|
|
![]() ![]() |
29.12.2012 - 21:49
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Postaraj się zrozumieć to co napisałeś:) tam jest wszystko czego ci potrzeba pozdrawiam was wszystkich:) Eeeeeeeee..... Aaaaaaaaaaaaa... Yyyyyyyyyyy..... Co chciałeś przez to powiedzieć, bo nie wiem dokładnie o co Ci teraz chodzi? :/ Zakładasz, że nie wiem, co piszę? To napisz mi gdzie i jak. Taka "pomoc", jaką tu uczyniłeś, to jak dać głodnemu sztućce, ale nie dać jeść :p Albo i Ty postaraj się zrozumieć, co ja napisałem:) |
|
|
|
29.12.2012 - 22:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Eeeeeeeee..... Aaaaaaaaaaaaa... Yyyyyyyyyyy..... Co chciałeś przez to powiedzieć, bo nie wiem dokładnie o co Ci teraz chodzi? :/ Zakładasz, że nie wiem, co piszę? To napisz mi gdzie i jak. Taka "pomoc", jaką tu uczyniłeś, to jak dać głodnemu sztućce, ale nie dać jeść :p Albo i Ty postaraj się zrozumieć, co ja napisałem:) bielik ci nie pomoze są chwile ze już istoty duchowe muszą cie opuscić i sam musisz rozpoznać i udać sie w samotną drogę , a jeśli myslisz ze wszystko jest w porządku to znaczy ze nie jest bo nadal myślisz, jeśli chcesz iść dalej musisz porzucić logike i rozum , bo są rzeczy których ani logika i rozum pojąć nie mogą to jest coś co wykracza poza ludzkie pojmowanie. |
|
|
|
29.12.2012 - 22:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
30.12.2012 - 17:15
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nawet wielu sobie obecnie nie może,nie uświadomi/ć jaki Pana Darka zaszczyt spotkał. Wkrótce przekaże materiał, który mnie oświecił k!@#^%wa czemu wcześniej tego nie dostałem ? mam pecha całe życie normalnie, albo wielkie szczęście... - . Wielu albo niewielu zapewne to przyjmie. Wielu albo niewielu to odrzuci. To będzie dobry podkład pod książke DSa.
''Kto ma szydzić - niech szydzi. Kto ma się skurwić - niech się skurwi. A kto ma się uświęcać -niech się uświęca. DS '' Pozdrawiam. |
|
|
|
30.12.2012 - 17:32
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Świetne to Deimond, dzięki :)
Hamda uważaj na tą pułapkę. Napisałeś bowiem: "jeśli myslisz ze wszystko jest w porządku to znaczy ze nie jest bo nadal myślisz", a sam w nią wpadasz. Jednak wycofuję się z dalszej naszej konwersacji na ten temat, w sumie już nie wiadomo jaki, bo gdzieś po drodze się zgubił. Mam czasem wrażenie, że ja piszę o czymś innym i Wy o czymś innym. Na dłuższą metę męczy wskazywanie ludziom bugów w ich rozumowaniu w pewnych kwestiach (bo nie wskazuję ich we wszystkich!), tym bardziej że nie są otwarci na konstruktywną dyskusję i wymianę argumentów w tej sprawie (chodzi w tym wypadku akurat o stawianie na piedestale pieniądza i zwracanie uwagi o tym - od tego ta rozmowa wzięła początek). W sumie tragedia się nie dzieje, a błędy w rozumieniu jakiejś sprawy prędzej czy później i tak wyjdą na jaw, dając o sobie znać w doświadczeniu danej osoby. Dlatego moje dalsze mówienie w tej sprawie nie jest aż tak potrzebne. Wskazałem, co wskazać miałem, a czy ktoś się nad tym zastanowi, jego wybór i ewentualnie konsekwencje, zakładając że mam rację. Ja już nie chcę tutaj wytykać, wolę bardziej pokazywać sobą jak robić, niż jak nie robić, bo to wydajniejsza forma i tu mój błąd, że przyjąłem tą pierwszą, która z góry jest w pewnym stopniu skazana na porażkę. Przepraszam wszystkich, którzy od tego ucierpieli i nasłuchali się skutków ubocznych w postaci niezbyt mile sformułowanych treści, sam tego trochę żałuję, ale tylko względnie, bo dzięki temu przypomniało mi to, że nie chcę iść w tą stronę :) I nie chcę żebyście mnie źle zrozumieli chłopaki, bo to do Was mówię Hamda i Bieliku. Oprócz drobnych szczegółów w większości rzeczy się z Wami zgadzam :) Tylko tak się złożyło, że o tych szczegółach chciałem zwrócić uwagę i je wyklarować, u mnie bądź u Was. No nic, to i tak nie ma większego znaczenia, bo i tak wszystko było, jest i będzie ok :). Przepraszam Was, heh, już drugi raz :P I dziękuję za lekcję cierpliwości i miłości w formie, bo to też ważne. Pozdrawiam ciepło :) i ze swojej strony wycofuję się już z tej dyskusji. Pozdro chłopaki ^^ |
|
|
|
30.12.2012 - 17:40
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
HAHAHAHA
|
|
|
|
30.12.2012 - 18:28
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Jam Jest Zmartwychwstanie i Życie Kurcze, jak czytałem ten tekst, to się trochę jeżyłem. Wiec siadłem sobie i myślę nad tym "Jam Jest". Podłączyłem się do Hamadaoui i pytam co go tak pokręciło. I bum, podłączył się ktoś ekstra, podkręcił światło we mnie, ze zaufania nabrałem i wyjaśnia o co chodzi. Trochę telepatycznie, trochę słowami i gadamy. To co Jarek powiedział w tej nowej audycji? Ze jak? Ze jesteśmy jednym w duchu, ale rozdzieleni na kwanty. Czy nie? Ano powiedział, pamiętam. I wtedy dostałem myślowy transfer, jak to postrzegać od środka, całkiem fajne i na świetliście się skończyła rozmowa. Parę dni potem dostałem tekst ni z pietruchy od Hamadaoi o JAM JEST, , Wkleja go, bo fajnie napisany, Autorem ma być podobno sam Jezus:)) Kiedyś znajomy chlał gorzale i rozmawiał z Bogiem. Zmienił się chłopina ale szarogęsił, bo z Bogiem osobiście gadał . No tak, gadanie gadaniem a lata mijają i poza gorzało niczego więcej nie zrobił z tego gadania. Wyróżniał się ta rozmowa i trochę pyszałkowaty Jakie 10 lat minęło i ciągle nic. Tak jakby rozmowa z Bogiem, poza wyzwoleniem z chlania i uwzniośleniem, wiecej nie dala. Niczego więcej nie potrafił z tego zrobić. Tak sobie myślę, ze gadać o pomostach łatwo i ze sam Jezus z nami gada, ale co z tego, jak człowiek nieprzygotowany i nie potrafi ze tego zrobić pożytku. I tylko marzenia o niezwyklej misji. A tu trzeba się ortografii uczyć, gadać jak człowiek by na jołopa nie wyjść. ZA matmę wziasc i historie i takie tam. Taka robota czeka wybrańców. W innym razie jedynie mrzonki bez pokrycia o świętości się rodzą. A teraz wklejam tekst od Sw. JAna:))) jeje Jezus Chrystus powiedział: Kiedy powiedziałem: ?JAM JEST brama otwarta, której żaden człowiek zamknąć nie może?, chciałem dać do zrozumienia ludzkości, że słowa moje odnosiły się do ?Wielkiego JAM JEST?, które jest życiem przejawionym w każdej istocie i posiada formę. Nie chciałem stwierdzić, że Jezus był jedyną osobą, której był nadany ten przywilej. Każde z was, drogie dzieci Jedynego Ojca, ma w sobie tę samą Potężną Obecność, czyli ?Wielkie JAM JEST?, które Ja mam i które miałem w tym czasie, w którym osiągnąłem pełne Wieczne Zwycięstwo. Dla podbudowania siły i pewności Twojego umysłu, chciałbym abyś zrozumiał, że Świadomość, której użyłem, aby osiągnąć Wielkie Zwycięstwo zdobyłem używając ?Obecności JAM JEST?, której Ciebie uczę. Po poszukiwaniach wszystkimi możliwymi drogami, jakie istniały w tym czasie, zdecydowane życzenie poznania Prawdy, doprowadziło mnie do Wielkiego Mistrza, którego i wy poznacie pewnego dnia, a który obdarzył mnie Wewnętrzną Tajemnicą i Potężnym Zezwoleniem, co zwróciło mnie w kierunku ?Potężnej Obecności Wielkiego JAM JEST?. Dzięki Jego promieniowaniu zrozumiałem i natychmiast zacząłem to stosować. Jest to jedyny sposób, w jaki indywidualizacja Promienia Boga może osiągnąć Wieczne Zwycięstwo i zbudować swoją strukturę na twardej podstawie, której żadna działalność zewnętrzna nie może rozproszyć A teraz chcę przekazać Ci prosty, ale wszechmocny sposób używania ?Obecności?. Wszyscy, którzy osiągnęli Wielkie Zwycięstwo, przede mną i po mnie, wznieśli się tak jak Ja to zrobiłem, używając tej świadomej działalności ?Potężnej, Wiecznej Obecności JAM JEST?. Kiedy powiedziałem moim uczniom i ludzkości: ?Rzeczy, które robię, wy również możecie robić, a nawet i większe niż ja?, to wiedziałem o czym mówię. Wiedziałem, że wewnątrz każdego zindywidualizowanego Dziecka Boga istnieje właśnie ta ?Potężna Obecność JAM JEST?, dzięki której impulsy popychają nas do przodu i bez zwątpienia. Mówię ?impulsy?, ponieważ to właśnie chcę wam powiedzieć. Stałe używanie Twojej ?Obecności JAM JEST? popycha Ciebie do przodu, pomimo jakiegokolwiek działania zewnętrznego. Burze, zwątpienia, bunty i zaburzenia, mogą płonąć wokół Ciebie, ale tylko wtedy, gdy ta jedyna myśl będzie stale utrzymywana w Tobie z mocą i będziesz przebywał w Świadomości ?Obecności JAM JEST?, to możesz pozostać spokojny, nieporuszony wszystkimi zajściami stworzonymi przez ludzi, w które mógłbyś być zamieszany. Jest tylko jeden sposób, dzięki któremu Ty i Ojciec możecie stać się Jednością na zawsze, a jest nim całkowite zaakceptowanie swojej ?Obecności JAM JEST?, a także Energii, Miłości, Mądrości i Mocy, które Ona daje jako złote więzy i drogocenne schody, za pomocą których wzniesiesz się spokojnie, aż do ostatecznego urzeczywistnienia. Pewnego dnia, w pewnej części świata każda indywidualizacja BOGA, OJCA, musi znaleźć drogę powrotu przez swoją ?Obecność JAM JEST?, wypełniając w swoim cyklu, albo w cyklach zindywidualizowanie wszystkich działań zewnętrznych zewnętrznego ?Ja?. Ziemia jest jedyną sferą, gdzie istnieje gęstość struktury atomowej, której doświadczasz. Uznanie świadome i użycie ?Obecności JAM JEST?, którą jesteś, stopniowo zwiększa działanie wibracyjne Twojej struktury atomowej zmieniając kierunek i uwalniając działalność elektroniczną ukrytą wewnątrz atomu, pozwalając na to, byś przemienił się w Istotę Samooświeconą. Chciałbym, aby wszyscy, którzy mogą to otrzymać i połączyć się z tym pewnego dnia, zrozumieli dobrze, że Ja nie jestem, ani nigdy nie byłem Istotą Szczególną, stworzoną przez Boga inaczej od reszty ludzkości. Prawdą jest, że uprzednio uczyniłem wiele świadomych wysiłków i dużo osiągnąłem przed inkarnacją, w której doszedłem do Wiecznego Zwycięstwa. Doświadczenia, które wybrałem przed dwoma tysiącami lat zaistniały po to, by dać przykład, że każda indywidualizacja Boga musi osiągnąć ten stan wcześniej lub później. Powtarzam z naciskiem, Drogie Dzieci BOGA, że chciałem, abyście widziały mnie jako Starszego Brata w jedności z wami. Gdy powiedziałem: ?JAM JEST z wami zawsze Obecnością JAM JEST, którą Jestem i którą wy jesteście, a która jest Jednością? czyż nie dostrzegłeś, że ?JAM JEST? z Tobą zawsze? Medytuj o tym głęboko i staraj się odczuć realność tego.Podczas mojego wniebowstąpienia i po nim, przekazałem ogromną ilość promieniowania, rozpraszając je na moich umiłowanych braci i siostry na Ziemi, ze sfery dokąd odszedłem, aby tam zamieszkać. Naprawdę chcę wam powiedzieć, że każdy człowiek, który pośle swoją świadomą myśl do mnie, w tym celu, aby się wznieść nad ziemskie ograniczenia albo nad swoje własne i będzie żył z tym w zgodzie, otrzyma ode mnie każdą możliwą pomoc, która może być dana zgodnie z poziomem wzrostu świadomości, jaką posiada. Nie zrozum mnie źle, kiedy mówię o wzroście. Mówię o ludzkości ogólnie. Nie odnoszę się do tych, którzy mają już pewne osiągnięcia w używaniu i akceptowaniu swojej ?Obecności JAM JEST?, ani do tych, którzy mogą odsunąć zasłonę ludzkiego wznoszenia w każdym momencie i iść naprzód w ?Objęciach Wniebowstąpionej, Promieniującej Obecności JAM JEST?. W grupie uczniów, która się już uformowała, są tacy, dla których jest już możliwe uczynienie tego. Zależy to jednak całkowicie od nich samych, od ich spokojnej zrównoważonej intensywności, przez którą zwracają się świadomie do swojej ?Obecności JAM JEST?. Przynoszę Ci wielkie nowiny, ponieważ ich doświadczyłem w moim własnym przeżyciu. Przed tym zanim całkowicie zdecydowałem się dać przykład ludzkości, zacząłem nagle używać afirmacji, która przyszła do mnie jako wewnętrzny impuls ? ?JAM JEST Zmartwychwstanie i Życie?. W dwa dni później, licząc od momentu, kiedy zacząłem używać tej afirmacji, z wielką radością zrozumiałem, co mam robić i chcę Cię zapewnić, że to świadome użycie potężnej afirmacji ?JAM JEST Zmartwychwstanie i Życie?, było tym, co dało mi władzę, aby móc wznieść się w Niebo w obecności wielu i zarejestrować w archiwach eterycznych ten przykład, który będzie się utrzymywał po wsze czasy, właśnie dla przykładu służącego ludzkości. Na nieszczęście zasłona idei ortodoksyjnej pokryła umysły ludzkie nie pozwalając na zrozumienie, że każdy z nas posiada w sobie ?Obecność JAM JEST?, zupełnie tak samo jak Ja, dzięki której każdy może osiągnąć i czynić te same rzeczy, które Ja czyniłem i osiągnąć Wieczne Zwycięstwo. To jest właśnie drogi uczniu posłanie osobiste, które zostawiam Ci, wyrażając je przez Promień Światła i Dźwięku, w który możesz wejść, widzieć i słyszeć, jeżeli masz wystarczająco przygotowaną świadomość. Jeszce raz podkreślam, żebyś myślał o mnie jak swoim starszym Bracie, gotowym w każdym momencie Ci pomóc. Nie myśl o mnie jako o Istocie Transcedentalnej, która jest odległa od Twojego zasięgu, z którą kontakt nie jest możliwy, ponieważ ?Obecność JAM JEST?, która mnie habilitowała, abym mógł się wznieść, jest tą samą ?Obecnością JAM JEST?, która może dać Ci to samo, co Ja uczyniłem. Ty zaś, masz dziś pomoc Wielkich Zastępów Wzniesionych, którzy już osiągnęli Wieczne Zwycięstwo i radują się, że mogą Tobie pomóc, podczas gdy Ty się przygotowujesz. Obejmuję Ciebie Moją Miłością i powiadam Ci: ?Zawsze jestem z Tobą?. To są słowa Jezusa są one ze ''Złota księga'' |
|
|
|
30.12.2012 - 19:51
|
|
|
Zbychu gdy trzy razy powiesz "JAM JEST Zmartwychwstanie i życie", powinieneś odczuć jak energia z czakry podstawy wznosi sie wzwyż ku czakry korony. JAM JEST Wniebowstąpieniem w światło , pisałem ostatnio w postach pod pozdrawiam JAM JEST, by ta obecnosć mogła zadziałać w waszym życiu. Jak juz napisałem Zbyszkowi, jest to zapisane w Złotej Księdze.
Kiedyś wam napisze jak apostołowie uzdrawiali w tamtych czasach i jak przywowyłali energię Chrystusową, Pozdrawiam JAM JEST Zmartwychwstanie i Życie:) |
|
|
|
30.12.2012 - 20:25
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zbychu to z tymi afirmacjami się "pobaw" jeszcze. Ja jestem na etapie wzywania mocy drzew i trawki.
JAM JEST istotą Fioletu Płomienia! JAM JEST czystością Boskiego pragnienia ! (deklarować 33 razy) JAM JEST Światłem, ty Chrystus we mnie, Wyzwól, rozjaśnij umysł mój; Ogniu Fioletu, jaśniej bezdennie głęboko wewnątrz umysłu mojego. Boże, dawco życia chleba, Zalej mą głowę Ogniem Fioletu, Aż twój blask światło nieba Uczyni mój umysł głową Światła tu. (deklarować 3 razy) Ogniu Fioletu, twa Boska Miłość, Pal się w serca mego czarze ! Twe Miłosierdzie wieczną siłą, Miej mnie blisko ciebie, marze. (deklarować 3 razy) JAM JEST ręki Boga akcja, Zwycięstwo niosę z dnia na dzień; Mej czystej duszy satysfakcja Kroczyć Drogą Integracji. (deklarować 3 razy) http://www.vismaya-maitreya.pl/swiat_energ...wy_plomien.html Hamdaoui możesz mi powiedzieć, ale poważnie pytam jaki ja święty jestem bo jeszcze kurde do tego nie doszedłem a może razem kiedyś uzdrawialiśmy? Ostatecznie moje zabawy ziołami to uzdrawianie. Skoro teraz to i kiedyś pewnie. |
|
|
|
30.12.2012 - 20:28
|
|
|
E stary, to za trudne dla mnie, poczytaj sobie lepiej z tej stronki o budzeniu kundalini. Wtedy obejdzie sie bez mantry:))
Ruk cyk i sie dzieje, bez czytania, no jak zmija Ci wybije:) |
|
|
|
30.12.2012 - 20:30
|
|
|
Mój kundalini jest rozbudzony aż za bardzo, ale dzięki! Deimond fajny żart. Więcej takich bo normalnie za sztywniaka Cię mam:)
|
|
|
|
30.12.2012 - 20:31
|
|
|
E widze cie, wyciagnij te szczotke!!!
|
|
|
|
30.12.2012 - 20:33
|
|
|
To kot (szczotka) leży między mną a monitorem i wynocha z mojego domu:) Żona naga śmiga:)
|
|
|
|
30.12.2012 - 20:35
|
|
|
Nie musicie mi od dziś dziękować za żaden post.
Potrzeba uznania jest potrzebą niskiego ja którego należy się pozbyć. I ja wam nie będe dziękować również . Sami rozpoznacie bez dziękowania czy pisze dobrze. Wczoraj wyciszyłem zmysły i próbowałem dostać odpowiedź. Otrzymałem odpowiedź ,,we wszstkim co robisz rozpoznaj się we mnie'' ps. Nie pije ;D |
|
|
|
30.12.2012 - 20:37
|
|
|
Nie pij dzisiaj już.
|
|
|
|
30.12.2012 - 21:57
|
|
|
Zbychu to z tymi afirmacjami się "pobaw" jeszcze. Ja jestem na etapie wzywania mocy drzew i trawki. http://www.vismaya-maitreya.pl/swiat_energ...wy_plomien.html Hamdaoui możesz mi powiedzieć, ale poważnie pytam jaki ja święty jestem bo jeszcze kurde do tego nie doszedłem a może razem kiedyś uzdrawialiśmy? Ostatecznie moje zabawy ziołami to uzdrawianie. Skoro teraz to i kiedyś pewnie. Zielu nie mam pojęcia, a co do kundalini to pamiętam jak mnie pare lat tamu łupneło w krzyżu , nieźle piecze a potem chłód ciała , pamiętam jak wczoraj ten proces trwa i teraz az do wniebowstąpienia, najpierw trzeba wznieść wibracje ciała na kosmiczne a potem kundalini się włącza automatycznie pisałem juz jak to osiagnąć, są lepsze i szybsze metody niz zioła by uzdrawiać choć zioła tez są dane człowiekowi, by uzdrowic ciało i ducha , Zielarzu zioła to rzecz pozyteczna tylko trzeba uważac zeby sie ich nie na wdychać za duzo:) mysle Zielu że jesteś po prostu św.Zielarzem patronem od siedmiu boleści tak na wikipedii pisze, jestes właśnie takim patronem ,dobrze ześ mi przypomniał zem świety zobacze sobie od czego jestem patronem o od aptekarzy, bednarzy, dziewic to ostatnie mi się podoba:) pozdr. Jam Jest światłem Wniebowstąpienia, zwycięstwem swobodnie płynącym. Wszelkie Dobra zdobyte wreszcie na całą wieczność. Jam Jest światłem, całe brzemię zniknęło. W powietrze się wznoszę, na wszystkich zlewam z pełną Bożą Mocą mą cudowną pieśń pochwalną. Witajcie wszyscy Jam Jest Chrystus Żywy, zawsze miłujący, wyzwolony już w pełni Bożej Mocy. Jam Jest płonącym słońcem. ps. Zbyszku usuń wiadomosci bo chciałem ci cos napisać a tu lipa cała pełna:) |
|
|
|
30.12.2012 - 22:11
|
|
|
A czy zamiast wierszyków z "Jam Jest" mogę sobie powtarzać Gangnam Style? Efekt nie będzie podobny?
|
|
|
|
30.12.2012 - 22:14
|
|
|
|
|
|
|
31.12.2012 - 14:54
|
|
|
Jam Jest Ten Który Jest:)
Myśl,Słowo,Czyn:) Ja Jestem Myśl szczera,piękna chwalebna:) Słowo proste,wielkie pewne bez skazy:) Czyn czysty ze środka,bez potrzeb,kalkulacji pełen miłości:) To jest,Ja Jestem:) pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |