|
|
![]() ![]() |
02.12.2012 - 18:05
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ale późno zajarzyłem x)
Sugier a Sugar(cukier) xD ;P no tak... :) :D |
|
|
|
02.12.2012 - 18:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
02.12.2012 - 19:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
02.12.2012 - 19:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
:*
|
|
|
|
02.12.2012 - 21:35
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją." -J. Piłsudski
- Leelaja, mogłabyś sprawdzić moją aurę? Bo chciałbym wiedzieć czy coś jest nie tak. |
|
|
|
03.12.2012 - 17:24
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Panoowie apostolowie, ciagnie mnie do was. wzialem sie za tlumaczenie przyslow biblijnych
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=536...e=1&theater |
|
|
|
08.12.2012 - 14:10
|
|
|
Allanntaniel: Nie karmimy ...
|
|
|
|
09.12.2012 - 18:20
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Oczywiście, że tak.
Dwa razy tak. |
|
|
|
10.12.2012 - 14:45
|
|
|
Jan z apokalipsy żyje nie w polse ale w stanach zjednoczonych. NDW.
|
|
|
|
10.12.2012 - 21:45
|
|
|
CYTAT Pewien cytat (niestety nie wiem czyj): "Największy oszust to ten który mówi 99% prawdy, a jednym procentem kłamstwa wszystkich prowadzi do zguby." ...ale, ja wiem. Wszelkie Prawa Zastrzeżone... ;-) Co do widzenia aur. Nie wiem czy coś takie w ogóle jest. Czy jest to tylko wynik specyficznego wpatrywania się. Każdy przedmiot emituje takie coś... My w ogóle za bardzo wierzymy w te wszystkie "czary"... Powiem szczerze. Nie wierzę w żadne wróżki. Jeśli jednak teoria o prawdziwości powstawania złośliwych myślokształtów jest prawdziwa, to się nie ma co dziwić, że Darkowi się jakiś przyczepił. W końcu tylu ma tu "przyjaciół". Co do straszenia. Nie lubię tego typu "wychowania" - działa na mnie negatywnie, ale jak pisał Ignacy Krasicki: "Są dwaj znani malarze. Jeden malował piękne, drugi piękniejsze twarze". Pewnie, że byśmy chcieli słyszeć tylko o pachnących łąkach... Nie wiem kim tak naprawdę jest Darek, ale przestaję go oceniać. Ja swoje przeżycia traktuję inaczej. Uważam, że mają one wymiar symboliczny, niekoniecznie dosłowny. Uważam, że poprzez sny/OBE zawsze kontaktujemy się z Bogiem (kim On jest?) który nam doradza jak może, byśmy wyciągali właściwe wnioski do swojego życia doczesnego. Ostrzeganie, straszenie ma też swój wymiar dydaktyczny. Nie ignorujmy ostrzeżeń. Może coś robimy w życiu nie tak, może coś trzeba zmienić, może komuś nieświadomie wyrządzamy krzywdę. W tej chwili znam następujące prawdy. Bóg symbolicznie przyszedł do mnie, bo Go zaprosiłem. Poprzez Jezusa umocnił mnie w przekonaniu słuszności praktykowania OBE. Wreszcie NAJWAŻNIEJSZE - zło istnieje i nie pochodzi od Boga. I co? Mnie też skubie jakiś szaraczek? Tak? To smacznego! |
|
|
|
10.12.2012 - 22:06
|
|
|
...ale, ja wiem. Wszelkie Prawa Zastrzeżone... ;-) Co do widzenia aur. Nie wiem czy coś takie w ogóle jest. Czy jest to tylko wynik specyficznego wpatrywania się. Każdy przedmiot emituje takie coś... My w ogóle za bardzo wierzymy w te wszystkie "czary"... Powiem szczerze. Nie wierzę w żadne wróżki. Jeśli jednak teoria o prawdziwości powstawania złośliwych myślokształtów jest prawdziwa, to się nie ma co dziwić, że Darkowi się jakiś przyczepił. W końcu tylu ma tu "przyjaciół". Co do straszenia. Nie lubię tego typu "wychowania" - działa na mnie negatywnie, ale jak pisał Ignacy Krasicki: "Są dwaj znani malarze. Jeden malował piękne, drugi piękniejsze twarze". Pewnie, że byśmy chcieli słyszeć tylko o pachnących łąkach... Nie wiem kim tak naprawdę jest Darek, ale przestaję go oceniać. Ja swoje przeżycia traktuję inaczej. Uważam, że mają one wymiar symboliczny, niekoniecznie dosłowny. Uważam, że poprzez sny/OBE zawsze kontaktujemy się z Bogiem (kim On jest?) który nam doradza jak może, byśmy wyciągali właściwe wnioski do swojego życia doczesnego. Ostrzeganie, straszenie ma też swój wymiar dydaktyczny. Nie ignorujmy ostrzeżeń. Może coś robimy w życiu nie tak, może coś trzeba zmienić, może komuś nieświadomie wyrządzamy krzywdę. W tej chwili znam następujące prawdy. Bóg symbolicznie przyszedł do mnie, bo Go zaprosiłem. Poprzez Jezusa umocnił mnie w przekonaniu słuszności praktykowania OBE. Wreszcie NAJWAŻNIEJSZE - zło istnieje i nie pochodzi od Boga. I co? Mnie też skubie jakiś szaraczek? Tak? To smacznego! Zyga bracie kochany:)nie unoś się,a wznieś się:) wtedy zobaczysz,że wszystko jest na miejscu:) Czym więcej wspominacie,o szarakach,lewiatanach:)Lucek jest wznoszony na piedestał Większość mówi o Jezusie:) a nie o tym co mówił do was,czego was pragną uczyć:) Pamiętajcie:) wszystko co dobre,piękne,sprawiedliwe:)co czyste,co miłe,prawdziwe:) i jest czynem chwalebnym,i zasługuje na uznanie TO MIEJCIE NA MYŚLI:) Więc:) jak sami widzicie,chyba pora,już czas:)Duszyczki kochane czas na przebaczenie:) i miłość pozdrawiam |
|
|
|
11.12.2012 - 19:29
|
|
|
Zyga bracie kochany:)nie unoś się,a wznieś się:) wtedy zobaczysz,że wszystko jest na miejscu:) Czym więcej wspominacie,o szarakach,lewiatanach:)Lucek jest wznoszony na piedestał Większość mówi o Jezusie:) a nie o tym co mówił do was,czego was pragną uczyć:) Pamiętajcie:) wszystko co dobre,piękne,sprawiedliwe:)co czyste,co miłe,prawdziwe:) i jest czynem chwalebnym,i zasługuje na uznanie TO MIEJCIE NA MYŚLI:) Więc:) jak sami widzicie,chyba pora,już czas:)Duszyczki kochane czas na przebaczenie:) i miłość pozdrawiam Znam Twój punkt widzenia. Jesteś takim pozytywnym wojownikiem. W porządku. Ja jestem inny. Nie upiększam. Piszę i mówię. to co widzę. Tak według mnie jest uczciwiej. Wierzę Ci, że Ty też piszesz to, co czujesz, ale czujesz inaczej. Ja jestem jak ten Bolek: "Towaju nie będzie, bo koło się ujwało". A Ty mi na to: "Ale traktor ma jeszcze TRZY koła". |
|
|
|
11.12.2012 - 20:36
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Znam Twój punkt widzenia. Jesteś takim pozytywnym wojownikiem. W porządku. Ja jestem inny. Nie upiększam. Piszę i mówię. to co widzę. Tak według mnie jest uczciwiej. Wierzę Ci, że Ty też piszesz to, co czujesz, ale czujesz inaczej. Ja jestem jak ten Bolek: "Towaju nie będzie, bo koło się ujwało". A Ty mi na to: "Ale traktor ma jeszcze TRZY koła". Bielik raczej na to: "A na *uj Ci towaj..." ;)) |
|
|
|
13.12.2012 - 09:56
|
|
|
Wszystkie księgi:) są w twoim sercu
|
|
|
|
13.12.2012 - 19:17
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ponoć pisze czwartą książkę bo ta trzecia już nieaktualna:)
|
|
|
|
13.12.2012 - 19:25
|
|
|
Jak 1 dopiero wydał, niewkręcaj ludzi :D
Ale ciekawe czemu nic nie pisze może znów mistrzowie jedaj byli :p |
|
|
|
13.12.2012 - 19:30
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
zapewne siedzi w swojej ulubionej kamizelce z przedłużanymi rękawami ... w pokoiku, ze ścianami wyłożonymi mięciutkimi poduszkami.:)
|
|
|
|
13.12.2012 - 19:39
|
|
|
Uncommon Ty do trzech nie umiesz liczyć? Wydał już dwie książki i pisał trzecią, ale za długo i zrobiła się nieaktualna i dlatego zaczął pisać czwartą.
Leinad i to chyba w pokoiku w katakumbach:) |
|
|
|
13.12.2012 - 20:18
|
|
|
Chodziło mi o 1 ,że o tej tematyce.
Leinad Czemu tak naskakujesz ? Ktoś ci coś złego zrobił ,że się wyżywasz i hejtujesz ? Miejmy nadzieję,że się nie ,,zapadanie pod ziemię'' jak raz już to było. |
|
|
|
13.12.2012 - 21:00
|
|
|
Spokojnie uncommon. Gwarantuję Ci na 80%, że jutro pojawi się wiadomość od Darka, że jest książka! Ty ją ściągniesz, przeczytasz i znowu nic nie zrozumiesz i zaczniesz czekać na kolejną...:)
|
|
|
|
13.12.2012 - 21:06
|
|
|
Spokojnie uncommon. Gwarantuję Ci na 80%, że jutro pojawi się wiadomość od Darka, że jest książka! Ty ją ściągniesz, przeczytasz i znowu nic nie zrozumiesz i zaczniesz czekać na kolejną...:) Zielarzu.G Możesz rozwinąć szerzej skąd takie masz wnioski i wiesz ? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |