Niebiańskie: Słowo Ubodzy nie od odnosi się do materialnego ubóstwa. Tylko pokora w Duchu Pańskim w której człowiek spełnia wole Boga. Słowo UBODZY dotyczy wszystkich osób którzy nie dążą do rzeczy materialny wszelkich dóbr i nie gromadzą niczego dla siebie nie przywiązują się do rzeczy materialny do rzeczy z tego świata. nie pragną i nie pożądają już lecz służą ogółowi. Dla takich ludzi najważniejsze jest służba pańska, takich ludzi wewnętrznym bogactwem jest życie w Bogu i dla Boga i dla bliźnich. Błogosławieni, którzy cierpią, albowiem oni pocieszeni Będą: Cierpienie nie jest spowodowane przez Boga , lecz cierpiący sam je sobie spowodował, albo taki człowiek/dusza w krainie dusz wzięła na siebie winy bliźniego aby ten bliźni mógł dostać się wyższe obszary wzniesienia uświadomienia. Boskie miłosierdzie będzie dane każdemu kto znosi cierpienie nie obwiniając brata albo siostry swojej i w cierpieniu rozpoznaje swoje błędy i słabości, żałuje za nie, prosi o przebaczenie i przebacza. Bóg, Odwieczny, pragnie bowiem pocieszyć swoje dzieci i odebrać im to, co nie jest dobre i zbawienne dla ich duszy. Kiedy bowiem cierpienie opuszcza duszę, a więc przyczyny, które w duszy zadziałały, zostają zmazane, człowiek zbliża się do Boga. Znosić swoje cierpienie znaczy: nie oskarżaj bliźniego nie osądzaj go a przede wszystkim samego Boga. Jeśli spotkasz człowieka cierpiącego przez los doświadczeniem i jeśli ten poprosi cię o pomoc pomóż jeśli jest to dobre dla jego duszy. Pamiętaj dusza jest najważniejsza nie ciało!!! Pamiętaj pomoc twoja ma być bezinteresowna bo jeśli czynisz to tylko dlatego by cię ludzie szanowali i podziwiali nie będziesz miał zapłaty od Ojca Niebieskiego. Błogosławieni cisi, albowiem oni odziedziczą ziemię : Już napisałem na forum o tym ale moje posty zostały skasowany , jako żeś mnie poprosił to ci napisze : Takie cechy jak łagodność, pokora , dobroć są jednym bo z jednego źródła pochodzą, Kto jest ofiarną miłością jest właśnie pokorny ,dobry i łagodny jest pełen miłosierdzia . Taki człowiek jest wypełniony mądrością i siłą. Ludzie w duchu Chrystusowym to ci którzy posiadają te cechy tacy będą posiadać dziedzictwo ziemskie i Bóg im da ziemię. Ofiarna miłość do pokój duszy , kto rozsiewa dobre nasienie zbiera ziemie wie że żyjąc w Bogu wszystko do niego należy i daje wszystkim i im służy. Błogosławieni, którzy łakną i pragną sprawiedliwości, albowiem oni będą nasyceni: Te osoby które łakną i pragną sprawiedliwości Bożej , ci właśnie ludzie są poszukującymi prawdy , to ci którzy tęsknią za życiem w Bogu i z Bogiem, ci właśnie będą nasyceni. Do tych którzy będą to czytać mam nadzieje bracie że me słowo spisane rozniesie się dalej. Wy którzy gdy w Bogu żyć będziecie wznieście się ponad ludzkie Ja ponad ludzki grzech. Dla tych którzy szukają królestwa znajdą je w sobie a żyjąc w królestwie rozniosą je na ziemie by podnieść jej wibracje i uczynić ją pięknym bez grzesznym miejscem. Chrystus jest w was on na krzyżu dał każdemu cząstkę siebie i ta cząstka była w każdym przed Chrystusem była w tych którzy go szukali dziś jest dana każdemu człowiekowi ta iskra Boska JAM JEST Drogą Prawdą i Życiem. Prawda zaś jest pełnią miłości życia ……. Czynicie co wam pisze bo to słowo Chrystusa . Kto będzie czynił nie czytał słowa boskie , będzie czynił tu na ziemi Królestwo Jezusa Chrystusa będzie przestrzegał i będziesz bronił Boga i w pełni spełniał wolę Bożą Będzie w tobie pełna mądrość Boska i miłość, będziesz w pełni świadomie w Chrystusie i Chrystus w pełni będzie świadomy w tobie i stanie cię się jednym i słowo które będziesz mówił już nie będzie twoim słowem ale słowem samego Ojca … Błogosławieni miłosierni, albowiem oni miłosierdzia dostąpią : Miłosierdzie pańskie to dobroć i łagodność to cechy samego Boga prawiecznego Ojca Te cechy tworzą bramę do doskonałego życia w Bogu z Bogiem. Jest siedem sił ale ta jedna siła miłosierdzie bez niego nie wejdziecie do królestwa Boga jest ona bowiem najwyższym stanem, Powiedziane bowiem jest nie wejdziecie do nieba wcześniej nie mając go w sobie a jest nim ten najwyższy boski stan miłosierdzie. Ten kto pozna miłosierdzie będzie wiedział że Bóg jest w każdym stworzeniu i każdemu stworzeniu będzie służyć i gdy stanie się już pełny boskiej miłości zwierzę bać się go nie będą lecz pokłon mu oddawać w duchu gdy będzie dawał im miłość każde stworzenie będzie mu służyło jak on służy stworzeniu. We wszystkim jest Chrystus i sam Ojciec , Chrystus i Ojciec to jedno. Ja i Ojciec jedno jesteśmy. Błogosławieni czystego serca, albowiem oni Boga oglądać Będą : Kiedy serce jest czyste to i dusza taka jest , jakie serce taka dusza to taka dusza która przez Chrystusa w Bogu Ojcu –Matce do absolutnej istoty duchowej do JAM JEST. Takie czyste dusze to już dusze które stały się istotami Królestwa Niebieskiego Ci są podobieństwem Ojca i ci go oglądają twarzą w twarz, tacy ludzie jednocześnie widzą i słyszą Prawo Ojca Niebieskiego i według tych praw żyją gdyż znowu stały się duchem z ducha Ojca , dopóki jesteście kroplą wody to jesteście tylko jednym gdy kropla w padnie w ocean w tedy staje się oceanem kto ma rozum ten zrozumie. Ten Kto w pełni jest prawem miłości ogląda Ojca twarzą w twarz i jest z nim w ciągłej, Boskiej świadomości. Błogosławieni pokój czyniący, albowiem oni będą nazwani dziećmi Bożymi : Błogosławieni ludzie którzy zachowują pokój wewnątrz i na zewnątrz , ci ludzie przynoszą pokój na ziemie gdyż sam pokój jest w nich czym są to dają a są pokojem. Ci właśnie ludzie są świadomie dziećmi Bożymi Boga Ojca-Matki. Błogosławieni, którzy cierpią prześladowanie dla sprawiedliwości, albowiem ich jest królestwo Boże : Zauważcie dzieci kochane kto szedł w ślady Jezusa Chrystusa, nie był poważany przez ludzi skierowanych na ten świat ,Jezus był prześladowany i znieważany, Zaprawdę każdy kto idzie w ślady Chrystusa Jezusa będzie poniżany każdy kto poszedł w ślady Jezusa był ponizany i wyśmiewany, Nie ma bowiem ucznia nad mistrza , jeśli mnie prześladowali to i was prześladować będą Jezus Chrystus. Zapraszam Wszystkich do żywej dyskusji, no i oczywiście głosowania :) DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
mam tak wielki skarb że chyba nikt nie ma tyle,
Ludzie skromni zawsze budzili i budzą we mnie podziw i wyrażam bezdenny im szacunek. Każdy "siedzi" na takim samym skarbie o jakim pewnie myślisz. Nie rozumiem poco się tak puszysz i wywyższasz. To ma być tajemnica? Normalne jaja:) Widać nie tylko Uncommon ma klakierów:) Kabaret całkiem spoko się robi:) Darek nie zrozum mnie źle, ale wizja apokalipsy będzie miała miejsce tylko w twoje głowie i tylko w niej. Zrozum to wreszcie. Przenosząc ją na grunt nas wszystkich pokazujesz jak wielkim jesteś egotykiem. |
|
|
|
|
|
|
Ale zagadka... ten skarb jest na 4 litery?
|
|
|
|
|
|
|
Darku twoją jedyną bronią jest doświadczenie, którym się tutaj dzielisz ;)) wychodzisz z ciała, bo masz dziury w głowie, ale ja mam większą dziurę i potrafię większe rzeczy więc dlaczego inkarnację świętego Piotra potraktowali gorzej od zwykłego człowieka?
Dostruj się do fizyczności w 2040 roku i przekieruj moc wyższej jaźni i doświadcz jej w świecie fizycznym, to pogadamy |
|
|
|
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=p4uvR9kNzrQ
http://www.youtube.com/watch?v=5halj6K5tfA http://www.youtube.com/watch?v=eyq2N4G_Z-E Sprawdź jeszcze tą trójke. CYTAT Nie no nie ogarniam już. Zostawiam ten temat jako ujście waszych frustracji i lęków, byle bez przekleństw. Po prostu nie zgadzam się z czyimś zdaniem i zamierzam to wyrazić. Zero emocji, tumiwisizm kompletny. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sonda nawet niczego sobie lordini, w przeciwieństwie do twojego notorycznego pytania wysyłanego mi na pw… właściwie, nie pytania, a stwierdzenia… No przykro mi, ale nie jesteś inkarnacją JEZUSA… (bo prosiłeś mnie bym to sprawdził). Nie jesteś. Bluźnisz. Myślałem, że moje milczenie da Ci wystarczająco odpowiedź, ale widzę, że tylko cię rozsierdziło… Fajnie w tematach nakręcasz swoich klakierów… Nie tylko Ty masz demona w sercu… Hamadaoui… To Mój Brat, którego się nie wyprę… To JAN Ewangelista – inkarnacja JANA od Apokalipsy! A to Ci niespodzianka! No to kolejna Tajemnica odsłonięta… A oto Jego tekst natchniony, piękny, pod którym podpisuję się dwoma rękami… Kazanie na górze słowo które ci pisze nie jest moim słowem ale słowem Chrystusa sam sobie niczego nie przypisuje ,Kazanie na górze jest drogą skierowaną ku wnętrza ku rozpoznania cząstki Chrystusa w sobie. Pamiętaj każdy kto jest z prawdy słyszy głos prawdy głos Boga. Błogosławieni w Duchu są ubodzy, albowiem ich jest królestwo Niebiańskie: Słowo Ubodzy nie od odnosi się do materialnego ubóstwa. Tylko pokora w Duchu Pańskim w której człowiek spełnia wole Boga. Słowo UBODZY dotyczy wszystkich osób którzy nie dążą do rzeczy materialny wszelkich dóbr i nie gromadzą niczego dla siebie nie przywiązują się do rzeczy materialny do rzeczy z tego świata. nie pragną i nie pożądają już lecz służą ogółowi. Dla takich ludzi najważniejsze jest służba pańska, takich ludzi wewnętrznym bogactwem jest życie w Bogu i dla Boga i dla bliźnich. Błogosławieni, którzy cierpią, albowiem oni pocieszeni Będą: Cierpienie nie jest spowodowane przez Boga , lecz cierpiący sam je sobie spowodował, albo taki człowiek/dusza w krainie dusz wzięła na siebie winy bliźniego aby ten bliźni mógł dostać się wyższe obszary wzniesienia uświadomienia. Boskie miłosierdzie będzie dane każdemu kto znosi cierpienie nie obwiniając brata albo siostry swojej i w cierpieniu rozpoznaje swoje błędy i słabości, żałuje za nie, prosi o przebaczenie i przebacza. Bóg, Odwieczny, pragnie bowiem pocieszyć swoje dzieci i odebrać im to, co nie jest dobre i zbawienne dla ich duszy. Kiedy bowiem cierpienie opuszcza duszę, a więc przyczyny, które w duszy zadziałały, zostają zmazane, człowiek zbliża się do Boga. Znosić swoje cierpienie znaczy: nie oskarżaj bliźniego nie osądzaj go a przede wszystkim samego Boga. Jeśli spotkasz człowieka cierpiącego przez los doświadczeniem i jeśli ten poprosi cię o pomoc pomóż jeśli jest to dobre dla jego duszy. Pamiętaj dusza jest najważniejsza nie ciało!!! Pamiętaj pomoc twoja ma być bezinteresowna bo jeśli czynisz to tylko dlatego by cię ludzie szanowali i podziwiali nie będziesz miał zapłaty od Ojca Niebieskiego. Błogosławieni cisi, albowiem oni odziedziczą ziemię : Już napisałem na forum o tym ale moje posty zostały skasowany , jako żeś mnie poprosił to ci napisze : Takie cechy jak łagodność, pokora , dobroć są jednym bo z jednego źródła pochodzą, Kto jest ofiarną miłością jest właśnie pokorny ,dobry i łagodny jest pełen miłosierdzia . Taki człowiek jest wypełniony mądrością i siłą. Ludzie w duchu Chrystusowym to ci którzy posiadają te cechy tacy będą posiadać dziedzictwo ziemskie i Bóg im da ziemię. Ofiarna miłość do pokój duszy , kto rozsiewa dobre nasienie zbiera ziemie wie że żyjąc w Bogu wszystko do niego należy i daje wszystkim i im służy. Błogosławieni, którzy łakną i pragną sprawiedliwości, albowiem oni będą nasyceni: Te osoby które łakną i pragną sprawiedliwości Bożej , ci właśnie ludzie są poszukującymi prawdy , to ci którzy tęsknią za życiem w Bogu i z Bogiem, ci właśnie będą nasyceni. Do tych którzy będą to czytać mam nadzieje bracie że me słowo spisane rozniesie się dalej. Wy którzy gdy w Bogu żyć będziecie wznieście się ponad ludzkie Ja ponad ludzki grzech. Dla tych którzy szukają królestwa znajdą je w sobie a żyjąc w królestwie rozniosą je na ziemie by podnieść jej wibracje i uczynić ją pięknym bez grzesznym miejscem. Chrystus jest w was on na krzyżu dał każdemu cząstkę siebie i ta cząstka była w każdym przed Chrystusem była w tych którzy go szukali dziś jest dana każdemu człowiekowi ta iskra Boska JAM JEST Drogą Prawdą i Życiem. Prawda zaś jest pełnią miłości życia ……. Czynicie co wam pisze bo to słowo Chrystusa . Kto będzie czynił nie czytał słowa boskie , będzie czynił tu na ziemi Królestwo Jezusa Chrystusa będzie przestrzegał i będziesz bronił Boga i w pełni spełniał wolę Bożą Będzie w tobie pełna mądrość Boska i miłość, będziesz w pełni świadomie w Chrystusie i Chrystus w pełni będzie świadomy w tobie i stanie cię się jednym i słowo które będziesz mówił już nie będzie twoim słowem ale słowem samego Ojca … Błogosławieni miłosierni, albowiem oni miłosierdzia dostąpią : Miłosierdzie pańskie to dobroć i łagodność to cechy samego Boga prawiecznego Ojca Te cechy tworzą bramę do doskonałego życia w Bogu z Bogiem. Jest siedem sił ale ta jedna siła miłosierdzie bez niego nie wejdziecie do królestwa Boga jest ona bowiem najwyższym stanem, Powiedziane bowiem jest nie wejdziecie do nieba wcześniej nie mając go w sobie a jest nim ten najwyższy boski stan miłosierdzie. Ten kto pozna miłosierdzie będzie wiedział że Bóg jest w każdym stworzeniu i każdemu stworzeniu będzie służyć i gdy stanie się już pełny boskiej miłości zwierzę bać się go nie będą lecz pokłon mu oddawać w duchu gdy będzie dawał im miłość każde stworzenie będzie mu służyło jak on służy stworzeniu. We wszystkim jest Chrystus i sam Ojciec , Chrystus i Ojciec to jedno. Ja i Ojciec jedno jesteśmy. Błogosławieni czystego serca, albowiem oni Boga oglądać Będą : Kiedy serce jest czyste to i dusza taka jest , jakie serce taka dusza to taka dusza która przez Chrystusa w Bogu Ojcu –Matce do absolutnej istoty duchowej do JAM JEST. Takie czyste dusze to już dusze które stały się istotami Królestwa Niebieskiego Ci są podobieństwem Ojca i ci go oglądają twarzą w twarz, tacy ludzie jednocześnie widzą i słyszą Prawo Ojca Niebieskiego i według tych praw żyją gdyż znowu stały się duchem z ducha Ojca , dopóki jesteście kroplą wody to jesteście tylko jednym gdy kropla w padnie w ocean w tedy staje się oceanem kto ma rozum ten zrozumie. Ten Kto w pełni jest prawem miłości ogląda Ojca twarzą w twarz i jest z nim w ciągłej, Boskiej świadomości. Błogosławieni pokój czyniący, albowiem oni będą nazwani dziećmi Bożymi : Błogosławieni ludzie którzy zachowują pokój wewnątrz i na zewnątrz , ci ludzie przynoszą pokój na ziemie gdyż sam pokój jest w nich czym są to dają a są pokojem. Ci właśnie ludzie są świadomie dziećmi Bożymi Boga Ojca-Matki. Błogosławieni, którzy cierpią prześladowanie dla sprawiedliwości, albowiem ich jest królestwo Boże : Zauważcie dzieci kochane kto szedł w ślady Jezusa Chrystusa, nie był poważany przez ludzi skierowanych na ten świat ,Jezus był prześladowany i znieważany, Zaprawdę każdy kto idzie w ślady Chrystusa Jezusa będzie poniżany każdy kto poszedł w ślady Jezusa był ponizany i wyśmiewany, Nie ma bowiem ucznia nad mistrza , jeśli mnie prześladowali to i was prześladować będą Jezus Chrystus. Zapraszam Wszystkich do żywej dyskusji, no i oczywiście głosowania :) DS Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book Jestem ciekaw:) kto tak naprawdę rozumie te słowa:) bo wszyscy,ale to wszyscy to samo powiadają:) A gdzie zrozumienie,miłość i istota głębi tych słów:) dziwie się,wam szczególnie tobie Darku,że myślisz że ktoś cię prześladuje,i oczernia:) jeżeli jesteś Piotrem,to zacznij używać serca i staraj się zrozumieć innych w ich doli i nie doli. Wstrzymałem się od głosowania,bo to bardzo mało istotne i jest skrajnością:) życzę wszystkim spokoju i miłości,bo to jest najpiękniejsze,co nas może w życiu spotkać:) pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
mam tak wielki skarb że chyba nikt nie ma tyle, Ludzie skromni zawsze budzili i budzą we mnie podziw i wyrażam bezdenny im szacunek. Każdy "siedzi" na takim samym skarbie o jakim pewnie myślisz. Nie rozumiem poco się tak puszysz i wywyższasz. To ma być tajemnica? Normalne jaja:) Widać nie tylko Uncommon ma klakierów:) Kabaret całkiem spoko się robi:) Darek nie zrozum mnie źle, ale wizja apokalipsy będzie miała miejsce tylko w twoje głowie i tylko w niej. Zrozum to wreszcie. Przenosząc ją na grunt nas wszystkich pokazujesz jak wielkim jesteś egotykiem. Za bardzo się puszysz Zielarzu znów a słowa Darka cię niczym kują w serce, musisz odpowiedzieć , musisz zjebać, i nie tylko Darka ale innym też to robisz zauważyłem. Gdybyś był wporządku i zbyt szybko i pochopnie oceniał bym cię polubił, ale ta cecha strasznie mnie drażni. Tak rób to dalej, pisz wewnętrzne frustracje, dziel się nimi z wszystkimi wokół karm ego które masz już niczym zbuntowana nastolatka bardzo przewyższone . Możesz mieć nawet 1000 podziękowań, ale dla mnie to nie ważne bo przecież według twojej teorii wszyscy jesteśmy równi i mamy tak samo ;) hehehe . To mój ostatni post dotyczący zdania jakie we mnie sobie wyrobiłes . |
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Moim zdaniem trochę nietrafnie sformułowane pytania. Bo czy wierzę w prawdziwość stygmatów Darka? Mogą to być odciski, a może mogą być to stygmaty. Nawet to mnie nie obchodzi zbytnio, bo dla mnie stygmaty nie są oznaką ani boskości, ani boskiej łaski, ani niczego dobrego, a raczej wywołaniem takiego efektu przez własne zindoktrynowane skondensowane myśli. Ale najbliżej więc będzie mi kliknąć na nie.
Podobnie jest ze słowami Hamdaouiego. Co znaczy czy są prawdziwe? Wypowiada je, więc są prawdziwe. Z pewnością w nie wierzy, więc nie oszukuje celowo. Nawet zgadzam się w pewnych kwestiach. Ale pewne są wręcz odrzucające, dyskredytujące jego wiedzę na ten temat, czyli ujawniające to, że bezmyślnie powtarza pewne frazesy, które zrobiły na nim duże wrażenie (ta część prawdziwa). Cytat: "Największy oszust to ten który mówi 99% prawdy, a jednym procentem kłamstwa wszystkich prowadzi do zguby." U Hamdaouiego to tak 50%-50% ;P Dużo rzeczy przeczy sobie i jest nielogicznych. Sądzę, że sam wierzy w to, ale wierzy, a nie do końca rozumie dlaczego i jak. Dlatego też najlbiiżej będzie na nie. W mojej ocenie Hamdaoui i Darek znaleźli się w początkowym etapie rozwoju duchowego, takiego zbuntowanego niedojrzałego dzieciaka, pod względem duchowym. Z czasem wyrosną ;) To tyle ode mnie na ten temat. |
|
|
|
|
|
|
No dobra mamy dwóch proroków już. (...) >>>> fragment wypowiedzi Uncommon z tematu „Reportaże św. Piotra”<<<<< Zaprawdę powiadam Ci Uncommon, że błogosławiony jesteś, bo nie Ty sam, a Niebo Ci to wówczas objawiło… PS: Ja wiem, że nie lubisz takiego biblijnego patosu… Ja wiem, że tak dla jaj trochę wówczas napisałeś, ale… No właśnie „ale”… DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
|
|
|
Uncommon polubisz siebie - polubisz innych:) Lubię takie rozkapryszone dzieciaki:)
|
|
|
|
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam.
Forum czytałem od dawna, ale się zbytnio nie udzielałem. Jestem w szoku. Rozumiem, że można się nie zgadzać z Darkiem. Ale robić to w takiej formie jakiej to robicie?? Szacunek dla Bielika, który nie zgadza się z wizją Boga, jaką przedstawia Darek, jednak robi to w 100% z pozytywnymi emocjami i uśmiechem, a nie zaciętością (albo zaciętym uśmiechem, pozornie tylko pozytywnym). Większość natomiast nie zgadzających się z wizją Darka (nie chcę podawać ksywek, na pewno sami wiecie, że chodzi o Was) zachowuje się tak, że nie sądziłem, iż to forum jest zdolne do tak niskiego poziomu krytyki. Wiem, że oceniam, wiem, że powininienem się cechować większą wyrozumiałością wobec Was, żeby samego siebie uważać za super dobrego człowieka, jednak po prostu nie mogę. Nie czytajcie jego wątków, zakładajcie własne, nieodnoszące się do Darka Sugiera. Czy to takie trudne?? Po co rzucać komuś kłody pod nogi? Daje Wam to satyskafkcję? Że spróbujecie mu przeszkodzić w jego drodze?? zajmijcie się swoją drogą. Dajcie raz, dwa upust swojemu niezadoloweniu, ale 10, 20 postów krytyki to po prostu dla mnie niezrozumiałe zachowanie. Przepraszam sam siebie za tego posta, ale po prostu nie mogłem inaczej. Podchodzę z lekkim dystansem do tego co Darku mówisz, jednak z wiarą, że jesteś szczerym człowiekiem i robisz to co nakazuje Ci serce. Inni natomiast robią to co nakazują im negatywne emocje, a to strasznie mi sie nie podoba:/ na tyle, że sam kieruję się negatywnymi emocjami. Zło triumfuje, bo porywa. No cóż, jestem świadomym hipokrytą, ale musiałem wylać żal. Zagłosowałem 2x na tak, mimo że nie zagłębiałem się nawet w posty Hamdoiego. Zrobiłem to, aby zaprotestować bezsensownej moim zdaniem polityce krytykantów Darka Sugiera. Nie zaglądać, albo krytykować z rozwagą, a nie z nienawiścią. Nawet jeśli uważacie, że kierujecie się dobymi emocjami, przemawia przez Was ukryta nienawiść, z której być może nie zdajecie sobie nawet sprawy. Tak samo jak przez Darka czasami przemawia zbytnia pewność siebie i delikatna pyszałkowatość, to przez Was nienawiść, ale nie delikatna, a naprawdę silna. Zastanówcie się nad tym dogłębnie, proszę. Forum bez Waszego podejścia może tylko zyskać, niestety mówię to ze smutkiem, bo zadziwiają mnie negatywnie osoby, których posty czytałem z nieukrytym zaciekawieniem przez długi czas:/ Szacunek również dla Twistoida, który widzę (może niesłusznie, ot tak uważam), że ma bliźniacze podejście do mojego. Cierpliwości, pewnie ta sytuacja minie. Szacunek ponadto dla wszystkich z tego forum, nawet tych, których krytykuję. Kierujcie się tylko pozytywnymi emocjami i nie bierzcie przykłądu z tego oraz innych postów mających na celu wylanie personalnego żalu lub negatywnych emocji. Postępujcie wręcz odwrotnie. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
No i może to was zraża, że oceniacie negatywnie, ale jedyne co ja usiłuję, to dojść do porozumienia, ponieważ mam własne argumenty, a oni wydają się je odrzucać, jakby pozjadali wszystkie rozumy. Zamiast widzieć tylko agresje w moich postach, spróbuj może też wyciągnąć to, co chcę przekazać, jak na razie nikt nie pokazał, że to potrafi.
|
|
|
|
|
|
|
Czyli chcesz powiedzieć, że nie czytałeś jego postów, a jednak zabierasz głos :P I do tego zabierasz nam/chcesz zabrać możliwość przedstawienia swoich poglądów na ten temat. Gdzie tu negatywne emocje? To ty wylewasz swoje żale, bo KTOŚ może inaczej myśleć. Nie czytać? Nie patrzeć? To tak jakbyś puścił bąka i kazał nie wąchać go osobom postronnym.
|
|
|
|
|
|
|
Echelon piszesz, że nie mogłeś inaczej i oceniasz tych co może też nie mogli inaczej?:)
Jak stygmaty wyjdą poza forum i pojawi się nagłówek w fakcie to dopiero się zacznie. Tego szoku Echelon raczej już byś nie ogarnął i dlatego to forum ma Cię trochę zaprawić w boju:) Darek chce rozgłosu i będzie go miał. Ja mu w tym skutecznie pomogę, ale po nowym roku bo czas szukać prezentów:) |
|
|
|
|
|
|
Czyli chcesz powiedzieć, że nie czytałeś jego postów, a jednak zabierasz głos :P I do tego zabierasz nam/chcesz zabrać możliwość przedstawienia swoich poglądów na ten temat. Gdzie tu negatywne emocje? To ty wylewasz swoje żale, bo KTOŚ może inaczej myśleć. Nie czytać? Nie patrzeć? To tak jakbyś puścił bąka i kazał nie wąchać go osobom postronnym. Głównie chodzi mi o zdanie wobec Darka Sugiera. Głównie wobec tego zabrałem głos. Przy Hamdoim nie było opcji, nie mam zdania. Więc uznałem, że zaznaczę na tak, aby przeciwstawić się bezsensowności całej sytuacji z mojego punktu widzenia. Poza tym sam w swoim poście pisałem i przepraszałem, że wybuchłem negatywnymi emocjami. Pozdrawiam. Echelon piszesz, że nie mogłeś inaczej i oceniasz tych co może też nie mogli inaczej?:) Jak stygmaty wyjdą poza forum i pojawi się nagłówek w fakcie to dopiero się zacznie. Tego szoku Echelon raczej już byś nie ogarnął i dlatego to forum ma Cię trochę zaprawić w boju:) Darek chce rozgłosu i będzie go miał. Ja mu w tym skutecznie pomogę, ale po nowym roku bo czas szukać prezentów:) Ja napisałem do tej pory może ze 4 posty łącznie w takiej estetyce. Niektórzy piszą po kilkadziesiąt. Jest różnica skali. Nie krytykowałem samej krytyki, a jej ogromny rozmiar w niektórych przypadkach. Poza tym sam wyrażałem w swoim poście żal i swoistą pokutę. Więc wiedziałem, że część mojej wypowiedzi to jakaś forma zła. Tutaj też tkwi moim zdaniem różnica. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
Skoro sam wybuchłeś negatywnymi emocjami to czemu Cię dziwi, że ludzie też wybuchają (jeśli wybuchają bo ja tego tak nie odbieram:) Przeproszenie nic nie daje. Zastanów się skąd te emocje u Ciebie się wzięły. Czemu ich nie udało się Tobie przekształcić w pozytywną energię. Czemu nad nimi nie zapanowałeś? To jest istota rzeczy a nie to co na forum się wypisuje.
Czyli wg Ciebie jest różnica w zabiciu jednego człowieka a stu ludzi? Mniejsza i większa skala tu też obowiązuje. Ten co zabił jednego jest mniej zły od tego co stu? Czym jest ta swoista pokuta? Klęczysz teraz na grochu?:) |
|
|
|
|
|
Echelon, przytoczę to, co raz już napisałem, żeby nie musieć pisać ponownie:
Z kolei skąd u Ciebie mniemanie, że to jest agresja? Nie wiem jak Ty, ale ja czasem besztam się w myślach, gdy zrobię coś niezgodnego z moimi przekonaniami. Twoim zdaniem jestem dla siebie agresywny? A może po prostu chcę zwrócić uwagę na coś, co źle robię? ... Jak coś źle zrobię i jestem tego świadom, to w myślach zwracam się do siebie (nie słowami bynajmniej, a raczej jakby gotową paczką informacji zakodowanych w emocji/czuciu) w sposób w stylu "co ja robię?? o.O", a czasem bywa i "ku*wa, co Ty najlepszego robisz?!" i myślę, że to jest normalne. Nie powiem chyba "Pawełciu, aleś narozrabiał, urwisku Ty, proszę Cię weź to pod rozwagę, nie zrozum mnie źle, nie chcę Cię zranić mówiąc to, chcę to dla Twojego dobra, nie obruszaj się na mnie, chcę tylko abyś zastanowił się nad tym problemem, bo wydaje mi się, ale to tylko moje skromne zdanie, że to co zrobiłeś, to nie był najlepszy pomysł, bo...". @#^!@%@!!!! To jest chyba oczywiste, co w drugiej wersji występuje i nie trzeba tego za każdym razem wygłaszać. Pierwsza forma zaś jest szybsza. A ten, kto chce zobaczyć motyw agresji, zawsze się dopatrzy tego, czego szuka. Pozdrawiam. Twierdzisz, że wypowiadasz się w sprawie Darka, ale nie w Hamdaouiego, podczas gdy obie są ściśle powiązane ze sobą. Ty to odbierasz jako agresja, ale nie zawsze miłość oznacza głaskanie po główce i patrzenie, jak Twoi bracia i siostry robią głupie rzeczy. I gdyby to tyczyło tylko ich, to być może by uszło, gdyż taka ich wola, ale gdy wpływa to na innych, podążaczy Darka itp., to już jest poważna sprawa. Oni wprowadzają spowrotem obalony, przez staranny rozwój duchowy forumowiczów, niefunkcjonalny system fałszywych przekonań religijnych i robią z tego forum nie miejsce na ścieranie się argumentów, ale poletko do "nawracania" "niedobrych niewiernych" na ich nową/starą wiarę, nie argumentując, a wytykając "niewiernym" ich niskość i niewiedzę czegokolwiek, wprowadzając utarte nudne i obalone dawno przez wielu tutaj patetyczne formułki, w dodatku pisane często archaicznym bezsensownym tonem. To jest często po prostu spam. Jak ktoś wchodzi nieproszony w butach do Twojego domu, to go wypraszasz, albo każesz mu zdjąć buty przed wejściem. Podobnie jest tutaj. I to wcale nie jest nienawiść. Jest tutaj subtelna różnica, którą dostrzeżesz, albo i nie, w zależności od tego, jakie motywy ludziom przypiszesz. A tu łatwo się pomylić w osądach, dlatego lepiej nie osądzaj, że ludzie mają negatywne motywy. Wkleiłem Ci wyżej przykład tego, że mimo że kocham siebie, bo to normalne, to czasem też się besztam w myślach, dla swojego dobra. Podobnie to wszystko też jest dla dobra Darka, Hamdaouiego i tych, co za nimi ślepo podążają. Mam nadzieję, że zrozumiałeś. Pozdrawiam Cię. |
|
|
|
|
|
|
Dariuszu, a czyją inkarnacją ja jestem ? Bo czuję się trochę osłem ze stajenki, apropo - pamiętasz jezscze hebrajski ?
|
|
|
|
|
|
|
Ja bym tylko proponował przenieść temat z hide parku na forum główne, bo to zaraz zginie.
Forum jakie jest to jest, ale ciut mało przejrzyste. Nawet nie mam pomysłu jak to technicznie udoskonalić, bo nie jestem w tym obczajony… Ale bym coś zmienił na forum, tak nawet dla odświeżenia… DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
|
|
|
Za pierwszym razem jak myszy (chomiki mandżurskie) nadgryzły mi w pracy kanapki to się wkurzyłem trochę bo akurat miałem ochotę się posilić po ciężkiej robocie:) Wlazły skubane do plecaka i podziobały. Jakoś nie chciałem ich już jeść. Dałem je psom z którymi do teraz dzielę się kanapkami bo one zdziczałe są bo strzegą terenu wokół domu. Dzięki tym myszkom psiaki już dają mi się głaskać. Ponadto specjalnie nie chowam kanapek bo jeśli myszki się dobiorą to cieszę się, że sobie podjadły i wiem, że psiaki też przy okazji coś dostaną a ostatnio nawet z gilami się dzielę. Moje kanapki są dla wszystkich pomyślałem a traktowałem je jak swoje. Wystarczy się otworzyć na życie a problemy, negatywne emocje znikną.
|
|
|
|
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja pragnę w tym miejscu PODZIĘKOWAĆ Darkowi i Hamdaoui'owi ponieważ z ich powodu moja wiara ogromnie wzrosła. Zaczynam rozumieć, że to co robicie, jest pomaganiem w dźwiganiu Krzyża samemu Chrystusowi; że razem dźwigacie ten Krzyż dla nas wszystkich, a to jest Prawdziwa Miłość. Każdego dnia staram się biec coraz szybciej abym i ja mógł Go ponieść choć najmniejszy kawałek. Dziękuję Wam i dodaję otuchy i sił, choć dobrze wiem, że ich Wam nie brakuje :)
|
|
|
|
|
|
|
Witek kup sobie ubranie termoaktywne bo nie wiem czy uda się Tobie dogonić cudzy krzyż, ale przynajmniej się nie spocisz:) Kurcze jak ja lubię spamować i nawet tęsknie trochę za banem kolejnym, ale nie dłuższym niż te trzy dni jeśli by można już teraz o to prosić.
Jarzyn jak się czujesz osłem to możesz być inkarnacją konia albo muła. Możesz wybrać:) |
|
|
|
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Popieram Darka!
Darek się dzieli z nami swoimi doświadczeniami a większość sobie jaja z tego robi. To o czym Darek mówi wcale nie odstaje od ogólnych wierzeń. 1 Każdy wieży w życie po śmierci 2 większość wierzy w reinkarnacje (dlaczego bym nie miałbym mieć tysięcy wcieleń lub Darek albo ktokolwiek z was) 3 Większość wieży w Boga i Jezusa (nie wydaje mi się żeby Darek błądził po wielu wyjściach z ciała odkrył dużo więcej niż ja i jestem mu wdzięczny za podzielenie się tym czego doświadczył i czego się dowiedział) 4 większość wierzy że Bóg i my to w ostatecznym rozrachunku Jedność (dlatego dziwi mnie że ktoś uważa że Darek nie ma prawa doświadczyć jedności z Bogiem że się wywyższa albo ze świruje. Przecież większość wierzy że jest to możliwe. Problem zaczyna sie kiedy ktoś zwykły ma takie szczęście. No bo jak by takie coś ogłosił papież albo chociaż biskup to by było łatwiej się pogodzić. 5 Większość wierzy że da sie podróżować poza ciałem. (jak by to nie było forum OOBE to by Darkowi próbowali wmówić że eksterioryzacja nie istnieje i żeby się leczył) Ja osobiście jestem materialistom, odnoszę wiele sukcesów w fizycznym świeci ale ostatnio zaczynam zauważać że jest jakaś siła wyższa jak bym miał takie szczęście żeby spotkać Jezusa albo Boga na pewno bym się tym podzielił z wami. Pewnie większość by mnie wyśmiała . Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Od kiedy to większość ma racje :>
|
|
|
|
|
|
Ja osobiście jestem materialistom, odnoszę wiele sukcesów w fizycznym świeci ale ostatnio zaczynam zauważać że jest jakaś siła wyższa jak bym miał takie szczęście żeby spotkać Jezusa albo Boga na pewno bym się tym podzielił z wami. No właśnie dopiero zaczynasz. A jak się dopiero zaczyna to zdaje się wiele rzeczy, które potem okazują się wyglądać inaczej. Te punkty, które wypisałeś to racja, ale to tylko słowa. Na dobrą sprawę niepotrzebne i nic nie znaczące w życiu duchowym człowieka, jeśli duchowość ma wynikać z nich, a nie one z duchowości. W pierwszym wypadku taką "duchowość" można włożyć do kosza na śmieci, w drugim pielęgnować i czerpać korzyści. Niestety Darek i jego poplecznicy tutaj stosują właśnie tą pierwszą metodę. To, co głoszą ma niewiele, a czasem nawet nic wspólnego z duchowością, a jedynie z paczką niewydajnych i zakłamanych schematów myślowych. ;/ |
|
|
|
|
|
|
Money spotkaj, podziel się i przekonaj. Nie ma co wróżyć z fusów. Ja Ci tylko podpowiem, że szukaj w sobie a jak Go tam znajdziesz to się obudzisz a jak znajdziesz Go poza sobą to znaczy, że dalej śpisz i śnisz o tym, że Go spotkałeś.
Darka Bóg ma osobowość. Dla kogoś innego chodzi w podartych kalesonach a dla kogoś innego jest zapachem lasu. Na zewnątrz nas jest wielu różnych bogów, ale wewnątrz każdego z nas jest jeden i ten sam. |
|
|
|
|
|
|
O kurde, ale mam bombę.
463 Dzięki Zielarz Gajowy za ten przydatny wpis: Twist szykuj toster! |
|
|
|
|
|
|
Pavveł'ku czy Zielarz to Twój Bóg zewnętrzny?
:)) |
|
|
|
|
|
|
Kurcze wybacz Leelaja mi tylko jedno podziękowanie wyszło. Paweł to jakiś mag.
|
|
|
|
|
|
|
Ja też nie wiem jak on to robi :)
poznał jakąś tajemnicę chyba... |
|
|
|
|
|
|
Od tajemnic to jest Darek:) No chyba, że Paweł to brat Darka i to będzie kolejna tajemnica.
|
|
|
|
|
|
|
Kurcze wybacz Leelaja mi tylko jedno podziękowanie wyszło. Paweł to jakiś mag. A ja jestem jego skromnym uczniem ;) http://s8.postimage.org/4nsuibu51/143.jpg Chyba odkryłem tajemnice sagali. |
|
|
|
|
|
|
Piękna tapeta. Czy moderacja mogłaby to jakoś dać jako tło forum?
