oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

9 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Darek I Hamdaoui- Za Lub Przeciw
Darek i Hamdaoui- za lub przeciw
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 69
Goście nie mogą głosować 
Polybius
post 02.12.2012 - 14:09
Post #85

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(uncommon @ 01.12.2012 - 23:51) *
Znam kogoś kto na odległość również uzdrawiał, potem się okazało że te cudowne uzdrowienia były za pośrednictwem nie cudownych bytów

Co za różnia czy uzdrawianie jest przprowadzone przez archanioła czy diabła? Tak długo jak działa nie miałbym nic przeciwko?...

Co do Dariusza i Hamdaoui - brak konkretnych dowodów oprócz wątpliwych stygmatów i chrześcijańsko-new ageowskiego bełkotu, wiec niestety nie rokuje to dobrze.

Swoją drogą ankieta źle skonstruowana, TAK NIE NIE JESTEM PEWIEN czyli jak wybiore któreś z dwóch pierwszych to jestem 100% pewny że tak lub nie? A wariantów trzeciej opcji jest masa ( nie jestem pewien ale skłaniam się ku tak, nie jestem pewien ale skłaniam się ku nie, 50/50, etc.)
Go to the top of the page

+Quote Post
Leelaja
post 02.12.2012 - 14:18
Post #86

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 02.12.2012 - 08:35) *
Leelaja ja nadal nie rozumiem. Bo Pani anonimowa powiedziała coś o Darku nie ingerując w jego życie i podzieliła się jedynie swoimi spostrzeżeniami. Co w tym negatywnego, złego? Czy np. jak ja teraz o Tobie napiszę, że jesteś miła, sympatyczna, ale czasem zbyt poważna to przegiąłem bo nie spytałem się Ciebie o zgodę na podzielenie się swoimi spostrzeżeniami?:)

Zielarzu drogi właśnie chodzi że jest to ingerencja, bo zeby to zrobić trzeba wejść głębiej niż tylko do własnych myśli na czyjś temat, ale ok jeżeli Darek wiedział, jak mowi Lordini, to nie było sprawy.
Jeszcze tylko tyle że nastwienie osób uczestniczących w takich "badaniach" maja na nie bardzo duży wpływ w zwiazku z tym wyniki nie muszą wiarygodne. To jest nawet udowodnione naukowo, że inetncje patrzącego tworzą doświadczenie.
NIe Zielarzu nie musisz mnie pytac o zgodę jeśli chcesz się dzielić swoimi uczuciami czy odczuciami, ale jakbyś chciał wziąć moje zdjęcie i wpaść z nim do wróżki czy innego jasnowidza co by miał mi gmerać w aurze to poproszę napierw zapytać o pozwolenie :))

CYTAT(bielik110 @ 02.12.2012 - 12:30) *
Cześć dziś miałem rozmowę Michałem archaniołem w poza ciałem fizycznym,pytanie czy to było obbe:) (zapomniałem go zapytać,o tą sytuację) dał mi jakieś cztery kolorowe minidyski:) i powiedział że to pomoże,zapomniał dodać w czym:)ma mi to pomóc. A i powiedział mi coś,że cukier nie jest szkodliwy:)on tam coś jakby gotował,i cukier sypał:)

No to mamy odpowiedź Sugier nie jest szkodliwy :)) mam nadzieję że dla siebie też nie,
tak jakby był składnikiem jakiejś potrawy przygotowywanej na wysokościach :))

+Quote Post
Pavveł
post 02.12.2012 - 14:57
Post #87

Notatnik

Leelaja, czytanie aury, to nie grzebanie w niej. Darek ma mnóstwo zdjęć w internecie, czy żeby na nie popatrzeć też pytasz o zgodę? Jedni widzą w zdjęciach tylko obraz, a inni potrafią i zobaczyć aurę. Poza tym sądzę, że gdybyś miała i mogła uzdrowić jakąś osobę, która jest zaraźliwie chora i nieświadoma tej choroby, to byś to zrobiła nie pytając nikogo o zdanie...

Moja koleżanka zdaje sobie sprawę z tego, że nastrój i inne czynniki wpływają na odbiór aury i sądzę, że bierze to pod uwagę. Prośbę do niej wysłałem ileś dni temu, ale nie zrobiła tego od razu, gdyż powiedziała, że aktualnie jest zbyt zmęczona, aby poprawnie zdiagnozować cokolwiek, więc zajmie się tym w łikend i tak też się stało ^^

Ja tam się w przygodzie Bielika niczego takiego nie doszukałem. Ogólnie było powiedziane Bielikowi, żeby nie mówić o Darku, a Ty zinterpretowałaś, że to o nim było przesłanie o.o' Ten sen wyglądał raczej, co napisał sam Bielik, poradą prywatną dla niego samego. Chociaż może była to rada, która mówi, aby nie karmić tego szaraka (wspominając ciągle o "nowym" Darku), co się do Darka przylepił...

Pozdrawiam :)

+Quote Post
bielik110
post 02.12.2012 - 16:29
Post #88

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Leelaja @ 02.12.2012 - 15:28) *
No to mamy odpowiedź Sugier nie jest szkodliwy :)) mam nadzieję że dla siebie też nie,

Tak to,odpowiedział mi wtedy gdy do:) do potrawy wsypywał cukier,ja wtedy zapytałem:)cukier sypiesz to chyba ... i wtedy mi przerwał pytanie że nie jest szkodliwy:)

Ja lubię gotować,i miałem taki dylemat:)

Ale czy ktoś słyszał aby mieć wgląd przez trzecie oko:) nie miałem ani pisków,ani jakichś wibracji:)
Przypomniała mi się jedna sytuacja:) chciałem skoczyć z dachu,na dach sąsiedniego budynku(jak NOE, w pierwszym skoku:) i jak spadałem to mówiłem do siebie,nie panikuj to astral,wylądowałem jak stary wyjadacz:)

pozdrowionka

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 02.12.2012 - 17:59
Post #89

Dupa Towarzystwa

Nagrali cię bielik:)

https://www.youtube.com/watch?v=ZyVqpFhKXuI

+Quote Post
Pavveł
post 02.12.2012 - 18:05
Post #90

Notatnik

Ale późno zajarzyłem x)
Sugier a Sugar(cukier) xD ;P no tak... :) :D

+Quote Post
masa
post 02.12.2012 - 18:53
Post #91

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Leelaja @ 02.12.2012 - 14:28) *

Czy to przypadkiem nie slowa podejrzliwego "umyslu" który się lęka?

+Quote Post
Leelaja
post 02.12.2012 - 19:02
Post #92

Dusza Towarzystwa

CYTAT(masa @ 02.12.2012 - 18:53) *
Czy to przypadkiem nie slowa podejrzliwego "umyslu" który się lęka?

nie zauważyłam lęku w jej wypowiedzi, ale skoro ty widzisz, to właśnie moze projekcja umysłu który sie lęka.
dużo ciepła..

+Quote Post
masa
post 02.12.2012 - 19:28
Post #93

Dusza Towarzystwa

Notatnik

:*

+Quote Post
Saiko
post 02.12.2012 - 21:35
Post #94

Członek Rodziny

Notatnik

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją." -J. Piłsudski

-

Leelaja, mogłabyś sprawdzić moją aurę? Bo chciałbym wiedzieć czy coś jest nie tak.

+Quote Post
Zbyszek
post 03.12.2012 - 17:24
Post #95

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Panoowie apostolowie, ciagnie mnie do was. wzialem sie za tlumaczenie przyslow biblijnych

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=536...e=1&theater

+Quote Post
zankel
post 08.12.2012 - 14:10
Post #96

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Allanntaniel: Nie karmimy ...

+Quote Post
Drag0n
post 09.12.2012 - 18:20
Post #97

Świadomie Śniący

Notatnik

Oczywiście, że tak.
Dwa razy tak.

+Quote Post
zankel
post 10.12.2012 - 14:45
Post #98

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jan z apokalipsy żyje nie w polse ale w stanach zjednoczonych. NDW.

+Quote Post
Zyga
post 10.12.2012 - 21:45
Post #99

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT
Pewien cytat (niestety nie wiem czyj): "Największy oszust to ten który mówi 99% prawdy, a jednym procentem kłamstwa wszystkich prowadzi do zguby."

...ale, ja wiem. Wszelkie Prawa Zastrzeżone... ;-)
Co do widzenia aur. Nie wiem czy coś takie w ogóle jest. Czy jest to tylko wynik specyficznego wpatrywania się. Każdy przedmiot emituje takie coś... My w ogóle za bardzo wierzymy w te wszystkie "czary"...
Powiem szczerze. Nie wierzę w żadne wróżki. Jeśli jednak teoria o prawdziwości powstawania złośliwych myślokształtów jest prawdziwa, to się nie ma co dziwić, że Darkowi się jakiś przyczepił. W końcu tylu ma tu "przyjaciół".

Co do straszenia. Nie lubię tego typu "wychowania" - działa na mnie negatywnie, ale jak pisał Ignacy Krasicki: "Są dwaj znani malarze. Jeden malował piękne, drugi piękniejsze twarze". Pewnie, że byśmy chcieli słyszeć tylko o pachnących łąkach...

Nie wiem kim tak naprawdę jest Darek, ale przestaję go oceniać. Ja swoje przeżycia traktuję inaczej. Uważam, że mają one wymiar symboliczny, niekoniecznie dosłowny. Uważam, że poprzez sny/OBE zawsze kontaktujemy się z Bogiem (kim On jest?) który nam doradza jak może, byśmy wyciągali właściwe wnioski do swojego życia doczesnego. Ostrzeganie, straszenie ma też swój wymiar dydaktyczny. Nie ignorujmy ostrzeżeń. Może coś robimy w życiu nie tak, może coś trzeba zmienić, może komuś nieświadomie wyrządzamy krzywdę.

W tej chwili znam następujące prawdy. Bóg symbolicznie przyszedł do mnie, bo Go zaprosiłem. Poprzez Jezusa umocnił mnie w przekonaniu słuszności praktykowania OBE. Wreszcie NAJWAŻNIEJSZE - zło istnieje i nie pochodzi od Boga.

I co? Mnie też skubie jakiś szaraczek? Tak? To smacznego!

+Quote Post
bielik110
post 10.12.2012 - 22:06
Post #100

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zyga @ 10.12.2012 - 22:45) *
...ale, ja wiem. Wszelkie Prawa Zastrzeżone... ;-)
Co do widzenia aur. Nie wiem czy coś takie w ogóle jest. Czy jest to tylko wynik specyficznego wpatrywania się. Każdy przedmiot emituje takie coś... My w ogóle za bardzo wierzymy w te wszystkie "czary"...
Powiem szczerze. Nie wierzę w żadne wróżki. Jeśli jednak teoria o prawdziwości powstawania złośliwych myślokształtów jest prawdziwa, to się nie ma co dziwić, że Darkowi się jakiś przyczepił. W końcu tylu ma tu "przyjaciół".

Co do straszenia. Nie lubię tego typu "wychowania" - działa na mnie negatywnie, ale jak pisał Ignacy Krasicki: "Są dwaj znani malarze. Jeden malował piękne, drugi piękniejsze twarze". Pewnie, że byśmy chcieli słyszeć tylko o pachnących łąkach...

Nie wiem kim tak naprawdę jest Darek, ale przestaję go oceniać. Ja swoje przeżycia traktuję inaczej. Uważam, że mają one wymiar symboliczny, niekoniecznie dosłowny. Uważam, że poprzez sny/OBE zawsze kontaktujemy się z Bogiem (kim On jest?) który nam doradza jak może, byśmy wyciągali właściwe wnioski do swojego życia doczesnego. Ostrzeganie, straszenie ma też swój wymiar dydaktyczny. Nie ignorujmy ostrzeżeń. Może coś robimy w życiu nie tak, może coś trzeba zmienić, może komuś nieświadomie wyrządzamy krzywdę.

W tej chwili znam następujące prawdy. Bóg symbolicznie przyszedł do mnie, bo Go zaprosiłem. Poprzez Jezusa umocnił mnie w przekonaniu słuszności praktykowania OBE. Wreszcie NAJWAŻNIEJSZE - zło istnieje i nie pochodzi od Boga.

I co? Mnie też skubie jakiś szaraczek? Tak? To smacznego!

Zyga bracie kochany:)nie unoś się,a wznieś się:) wtedy zobaczysz,że wszystko jest na miejscu:)

Czym więcej wspominacie,o szarakach,lewiatanach:)Lucek jest wznoszony na piedestał

Większość mówi o Jezusie:) a nie o tym co mówił do was,czego was pragną uczyć:)

Pamiętajcie:) wszystko co dobre,piękne,sprawiedliwe:)co czyste,co miłe,prawdziwe:)
i jest czynem chwalebnym,i zasługuje na uznanie TO MIEJCIE NA MYŚLI:)

Więc:) jak sami widzicie,chyba pora,już czas:)Duszyczki kochane czas na przebaczenie:) i miłość

pozdrawiam

+Quote Post
Zyga
post 11.12.2012 - 19:29
Post #101

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(bielik110 @ 10.12.2012 - 22:06) *
Zyga bracie kochany:)nie unoś się,a wznieś się:) wtedy zobaczysz,że wszystko jest na miejscu:)

Czym więcej wspominacie,o szarakach,lewiatanach:)Lucek jest wznoszony na piedestał

Większość mówi o Jezusie:) a nie o tym co mówił do was,czego was pragną uczyć:)

Pamiętajcie:) wszystko co dobre,piękne,sprawiedliwe:)co czyste,co miłe,prawdziwe:)
i jest czynem chwalebnym,i zasługuje na uznanie TO MIEJCIE NA MYŚLI:)

Więc:) jak sami widzicie,chyba pora,już czas:)Duszyczki kochane czas na przebaczenie:) i miłość

pozdrawiam

Znam Twój punkt widzenia. Jesteś takim pozytywnym wojownikiem. W porządku.
Ja jestem inny. Nie upiększam. Piszę i mówię. to co widzę. Tak według mnie jest uczciwiej. Wierzę Ci, że Ty też piszesz to, co czujesz, ale czujesz inaczej.
Ja jestem jak ten Bolek: "Towaju nie będzie, bo koło się ujwało". A Ty mi na to: "Ale traktor ma jeszcze TRZY koła".

+Quote Post
Pavveł
post 11.12.2012 - 20:36
Post #102

Notatnik

CYTAT(Zyga @ 11.12.2012 - 19:29) *
Znam Twój punkt widzenia. Jesteś takim pozytywnym wojownikiem. W porządku.
Ja jestem inny. Nie upiększam. Piszę i mówię. to co widzę. Tak według mnie jest uczciwiej. Wierzę Ci, że Ty też piszesz to, co czujesz, ale czujesz inaczej.
Ja jestem jak ten Bolek: "Towaju nie będzie, bo koło się ujwało". A Ty mi na to: "Ale traktor ma jeszcze TRZY koła".

Bielik raczej na to: "A na *uj Ci towaj..." ;))

+Quote Post
bielik110
post 13.12.2012 - 09:56
Post #103

Dusza Towarzystwa

Wszystkie księgi:) są w twoim sercu

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 13.12.2012 - 19:17
Post #104

Dupa Towarzystwa

Ponoć pisze czwartą książkę bo ta trzecia już nieaktualna:)

+Quote Post
uncommon
post 13.12.2012 - 19:25
Post #105

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jak 1 dopiero wydał, niewkręcaj ludzi :D
Ale ciekawe czemu nic nie pisze może znów mistrzowie jedaj byli :p

+Quote Post

9 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park