|
|
![]() ![]() |
02.01.2013 - 19:26
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Pytań można by mnożyć.
Tradycje Indian powiadają, że Zupay, jak nazywają diabła, przeniósł te kamienie, i potwierdzają, że bloki przybyły przez wodę i przez powietrze. Słyszeliście o plemieniu Uro? Francuski etnolog Jean Vellard, który spędził wśród Uro wiele czasu, zapisał ich wyznanie: "Byliśmy tu wcześniej niż Inkowie, wcześniej niż Ojciec Nieba Tatiu stworzył ludzi Ajmara, Keczua i Białych. Byliśmy tu, zanim Słońce zaczęło oświetlać Ziemię. Już w czasach, gdy Ziemia pogrążona była w półmroku, gdy oświetlały ją tylko Księżyc i gwiazdy. Byliśmu tu już wtedy, gdy jezioro Titicaca było znacznie większe niż dziś. Nasza krew jest czarna, dlatego nie czujemy chłodu nocy na jeziorze... Głowy nasze są inne niż głowy innych Indian. Jesteśmy bardzo starzy. Jesteśmy najstarsi. My nie jesteśmy ludźmi." Indiańskie legendy mówią, że Puma-Punku zostało wzniesione przez bogów zaledwie w jedną noc, w pracy tej nie uczestniczyli ludzie, bogowie zaś, umiejący latać, zniszczyli własną budowlę, podniósłszy ją, obróciwszy w powietrzu i spuściwszy na ziemię... Tu pojawia się kolejne pytanie co zniszczyło tak solidną konstrukcję? Można się śmiać z tych legend i opowieści plemiennych Uro, ale czy ten śmiech przybliża do poznania odpowiedzi kto i poco zbudował Puma Punku? |
|
|
|
02.01.2013 - 21:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Pytań można by mnożyć. Tradycje Indian powiadają, że Zupay, jak nazywają diabła, przeniósł te kamienie, i potwierdzają, że bloki przybyły przez wodę i przez powietrze. Słyszeliście o plemieniu Uro? Francuski etnolog Jean Vellard, który spędził wśród Uro wiele czasu, zapisał ich wyznanie: "Byliśmy tu wcześniej niż Inkowie, wcześniej niż Ojciec Nieba Tatiu stworzył ludzi Ajmara, Keczua i Białych. Byliśmy tu, zanim Słońce zaczęło oświetlać Ziemię. Już w czasach, gdy Ziemia pogrążona była w półmroku, gdy oświetlały ją tylko Księżyc i gwiazdy. Byliśmu tu już wtedy, gdy jezioro Titicaca było znacznie większe niż dziś. Nasza krew jest czarna, dlatego nie czujemy chłodu nocy na jeziorze... Głowy nasze są inne niż głowy innych Indian. Jesteśmy bardzo starzy. Jesteśmy najstarsi. My nie jesteśmy ludźmi." Indiańskie legendy mówią, że Puma-Punku zostało wzniesione przez bogów zaledwie w jedną noc, w pracy tej nie uczestniczyli ludzie, bogowie zaś, umiejący latać, zniszczyli własną budowlę, podniósłszy ją, obróciwszy w powietrzu i spuściwszy na ziemię... Tu pojawia się kolejne pytanie co zniszczyło tak solidną konstrukcję? Można się śmiać z tych legend i opowieści plemiennych Uro, ale czy ten śmiech przybliża do poznania odpowiedzi kto i poco zbudował Puma Punku? Zielarz. Podobno ktoś kiedyś wydał książkę, w której opisał teorie, że można jakoś sprowokować przylot obiektu UFO. Ale niestety nie mogę znaleźć tytułu. Może ktoś z Was o czymś takim słyszał? A jeśli tak, to niech coś zasugeruje. A jak z Twoim przypadkiem? Zdobyłeś te dane o których mówiłem? Bez tego ani rusz. Coś tu się chyba nie zgadza :) Zacytowałem twoje słowa. Kolejny DOWÓD (jak to zwykłeś pisać), że sam dokładnie nie wiesz co piszesz :) Chcesz tkwić w błędzie i zakłamaniu. To sobie tkwij. Ale zrażasz tym do siebie ludzi. I w końcu staniesz się samotny. Zresztą ja jeszcze mam przed sobą dwa duże zloty obenautów w Gdańsku. Za miesiąc i za dwa miesiące. Być może jeszcze pojadę na ten zlot ogólnokrajowy. A potem, pierdole to! OOBE to szajs. Nie daje żadnych konkretnych informacji na których mógłbym zarobić. A co do picia. To gdybym chciał się tylko napić wódki. To równie dobrze mógłbym to zrobić z kolegami z wioski. Po co mam bulić ciężką kasę na imprezach dla obenautów. Ja nie mam zamiaru ci się naprzykrzać. I nie zostawiaj mi komentarzy na forum. Pogadamy jak będziesz miał 27 lat. Własną rodzine. Dostaniesz swoją pensje. I wtedy mi powiesz, czy OOBE jest takie zajebiste. Wśród obenautów są sami młodzi ludzi, którzy są na utrzymaniu rodziców. I dzięki temu mogą sobie imprezować i gadać o pierdołach, które jakkolwiek nie można udowodnić (nadal nie mam dowodów). A jeżeli są to osoby starsze, są głównie bezdzietnymi kawalerami, lub nieudacznikami życiowymi. Czy wśród obenautów są jacyś ludzie ma poziomie, którzy mają własne firmy, lub pracują na stanowiskach kierowniczych?? A także utrzymują wielodzietne rodziny?? No Rafała, który zarabia pięć tysiów, nie uwzględniam. ;-P Ja tylko stwierdzam fakty. A ty jakkolwiek nie jesteś mi wstanie udowodnić, że nie mam racji. Robert Noble, zarabia na Was niezłą kasę sprzedając książki i stosując afirmacje hipnotyczne. Każdy psychiatra Ci to powie. Z definicji, OOBE to umiejętność rejestrowania informacji bez użycia zmysłów, tzw. postrzeganie pozazmysłowe. A nie tylko śnienie, zabawa w wirtualnej rzeczywistości ospuo, która jest tylko wytworem hipnotycznym twojego umysłu. Moi nowi koledzy obenauci z okręgu gdańskiego, nie podzielają mojego zdania. Bo wiedzą, że sami nie potrafią uzyskać podczas stanu OOBE, informacji dla wymiernych korzyści. A o leczeniu już nie wspomnę. D. Sugier nie wyleczył swojej matki z raka. To jest tylko zakłamanie. Żyj sobie, dalej w swojej ezoterycznej iluzji. A dostaniesz niezłe baty od życia!!! Tak jak ja kiedyś dostałem. |
|
|
|
06.01.2013 - 21:28
|
|
|
Teraz zobaczyłem dopiero, że jak da się odpowiedz to jest tyle możliwości tutaj. Rety jakie cudo.
|
|
|
|
06.01.2013 - 22:03
|
|
|
Adaś się zbuntował. Teraz pewnie pojawią się hejty, choć osobiście apeluję o spokój... :)
Delta, nie przemawia do Ciebie fakt, że szary pracownik sieci Play kreuje się na Boga ? :] |
|
|
|
06.01.2013 - 22:08
|
|
|
Jakbyś macał tyle diablich kamieni to też by Ci czasem żyłka pękała. Chociaż Ty pewnie w poprzednich wcieleniach sam te kamienie układałeś, aby delta miał teraz robotę:)
|
|
|
|
06.01.2013 - 22:08
|
|
|
|
|
|
|
06.01.2013 - 22:14
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dzięki za komplementy ;)
|
|
|
|
06.01.2013 - 22:23
|
|
|
|
|
|
|
06.01.2013 - 22:29
|
|
|
|
|
|
|
06.01.2013 - 22:32
|
|
|
|
|
|
|
06.01.2013 - 22:37
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie uraziło mnie to :) Nie patrzę na ludzi w taki sposób. Generalnie, nie czytałem całego wątku, tylko ten Twój dłuższy wpis. Z mojej perspektywy wygląda to na popadanie w skrajności.
|
|
|
|
07.01.2013 - 00:41
|
|
|
Drodzy Bracia i Siostry, wspólni w wierze obenautycznej.... Witaj Bracie w wierze! ...Wśród obenautów są sami młodzi ludzi, którzy są na utrzymaniu rodziców. I dzięki temu mogą sobie imprezować i gadać o pierdołach, które jakkolwiek nie można udowodnić (nadal nie mam dowodów). Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli... A jeżeli są to osoby starsze, są głównie bezdzietnymi kawalerami, lub nieudacznikami życiowymi... A emeryci i renciści? Stare panny? Geje? Bezdomni? Pensjonariusze zakładów penitencjarnych? |
|
|
|
07.01.2013 - 01:06
|
|
|
Witaj Bracie w wierze! Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli... A emeryci i renciści? Stare panny? Geje? Bezdomni? Pensjonariusze zakładów penitencjarnych? Geje tak samo zaliczają się do klasy robotniczej, czyli pracują i zarabiają pieniądze. Renciści mogą skończyć studia wyższe i pracować umysłowo. Zresztą większość tak właśnie robi. Bo z renty inwalidzkiej nie jesteś wstanie wyżyć. Bezdomni, hmm? Czy jak ktoś nie ma nawet mieszkania, wchodzi na forum OOBE.pl? W ekonomii jest prosta zasada: „Czemuś biedny, boś głupi”. No ja generalnie mam lewicowe poglądy jeśli chodzi o gospodarkę. Tak więc sam rozumiesz...? |
|
|
|
07.01.2013 - 19:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a własnie mówią że renciści utrzymują teraz rodziny
|
|
|
|
12.12.2013 - 15:35
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Pierdo......
|
|
|
|
12.12.2013 - 20:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Pytań można by mnożyć. Tradycje Indian powiadają, że Zupay, jak nazywają diabła, przeniósł te kamienie, i potwierdzają, że bloki przybyły przez wodę i przez powietrze. Słyszeliście o plemieniu Uro? Francuski etnolog Jean Vellard, który spędził wśród Uro wiele czasu, zapisał ich wyznanie: "Byliśmy tu wcześniej niż Inkowie, wcześniej niż Ojciec Nieba Tatiu stworzył ludzi Ajmara, Keczua i Białych. Byliśmy tu, zanim Słońce zaczęło oświetlać Ziemię. Już w czasach, gdy Ziemia pogrążona była w półmroku, gdy oświetlały ją tylko Księżyc i gwiazdy. Byliśmu tu już wtedy, gdy jezioro Titicaca było znacznie większe niż dziś. Nasza krew jest czarna, dlatego nie czujemy chłodu nocy na jeziorze... Głowy nasze są inne niż głowy innych Indian. Jesteśmy bardzo starzy. Jesteśmy najstarsi. My nie jesteśmy ludźmi." Indiańskie legendy mówią, że Puma-Punku zostało wzniesione przez bogów zaledwie w jedną noc, w pracy tej nie uczestniczyli ludzie, bogowie zaś, umiejący latać, zniszczyli własną budowlę, podniósłszy ją, obróciwszy w powietrzu i spuściwszy na ziemię... Tu pojawia się kolejne pytanie co zniszczyło tak solidną konstrukcję? Można się śmiać z tych legend i opowieści plemiennych Uro, ale czy ten śmiech przybliża do poznania odpowiedzi kto i poco zbudował Puma Punku? A wiecie,że mamy w Wenezueli 2 potomków półkrwi- wrocławianki Agaty i indianina z plemiania Keczua?Moja kumpela z postawówki,pomagałam jej w matmie:)Zaczęła wagarować już w zawodówce.Potem w Niemczech poznała tego pieśniarza i... Można zobaczyc zdjęcia na fejsie Agata Kaffanke.Do tego!Jesteśmy i tu: Ostatnie,żyjące plemię keczua, wspomagane przez Stany i opiekę geologów -keczuańskiego szamana i prof. archeologii oraz jego młodziutką żonę z Krakowa -Stasię?Mieli szamański ślub na wyspie słońca.Miałam na nim być ale jakoś czułam,że nie wrócę .Jeżdżą sobie na wykopki co roku .Można poobserwować ich losy na :http://romilita.w.interia.pl/ (pochwalę się ,że w zakładce "Różne doświadczenia dziwne",temat"magiczne zadziałanie na ludzi",1 -szy wers stoi moje imię :) Stronka jej mamy ale super i przekierowanie na stronke Stasi. Historia ich życia jest jednym wielkim "przypadkiem"Moja matka chrzesna siedziała z Romą na internie w Gołdapii.Znamy się z paru wyjazdów ,medytacji i przez Piłsudskiego:)Może Was zainteresuje. |
|
|
|
15.12.2013 - 22:17
|
|
|
A tu szybka metoda na głoda:
http://www.youtube.com/watch?v=GuSPQqprZwI |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |