oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

9 Stron V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Darek I Hamdaoui- Za Lub Przeciw
Darek i Hamdaoui- za lub przeciw
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 69
Goście nie mogą głosować 
Saiko
post 02.12.2012 - 21:35
Post #94

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją." -J. Piłsudski

-

Leelaja, mogłabyś sprawdzić moją aurę? Bo chciałbym wiedzieć czy coś jest nie tak.
Go to the top of the page

+Quote Post
Zbyszek
post 03.12.2012 - 17:24
Post #95

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Panoowie apostolowie, ciagnie mnie do was. wzialem sie za tlumaczenie przyslow biblijnych

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=536...e=1&theater

+Quote Post
zankel
post 08.12.2012 - 14:10
Post #96

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Allanntaniel: Nie karmimy ...

+Quote Post
Drag0n
post 09.12.2012 - 18:20
Post #97

Świadomie Śniący

Notatnik

Oczywiście, że tak.
Dwa razy tak.

+Quote Post
zankel
post 10.12.2012 - 14:45
Post #98

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jan z apokalipsy żyje nie w polse ale w stanach zjednoczonych. NDW.

+Quote Post
Zyga
post 10.12.2012 - 21:45
Post #99

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT
Pewien cytat (niestety nie wiem czyj): "Największy oszust to ten który mówi 99% prawdy, a jednym procentem kłamstwa wszystkich prowadzi do zguby."

...ale, ja wiem. Wszelkie Prawa Zastrzeżone... ;-)
Co do widzenia aur. Nie wiem czy coś takie w ogóle jest. Czy jest to tylko wynik specyficznego wpatrywania się. Każdy przedmiot emituje takie coś... My w ogóle za bardzo wierzymy w te wszystkie "czary"...
Powiem szczerze. Nie wierzę w żadne wróżki. Jeśli jednak teoria o prawdziwości powstawania złośliwych myślokształtów jest prawdziwa, to się nie ma co dziwić, że Darkowi się jakiś przyczepił. W końcu tylu ma tu "przyjaciół".

Co do straszenia. Nie lubię tego typu "wychowania" - działa na mnie negatywnie, ale jak pisał Ignacy Krasicki: "Są dwaj znani malarze. Jeden malował piękne, drugi piękniejsze twarze". Pewnie, że byśmy chcieli słyszeć tylko o pachnących łąkach...

Nie wiem kim tak naprawdę jest Darek, ale przestaję go oceniać. Ja swoje przeżycia traktuję inaczej. Uważam, że mają one wymiar symboliczny, niekoniecznie dosłowny. Uważam, że poprzez sny/OBE zawsze kontaktujemy się z Bogiem (kim On jest?) który nam doradza jak może, byśmy wyciągali właściwe wnioski do swojego życia doczesnego. Ostrzeganie, straszenie ma też swój wymiar dydaktyczny. Nie ignorujmy ostrzeżeń. Może coś robimy w życiu nie tak, może coś trzeba zmienić, może komuś nieświadomie wyrządzamy krzywdę.

W tej chwili znam następujące prawdy. Bóg symbolicznie przyszedł do mnie, bo Go zaprosiłem. Poprzez Jezusa umocnił mnie w przekonaniu słuszności praktykowania OBE. Wreszcie NAJWAŻNIEJSZE - zło istnieje i nie pochodzi od Boga.

I co? Mnie też skubie jakiś szaraczek? Tak? To smacznego!

+Quote Post
bielik110
post 10.12.2012 - 22:06
Post #100

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zyga @ 10.12.2012 - 22:45) *
...ale, ja wiem. Wszelkie Prawa Zastrzeżone... ;-)
Co do widzenia aur. Nie wiem czy coś takie w ogóle jest. Czy jest to tylko wynik specyficznego wpatrywania się. Każdy przedmiot emituje takie coś... My w ogóle za bardzo wierzymy w te wszystkie "czary"...
Powiem szczerze. Nie wierzę w żadne wróżki. Jeśli jednak teoria o prawdziwości powstawania złośliwych myślokształtów jest prawdziwa, to się nie ma co dziwić, że Darkowi się jakiś przyczepił. W końcu tylu ma tu "przyjaciół".

Co do straszenia. Nie lubię tego typu "wychowania" - działa na mnie negatywnie, ale jak pisał Ignacy Krasicki: "Są dwaj znani malarze. Jeden malował piękne, drugi piękniejsze twarze". Pewnie, że byśmy chcieli słyszeć tylko o pachnących łąkach...

Nie wiem kim tak naprawdę jest Darek, ale przestaję go oceniać. Ja swoje przeżycia traktuję inaczej. Uważam, że mają one wymiar symboliczny, niekoniecznie dosłowny. Uważam, że poprzez sny/OBE zawsze kontaktujemy się z Bogiem (kim On jest?) który nam doradza jak może, byśmy wyciągali właściwe wnioski do swojego życia doczesnego. Ostrzeganie, straszenie ma też swój wymiar dydaktyczny. Nie ignorujmy ostrzeżeń. Może coś robimy w życiu nie tak, może coś trzeba zmienić, może komuś nieświadomie wyrządzamy krzywdę.

W tej chwili znam następujące prawdy. Bóg symbolicznie przyszedł do mnie, bo Go zaprosiłem. Poprzez Jezusa umocnił mnie w przekonaniu słuszności praktykowania OBE. Wreszcie NAJWAŻNIEJSZE - zło istnieje i nie pochodzi od Boga.

I co? Mnie też skubie jakiś szaraczek? Tak? To smacznego!

Zyga bracie kochany:)nie unoś się,a wznieś się:) wtedy zobaczysz,że wszystko jest na miejscu:)

Czym więcej wspominacie,o szarakach,lewiatanach:)Lucek jest wznoszony na piedestał

Większość mówi o Jezusie:) a nie o tym co mówił do was,czego was pragną uczyć:)

Pamiętajcie:) wszystko co dobre,piękne,sprawiedliwe:)co czyste,co miłe,prawdziwe:)
i jest czynem chwalebnym,i zasługuje na uznanie TO MIEJCIE NA MYŚLI:)

Więc:) jak sami widzicie,chyba pora,już czas:)Duszyczki kochane czas na przebaczenie:) i miłość

pozdrawiam

+Quote Post
Zyga
post 11.12.2012 - 19:29
Post #101

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(bielik110 @ 10.12.2012 - 22:06) *
Zyga bracie kochany:)nie unoś się,a wznieś się:) wtedy zobaczysz,że wszystko jest na miejscu:)

Czym więcej wspominacie,o szarakach,lewiatanach:)Lucek jest wznoszony na piedestał

Większość mówi o Jezusie:) a nie o tym co mówił do was,czego was pragną uczyć:)

Pamiętajcie:) wszystko co dobre,piękne,sprawiedliwe:)co czyste,co miłe,prawdziwe:)
i jest czynem chwalebnym,i zasługuje na uznanie TO MIEJCIE NA MYŚLI:)

Więc:) jak sami widzicie,chyba pora,już czas:)Duszyczki kochane czas na przebaczenie:) i miłość

pozdrawiam

Znam Twój punkt widzenia. Jesteś takim pozytywnym wojownikiem. W porządku.
Ja jestem inny. Nie upiększam. Piszę i mówię. to co widzę. Tak według mnie jest uczciwiej. Wierzę Ci, że Ty też piszesz to, co czujesz, ale czujesz inaczej.
Ja jestem jak ten Bolek: "Towaju nie będzie, bo koło się ujwało". A Ty mi na to: "Ale traktor ma jeszcze TRZY koła".

+Quote Post
Pavveł
post 11.12.2012 - 20:36
Post #102

Notatnik

CYTAT(Zyga @ 11.12.2012 - 19:29) *
Znam Twój punkt widzenia. Jesteś takim pozytywnym wojownikiem. W porządku.
Ja jestem inny. Nie upiększam. Piszę i mówię. to co widzę. Tak według mnie jest uczciwiej. Wierzę Ci, że Ty też piszesz to, co czujesz, ale czujesz inaczej.
Ja jestem jak ten Bolek: "Towaju nie będzie, bo koło się ujwało". A Ty mi na to: "Ale traktor ma jeszcze TRZY koła".

Bielik raczej na to: "A na *uj Ci towaj..." ;))

+Quote Post
bielik110
post 13.12.2012 - 09:56
Post #103

Dusza Towarzystwa

Wszystkie księgi:) są w twoim sercu

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 13.12.2012 - 19:17
Post #104

Dupa Towarzystwa

Ponoć pisze czwartą książkę bo ta trzecia już nieaktualna:)

+Quote Post
uncommon
post 13.12.2012 - 19:25
Post #105

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jak 1 dopiero wydał, niewkręcaj ludzi :D
Ale ciekawe czemu nic nie pisze może znów mistrzowie jedaj byli :p

+Quote Post
Leinad
post 13.12.2012 - 19:30
Post #106

Członek Rodziny

zapewne siedzi w swojej ulubionej kamizelce z przedłużanymi rękawami ... w pokoiku, ze ścianami wyłożonymi mięciutkimi poduszkami.:)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 13.12.2012 - 19:39
Post #107

Dupa Towarzystwa

Uncommon Ty do trzech nie umiesz liczyć? Wydał już dwie książki i pisał trzecią, ale za długo i zrobiła się nieaktualna i dlatego zaczął pisać czwartą.

Leinad i to chyba w pokoiku w katakumbach:)

+Quote Post
uncommon
post 13.12.2012 - 20:18
Post #108

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Chodziło mi o 1 ,że o tej tematyce.

Leinad
Czemu tak naskakujesz ? Ktoś ci coś złego zrobił ,że się wyżywasz i hejtujesz ?

Miejmy nadzieję,że się nie ,,zapadanie pod ziemię'' jak raz już to było.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 13.12.2012 - 21:00
Post #109

Dupa Towarzystwa

Spokojnie uncommon. Gwarantuję Ci na 80%, że jutro pojawi się wiadomość od Darka, że jest książka! Ty ją ściągniesz, przeczytasz i znowu nic nie zrozumiesz i zaczniesz czekać na kolejną...:)

+Quote Post
uncommon
post 13.12.2012 - 21:06
Post #110

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 13.12.2012 - 21:00) *
Spokojnie uncommon. Gwarantuję Ci na 80%, że jutro pojawi się wiadomość od Darka, że jest książka! Ty ją ściągniesz, przeczytasz i znowu nic nie zrozumiesz i zaczniesz czekać na kolejną...:)

Zielarzu.G
Możesz rozwinąć szerzej skąd takie masz wnioski i wiesz ?

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 13.12.2012 - 21:22
Post #111

Dupa Towarzystwa

Żartuję przyjacielu. Jeśli uraziłem to przepraszam. Żart jest wtedy jeśli osoba z której żartujemy się zaśmieje, ale chyba się nie zaśmiałeś zatem żart-gniotek i sorki wyklepuję na klawiszach.

Co do książki Darka to mam przeczucie. Jutro oczekuj wiadomości. Jutro...to pułapka. Nie oczekuj bo prześpisz teraźniejszość - tą o którą chodziło Twistowi. Jeśli zakotwiczysz się w "tu i teraz" to książka pojawi się też "tu i teraz". To magia.

+Quote Post
Leinad
post 13.12.2012 - 21:28
Post #112

Członek Rodziny

CYTAT(uncommon @ 13.12.2012 - 20:18) *
Chodziło mi o 1 ,że o tej tematyce.

Leinad
Czemu tak naskakujesz ? Ktoś ci coś złego zrobił ,że się wyżywasz i hejtujesz ?

Miejmy nadzieję,że się nie ,,zapadanie pod ziemię'' jak raz już to było.

hejtuję, wyżywam? gdzie? nie musi mi się wszystko podobać, co Sugier mówi.

+Quote Post
wyspiarz
post 12.12.2013 - 07:10
Post #113

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Pytanie kto mówi prawdę Darek czy hamoudini możnaby porównać do pytania co było pierwsze: jajko czy kura?
Moim zdaniem pierwsza była kura (DS) w której na skutek zmian w DNA powstało inne jajko (Hamoudini) a następnie z tego jajka zaczęły powstawać inne kury nowej generacji (?).

+Quote Post
aumakumma
post 12.12.2013 - 20:26
Post #114

Dusza Towarzystwa

Notatnik

DNA musi zawirać więcej krzemu.Orme możnaby w końcu zrobić .Zobaczymy czy da się zamienić węgiel na krzem? Będę próbować,po zakupieniu ługu.Haha.

+Quote Post

9 Stron V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park