oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

22 Stron V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Closed TopicStart new topic
> BÓG Przez Hamadaoui, Oto Słowo Boże
Pavveł
post 03.12.2012 - 20:24
Post #169

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Hamdaoui, skoro nic nowego nie umieszczasz, to wypadałoby, żebyś założył temat w dziale artykuły i tam przekazywał, co masz do przekazania, podając tytuł i autora tekstu, na który się powołujesz.

I czy Ty na prawdę nie umiesz pisać we współczesnym języku? No sory :/
Go to the top of the page

+Quote Post
bielik110
post 03.12.2012 - 21:53
Post #170

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Pavveł @ 03.12.2012 - 21:24) *
Hamdaoui, skoro nic nowego nie umieszczasz, to wypadałoby, żebyś założył temat w dziale artykuły i tam przekazywał, co masz do przekazania, podając tytuł i autora tekstu, na który się powołujesz.

I czy Ty na prawdę nie umiesz pisać we współczesnym języku? No sory :/

Ma chłopak parę setek lat do nadrobienia:) daj mu szansę:)
pozdrawiam

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 03.12.2012 - 22:00
Post #171

Dupa Towarzystwa

E-buka niech walnie. Moda jest na nie. Albo niech weźmie megafon i w biedronce głosi mowy swe. Jest tyle możliwości. Mam nadzieję, że to forum to jego taki początek. Młodość musi się wyszumieć.

+Quote Post
zupełniezielony
post 03.12.2012 - 22:02
Post #172

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Szykować toster!!
Biada wam obemaniacy, w ciałach fizycznych i w nieświadomości żyć będziecie.
Biada wam ludzie żyjący dobrze, bo w źle żyć będziecie.

Może to dla kogoś bez sensu, ale czemu bogacz ma cierpieć?
Bo jest bogaty?
A może się nie dzieli?
Bill Gates- Na cele dobroczynne wydał już 10 krotność swego majątku.
Sprowadźmy tu Natanka, to będzie już pełnoprawne chrześcijańskie forum.

Ludzie, nie wszyscy chcą się nawrócić za waszymi słowami.

To teraz ja powiem, że przeze mnie także przemawia Bóg. I przez Zielarza. I Belika. I Warriora.

Bóg jest w nas!

+Quote Post
Deimond
post 03.12.2012 - 23:34
Post #173

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Hamdaoui @ 03.12.2012 - 17:16) *
A jeślibyś czegoś pożądał, co przyniosłoby innym ból i troskę,
wyrwij to z serca swego. Tylko tak dojdziesz do pokoju. Lepiej
jest bowiem znosić troskę, niż przynosić ją tym, którzy słabsi są
od was.
Bądźcie tedy doskonali, jak wasz Ojciec w niebiosach doskonały
Jest :

Wszystko co bowiem wywodzi się z ciebie , a nie jest boskie np.: negatywne myśli, słowa i czyny mogą przynieść one ból i troskę nie tylko twojemu bratu i siostrze ale również i tobie, ponieważ co człowiek sieje przyjdzie mu zebrać.
Plony są takie jaki był siew. Zbiera je zawsze ten kto zasiał , nie twój bliźni ale ty sam.
Twoje nasiona mogą być zdolne do lotu tak jak różne nasiona różnych gatunków roślin, które są przenoszone po okresie kwietniowym przez wiatr i zapuszczają się tam gdzie jest to możliwe. Podobnie bracie , siostro jest z waszymi myślami , słowami i czynami , jak zdolne do lotu są nasiona mogą wpaść w glebę duszy waszego bliźniego i wzejść
Pod warunkiem ze znajdą tam dobrą glebę i odpowiednie warunki.
W twoim bliźnim jest to samo co w tobie lub cos podobnego jeśli , skoro wyniku twych słów i czynów denerwują cię i złoszczą. Kiedy swojemu bliźniemu przysparzasz zmartwienia a on dotknięty twoim zdolnym do lotu nasieniem(podobna myśl, mówi i robi to co mu kazałeś a jest złe dla jego duszy) , To nie twój bliźni ale właśnie ty możesz zostać pociągnięty do odpowiedzialności w prawie siewu i zbioru.
Tobie Bóg przykazał kochać bliźniego bezinteresownie , służyć mu i pomagać a nie przysparzać mu bólu i zmartwień swoim postępowaniem.
Jeśli twój bliźni obciąży się wskutek twojego sprzecznego z Prawem Bożym postępowania , gdyż wtargnąłeś w glebę jego duszy i wprowadziłeś w nią przyczynę że przez to będzie on musiał znosić wielkie cierpienie , to wiedz ze jesteś z nim związany . A jeśli twój bliźni w wyniku twojego postepowania zareaguje negatywnie to będzie z tobą związany. W tym lub w jakimś innym życiu będziecie musieli to ze sobą oczyścić.
Zauważcie to że małe , niepozorne nasienie ludzkiego ja stworzyć wielką przyczynę , która niesie już w sobie skutki. Zauważcie to ze każda przyczyna musi zostać usunięta.
Dam wam przykład Kiedy wysyłacie swoje negatywne myśli , słowa i czyny , niby zdolne do lotu nasiona , a twój brat/siostra słyszy to , co o nim mówisz , ale nie reaguje , gdyż nie ma odpowiedników w glebie swojej duszy , to tylko ty się obciążasz i będziesz z ta przyczyna związany a zaś twój bliźni z tobą nie będzie związany.
Twój bliźni może wstąpić do nieba , ponieważ nie przyjął i nie odebrał twoich negatywnych nasion, bo nie myślał i nie mówił tak samo jak ty lub podobnie.
Jeśli jednak poruszyłeś w swoim bliźnim przyczyny , które nie musiał dojść w twoim bliźnim do skutku gdyż mógł twój bliźni je oczyścić bez bólu i zmartwień to wiedz ze ty ponosisz większą winę i będziesz odpowiadał za tę część którą spowodowałeś u bliźniego.
Nie przypisujcie winy bliźniemu za to w jakim stanie się znajdujesz , sam jesteś tego sprawcą a nie twój bliźni. Twój ból i zmartwienia są owocami z nasion , które wzeszły w twojej duszy i plonem który się zamanifestował , również w ciele twoim.
Tylko Chrystus , twój Zbawiciel może cię uwolnić jeśli pożałujesz i tego samego lub podobnego więcej już czynić nie będziesz.
Wiedzcie ze prawdziwa wewnętrzna wielkoduszność cechuje tego, który rozpoznaje swój ból i zmartwienie jako własny siew i przyjmuje swoje cierpienie .Jest ono znakiem duchowego rozwoju , a duchowy rozwój stopniowo prowadzi do doskonałości do Ojca Niebieskiego.
Czysta istota jest doskonała , jest podobieństwem Boga Ojca-Matki . Ona/On żyje w Bogu a Bóg żyje poprzez waszą czystą istotę.
Błogosławieni są ci , którzy są czystego serca albowiem oni Boga oglądać będą gdyż stali się jego podobieństwem swego niebiańskiego Ojca. Z czystego oddanego Bogu serca płynie łagodność i pokora.

Baczcie, żebyście nie dawali waszej jałmużny na oczach
ludzi, aby was widziano. Inaczej nie będziecie mieli zapłaty
u waszego Ojca w niebie. Gdy więc dajesz jałmużnę, nie rozgłaszaj
tego, jak to czynią obłudnicy w synagogach i na ulicach, aby
ich ludzie chwalili. Zaprawdę, powiadam wam, oni już odebrali
swoją zapłatę.
A kiedy ty dajesz jałmużnę, niechaj nie wie twoja lewa ręka,
co czyni prawa, aby jałmużna twoja pozostała w ukryciu; a Ten,
który widzi to, co jest ukryte, odpłaci tobie jawnie :

Urzeczywistnianie nauk Kazań na Górze w życiu codziennym jest wewnętrzną drogą do serca Boga.
To co człowiek nie robi bezinteresownie , to robi dla samego siebie. Bezinteresowność jest Bożą miłością.
Interesowność jest ludzką miłością. Jeśli kto ktokolwiek z was robi coś dobrego dla bliźniego tylko wtedy gdy ten mu za to dziękuje i chwali za dobre czyny , to nie robi tego dla bliźniego tylko dla samego siebie.
Wtedy pochwała i podziękowania są jego zapłatą. Ten człowiek został już wynagrodzony i od Boga nie otrzyma żadnej zapłaty. Jedynie bezinteresowność jest wynagradzana przez Boga. Bezinteresowność rośnie tylko w tym kto zrobił pierwsze kroki do królestwa wnętrza.
Pierwszym krokiem jest kontrola myśli: Zastąp samolubne, negatywne , ponure lub pełne namiętności myśli , myślami pozytywnymi, wspierającymi , radosnymi , szlachetnymi oraz myślami o tym co jest dobre w człowieku i we wszystkim co cię spotyka.
Wtedy uzyskasz kontrolę nad swoimi zmysłami, gdy to uczynisz nie będziesz już pożądać niczego co należy do bliźniego.
Dzięki temu opanujecie swoje ludzkie ja, gdyż nauczyłeś się spoczywać w sobie.
Wówczas gdy to uczynicie wasza dusza się rozświetli coraz bardziej i będziesz odnajdywać we wszystkim pozytywną pozytywną stronę , którą będziesz wstanie określić słowami i ją wypowiedzieć.
Jeśli się tego nauczycie będziecie mogli w sposób zgodny z Prawem Bożym zwracać uwagę na to co negatywne.
W taki sposób rozbudzi się w tobie szczerość i otwartość i we wszystkim będziesz mógł być wierny Bogu.
Ten duchowy proces , prowadzący do bezinteresowności przyniesie ci obfite owoce.
Jeśli twoje odczucia nie zwierają oczekiwań , a twoje myśli są dobre i szlachetne , to w twoich czynach będzie moc z Boga.
Bo to co wypływa z twojej świetlistej duszy , wcześniej czy później wniknie w dusze i serce twojego bliźniego, zależnie od tego kiedy bliźni się na to otworzy.
Kto ofiarnie daje , nie pyta , czy bliźni dowiedział się o tym.
Ofiarny człowiek daje!!!!! Taki bliźni wie , ze Bóg ,odwieczny Ojciec , którego duch mieszka w każdym z nas, wynagrodzi ofiarnego wtedy , gdy nadejdzie czas. Jedynie to powinno mieć dla was znaczenie.
Zauważcie że wszystkie dobre a wiec ofiarne czyny staną się widoczne w odpowiednim czasie , żeby mogli je zauważyć ci , którzy mają je zobaczyć , tak aby i oni mogli stać się bezinteresownymi, przyjmując życie w Chrystusie i dążąc do niego i
Spełniając to co jest przykazane aby ofiarnie kochać się wzajemnie tak jak Chrystus was ukochał i kocha.
A gdy się modlisz, nie bądź jak obłudnicy, którzy lubią modlić
się w synagogach i na rogach ulic, aby pokazać się ludziom.
Zaprawdę, powiadam wam: oni otrzymali już swoją zapłatę.
Gdy ty się modlisz, wejdź do izdebki swojej, a zamknąwszy
drzwi za sobą, módl się do twojego niebiańskiego Ojca, który jest
w tym, co ukryte; a ukryty Jedyny, który ma wgląd w to, co jest
ukryte, odpłaci tobie jawnie. :

Kiedy się modlisz , to pójdź w spokojne miejsce i zanurz się w głębi siebie w głębi swojego wnętrza , gdyż w tobie mieszka Duch Ojca którego ty jesteś świątynią.
Jeśli modlisz się tylko na pokaz, aby twoi bliźni myśleli że jesteś pobożny i bogobojny to mówię wam że to nie jest pobożność , lecz dewocja to jest obłuda. Takie uzewnętrznione modlitwy nie mają siły. Kto modli się ustami albo na pokaz , popełnia grzech wobec Ducha Świętego , gdyż nadużywa świętych słów dla własnej korzyści.
Zauważcie , że jeśli w modlitwie mówicie do Boga , a w swoim życiu nie urzeczywistniacie tego , o co prosiliście , jeśli więc twe modlitwy są tylko wystawieniem na pokaz twojego ja, a nie wynikają one zgłębi duszy i nie są natchnione miłością od Boga,
To grzeszysz przeciwko Duchowi Świętemu to jest największy grzech.
Jeśli wasze modlitwy nie płyną ofiarnie z głębi serca , to było by lepiej , żebyście się w ogóle nie modlili, lepiej najpierw uświadomić sobie swoje myśli i ludzkie życzenia. Przekaż swoje ludzkie ja Chrystusowi , aby ofiarna miłość która jest w was aby mogła rosnąć i abyście mogli modlić się z całego serca.
Wówczas wasze modlitwy będą coraz bardziej natchnione i przepojone miłością do Boga i bliźniego.
?? a ukryty Jedyny, który ma wgląd w to, co jest
ukryte, odpłaci tobie jawnie??
znaczy to: Twoje świetliste myśli i pełne siły , natchnione do Boga modlitwy, wydadzą owoce jeszcze na tym świecie. Będziecie mogli się rozpoznać jako siew miłości , a was wielu rozpozna jako źródło miłości.

Dobra to tak na szybko :
Wklepujemy w google:

"Twoje świetliste myśli i pełne siły , natchnione do Boga modlitwy, wydadzą owoce jeszcze na tym świecie."

i wyskakuje nam:
http://webcache.googleusercontent.com/sear...=clnk&gl=pl

lub
http://www.universelles-leben.org/cms/?id=...type=98&L=7

Proszę o wyjaśnienia co masz wspólnego z tą książka ?

"Poniższy tekst dostępny jest również jako książka ?Kazanie na Górze?. Można ją zamówić w Wydawnictwie DAS WORT."

Zdanie ze strony :
Będziesz mógł rozpoznać swój siew miłości, a i ciebie wielu rozpozna jako źródło miłości.

zamienione na

Będziecie mogli się rozpoznać jako siew miłości , a was wielu rozpozna jako źródło miłości.

Dodam ze wyszukując większość zdań z powyższego postu wyskakuje ta sama publikacja.
I dodam że cięty ogromnie jestem na ludzi podszywajacych się pod nie swoje dzieła !!!!!!!:(

edit :

inne źródło :
http://www.das-wort.com/polski/s007pl/s007pl.html

I jeszcze PS. Nie robię tego na złość ani by komuś zaszkodzić - ale aby wyjawić całą prawdę . Bo prawda jest jedna - a wszystkie jej wersje są już nie prawdą.

Więc albo Darku kolega Hamdaoui Ci nieźle naściemniał albo sam założyłeś drugie konto(choć to ostatnie co mi przyszło na myśl) ?

Proszę o słowo wyjaśnienia i bez ściemy tym razem.

A i Hamdaoui jak chcesz to Cię wyręczę i następne Twoje kazanie sam tu wlepię;D

No i smutny wniosek jaki muszę poprzeć to uwaga messengera :
"Jedyne, co możesz zrobić, to być mniejszym idiotą od innych :]."

+Quote Post
Dagon
post 04.12.2012 - 00:14
Post #174

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Hamadaoui raczej nie jest drugim kontem Darka. Chyba, że po prostu dobrze udaje osobę, która nie dość, że nie potrafi pisać we współczesnej stylistyce to do tego obca jest jej ortografia :P

CYTAT
uncommon przed tem zanim żeś pożałował wybaczyliśmy ci we trzech Ja , Darek i nasz Ojciec wszystkich was.

CYTAT
Gdy będziecie czynic to co jest zapisane w Kazańach na Górze

o tutaj?

Jak dla mnie to ten caly hamdui jest internetowym trollem. Uncommon raczej też ma niezły ubaw z nas.

Spowiadaj się drogi januszu od akopalips.

+Quote Post
set.h
post 04.12.2012 - 00:17
Post #175

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

No pięknie. hahahahahahahahahhahaha
Czułem w kościach tą lipę bo śmierdziało mi to jakimś marnym plagiatem na kilometr.
Pytanie jeszcze kto sobie z kogo robił jaja?

+Quote Post
Warrior-Traveler
post 04.12.2012 - 00:22
Post #176

Dusza Towarzystwa

CYTAT(set.h @ 04.12.2012 - 00:17) *
No pięknie. hahahahahahahahahhahaha
Czułem w kościach tą lipę bo śmierdziało mi to jakimś marnym plagiatem na kilometr.
Pytanie jeszcze kto sobie z kogo robił jaja?

No, ale kiedyś przecież ktoś te kazanie jednak wygłosił, czy nie? :)))) W to też wątpicie? :P

+Quote Post
Deimond
post 04.12.2012 - 00:23
Post #177

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Warrior-Traveler @ 04.12.2012 - 00:22) *
No, ale kiedyś przecież ktoś te kazanie jednak wygłosił, czy nie? :)))) W to też wątpicie? :P

No kazanie wygłosił - idee piękne i wzniosłe i popieram . Problem w tych "fałszywych prorokach".

+Quote Post
Leelaja
post 04.12.2012 - 00:23
Post #178

Dusza Towarzystwa

Pisałam wcześniej ze przepisuje z ksiażek, i wcale sie nie wypierał, miałam te wszystkie linki, jak mówił własnymi słowami to go wyśmiewaliście, to zaczął przepisywać, słowo Boże pozostaje słowem Bożym, a on tylko chciał nam je przyblizyć zebyśmy zaczęli sie przygotowywać do apokalipsy czyli epoki lipca czyli globalnego ocieplenia
OOOMMM
dobrej nocy i nie bądźcie zbyt okrutni please !!

+Quote Post
Dagon
post 04.12.2012 - 00:25
Post #179

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Warrior-Traveler @ 04.12.2012 - 00:22) *

CYTAT
Pragnąłbym podzielić się z Wami SŁOWEM BOŻYM mówionym przez mojego Brata...

Hamadaoui? To Mój Brat, którego się nie wyprę?
To JAN Ewangelista ? inkarnacja JANA od Apokalipsy!

A to Ci niespodzianka!

No to kolejna Tajemnica odsłonięta?

A oto Jego tekst natchniony, piękny, pod którym podpisuję się dwoma rękami?

To mówi PAN [przez niego]:

Każde jego kazanie to plagiat, gdzieniegdzie zmienił słowa.

+Quote Post
Warrior-Traveler
post 04.12.2012 - 00:25
Post #180

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Deimond @ 04.12.2012 - 00:23) *
No kazanie wygłosił - idee piękne i wzniosłe i popieram . Problem w tych "fałszywych prorokach".

:))))))))))))))))) No tak. Fałszywi....i w dodatku jeszcze Prorocy....:((((((((( ;/ :P :) ;)

+Quote Post
Deimond
post 04.12.2012 - 00:28
Post #181

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Leelaja @ 04.12.2012 - 00:23) *
Pisałam wcześniej ze przepisuje z ksiażek, i wcale sie nie wypierał, mam wszystkie linki, jak mówił własnymi słowami to go wyśmiewaliście, to zaczął przepisywać, słowo Boże pozostaje słowem Bożym, a on tylko chciał nam je przyblizyć zebyśmy zaczęli sie przygotowywać do apokalipsy czyli epoki lipca czyli globalnego ocieplenia
OOOMMM
dobrej nocy i nie bądźcie zbyt okrutni please !!

Nikt tu nie jest okrutny - ja proszę jedynie o proste po ludzku językiem współczesnym wyjaśnienie - czyje to słowa. Z jakiej publikacji
Bo kolega został przedstawiony jako natchniony - a natchnieniem wydaje się być inna publikacja. Więc albo ktoś mówi ze otrzymuje słowo prosto od Boga - albo sobie przepisuje - tylko po co i jaki ma w tym cel. Niech napisze jeśli ma swój przekaz - jasny i prosty - powiedzmy swoje wyjścia i pogawędki z bogiem - i to przyjmę i ocenię i nie będę atakował. A teraz wolał bym aby wszystko było jasne bo nie lubię jak mnie się robi w uja za przeproszeniem.

+Quote Post
Warrior-Traveler
post 04.12.2012 - 01:45
Post #182

Dusza Towarzystwa

Chyba trzeba poczekać co będzie dalej. Kiedyś jak inni głosili takie Prawdy przecież również oskarżano ich prawie o wszystko... Może po prostu poczekajmy :)

Pozdrawiam

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 04.12.2012 - 06:33
Post #183

Dupa Towarzystwa

Na stos GO, na stos...idę zaraz kupić skrzydełka i udka tylko mięsny zamknięty jeszcze. Ajjaaajjaj.

Ja tam jeśli mam na coś czekać to na wiosnę bo to oczekiwanie nigdy mnie nie zawiedzie a inne oczekiwania mam w dupce:)

Deimond, ale Ciebie nikt nie robi w uja a sam się w niego robisz jeśli za bardzo się podniecasz i za bardzo wkręcasz.

Hamdaoui to na pewno bardzo mądry człowiek tylko jeszcze nieopierzony. Jego bratem jest z kolei Darek, który piórka zmienia w zależności od fazy w oobe:) Spektakl fajny. Mi się miło ogląda a jak skończy się komedią to i tak będę bił brawo:)

+Quote Post
Leinad
post 04.12.2012 - 09:38
Post #184

Członek Rodziny

Wszystko fajnie... szanuje Darka, lubię jego książki. Ale.... facet, który ma większe problemy ze sobą niż my tu wszyscy na forum, bawi się teraz w pasterza. Używa patetycznego języka zamiast "przemówić" do nas po "ludzku".
Wielu młodych ludzi odwiedza to forum, a prawie 40 letni gość jeszcze 4 lata temu namawiał do zwojawania świata astralnego poprzez m. in. wyzwalanie negatywnych emocji w walce z istotami (nazywając je gnidkami itp.), które w jakiś konkretny sposób nam przeszkadzają.
A teraz inkarnacja św. Piotra i stygmaty. Czy tak zachowuje się dojrzały emocjonalnie człowiek?

+Quote Post
bielik110
post 04.12.2012 - 09:43
Post #185

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 04.12.2012 - 07:33) *
Na stos GO, na stos...idę zaraz kupić skrzydełka i udka tylko mięsny zamknięty jeszcze. Ajjaaajjaj.

Ja tam jeśli mam na coś czekać to na wiosnę bo to oczekiwanie nigdy mnie nie zawiedzie a inne oczekiwania mam w dupce:)

Deimond, ale Ciebie nikt nie robi w uja a sam się w niego robisz jeśli za bardzo się podniecasz i za bardzo wkręcasz.

Hamdaoui to na pewno bardzo mądry człowiek tylko jeszcze nieopierzony. Jego bratem jest z kolei Darek, który piórka zmienia w zależności od fazy w oobe:) Spektakl fajny. Mi się miło ogląda a jak skończy się komedią to i tak będę bił brawo:)

:)))))))))

Idz własną drogą bo w tym cały sens istnienia:)

+Quote Post
Warrior-Traveler
post 04.12.2012 - 10:19
Post #186

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 04.12.2012 - 06:33) *

Pogadam ja z Tobą w tej sprawie wówczas, kiedy tak jak Ty stanę się Duszą Towarzystwa...

A narazie muszę się wzbijać powyżej członka :/

;)

+Quote Post
bielik110
post 04.12.2012 - 10:46
Post #187

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Warrior-Traveler @ 04.12.2012 - 11:19) *
Pogadam ja z Tobą w tej sprawie wówczas, kiedy tak jak Ty stanę się Duszą Towarzystwa...

A narazie muszę się wzbijać powyżej członka :/

;)

Zrób wzwód ku górze:))))))))))

+Quote Post
Warrior-Traveler
post 04.12.2012 - 10:55
Post #188

Dusza Towarzystwa

CYTAT(bielik110 @ 04.12.2012 - 10:46) *
Zrób wzwód ku górze:))))))))))

To racja Przyjacielu! :))) Czyli co? Tak jak w czołgu - lufę trzeba skierować na Słońce (Miłość)! ;)

Oczywiście mam tutaj na myśli serce ...:)

Słyszałeś Zielarz? Lufa do góry - będzie git!

;PPPPPPPPPPPPPPP

;)

:)

+Quote Post
bielik110
post 04.12.2012 - 10:59
Post #189

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Warrior-Traveler @ 04.12.2012 - 11:55) *
To racja Przyjacielu! :))) Czyli co? Tak jak w czołgu - lufę trzeba skierować na Słońce (Miłość)! ;)

Oczywiście mam tutaj na myśli serce ...:)

Słyszałeś Zielarz? Lufa do góry - będzie git!

;PPPPPPPPPPPPPPP

;)

:)

Tak i napierać:) aż po same............pełne uczucie miłości:)

+Quote Post

22 Stron V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park