Napiszcie mi po cichu jak to robicie? Dużo ludzi zazdrości mi tych punktów to trochę ich dowartościuję. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie nawajcie Mu żadnego tostera, jescze stwierdzi że skoro ma toster i czajnik to osiągnął cel, i nas opuści ! :o
|
|
|
|
|
|
|
Nie musisz czekać na koniec bo jesteśmy wszyscy dziećmi światła, głosem stworzenia:)
Jarzyn widziałeś wykaz nagród? Po drodze są jeszcze bombonierki a ja i słodycze to jedność zatem będę tu co najmniej do najbliższej apokalipsy a później to sam zobaczę:) |
|
|
|
|
|
|
Za nadużywanie funkcji dziękuję 10 dni bana pasi?
|
|
|
|
|
|
|
Przygotowałem sobie sondę, żeby się przekonać na ile się spisało moje hejtowanie. Poza tym na początku wyczytałem, że Darek chciałby wiedzieć, kto jest za nim lub przeciwko, więc chyba wyświadczam mu przysłguę albo szykuję cios w serce smutną prawdą. Wówczas musiałby się pożalić Jezusowi, a on widząc, że do nikogo nie przemawiają jego słowa, zrobić Darkowi większego stygmata (najlepiej na czole) Ja głosuje na Dode :)poważnie... |
|
|
|
|
|
|
No różnica głosów zaczyna się uwyraźniać, więc obaj lepiej tu skończcie z tym
|
|
|
|
|
|
|
Ja jestem w stanie uwierzyć Darkowi, myślę że każdy z nas w coś wierzy. Jeśli nie w boga to w jakieś wyższe istoty które tym wszystkim sterują. Ja dopiero nie dawno zrozumiałem że Jezus istnieję i kocha nas wszystkich!
|
|
|
|
|
|
|
No dobra czas na trochę namacalnych dowodów. Z Pawłem postanowiliśmy wejrzeć w duszę Darka i przekonać się co w sprawie piszczy, do tego posłużyliśmy się jego zdjęciem. Zwróciliśmy się do znanej nam koleżanki, która widzi aury, oto relacja z rozmowy:
Pani anonimowa: wiesz co... wydaje mi się, że cokolwiek bym nie napisała ten człowiek nie uwierzy w to, co powiem :/ w ogóle ja zauważyłam, że ludziom którzy praktykują oobe a nie przygotowują się do tego dobrze, potem zaczynają wierzyć w dziwne rzeczy. Mam nawet na to swoją teorię... tak czy inaczej wydaje mi się, patrząc na zdjęcie, że ja tu nic nie wskóram(...) ok... to najpierw taki krótki wstęp. Zło występuje w różnych w pewnym sensie materialnych postaciach, np. takich jakby szarych stworów które kręcą się po świecie i żerują na ludzkiej energii przyklejając się do nich. W momencie w którym człowiek wychodzi z ciała jest szczególnie narażony na to, że takie szare coś przyklei się do niego i będzie wysysać jego energię, czasami powodując choroby. W tym przypadku do głowy tego Darka przykleiło się coś takiego, co moim zdaniem, spowodowało, że wierzy on, że jest inkarnacją apostoła. I dopóki sam nie przestanie słuchać tego, co mówi ten stwór, to on nikomu nie uwierzy..." Pavveł: : / Pani anonimowa: no niestety... niefajna to jest sytuacja :/ Pavveł: a jak wytłumaczyć to, że on twierdzi, że jest szczęśliwy i że doświadcza wielkiej miłości itp ? Pani anonimowa: ja myślę, że on naprawdę wierzy że jest szcześliwy, ponieważ zależy na tym temu stworowi, który z nim jest. Wyraźnie widać go w aurze. Pavveł: kiepska sprawa :/ a jak to wygląda? tak z ciekawości już pytam Pani anonimowa: a że ma żółtą aurę (Darek) więc jest zapewne radosnym człowiekiem, to stwór przyjął strategię "radości" Pavveł: uhm Pani anonimowa: po prostu w aurze widać czarno-szarą masę która jakby obkleja człowieka Pavveł: a jaki Darek ma znak? Pani anonimowa: moim zdaniem to ona powoduje choroby nie wiem, ten stwór jakby to zasłania. Nie mogę zobaczyć Pavveł: uhm Chciałem też podkreślić, że ta osoba wogóle nie czytała tego forum i nic nie wiedziała o stygmatach Darka. Jej stwierdzenie, że ta osoba nikogo się nie posłucha, pokryła się z moją obserwacją, ponieważ moje argumenty były ignorowane. Darku współczuję ci tego raka na dłoni, ale jeśli nadal będziesz gadał głupoty, to konsekwencje cię nie ominą- ona potrafi tylko widzieć aury, a jak dotychczas mnie w akcji nikt jeszcze nie widział. PS. Szacun dla Draqa, który od razu przejrzał Darka, nawet ja Darkowi uwierzyłem, tylko niestety się zdradził po tych gafach duchowych, które strzelał. |
|
|
|
|
|
|
Dzisiaj wpadła mi taka refleksja do łba, że Darek będzie doskonałą przestrogą dla wielu młodych ludzi, którzy do oobe podchodzą zbyt lekkomyślnie. Odkąd zapoznałem się z tym zjawiskiem brakowało mi jakiejś przestrogi. Nawet na tym forum powinno być coś takiego, że wchodzący tu człowiek dowiaduje się o co chodzi z tym tematem i jakie to może mieć znaczenie dla psychiki, zwłaszcza młodej psychiki. Taka kwintesencja esencji:)
Teraz już wiem, że Darek ma być takim ostrzeżeniem. Czyż to nie najlepsza przestroga dla przyszłych eksploratorów świata astralnego? 001 obemaniak "opętany" lub opętany przez moc ze świata astralnego, świata który tak kocha, który Go tak fascynuje. Tak to widzę. Darek jako przestroga i nie ma tu ani krztyny dojebania. Tylko Darek mógł to zadanie, które ciągle jeszcze trwa wykonać z pełnym sukcesem. |
|
|
|
|
|
Też tak w pewnym momencie pomyślałem. Szacun dla Darka, że się tego podjął, choć w pewnym sensie nieświadomie. Teraz tylko poczekać, aż się z tego obudzi, z lekką pomocą ;) lub bez niej :]
|
|
|
|
|
|
|
Cóż za niesamowity dowód ! (ironia )
Równie dobrze można powiedzieć że ta babka mówiła co odbiora chciał usłyszeć , tak najczęscie gadają niby wróżki, niby jasnowidzowie. Albo mogę powiedzieć również, że to ona specjalnie tak mówiła bo w niej zły duch siedzi. Ciekawy stwór musi siedzieć który głosi nauki sprawiedliwości, jedności,braterstwa . |
|
|
|
|
|
|
Uncomon braterstwa i miłości? W tych naukach Darka są luki. Miłość oparta na strachu i straszenie piekłem za grzechy? Mógłbym tych luk setki tutaj wymienić. Czy mądra istota, która chce zmanipulować mówi o swoich zamiarach, czy też posługuje się tym, co ofiara uważa za słuszne?
|
|
|
|
|
|
Cóż za niesamowity dowód ! (ironia ) Równie dobrze można powiedzieć że ta babka mówiła co odbiora chciał usłyszeć , tak najczęscie gadają niby wróżki, niby jasnowidzowie. Ta "babka" to moja dobra znajoma i mam powody by jej wierzyć, bo wiem, że to dobra osoba. Nie jest żadną wróżką, ani jasnowidzką z zawodu, nie para się takimi rzeczami. Ma takie zdolności od urodzenia, naturalnie, nic takiego nie wypracowywała, a mimo to żyje normalnie. Albo mogę powiedzieć również, że to ona specjalnie tak mówiła bo w niej zły duch siedzi. Ciekawy stwór musi siedzieć który głosi nauki sprawiedliwości, jedności,braterstwa . Pewien cytat (niestety nie wiem czyj): "Największy oszust to ten który mówi 99% prawdy, a jednym procentem kłamstwa wszystkich prowadzi do zguby." Łatwo w ten sposób się dać zmylić, a w wypowiedziach Hamdaouiego i Darka jest wiele sprzeczności i fałszu, "gaf" duchowych itp. Niedoświadczona osoba może bardzo łatwo wpaść w taką pułapkę. Jedna z tych gaf duchowych to głoszenie z jednej strony jedności i braterstwa, a z drugiej nazywanie ludzi chwastami. Totalna indoktrynacja, nieakceptacja innnych, ślepy fanatyzm, a już na pewno nie braterstwo, ani miłość. Sprawiedliwość? Wg. jakiej miary Uncommon? Dla niektórych muzułmanów dajmy na to sprawiedliwym byłoby podbić resztę świata i "mieczem" nawrócić na wiarę islamską. Zastanów się bardziej. |
|
|
|
|
|
|
No ładnie, szok!!
Pani anonimowa kontra Darek Sugier i co to miało niby wyjasnić??? i kogo przekonac???? pomijając już, że takich rzeczy nie robi się bez zgody i wiedzy osoby zainteresowanej. Jezu zmijuj się nad nami bo nie wiemy co czynimy |
|
|
|
|
|
|
kogo masz na myśli, mówiąc osoba zainteresowana?
|
|
|
|
|
|
|
Ta "babka" to moja dobra znajoma i mam powody by jej wierzyć, bo wiem, że to dobra osoba. Nie jest żadną wróżką, ani jasnowidzką z zawodu, nie para się takimi rzeczami. Ma takie zdolności od urodzenia, naturalnie, nic takiego nie wypracowywała, a mimo to żyje normalnie. Pewien cytat (niestety nie wiem czyj): "Największy oszust to ten który mówi 99% prawdy, a jednym procentem kłamstwa wszystkich prowadzi do zguby." Łatwo w ten sposób się dać zmylić, a w wypowiedziach Hamdaouiego i Darka jest wiele sprzeczności i fałszu, "gaf" duchowych itp. Niedoświadczona osoba może bardzo łatwo wpaść w taką pułapkę. Jedna z tych gaf duchowych to głoszenie z jednej strony jedności i braterstwa, a z drugiej nazywanie ludzi chwastami. Totalna indoktrynacja, nieakceptacja innnych, ślepy fanatyzm, a już na pewno nie braterstwo, ani miłość. Sprawiedliwość? Wg. jakiej miary Uncommon? Dla niektórych muzułmanów dajmy na to sprawiedliwym byłoby podbić resztę świata i "mieczem" nawrócić na wiarę islamską. Zastanów się bardziej. Poznamy ich poowocach:) pozdrowiam |
|
|
|
|
|
|
Leelaja nie przesadzaj. Darek chciałby wyrywać chwasty (ludzi) i myślisz, że pytał by te chwasty o zdanie:) Ja po przeczytaniu pani anonimowej wyczuwam szczerość, ale ktoś inny pewnie wyczuje co innego. Ponadto Darek w swojej książce pisał jak w astralu rozmawia z kimś tam i używa liczby mnogiej czyli my ludzie jesteśmy tu tacy i owacy. Spytał tych wszystkich miliardów ludzi czy życzą sobie, aby w ich imieniu rozmawiał? Ja sobie nie przypominam takiego pytania a Ty?:)
|
|
|
|
|
|
No ładnie, szok!! Pani anonimowa kontra Darek Sugier i co to miało niby wyjasnić??? i kogo przekonac???? pomijając już, że takich rzeczy nie robi się bez zgody i wiedzy osoby zainteresowanej. Jezu zmijuj się nad nami bo nie wiemy co czynimy Normalne, że jej nie wierzysz, bo jej nie znasz, ja zaś tak. Dlatego jej całkowicie w tych sprawach wierzę. Jeśli więc nie wierzysz w to, co powiedziała "pani anonimowa", potraktuj to tak, jakbym ja to powiedział. Jeśli jej nie wierzysz, może mnie uwierzysz. Mnie chociaż znasz częściowo po tym, co wypisuję na tym forum, a więc możesz wyrobić sobie zdanie, czy mnie uwierzyć czy nie. Podzielam pytanie Lordiniego. Bo zastanów się, jeśli Darek jest przez kogoś manipulowany i dojony, to Darek jest w tym momencie jak najbardziej zainteresowany, nawet jeśli nie jest tego świadom. Przez to także każdy, kto czyta to forum, jest zainteresowany, bo musi znosić podstępne działania tej szarej istoty. Także jest to w gestii każdego tutaj, więc darujmy sobie zgody, pozwolenia i pisemne zaproszenia. Pozdrawiam ^^ Poznamy ich poowocach:) pozdrowiam Już poznajemy. To, co piszą, jest ich owocami. |
|
|
|
|
|
|
Postaram sie dziś wyskoczyć:) i pogadac z moim aniołkiem,przeprowadzę lustrację zajścia:)
Ale ogólnie to jest bardzo fajnie:) trochę luzu chłopaki nie zaszkodzi:) pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Leelaja nie przesadzaj. Darek chciałby wyrywać chwasty (ludzi) i myślisz, że pytał by te chwasty o zdanie:) Ja po przeczytaniu pani anonimowej wyczuwam szczerość, ale ktoś inny pewnie wyczuje co innego. Ponadto Darek w swojej książce pisał jak w astralu rozmawia z kimś tam i używa liczby mnogiej czyli my ludzie jesteśmy tu tacy i owacy. Spytał tych wszystkich miliardów ludzi czy życzą sobie, aby w ich imieniu rozmawiał? Ja sobie nie przypominam takiego pytania a Ty?:) no to chcesz postepowac tak samo jak to co potepiasz? Normalne, że jej nie wierzysz, bo jej nie znasz, ja zaś tak. Dlatego jej całkowicie w tych sprawach wierzę. Jeśli więc nie wierzysz w to, co powiedziała "pani anonimowa", potraktuj to tak, jakbym ja to powiedział. Jeśli jej nie wierzysz, może mnie uwierzysz. Mnie chociaż znasz częściowo po tym, co wypisuję na tym forum, a więc możesz wyrobić sobie zdanie, czy mnie uwierzyć czy nie. Pozdrawiam ^^ Już poznajemy. To, co piszą, jest ich owocami. Pavveł ja Ciebie bardzo cenię i kocham i sznuję ale to przesada zeby oceniać czyjeś wieloletnie doświadczenia w poza przez pryzmat jednej Pani ktora równie dobrze moze sie mylić, przcież nie możesz przysiąc ze to prawda. Nie jestem naiwna mam swoje zdanie i jeszcze poczekam :)) bardzo cie lubie :) |
|
|
|
|
|
|
To co teraz? Albo wierzymy Pawlowi albo Darkowi. Z jednej strony nic sie nie zmieni, ba! nawet jestesmy bogatsi o nowe doswiadczenie - trzeba byc ostroznym i uwazac tam, w astralu. Z drugiej strony trzeba przejsc na wielbienie tego w co Darek teraz wierzy i na wyrywanie chwastow. Tak czy inaczej, bardzo dobrym wyjsciem bedzie sprawdzenie tego, co Darek mowi, osobiscie. Tak wiec DO BOJU!
|
|
|
|
|
|
|
Pana Darka nikt nie opętał. Poza tym ze zdjęcia aure zobaczyła ? Coś nie wierze,że jest wogóle możliwe.
Ciekawe co wy byście zrobili jakby wasz MTJ wam to pokazał wszystko, dlatego wiem. Darek ufa nie tylko Wyższemu Ja . A odrzucanie Wyższego Ja to jak odrzucanie samego siebie. Zastanówcie się |
|
|
|
|
|
|
Ja nikogo nie potępiam Leelaja:) Ja tylko wskazuję na uczynki tego u którego spodziewasz się czegoś i chyba sama nie wiesz czego:) Chyba nie ma nic złego w demaskowaniu pewnych zachować, które wskazują na niezbyt fajne cele.
Darko pisze, że ten jego brat jest młody i otwarty to może być łatwym produktem do obróbki przy realizowaniu celu? Może nim manipuluje zwyczajnie a ktoś taki łatwowierny zaufa swemu starszemu bratu jak swemu guru. Mi jakoś się to tak układa. Wczuwam się w grę Darka i mam zamiar na jego przykładzie przykazywać ludziom zagrożenia podczas wychodzenia z ciała. To chyba nic złego. Uncommon odrzucenie, niszczenie chwastów tym bardziej jest odrzuceniem siebie. Poco pierdzielić o jakimś wyższym ja. Tu Ziemia, tu ziemia. Zastanów się. |
|
|
|
|
|
|
CYTAT trzeba byc ostroznym i uwazac tam, w astralu. Brawo! W końcu zaczynacie uczyć się na błędach innych osób. Ktoś kiedyś napisał mniej więcej tak: ''Darek był blisko, ale spotkał go los Ikara'' Namawianie do okultystycznych rytuałów, min. w postaci przyjmowania ''komunii św.'' nie jest zdrowe... ale jest jeden plus tego wszystkiego... Stajecie się ostrożniejsi i mniej łatwowierni. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To co teraz? Albo wierzymy Pawlowi albo Darkowi. Z jednej strony nic sie nie zmieni, ba! nawet jestesmy bogatsi o nowe doswiadczenie - trzeba byc ostroznym i uwazac tam, w astralu. Z drugiej strony trzeba przejsc na wielbienie tego w co Darek teraz wierzy i na wyrywanie chwastow. Tak czy inaczej, bardzo dobrym wyjsciem bedzie sprawdzenie tego, co Darek mowi, osobiscie. Tak wiec DO BOJU! Ja nadal jestem za Robertem Monroe i "aktualnym" Darkiem w tamtych czasach. |
|
|
|
|
|
|
Ja nadal jestem za Robertem Monroe i "aktualnym" Darkiem w tamtych czasach. Tamta "filozofia" byla, jest bardzo... uniwersalna. Dajaca wybor oraz mozliwosc doswiadczania tego co chcemy. Filozofia Boga kojarzy mi sie z socjalizmem. Rownosc, dla kazdego tyle samo, niezaleznie od wlozonej pracy. A jak sie sprzeciwimy, no to mamy problem. |
|
|
|
|
|
Pavveł ja Ciebie bardzo cenię i kocham i sznuję ale to przesada zeby oceniać czyjeś wieloletnie doświadczenia w poza przez pryzmat jednej Pani ktora równie dobrze moze sie mylić, przcież nie możesz przysiąc ze to prawda. Nie jestem naiwna mam swoje zdanie i jeszcze poczekam :)) bardzo cie lubie :) Tylko, że poprzednie wieloletnie doświadczenia Darka mówiły zgoła co innego, niż doświadczenia które przeżył w ostatnio w stosunkowo krótkim czasie. A nie wzięłaś jeszcze pod uwagę tego, że doświadczenia owej "Pani" też są wieloletnie... PS: Dziękuję Ci za te miłe słowa :))) i wzajemnie ;* ;) To co teraz? Albo wierzymy Pawlowi albo Darkowi. Z jednej strony nic sie nie zmieni, ba! nawet jestesmy bogatsi o nowe doswiadczenie - trzeba byc ostroznym i uwazac tam, w astralu. Z drugiej strony trzeba przejsc na wielbienie tego w co Darek teraz wierzy i na wyrywanie chwastow. Tak czy inaczej, bardzo dobrym wyjsciem bedzie sprawdzenie tego, co Darek mowi, osobiscie. Tak wiec DO BOJU! Tu nie ma co sprawdzać. To, co już doświadczyłeś za życia, powinno bez problemu wystarczyć, aby prawidłowo ocenić prawdziwość prezentowanych przez tą dwójkę (Darek i Hamdaoui) tez. Jeśli nie, to albo musisz być jeszcze młodym, albo nieuważnym obserwatorem. Nie mówię tego, żeby Ci sprawić przykrość, ale żebyś zaczął uważniej obserwować, wg. własnego czucia i rozumu, nie ulegając bezkrytycznie zewnętrznym wpływom. Pozdrawiam ^^ Pana Darka nikt nie opętał. Poza tym ze zdjęcia aure zobaczyła ? Coś nie wierze,że jest wogóle możliwe. Ciekawe co wy byście zrobili jakby wasz MTJ wam to pokazał wszystko, dlatego wiem. Darek ufa nie tylko Wyższemu Ja . A odrzucanie Wyższego Ja to jak odrzucanie samego siebie. Zastanówcie się Tak, ona to potrafi. To nie chodzi o to, że na zdjęciu widać aurę, ale za pomocą zdjęcia można znaleźć aurę osoby. Z tego, co kojarzę, w nowej książce Darka MTJ nie brał udziału w wydarzeniach, a jedynie jego aspekty, nibyJezus i tajemniczy lektor, który okazał się być nibyJHW. Ale mogę po prostu tego nie pamiętać. Jednak gdyby mi coś mój MTJ powiedział, to jeśli by to było sprzeczne z moimi głębokimi wewnętrznymi przekonaniami, to bym mu pewnie nie uwierzył. Co więcej, skąd wiedzieć, że ten co się podaje za MTJa nim jest? Wiesz komu możesz zaufać? Tylko sobie. Jeśli zaufasz sobie, możesz wtedy zaufać innym. Jeśli sam nie będziesz ufał sobie, nie będziesz ugruntowany w swoim światopoglądzie, nie będziesz wiedział czy dobrze, czy źle robisz, jak masz robić i dlaczego, wtedy będziesz pełen nieufności wobec innych. I nie daj Bóg wtedy, abyś zaczął ślepo ufać komuś innemu. Ty zastanów się nad tym. Pozdrawiam^^ |
|
|
|
|
|
|
Tu nie ma co sprawdzać. To, co już doświadczyłeś za życia, powinno bez problemu wystarczyć, aby prawidłowo ocenić prawdziwość prezentowanych przez tą dwójkę (Darek i Hamdaoui) tez. Jeśli nie, to albo musisz być jeszcze młodym, albo nieuważnym obserwatorem. Nie mówię tego, żeby Ci sprawić przykrość, ale żebyś zaczął uważniej obserwować, wg. własnego czucia i rozumu, nie ulegając bezkrytycznie zewnętrznym wpływom. Pozdrawiam ^^ Fakt jestem mlody. Chodzilo mi o to, ze najtrafniejszym (zakladajac, ze system myslenia o oobe jeszcze jest niedojrzaly)sposobem na zweryfikowanie tego, co mowia jest doswiadczenie tego. Napisalem tez tak, poniewaz jakis czas temu mialem oobe, w ktorym mowiac, ze Jezus nie istnieje, dostalem opieprz od jakiejs babki. Wczesniej stwierdzajac to samo, wczesniej przyzwany MTJ potwierdzil to. Dlatego tez, napisalem taki tekst, w ktorym nie bylem zwolennikiem zadnej ze stron. Jednak przekonania gloszone przez tych 2 panow sa wrecz absurdalne. Dlatego tez bede bardziej skupial sie na interpretacji doswiadczen poza cialem. Dzieki Pawel ^^
|
|
|
|
|
|
|
Pana Darka nikt nie opętał. Poza tym ze zdjęcia aure zobaczyła ? Coś nie wierze,że jest wogóle możliwe. Ciekawe co wy byście zrobili jakby wasz MTJ wam to pokazał wszystko, dlatego wiem. Darek ufa nie tylko Wyższemu Ja . A odrzucanie Wyższego Ja to jak odrzucanie samego siebie. Zastanówcie się zdjęcie słuzy tylko jako rodzaj przekażnika zeby łatwiej nawiazać kontakt z daną osobą, tez tak potrafię ale nigdy tego nie robie bez ustalenia i wyrazenia zgody osoby której to dotyczy, taką mam etykę zawodową ;) mozna nawet bez zdjęcia, przekaznikiem moze byc osoba znajoma tego kogoś. Tylko, że poprzednie wieloletnie doświadczenia Darka mówiły zgoła co innego, niż doświadczenia które przeżył w ostatnio w stosunkowo krótkim czasie. A nie wzięłaś jeszcze pod uwagę tego, że doświadczenia owej "Pani" też są wieloletnie... PS: Dziękuję Ci za te miłe słowa :))) i wzajemnie ;* ;) poprzednie doświadczenia sa zakryte nowymi doświadczeniami, które tej osobie moga zawsze wydać sie prawdziwsze i cenniejsze i co wtedy? ma tkwic w starych tylko dlatego ze komus bardziej sie podobały?? mówie tak ogólnie, dobrze? :) |
|
|
|
|
|
|
zdjęcie słuzy tylko jako rodzaj przekażnika zeby łatwiej nawiazać kontakt z daną osobą, tez tak potrafię ale nigdy tego nie robie bez ustalenia i wyrazenia zgody osoby której to dotyczy, taką mam etykę zawodową ;) mozna nawet bez zdjęcia, przekaznikiem moze byc osoba znajoma tego kogoś. Wybacz szanuje ciebie i twoje zdanie, ale ja w to nie wierzę. To moje zdanie możecie się nie zgodzić, trudno. Znam kogoś kto na odległość również uzdrawiał, potem się okazało że te cudowne uzdrowienia były za pośrednictwem nie cudownych bytów Pavweł: nic takiego nie powiedziałem że ktoś jest wtedy zły. Widzę że ciągle narzucasz swoje zdanie . Właśnie w taki sposób stajesz sie dokładnie tym kim Darek jest dla ciebie . Mam nadzieję że zrozumiesz. |
|
|
|
|
|
Uncommon, to że są i tacy "uzdrowiciele", nie znaczy że wszyscy są oszukańcami. Jednak nie do końca rozumiem czy to chciałeś przekazać.
Jeśli ktoś kogoś bezwarunkowo uzdrowił, a spostrzegłeś powiedzmy, że ma rogi, czy to znaczy wg. Ciebie, że uzdrowienie było złe i ta osoba jest zła? o.O' Bo dla mnie nie. |
|
|
|
|
|
|
A propos uzdrowicieli:) nikt ko nie wierzy nie zostanie uzdrowiony,w każdych pismach na świecie jest Uwierz,w najlepszych filmach jest przekaz Uwierz:) bez wiary nie ma nic.
Wklejam filmik o kozaku,uzdrowicielu,pokażcie innym opowiedzcie co widzieliście:) sprawdzcie czy i wam uwierzą do puki nie zobaczą:) http://www.youtube.com/watch?v=68Yh6kDlfL0 pozdrawiam w wierze:) |
|
|
|
|
|
|
Leelaja przed tym wysłałem prośbę do Darka o pożyczenie jakiegoś zdjęcia, w celu zbadania jego aury, więc nie było do końca tak, że nie wiedział, co zamierzam.
|
|
|
|
|
|
|
Lordini, Paweł a czy jest szansa, aby ta pani sprawdziła moją aurę? Tak tylko z ciekawości:) Przy jednym z wyjść przyczepiła mi się czarna plama do karku i ciekaw jestem czy jeszcze tam siedzi.
Mogę wysłać nawet album ze zdjęciami:) Żartuję. Fotę mogę Wam na PW wysłać:) Nie chcę jednak marnować Wam i tej pani czasu, ale spytać nie zaszkodzi czy to coś dalej jest przyczepione i czy widać to w aurze. Leelaja ja nadal nie rozumiem. Bo Pani anonimowa powiedziała coś o Darku nie ingerując w jego życie i podzieliła się jedynie swoimi spostrzeżeniami. Co w tym negatywnego, złego? Czy np. jak ja teraz o Tobie napiszę, że jesteś miła, sympatyczna, ale czasem zbyt poważna to przegiąłem bo nie spytałem się Ciebie o zgodę na podzielenie się swoimi spostrzeżeniami?:) |
|
|
|
|
|
|
Postaram sie dziś wyskoczyć:) i pogadac z moim aniołkiem,przeprowadzę lustrację zajścia:) Ale ogólnie to jest bardzo fajnie:) trochę luzu chłopaki nie zaszkodzi:) pozdrawiam Cześć dziś miałem rozmowę Michałem archaniołem w poza ciałem fizycznym,pytanie czy to było obbe:) (zapomniałem go zapytać,o tą sytuację) dał mi jakieś cztery kolorowe minidyski:) i powiedział że to pomoże,zapomniał dodać w czym:)ma mi to pomóc. A i powiedział mi coś,że cukier nie jest szkodliwy:)on tam coś jakby gotował,i cukier sypał:) Gdy byłem wśród innych istot rozmawialiśmy,śmiali i przypomniałem sobie o tym aby zapytać ich o Darka:) wtedy jedna z nich wysłała mi podświadomie sygnał abym o to nie pytał tutaj:) Ogólnie to,odniosłem wrażenie,że to co doświadczyłem było czymś w rodzaju,pomocnej rady w tych rejonach mego życia,w których nie byłem pewny siebie i swoich działań:) Michał obiecał że następnym razem będzie w jego naturalnej postaci:) ogólnie to mam wrażenie że to było coś jak wgląd w świat astralny przez moje trzecie oko:) a nie podróż:) Czy to jest możliwe? pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Znam kogoś kto na odległość również uzdrawiał, potem się okazało że te cudowne uzdrowienia były za pośrednictwem nie cudownych bytów Co za różnia czy uzdrawianie jest przprowadzone przez archanioła czy diabła? Tak długo jak działa nie miałbym nic przeciwko?... Co do Dariusza i Hamdaoui - brak konkretnych dowodów oprócz wątpliwych stygmatów i chrześcijańsko-new ageowskiego bełkotu, wiec niestety nie rokuje to dobrze. Swoją drogą ankieta źle skonstruowana, TAK NIE NIE JESTEM PEWIEN czyli jak wybiore któreś z dwóch pierwszych to jestem 100% pewny że tak lub nie? A wariantów trzeciej opcji jest masa ( nie jestem pewien ale skłaniam się ku tak, nie jestem pewien ale skłaniam się ku nie, 50/50, etc.) |
|
|
|
|
|
|
Leelaja ja nadal nie rozumiem. Bo Pani anonimowa powiedziała coś o Darku nie ingerując w jego życie i podzieliła się jedynie swoimi spostrzeżeniami. Co w tym negatywnego, złego? Czy np. jak ja teraz o Tobie napiszę, że jesteś miła, sympatyczna, ale czasem zbyt poważna to przegiąłem bo nie spytałem się Ciebie o zgodę na podzielenie się swoimi spostrzeżeniami?:) Zielarzu drogi właśnie chodzi że jest to ingerencja, bo zeby to zrobić trzeba wejść głębiej niż tylko do własnych myśli na czyjś temat, ale ok jeżeli Darek wiedział, jak mowi Lordini, to nie było sprawy. Jeszcze tylko tyle że nastwienie osób uczestniczących w takich "badaniach" maja na nie bardzo duży wpływ w zwiazku z tym wyniki nie muszą wiarygodne. To jest nawet udowodnione naukowo, że inetncje patrzącego tworzą doświadczenie. NIe Zielarzu nie musisz mnie pytac o zgodę jeśli chcesz się dzielić swoimi uczuciami czy odczuciami, ale jakbyś chciał wziąć moje zdjęcie i wpaść z nim do wróżki czy innego jasnowidza co by miał mi gmerać w aurze to poproszę napierw zapytać o pozwolenie :)) Cześć dziś miałem rozmowę Michałem archaniołem w poza ciałem fizycznym,pytanie czy to było obbe:) (zapomniałem go zapytać,o tą sytuację) dał mi jakieś cztery kolorowe minidyski:) i powiedział że to pomoże,zapomniał dodać w czym:)ma mi to pomóc. A i powiedział mi coś,że cukier nie jest szkodliwy:)on tam coś jakby gotował,i cukier sypał:) No to mamy odpowiedź Sugier nie jest szkodliwy :)) mam nadzieję że dla siebie też nie, tak jakby był składnikiem jakiejś potrawy przygotowywanej na wysokościach :)) |
|
|
|
|
|
Leelaja, czytanie aury, to nie grzebanie w niej. Darek ma mnóstwo zdjęć w internecie, czy żeby na nie popatrzeć też pytasz o zgodę? Jedni widzą w zdjęciach tylko obraz, a inni potrafią i zobaczyć aurę. Poza tym sądzę, że gdybyś miała i mogła uzdrowić jakąś osobę, która jest zaraźliwie chora i nieświadoma tej choroby, to byś to zrobiła nie pytając nikogo o zdanie...
Moja koleżanka zdaje sobie sprawę z tego, że nastrój i inne czynniki wpływają na odbiór aury i sądzę, że bierze to pod uwagę. Prośbę do niej wysłałem ileś dni temu, ale nie zrobiła tego od razu, gdyż powiedziała, że aktualnie jest zbyt zmęczona, aby poprawnie zdiagnozować cokolwiek, więc zajmie się tym w łikend i tak też się stało ^^ Ja tam się w przygodzie Bielika niczego takiego nie doszukałem. Ogólnie było powiedziane Bielikowi, żeby nie mówić o Darku, a Ty zinterpretowałaś, że to o nim było przesłanie o.o' Ten sen wyglądał raczej, co napisał sam Bielik, poradą prywatną dla niego samego. Chociaż może była to rada, która mówi, aby nie karmić tego szaraka (wspominając ciągle o "nowym" Darku), co się do Darka przylepił... Pozdrawiam :) |
|
|
|
|
|
|
No to mamy odpowiedź Sugier nie jest szkodliwy :)) mam nadzieję że dla siebie też nie, tak jakby był składnikiem jakiejś potrawy przygotowywanej na wysokościach :)) Tak to,odpowiedział mi wtedy gdy do:) do potrawy wsypywał cukier,ja wtedy zapytałem:)cukier sypiesz to chyba ... i wtedy mi przerwał pytanie że nie jest szkodliwy:) Ja lubię gotować,i miałem taki dylemat:) Ale czy ktoś słyszał aby mieć wgląd przez trzecie oko:) nie miałem ani pisków,ani jakichś wibracji:) Przypomniała mi się jedna sytuacja:) chciałem skoczyć z dachu,na dach sąsiedniego budynku(jak NOE, w pierwszym skoku:) i jak spadałem to mówiłem do siebie,nie panikuj to astral,wylądowałem jak stary wyjadacz:) pozdrowionka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale późno zajarzyłem x)
Sugier a Sugar(cukier) xD ;P no tak... :) :D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:*
|
|
|
|
|
|
|
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją." -J. Piłsudski
- Leelaja, mogłabyś sprawdzić moją aurę? Bo chciałbym wiedzieć czy coś jest nie tak. |
|
|
|
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Panoowie apostolowie, ciagnie mnie do was. wzialem sie za tlumaczenie przyslow biblijnych
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=536...e=1&theater |
|
|
|
|
|
|
Allanntaniel: Nie karmimy ...
|
|
|
|
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Oczywiście, że tak.
Dwa razy tak. |
|
|
|
|
|
|
Jan z apokalipsy żyje nie w polse ale w stanach zjednoczonych. NDW.
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Pewien cytat (niestety nie wiem czyj): "Największy oszust to ten który mówi 99% prawdy, a jednym procentem kłamstwa wszystkich prowadzi do zguby." ...ale, ja wiem. Wszelkie Prawa Zastrzeżone... ;-) Co do widzenia aur. Nie wiem czy coś takie w ogóle jest. Czy jest to tylko wynik specyficznego wpatrywania się. Każdy przedmiot emituje takie coś... My w ogóle za bardzo wierzymy w te wszystkie "czary"... Powiem szczerze. Nie wierzę w żadne wróżki. Jeśli jednak teoria o prawdziwości powstawania złośliwych myślokształtów jest prawdziwa, to się nie ma co dziwić, że Darkowi się jakiś przyczepił. W końcu tylu ma tu "przyjaciół". Co do straszenia. Nie lubię tego typu "wychowania" - działa na mnie negatywnie, ale jak pisał Ignacy Krasicki: "Są dwaj znani malarze. Jeden malował piękne, drugi piękniejsze twarze". Pewnie, że byśmy chcieli słyszeć tylko o pachnących łąkach... Nie wiem kim tak naprawdę jest Darek, ale przestaję go oceniać. Ja swoje przeżycia traktuję inaczej. Uważam, że mają one wymiar symboliczny, niekoniecznie dosłowny. Uważam, że poprzez sny/OBE zawsze kontaktujemy się z Bogiem (kim On jest?) który nam doradza jak może, byśmy wyciągali właściwe wnioski do swojego życia doczesnego. Ostrzeganie, straszenie ma też swój wymiar dydaktyczny. Nie ignorujmy ostrzeżeń. Może coś robimy w życiu nie tak, może coś trzeba zmienić, może komuś nieświadomie wyrządzamy krzywdę. W tej chwili znam następujące prawdy. Bóg symbolicznie przyszedł do mnie, bo Go zaprosiłem. Poprzez Jezusa umocnił mnie w przekonaniu słuszności praktykowania OBE. Wreszcie NAJWAŻNIEJSZE - zło istnieje i nie pochodzi od Boga. I co? Mnie też skubie jakiś szaraczek? Tak? To smacznego! |
|
|
|
|
|
|
...ale, ja wiem. Wszelkie Prawa Zastrzeżone... ;-) Co do widzenia aur. Nie wiem czy coś takie w ogóle jest. Czy jest to tylko wynik specyficznego wpatrywania się. Każdy przedmiot emituje takie coś... My w ogóle za bardzo wierzymy w te wszystkie "czary"... Powiem szczerze. Nie wierzę w żadne wróżki. Jeśli jednak teoria o prawdziwości powstawania złośliwych myślokształtów jest prawdziwa, to się nie ma co dziwić, że Darkowi się jakiś przyczepił. W końcu tylu ma tu "przyjaciół". Co do straszenia. Nie lubię tego typu "wychowania" - działa na mnie negatywnie, ale jak pisał Ignacy Krasicki: "Są dwaj znani malarze. Jeden malował piękne, drugi piękniejsze twarze". Pewnie, że byśmy chcieli słyszeć tylko o pachnących łąkach... Nie wiem kim tak naprawdę jest Darek, ale przestaję go oceniać. Ja swoje przeżycia traktuję inaczej. Uważam, że mają one wymiar symboliczny, niekoniecznie dosłowny. Uważam, że poprzez sny/OBE zawsze kontaktujemy się z Bogiem (kim On jest?) który nam doradza jak może, byśmy wyciągali właściwe wnioski do swojego życia doczesnego. Ostrzeganie, straszenie ma też swój wymiar dydaktyczny. Nie ignorujmy ostrzeżeń. Może coś robimy w życiu nie tak, może coś trzeba zmienić, może komuś nieświadomie wyrządzamy krzywdę. W tej chwili znam następujące prawdy. Bóg symbolicznie przyszedł do mnie, bo Go zaprosiłem. Poprzez Jezusa umocnił mnie w przekonaniu słuszności praktykowania OBE. Wreszcie NAJWAŻNIEJSZE - zło istnieje i nie pochodzi od Boga. I co? Mnie też skubie jakiś szaraczek? Tak? To smacznego! Zyga bracie kochany:)nie unoś się,a wznieś się:) wtedy zobaczysz,że wszystko jest na miejscu:) Czym więcej wspominacie,o szarakach,lewiatanach:)Lucek jest wznoszony na piedestał Większość mówi o Jezusie:) a nie o tym co mówił do was,czego was pragną uczyć:) Pamiętajcie:) wszystko co dobre,piękne,sprawiedliwe:)co czyste,co miłe,prawdziwe:) i jest czynem chwalebnym,i zasługuje na uznanie TO MIEJCIE NA MYŚLI:) Więc:) jak sami widzicie,chyba pora,już czas:)Duszyczki kochane czas na przebaczenie:) i miłość pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Zyga bracie kochany:)nie unoś się,a wznieś się:) wtedy zobaczysz,że wszystko jest na miejscu:) Czym więcej wspominacie,o szarakach,lewiatanach:)Lucek jest wznoszony na piedestał Większość mówi o Jezusie:) a nie o tym co mówił do was,czego was pragną uczyć:) Pamiętajcie:) wszystko co dobre,piękne,sprawiedliwe:)co czyste,co miłe,prawdziwe:) i jest czynem chwalebnym,i zasługuje na uznanie TO MIEJCIE NA MYŚLI:) Więc:) jak sami widzicie,chyba pora,już czas:)Duszyczki kochane czas na przebaczenie:) i miłość pozdrawiam Znam Twój punkt widzenia. Jesteś takim pozytywnym wojownikiem. W porządku. Ja jestem inny. Nie upiększam. Piszę i mówię. to co widzę. Tak według mnie jest uczciwiej. Wierzę Ci, że Ty też piszesz to, co czujesz, ale czujesz inaczej. Ja jestem jak ten Bolek: "Towaju nie będzie, bo koło się ujwało". A Ty mi na to: "Ale traktor ma jeszcze TRZY koła". |
|
|
|
|
|
Znam Twój punkt widzenia. Jesteś takim pozytywnym wojownikiem. W porządku. Ja jestem inny. Nie upiększam. Piszę i mówię. to co widzę. Tak według mnie jest uczciwiej. Wierzę Ci, że Ty też piszesz to, co czujesz, ale czujesz inaczej. Ja jestem jak ten Bolek: "Towaju nie będzie, bo koło się ujwało". A Ty mi na to: "Ale traktor ma jeszcze TRZY koła". Bielik raczej na to: "A na *uj Ci towaj..." ;)) |
|
|
|
|
|
|
Wszystkie księgi:) są w twoim sercu
|
|
|
|
|
|
|
Ponoć pisze czwartą książkę bo ta trzecia już nieaktualna:)
|
|
|
|
|
|
|
Jak 1 dopiero wydał, niewkręcaj ludzi :D
Ale ciekawe czemu nic nie pisze może znów mistrzowie jedaj byli :p |
|
|
|
|
|
|
zapewne siedzi w swojej ulubionej kamizelce z przedłużanymi rękawami ... w pokoiku, ze ścianami wyłożonymi mięciutkimi poduszkami.:)
|
|
|
|
|
|
|
Uncommon Ty do trzech nie umiesz liczyć? Wydał już dwie książki i pisał trzecią, ale za długo i zrobiła się nieaktualna i dlatego zaczął pisać czwartą.
Leinad i to chyba w pokoiku w katakumbach:) |
|
|
|
|
|
|
Chodziło mi o 1 ,że o tej tematyce.
Leinad Czemu tak naskakujesz ? Ktoś ci coś złego zrobił ,że się wyżywasz i hejtujesz ? Miejmy nadzieję,że się nie ,,zapadanie pod ziemię'' jak raz już to było. |
|
|
|
|
|
|
Spokojnie uncommon. Gwarantuję Ci na 80%, że jutro pojawi się wiadomość od Darka, że jest książka! Ty ją ściągniesz, przeczytasz i znowu nic nie zrozumiesz i zaczniesz czekać na kolejną...:)
|
|
|
|
|
|
|
Spokojnie uncommon. Gwarantuję Ci na 80%, że jutro pojawi się wiadomość od Darka, że jest książka! Ty ją ściągniesz, przeczytasz i znowu nic nie zrozumiesz i zaczniesz czekać na kolejną...:) Zielarzu.G Możesz rozwinąć szerzej skąd takie masz wnioski i wiesz ? |
|
|
|
|
|
|
Żartuję przyjacielu. Jeśli uraziłem to przepraszam. Żart jest wtedy jeśli osoba z której żartujemy się zaśmieje, ale chyba się nie zaśmiałeś zatem żart-gniotek i sorki wyklepuję na klawiszach.
Co do książki Darka to mam przeczucie. Jutro oczekuj wiadomości. Jutro...to pułapka. Nie oczekuj bo prześpisz teraźniejszość - tą o którą chodziło Twistowi. Jeśli zakotwiczysz się w "tu i teraz" to książka pojawi się też "tu i teraz". To magia. |
|
|
|
|
|
|
Chodziło mi o 1 ,że o tej tematyce. Leinad Czemu tak naskakujesz ? Ktoś ci coś złego zrobił ,że się wyżywasz i hejtujesz ? Miejmy nadzieję,że się nie ,,zapadanie pod ziemię'' jak raz już to było. hejtuję, wyżywam? gdzie? nie musi mi się wszystko podobać, co Sugier mówi. |
|
|
|
|
|
|
Pytanie kto mówi prawdę Darek czy hamoudini możnaby porównać do pytania co było pierwsze: jajko czy kura?
Moim zdaniem pierwsza była kura (DS) w której na skutek zmian w DNA powstało inne jajko (Hamoudini) a następnie z tego jajka zaczęły powstawać inne kury nowej generacji (?). |
|
|
|
|
|
|
DNA musi zawirać więcej krzemu.Orme możnaby w końcu zrobić .Zobaczymy czy da się zamienić węgiel na krzem? Będę próbować,po zakupieniu ługu.Haha.
|
|
|
|
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie wiem czy Pan Darek Sugier jest św. Piotrem a hideosshini (sory za przekręcenie) jest św. Janem, ale tak na moje okie: Darek Sugier to Darek Sugier, a hideoshini to hideoshini. Żyją w tu i teraz i nie ma co się podniecać. Są takimi samymi wybrańcami Boga czy Jezusa jak ja i ty!
A powiedziała mi to biblia, bo KAŻDY JEST STWORZENIEM BOŻYM I KAŻDY JEST RÓWNY! Darek jest tak samo wyjątkowy jak narkoman, który ma inne fazy ;) Zwróćcie uwage na swoje poczucie wartości, a odechce wam się faworyzować. Po drugie, to kurwiszony jesteście jak hejtujecie. Nie zgadzasz się z poglądami Darka to załóż vloga, rób swój biznes i nauczaj o swoich wizjach. nie masz prawa wymagać więcej niż dajesz. Bo są osoby, które z chęcią przyjmą wiedzę Darka i moze wykorzystają to w wielu kontekstach, ale ty im psujesz fame i przez ciebie mogą zrezygnować z pomocy. A że Darek pierdoli o szatanach, Jezusach, fazach nie fazach to każdy mądry weźmie co mu się podoba. Gorzej, jak ten każdy mądry przeczyta hejtingi i pójdzie za głosem tłumu (Bo umówmy się, że jak słyszysz opienię o X filmie że jest dziadowy, to nie pójdziesz do kina). Trzecia kwestia: TO KIBIUJ! Jak uważasz, że Darek jest szurnięty, a hideoshi jest nawet Prometeuszem to kibicuj z całego serca! Módlsię, medytuj, rzucaj czary- w cokolwiek co wierzysz, byle by czynić dla dobra drugiej osoby! Jak to forum kurwa wygląda jak się kłócicie jeden z drugim... nie da się tego czytać. przykład z tematu o tesli, który chwilę śledziłem. Jeden z drugim kłótnie o urządzenie Tesli. Zadałbym sobie pytanie czy Nicola wolałby, że praktykowac i ulepszać jego wynalazki, niż robić mu famy i hejtingi na forum. I to tyle. Kibicuję wam wszystkim. I głosuję na na tak za stygmatami a hideoshiego nie znam |
|
|
|
|
|
|
Schizofreniczna wypowiedź:) Bo tak...zarzucasz kolego nam, że się czasem kłócimy. Ok. Rozumiem, że Ty z rodzicami, dziewczyną, żoną nigdy się w życiu nie pokłóciłeś? Nie ściemniaj tylko. Jestem pewny, że nie raz się kłóciłeś z kimś Ci bliskim zatem nie rozumiem jak można się dziwić, że czasem ludzie w sumie obcy dla siebie też się pokłócą:)
Piszesz: A powiedziała mi to biblia, bo KAŻDY JEST STWORZENIEM BOŻYM I KAŻDY JEST RÓWNY! Chwilę później dodajesz: Po drugie, to kurwiszony jesteście jak hejtujecie. To drugie to chyba Ci Biblia szatana powiedziała co? Masz zamiar nasz obrażać to won czytać dalej biblie:) Nie podoba Ci się to forum? To go nie odwiedzaj. Twój Bóg dał Ci taki wybór. Ps. Jak czytałeś kolego biblię to nie ugryzł Cię przypadkiem wąż kurwiszon?:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Sukces rozgrzebujesz jakąś kłótnię, która zakończyła się rok temu. Wyspiarz odświeżył temat, ale jakoś nie widzę by PO TYM ROKU ktos kogoś obrażał. Za to ty naskoczyłeś, że tak powiem pełną gębą.
Wygląda na to, że masz dosyć spokoju na forum i wolisz afery. Ostrzeżenie słowne |
|
|
|
|
|
|
Sukces rozgrzebujesz jakąś kłótnię, która zakończyła się rok temu. Wyspiarz odświeżył temat, ale jakoś nie widzę by PO TYM ROKU ktos kogoś obrażał. Za to ty naskoczyłeś, że tak powiem pełną gębą. Wygląda na to, że masz dosyć spokoju na forum i wolisz afery. Sukces dołożyl do pieca a Zielarz szczęśliwy bo już nogami przebieał jak był taki spokój i wreszcie może wylać trochę jadu. |
|
|
|
|
|
|
Sukces dołożyl do pieca a Zielarz szczęśliwy bo już nogami przebieał jak był taki spokój i wreszcie może wylać trochę jadu. Święte słowa ;] Może i Sukces wysłowił się jak się wysłowił i trafił w odgrzanego kotleta, ale trochę racji ma. Jest tu parę osób, które dość łatwo sprowokować i takich, które je lubią prowokować. A wtedy często merytoryka wychodzi z sali, a igrzyska trwają. |
|
|
|
|
|
|
Więc po co komentować:) aby "igrzyska" trwały
Zielarz jest jak "Anioł Stróż" tego forum :) jak nie jesteś pewny tego co piszesz:) to zastanów się przed komentowaniem 2-razy,albo 3 razy :) Bo Zielo "czycha za rogiem":):) aby zadać ci pytanie :) czy jesteś pewny tego co piszesz i czym jest to poparte:):) I chwała mu za to:) i każdemu z nas:) ze możemy siebie nawzajem(bo czasami nam samym sie nie chce) zmuszać do wzrostu naszej świadomości:) pozdro:):) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale nie dajmy się prowokować, nawet jeśli jest gdzieś ziarenko prawdy, to takie osądy tylko trollują nas wszystkich.
Wszyscy ubabramy się tym samym łajnie i będziemy śmierdzieć tak samo jak trolle. A przecież o to im również chodzi, czyż nie? Jaką miarą zmierzymy, taką nam (i nas) zmierzą. A żeby nie było offtopa, to powiem że patrząc z perspektywy lat DS, kiedy pierwszy raz przeczytałem o rewolucji i teraz jak o nim (i jego) czytam, to jak by postawić dwie inne osoby. Bardziej mi pasowała tamten DS z przeszłości. Ale to tylko mój subiektywny pogląd, do którego podobno mam prawo ;] |
|
|
|
|
|
|
No masz rację, ale przeczytaj Goornik posty Gawła. Wszystkie są skierowane do mnie i są to klasyczne prowokacje trola i w sumie nie wiem co temu niedojrzałemu chłopczykowi dolega, że się tak czepia:) Dojrzewanie? Może tak. Może to wysłannik z chata katolik.pl.
Jeżeli chodzi o Darka to pamiętam jak czepiałem się Go jak Gaweł teraz mnie...z perspektywy czasu wiem, że było to głupie i żałosne nawet...Gaweł ucz się na moich błędach i nie bądź głupi i żałosny:) |
|
|
|
|
|
|
Zielarz jest obleśnym trolem, żywi się pochlebstwami i złymi emocjami, manipuluje ludźmi tak, żeby dawali mu jedno i drugie. Skoro tak myślisz:) to nic nie szkodzi:) myśli przychodzą i odchodzą jak burza:) Ale jak twierdzisz ze tak jest:) to już jest trochę inaczej:):) wtedy żyjesz prawdą swoją i za wszelką cenę zapragniesz jej urzeczywistnienia:) I wtedy miara którą mierzysz:)i TY będziesz odmierzony miłój:) a miłować Ciebie będą:) |
|
|
|
|
|
|
Bielik pamiętam jak i na Twoje posty czasem się irytowałem...kurcze jak sobie pomyślę co wtedy we mnie siedziało, że takie emocje (negatywne) we mnie wywoływałeś...brrrr:)
No cóż...każdy musi się uporać ze swoim cieniem, aby zrozumieć, że światło jest tu prawdą a cień to jedynie iluzja, która nas mami, ale nie można walczyć z cieniem tylko trzeba go bliżej poznać a nawet z nim zaprzyjaźnić. Gaweł idziesz moją ścieżką. Mam nadzieję, że ogarniesz się w miarę szybko i tego Ci życzę bo takie emocje jakimi teraz ziejesz niszczą Cię i jeżeli się nie zajmiesz tymi emocjami i skąd się biorą, dlaczego to będziesz kiepskim synem, mężem, ojcem i generalnie człowiekiem. Wyluzuj emocje. Nie żywię się złymi emocjami tylko kiełkami i pyłkiem kwiatowym i czasem drobiem:) Kiedyś jadłem świńskie ogony, ale dawno temu:) Czym się różni troll od obleśnego trolla? Ja wiem, że jestem trollem i potraktuję Twoje słowa jak komplement, ok? Dzięki stary:) "zło dobrem zwyciężaj":) |
|
|
|
|
|
|
Jeżeli chodzi o Darka to pamiętam jak czepiałem się Go jak Gaweł teraz mnie...z perspektywy czasu wiem, że było to głupie i żałosne nawet... Coż za teatralny akt skruchy i pokory. Jaki dramatyzm. Świat wstrzymał oddech a fanki obrzucą cię zaraz bielizną osobistą :) |
|
|
|
|
|
|
To nie akt skruchy i pokory tylko fajne doświadczenie, że można się zmienić i z perspektywy czasu do dostrzec:) Ja nie widzę niczego złego w przyznaniu się do błędu, przeproszeniu jak trzeba, ale Ty widzę masz z tym wszystkim problem, ale to głownie wina rodziców bo w pewnym momencie rodzice przestają wychowywać swoje dzieci a one stają się takimi "Gawłami" właśnie.
Mogę Ci obiecać, że jak ze mną dłużej podyskutujesz to Cię wychowam:) Lubię takich gagatków:) Stać Cię na chwilę szczerości? Ile masz lat? Strzelam: 15-16? |
|
|
|
|
|
|
No masz rację, ale przeczytaj Goornik posty Gawła. Wszystkie są skierowane do mnie i są to klasyczne prowokacje trola i w sumie nie wiem co temu niedojrzałemu chłopczykowi dolega, że się tak czepia:) Dojrzewanie? Może tak. Może to wysłannik z chata katolik.pl. Poczytałem profil Gawła i dotarłem do słowa klucz ... piramida i uśmiałem się serdecznie. Zielu, wydaje się, że On jest tu specjalnie dla Ciebie ;] i wydaje się być następnym ogniwem w nieskończonym łańcuchu zdarzeń przyczyno-skutkowości. |
|
|
|
|
|
|
nie no, nabralam, sie ze Darek S. wrocil z jakas nowa BOMBA .... :] A to rok temu byloooo
boze jak ten czas leci... |
|
|
|
|
|
|
:)
Goornik profil Gawła jest niezły a zwłaszcza te posty...wszędzie jestem ja:) Kurde czemu czasem ludzie łapią na moim punkcie takie obsesje?:) Gaweł może się we mnie podkochujesz, co?:) |
|
|
|
|
|
|
Wolałbym się dzisiaj nie ubrudzić sadzą.
|
|
|
|
|
|
|
No miałem zmienić ten komin w obrazku, ale bez przesady ;]
|
|
|
|
|
|
|
Komin dobry tylko bym tam dodał światełko...
|
|
|
|
|
|
|
Nie będę nic zmieniał. Mam sentyment do tego zdjęcia, własnoręcznie zrobione, z 5m drabiny, na kombinowanym podparciu, bez asysty, w środku nocy i na trzeźwo. Fajnie było.
|
|
|
|
|
|
|
Sentymenty to lipa. Zbędne przywiązanie, uwiązanie:)
|
|
|
|
|
|
|
Bielik pamiętam jak i na Twoje posty czasem się irytowałem...kurcze jak sobie pomyślę co wtedy we mnie siedziało, że takie emocje (negatywne) we mnie wywoływałeś...brrrr:) No cóż...każdy musi się uporać ze swoim cieniem, aby zrozumieć, że światło jest tu prawdą a cień to jedynie iluzja, która nas mami, ale nie można walczyć z cieniem tylko trzeba go bliżej poznać a nawet z nim zaprzyjaźnić. Gaweł idziesz moją ścieżką. Mam nadzieję, że ogarniesz się w miarę szybko i tego Ci życzę bo takie emocje jakimi teraz ziejesz niszczą Cię i jeżeli się nie zajmiesz tymi emocjami i skąd się biorą, dlaczego to będziesz kiepskim synem, mężem, ojcem i generalnie człowiekiem. Wyluzuj emocje. Nie żywię się złymi emocjami tylko kiełkami i pyłkiem kwiatowym i czasem drobiem:) Kiedyś jadłem świńskie ogony, ale dawno temu:) Czym się różni troll od obleśnego trolla? Ja wiem, że jestem trollem i potraktuję Twoje słowa jak komplement, ok? Dzięki stary:) "zło dobrem zwyciężaj":) :-D Teraz rozumiesz Dlaczego warto modlić się za "swoich wrogów" :-) |
|
|
|
|
|
|
Wiem Bielik, że warto się postarać, aby tworzyć pozytywną energię. Energię, która leczy psychikę i która emanuje dobrem...
|
|
|
|
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zielarz dzięki za konstruktywny komentarz. I uważam, że kurwiszony i inni są tak samo równi. Tylko wypowiedzi kurwiszonów nie są tak samo wartościowe dla forum jak te które kibicują.
Czy się kłócę z ludźmi? Tak! Czy afiszuję się tym przy innych i robię komuś tym hejt? NIE! A wy tak. @Warmine HAHAA :D "Sukces rozgrzebujesz jakąś kłótnię, która zakończyła się rok temu. Wyspiarz odświeżył temat, ale jakoś nie widzę by PO TYM ROKU ktos kogoś obrażał. Za to ty naskoczyłeś, że tak powiem pełną gębą. Wygląda na to, że masz dosyć spokoju na forum i wolisz afery." HAHAHAA, to był 2012 :D pomyliły mi się daty:) Myślałem, że to aktualne, dlatego dałem wpis. Takto bym się nie udzielał hehehe ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiem Bielik, że warto się postarać, aby tworzyć pozytywną energię. Energię, która leczy psychikę i która emanuje dobrem... (IMG:http://www.fakt.pl/m/crop/-658/-500/faktonline/633902611647920792.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Wzięłąm sobie po prostu czyjąś wypowiedż :
Zapomniałbyś o kanapkach syneczku "Hejtowanie to nowy cybersport ludzkości. Igrzyska, które organizujemy, żeby zdalnie łamać ludzi. Pozbawione jakichkolwiek racjonalnych podstaw komentarze, mające jeden cel - wywołać reakcję. Ten, kto się da podpuścić, przegra. Ten, kto podejmie walkę, nigdy nie doczeka się końca." To tak jak z ocenianiem innych.Jeśli przestaniesz, nie ma o czym rozmawiać . |
|
|
|
|
|
|
Ty widzę masz z tym wszystkim problem, ale to głownie wina rodziców bo w pewnym momencie rodzice przestają wychowywać swoje dzieci a one stają się takimi "Gawłami" właśnie. jeżeli się nie zajmiesz tymi emocjami i skąd się biorą, dlaczego to będziesz kiepskim synem, mężem, ojcem Znany autorytet, specjalista patolog rodzinny Zielarz, wybitny znawca problematyki cudzych rodziców, udziela nauk przedmałżeńskich. Sentymenty to lipa. Zbędne przywiązanie, uwiązanie:) Czytanie z Dzieł Wybranych Smerfa Ważniaka tom MCLXIV, rozdz. 178, werset 14. |
|
|
|
|
|
|
Spytałem dzisiaj Jezusa w astralu odnośnie Darka czy aby na pewno jest św. Piotrem. Powiedział mi żebym nie był taki łatwowierny ;) i mam zająć się sobą a nie głupotami...Troche inaczej sformułował wypowiedzi ;)
|
|
|
|
|
|
|
Foks a skąd wiesz, że był to Jezus? Pytam z ciekawości skąd ta pewność?:) Poco Jezus miałby się szlajać po astralu?
Gaweł taka jest prawda:) Gdybyś był dobrze wychowany to nie byłbyś takim gburem. Nic innego nie robisz tylko komentujesz moje posty. W sumie jak odnajdujesz w tym spełnienie to komentuj:) Pasja dość specyficzna, ale lepsza taka niż żadna:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaka wiara w Jezusa i wyobrażenie o nim, taki spotkany i zachowujący się w astralu Jezus.
Ale zadam inne pytanie: jakiemu bytowi zależałoby na ukryciu tożsamości pod maską wierzeń w Jezusa i w jakim celu? Zabawy? Nie sądzę... A jeśli potrafi ukryć się tak dobrze, to jaką jeszcze iluzję potrafi stworzyć? |
|
|
|
|
|
|
Gaweł, ciekawe kim jesteś :) Stawiam na kolejne z wielu wcieleń twistoida ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co ja CO ZNOWU JA GAWEŁ TO JAKIŚ SPOKO KOLEŚ
|
|
|
|
|
|
|
Zielarz to trol zwykły (łac. Trolus Herbarus Vulgaris)
a Gaweł to trol antytrollowy (łac. Trolus Antitrolus Populus) = w sumie to dwa trole z dwóch różnych kategorii trollingu (IMG:http://cdn2.planetminecraft.com/files/avatar/490254.png) |
|
|
|
|
|
|
Jeszcze są trole inteligentne i inteligentne inaczej. Inteligentne to takie, które pisząc nie na temat mimo wszystko wnoszą jakieś sensowne treści a te inteligentne inaczej po prostu się przypierdalają do innego użytkownika, aby jakoś zaistnieć:) Każdy orze jak może:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty Gaweł jesteś idealnym dowodem na to, że mózg nie ma nic wspólnego z inteligencją:) Ja nie mam mózgu i jestem głupi, ale Ty masz i co? Jesteś jeszcze głupszy:)
|
|
|
|
|
|
|
Trolololo na zielono:D
|
|
|
|
|
|
|
No i są jeszcze trole jak widać co nie potrafią w ogóle pisać:)
|
|
|
|
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
tak jest zbudowany wszechświat
|
|
|
|
|
|
|
Tak się zastanawiam czy nie możecie trolować w innym temacie np. o piramidach i czmu temu świętemu Piotrowi i Janowi nie dacie spokój, dawno przecież już odeszli.
Ps Co w ogóle stało się z Pawłem?, chyba się nie obraził oświecony mistrz niedoścignionej riposty. |
|
|
|
|
|
|
Z tego co wiem to Paweł doświadczył pełnego urzeczywistnienia i rozpuścił ciało i nie musi już robić kupy, sikać, żreć i gadać bez sensu jak Gaweł.
Masa tak poważnie. Paweł to Gaweł. Nie widzisz podobieństwa w postach? |
|
|
|
|
|
|
No brak trochę Pawła, fioletów i tych kwiecistych ścian tekstu ;] Ciekawe co porabia? Ale mamy koniec roku, ludziom wali się świat na łeb, tyle roboty że nie ma kiedy taczki załadować, a może potrzebował przerwy? Kiedyś zapewne wróci.
Ale, że Paweł to Gaweł, to ocena grubo poniżej kreski. No chyba, że tak nisko ceniłeś Pawła. Zresztą to tylko teza, którą należy udowodnić, bez mielenia bez sensu ozorem. To nie Gaweł musi udowadniać, że nie jest Pawłem, tylko Ty wykazać że Gaweł jest Pawłem ;] Ale spoko, to Twój demon przeszłości ;] |
|
|
|
|
|
|
Z tego co wiem to Paweł doświadczył pełnego urzeczywistnienia i rozpuścił ciało i nie musi już robić kupy, sikać, żreć i gadać bez sensu jak Gaweł. Masa tak poważnie. Paweł to Gaweł. Nie widzisz podobieństwa w postach? Jednego i drugiego nigdy nie czytałem. Paweł zapewne swoje teksty jak Gaweł czyta kilka naście razy i to ma być podobieństwo? |
|
|
|
|
|
|
Tak się zastanawiam czy nie możecie trolować w innym temacie np. o piramidach i czmu temu świętemu Piotrowi i Janowi nie dacie spokój, dawno przecież już odeszli. Ps Co w ogóle stało się z Pawłem?, chyba się nie obraził oświecony mistrz niedoścignionej riposty. Paweł umarł z głodu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paweł doświadczył pełnego urzeczywistnienia i rozpuścił ciało i nie musi już robić kupy, sikać, żreć i gadać bez sensu jak Gaweł. Zielarz mimo, że latami się naprężał, zdołał rozpuścić tylko swój rozum i nie dość, że nadal musi się wypróżniać to jeszcze teraz robi to publicznie na forum. Pół biedy że na zielono a nie fioletowo. |
|
|
|
|
|
|
Zielony kolor stolca nie świadczy o zdrowiu, też bym się zmartwił, ale w sumie lepsze to niż na fioletowo.
Zielony stolec świadczy o tym, że pokarm przeszedł przez układ trawienny zbyt szybko, w wyniku czego zielona zółć ;] wypływająca do j.cienkiego nie zdążyła zmienić barwy na brązową. Przyczyn takiego gwałtownego zejścia stolca jest wiele i długo by wymieniać, ale parcia mózgu też nie wykluczam ;] Fioletowe stolce mogą wystąpić tylko u błękitnokrwistych z wrzodami żołądka, nowotworami jelit, bądź hemoroidami ;] |
|
|
|
|
|
|
Zielony kolor stolca nie świadczy o zdrowiu, też bym się zmartwił, ale w sumie lepsze to niż na fioletowo. Zielony stolec świadczy o tym, że pokarm przeszedł przez układ trawienny zbyt szybko, w wyniku czego zielona zółć ;] wypływająca do j.cienkiego nie zdążyła zmienić barwy na brązową. Przyczyn takiego gwałtownego zejścia stolca jest wiele i długo by wymieniać, ale parcia mózgu też nie wykluczam ;] Fioletowe stolce mogą wystąpić tylko u błękitnokrwistych z wrzodami żołądka, nowotworami jelit, bądź hemoroidami ;] W każdym razie wypróżnia się dupą, a nie czakrą korony. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie prawda :Poznasz gupiego po mowie jego :D GUPI jesteś:P
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |