|
|
![]() ![]() |
29.11.2012 - 21:17
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja bym tylko proponował przenieść temat z hide parku na forum główne, bo to zaraz zginie.
Forum jakie jest to jest, ale ciut mało przejrzyste. Nawet nie mam pomysłu jak to technicznie udoskonalić, bo nie jestem w tym obczajony… Ale bym coś zmienił na forum, tak nawet dla odświeżenia… DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
29.11.2012 - 21:21
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Za pierwszym razem jak myszy (chomiki mandżurskie) nadgryzły mi w pracy kanapki to się wkurzyłem trochę bo akurat miałem ochotę się posilić po ciężkiej robocie:) Wlazły skubane do plecaka i podziobały. Jakoś nie chciałem ich już jeść. Dałem je psom z którymi do teraz dzielę się kanapkami bo one zdziczałe są bo strzegą terenu wokół domu. Dzięki tym myszkom psiaki już dają mi się głaskać. Ponadto specjalnie nie chowam kanapek bo jeśli myszki się dobiorą to cieszę się, że sobie podjadły i wiem, że psiaki też przy okazji coś dostaną a ostatnio nawet z gilami się dzielę. Moje kanapki są dla wszystkich pomyślałem a traktowałem je jak swoje. Wystarczy się otworzyć na życie a problemy, negatywne emocje znikną.
|
|
|
|
29.11.2012 - 21:25
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja pragnę w tym miejscu PODZIĘKOWAĆ Darkowi i Hamdaoui'owi ponieważ z ich powodu moja wiara ogromnie wzrosła. Zaczynam rozumieć, że to co robicie, jest pomaganiem w dźwiganiu Krzyża samemu Chrystusowi; że razem dźwigacie ten Krzyż dla nas wszystkich, a to jest Prawdziwa Miłość. Każdego dnia staram się biec coraz szybciej abym i ja mógł Go ponieść choć najmniejszy kawałek. Dziękuję Wam i dodaję otuchy i sił, choć dobrze wiem, że ich Wam nie brakuje :)
|
|
|
|
29.11.2012 - 21:43
|
|
|
Witek kup sobie ubranie termoaktywne bo nie wiem czy uda się Tobie dogonić cudzy krzyż, ale przynajmniej się nie spocisz:) Kurcze jak ja lubię spamować i nawet tęsknie trochę za banem kolejnym, ale nie dłuższym niż te trzy dni jeśli by można już teraz o to prosić.
Jarzyn jak się czujesz osłem to możesz być inkarnacją konia albo muła. Możesz wybrać:) |
|
|
|
29.11.2012 - 21:55
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Popieram Darka!
Darek się dzieli z nami swoimi doświadczeniami a większość sobie jaja z tego robi. To o czym Darek mówi wcale nie odstaje od ogólnych wierzeń. 1 Każdy wieży w życie po śmierci 2 większość wierzy w reinkarnacje (dlaczego bym nie miałbym mieć tysięcy wcieleń lub Darek albo ktokolwiek z was) 3 Większość wieży w Boga i Jezusa (nie wydaje mi się żeby Darek błądził po wielu wyjściach z ciała odkrył dużo więcej niż ja i jestem mu wdzięczny za podzielenie się tym czego doświadczył i czego się dowiedział) 4 większość wierzy że Bóg i my to w ostatecznym rozrachunku Jedność (dlatego dziwi mnie że ktoś uważa że Darek nie ma prawa doświadczyć jedności z Bogiem że się wywyższa albo ze świruje. Przecież większość wierzy że jest to możliwe. Problem zaczyna sie kiedy ktoś zwykły ma takie szczęście. No bo jak by takie coś ogłosił papież albo chociaż biskup to by było łatwiej się pogodzić. 5 Większość wierzy że da sie podróżować poza ciałem. (jak by to nie było forum OOBE to by Darkowi próbowali wmówić że eksterioryzacja nie istnieje i żeby się leczył) Ja osobiście jestem materialistom, odnoszę wiele sukcesów w fizycznym świeci ale ostatnio zaczynam zauważać że jest jakaś siła wyższa jak bym miał takie szczęście żeby spotkać Jezusa albo Boga na pewno bym się tym podzielił z wami. Pewnie większość by mnie wyśmiała . Pozdrawiam |
|
|
|
29.11.2012 - 22:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Od kiedy to większość ma racje :>
|
|
|
|
29.11.2012 - 22:14
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja osobiście jestem materialistom, odnoszę wiele sukcesów w fizycznym świeci ale ostatnio zaczynam zauważać że jest jakaś siła wyższa jak bym miał takie szczęście żeby spotkać Jezusa albo Boga na pewno bym się tym podzielił z wami. No właśnie dopiero zaczynasz. A jak się dopiero zaczyna to zdaje się wiele rzeczy, które potem okazują się wyglądać inaczej. Te punkty, które wypisałeś to racja, ale to tylko słowa. Na dobrą sprawę niepotrzebne i nic nie znaczące w życiu duchowym człowieka, jeśli duchowość ma wynikać z nich, a nie one z duchowości. W pierwszym wypadku taką "duchowość" można włożyć do kosza na śmieci, w drugim pielęgnować i czerpać korzyści. Niestety Darek i jego poplecznicy tutaj stosują właśnie tą pierwszą metodę. To, co głoszą ma niewiele, a czasem nawet nic wspólnego z duchowością, a jedynie z paczką niewydajnych i zakłamanych schematów myślowych. ;/ |
|
|
|
29.11.2012 - 22:15
|
|
|
Money spotkaj, podziel się i przekonaj. Nie ma co wróżyć z fusów. Ja Ci tylko podpowiem, że szukaj w sobie a jak Go tam znajdziesz to się obudzisz a jak znajdziesz Go poza sobą to znaczy, że dalej śpisz i śnisz o tym, że Go spotkałeś.
Darka Bóg ma osobowość. Dla kogoś innego chodzi w podartych kalesonach a dla kogoś innego jest zapachem lasu. Na zewnątrz nas jest wielu różnych bogów, ale wewnątrz każdego z nas jest jeden i ten sam. |
|
|
|
29.11.2012 - 22:29
|
|
|
O kurde, ale mam bombę.
463 Dzięki Zielarz Gajowy za ten przydatny wpis: Twist szykuj toster! |
|
|
|
29.11.2012 - 22:42
|
|
|
Pavveł'ku czy Zielarz to Twój Bóg zewnętrzny?
:)) |
|
|
|
29.11.2012 - 22:45
|
|
|
Kurcze wybacz Leelaja mi tylko jedno podziękowanie wyszło. Paweł to jakiś mag.
|
|
|
|
29.11.2012 - 22:50
|
|
|
Ja też nie wiem jak on to robi :)
poznał jakąś tajemnicę chyba... |
|
|
|
29.11.2012 - 22:58
|
|
|
Od tajemnic to jest Darek:) No chyba, że Paweł to brat Darka i to będzie kolejna tajemnica.
|
|
|
|
29.11.2012 - 23:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kurcze wybacz Leelaja mi tylko jedno podziękowanie wyszło. Paweł to jakiś mag. A ja jestem jego skromnym uczniem ;) http://s8.postimage.org/4nsuibu51/143.jpg Chyba odkryłem tajemnice sagali. |
|
|
|
29.11.2012 - 23:10
|
|
|
Piękna tapeta. Czy moderacja mogłaby to jakoś dać jako tło forum?
Napiszcie mi po cichu jak to robicie? Dużo ludzi zazdrości mi tych punktów to trochę ich dowartościuję. |
|
|
|
29.11.2012 - 23:10
|
|
|
|
|
|
|
29.11.2012 - 23:16
|
|
|
Nie nawajcie Mu żadnego tostera, jescze stwierdzi że skoro ma toster i czajnik to osiągnął cel, i nas opuści ! :o
|
|
|
|
29.11.2012 - 23:17
|
|
|
Nie musisz czekać na koniec bo jesteśmy wszyscy dziećmi światła, głosem stworzenia:)
Jarzyn widziałeś wykaz nagród? Po drodze są jeszcze bombonierki a ja i słodycze to jedność zatem będę tu co najmniej do najbliższej apokalipsy a później to sam zobaczę:) |
|
|
|
29.11.2012 - 23:34
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Za nadużywanie funkcji dziękuję 10 dni bana pasi?
|
|
|
|
30.11.2012 - 15:48
|
|
|
Przygotowałem sobie sondę, żeby się przekonać na ile się spisało moje hejtowanie. Poza tym na początku wyczytałem, że Darek chciałby wiedzieć, kto jest za nim lub przeciwko, więc chyba wyświadczam mu przysłguę albo szykuję cios w serce smutną prawdą. Wówczas musiałby się pożalić Jezusowi, a on widząc, że do nikogo nie przemawiają jego słowa, zrobić Darkowi większego stygmata (najlepiej na czole) Ja głosuje na Dode :)poważnie... |
|
|
|
01.12.2012 - 04:27
|
|
|
No różnica głosów zaczyna się uwyraźniać, więc obaj lepiej tu skończcie z tym
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |