|
|
![]() ![]() |
30.12.2012 - 20:28
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
E stary, to za trudne dla mnie, poczytaj sobie lepiej z tej stronki o budzeniu kundalini. Wtedy obejdzie sie bez mantry:))
Ruk cyk i sie dzieje, bez czytania, no jak zmija Ci wybije:) |
|
|
|
30.12.2012 - 20:30
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Mój kundalini jest rozbudzony aż za bardzo, ale dzięki! Deimond fajny żart. Więcej takich bo normalnie za sztywniaka Cię mam:)
|
|
|
|
30.12.2012 - 20:31
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
E widze cie, wyciagnij te szczotke!!!
|
|
|
|
30.12.2012 - 20:33
|
|
|
To kot (szczotka) leży między mną a monitorem i wynocha z mojego domu:) Żona naga śmiga:)
|
|
|
|
30.12.2012 - 20:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie musicie mi od dziś dziękować za żaden post.
Potrzeba uznania jest potrzebą niskiego ja którego należy się pozbyć. I ja wam nie będe dziękować również . Sami rozpoznacie bez dziękowania czy pisze dobrze. Wczoraj wyciszyłem zmysły i próbowałem dostać odpowiedź. Otrzymałem odpowiedź ,,we wszstkim co robisz rozpoznaj się we mnie'' ps. Nie pije ;D |
|
|
|
30.12.2012 - 20:37
|
|
|
Nie pij dzisiaj już.
|
|
|
|
30.12.2012 - 21:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zbychu to z tymi afirmacjami się "pobaw" jeszcze. Ja jestem na etapie wzywania mocy drzew i trawki. http://www.vismaya-maitreya.pl/swiat_energ...wy_plomien.html Hamdaoui możesz mi powiedzieć, ale poważnie pytam jaki ja święty jestem bo jeszcze kurde do tego nie doszedłem a może razem kiedyś uzdrawialiśmy? Ostatecznie moje zabawy ziołami to uzdrawianie. Skoro teraz to i kiedyś pewnie. Zielu nie mam pojęcia, a co do kundalini to pamiętam jak mnie pare lat tamu łupneło w krzyżu , nieźle piecze a potem chłód ciała , pamiętam jak wczoraj ten proces trwa i teraz az do wniebowstąpienia, najpierw trzeba wznieść wibracje ciała na kosmiczne a potem kundalini się włącza automatycznie pisałem juz jak to osiagnąć, są lepsze i szybsze metody niz zioła by uzdrawiać choć zioła tez są dane człowiekowi, by uzdrowic ciało i ducha , Zielarzu zioła to rzecz pozyteczna tylko trzeba uważac zeby sie ich nie na wdychać za duzo:) mysle Zielu że jesteś po prostu św.Zielarzem patronem od siedmiu boleści tak na wikipedii pisze, jestes właśnie takim patronem ,dobrze ześ mi przypomniał zem świety zobacze sobie od czego jestem patronem o od aptekarzy, bednarzy, dziewic to ostatnie mi się podoba:) pozdr. Jam Jest światłem Wniebowstąpienia, zwycięstwem swobodnie płynącym. Wszelkie Dobra zdobyte wreszcie na całą wieczność. Jam Jest światłem, całe brzemię zniknęło. W powietrze się wznoszę, na wszystkich zlewam z pełną Bożą Mocą mą cudowną pieśń pochwalną. Witajcie wszyscy Jam Jest Chrystus Żywy, zawsze miłujący, wyzwolony już w pełni Bożej Mocy. Jam Jest płonącym słońcem. ps. Zbyszku usuń wiadomosci bo chciałem ci cos napisać a tu lipa cała pełna:) |
|
|
|
30.12.2012 - 22:11
|
|
|
A czy zamiast wierszyków z "Jam Jest" mogę sobie powtarzać Gangnam Style? Efekt nie będzie podobny?
|
|
|
|
30.12.2012 - 22:14
|
|
|
|
|
|
|
31.12.2012 - 14:54
|
|
|
Jam Jest Ten Który Jest:)
Myśl,Słowo,Czyn:) Ja Jestem Myśl szczera,piękna chwalebna:) Słowo proste,wielkie pewne bez skazy:) Czyn czysty ze środka,bez potrzeb,kalkulacji pełen miłości:) To jest,Ja Jestem:) pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |