oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

9 Stron V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nowa, Lepsza, Szybsza I Bezpieczniejsza metoda na OOBE, Nowa, Lepsza, Szybsza I Bezpieczniejsza metoda na OOBE
deiw
post 07.12.2012 - 19:47
Post #22

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Dobrze to ująłeś Twist :) Delta, jakoś nie chce mi się wierzyć, że wyszedłeś. Skoro jednak Ci się udało to jak tam Twoja ,,magiczna moc"? :) Wątpię również w Twoje ,,intensywne badania", które pewnie skupiają się jedynie do czytania wszystkiego jak leci od razu w to wierząc.
4+1 nie przynosi żadnych efektów? jest ciężka i długa? No po prostu śmiech na sali.
1. sen 2.rozbudzenie 3.koncentracja W czym problem?
Normalnie widzę, że nic nie da się Tobie wytłumaczyć i ciągle tkwisz w swoim świecie.
Nie wiem z czego wynikają Twoje teksty ale chyba z frustracji. Zejdź w końcu na ziemię chłopie. Nie życzę Ci źle ale nie mogę patrzeć na to co czasami piszesz.
Go to the top of the page

+Quote Post
Messanger
post 07.12.2012 - 19:49
Post #23

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Deltarates @ 07.12.2012 - 17:59) *
Chciałem wyjść z propozycją 29 grudzień. Ale jeszcze nie wiem, jak będzie u mnie z finansami. W każdym bądź razie, jak sam wiesz, rozdupczyłem swój samochód w wypadku.

Trójmiasto pozdrawia. Ale chyba Ci jeszcze po wypadku nie przeszło, bo inaczej na takie pomysły byś nie wpadł :].

Ja też nie gadam z bystrzejszym ode mnie, więc nie będę jeździł po twoich poszczególnych tezach. Powiem tylko raz i dobitnie - To się nie trzyma kupy Bracie :].

I konkretny argument, bo prosiłeś:

Bo się jeszcze ktoś zatruje ReddBullami przez Ciebie.

PS. Pytanie do publiczności: Kto sprzedaje półlitrowe puszki napojów enegetycznych? Bo nigdy nie widziałem :).

+Quote Post
Deltarates
post 07.12.2012 - 20:14
Post #24

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Messanger @ 07.12.2012 - 19:49) *

Trójmiasto pozdrawia. Ale chyba Ci jeszcze po wypadku nie przeszło, bo inaczej na takie pomysły byś nie wpadł :].

Ja też nie gadam z bystrzejszym ode mnie, więc nie będę jeździł po twoich poszczególnych tezach. Powiem tylko raz i dobitnie - To się nie trzyma kupy Bracie :].

I konkretny argument, bo prosiłeś:

Bo się jeszcze ktoś zatruje ReddBullami przez Ciebie.

PS. Pytanie do publiczności: Kto sprzedaje półlitrowe puszki napojów enegetycznych? Bo nigdy nie widziałem :).

A co przepędzanie diabła święconą wodą, trzyma się kupy?? Bo chyba właśnie w to wierzysz?
Ale na szczęście ja nie jestem osamotniony w swoich teoriach. Mam już swoich wyznawców.

Co do frustracji. Owszem ja byłem wcześniej sfrustrowany. Ale już nie jestem. Bo odnoszę coraz więcej sukcesów w tej kwestii. Co tylko potwierdza moją teorię!

Swoją drogą. Nie spodziewałem się, że spotkam się z takim oportunizmem. Nawet wśród znajomych.

Redbull półlitrowy:
http://opakowania.com.pl/Wiadomo%C5%9Bci/T...rach-28191.html

+Quote Post
Messanger
post 07.12.2012 - 20:19
Post #25

Dusza Towarzystwa

Dla mnie tam nie ma 0,5 litra.. Coś nie dowidzę? :)

Swoich wyznawców masz... a ja się do nich zaliczam :).

+Quote Post
marcinoo
post 07.12.2012 - 20:49
Post #26

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Tak ogólnie, Deltarates, nie pisz pogrubionym czarnym bo to póżniej trudno się czyta i mi się zwyczajnie nie chce :P Po drugie, fakt szkodliwości napojów energetycznych nie trzeba udowadniać. Teoria o miejscach mocy i związku ich z oobe może mieć pewne podstawy z uwagi na to, że są to tzw. 'miejsca mocy', ale jeśli chodzi tylko o energetyczne działanie takich miejsc to rownie dobrze można zająć się ćwiczeniami energetycznymi i nie jeżdzić nie wiadomo gdzie. Chociaż na pewno te dwa sposoby będą się różnić także w tym, że "miejsca mocy" mogą nie odnieść widocznych wpływów na danej osobie. Nie powiesz mi przecież, że każdy z naszej grupy, który odwiedzil miejsce mocy niedaleko Koszalina, miał oobe następnej nocy ? Pomysl z notatnikiem mi się podoba, chętnie poczytam Twoje wpisy, nawet jak będziesz opisywał dokonania grupy, która jest przekonana o skuteczności Twojej metody. Być może ona skłoni resztę do ponownego spojrzenia na Twoją teorie w inny sposób. Powodzenia w dalszych badaniach :)

PS: Proszę, tylko nie zlot w grudniu :P W święta to się pij...modli i śpie... nie, to dobrze, śpiewa, a nie chodzi na zloty. Za rok coś się ogarnie i będzie dobrze.

+Quote Post
Deltarates
post 07.12.2012 - 21:29
Post #27

Dusza Towarzystwa

CYTAT(marcinoo @ 07.12.2012 - 20:49) *
Tak ogólnie, Deltarates, nie pisz pogrubionym czarnym bo to póżniej trudno się czyta i mi się zwyczajnie nie chce :P Po drugie, fakt szkodliwości napojów energetycznych nie trzeba udowadniać. Teoria o miejscach mocy i związku ich z oobe może mieć pewne podstawy z uwagi na to, że są to tzw. 'miejsca mocy', ale jeśli chodzi tylko o energetyczne działanie takich miejsc to rownie dobrze można zająć się ćwiczeniami energetycznymi i nie jeżdzić nie wiadomo gdzie. Chociaż na pewno te dwa sposoby będą się różnić także w tym, że "miejsca mocy" mogą nie odnieść widocznych wpływów na danej osobie. Nie powiesz mi przecież, że każdy z naszej grupy, który odwiedzil miejsce mocy niedaleko Koszalina, miał oobe następnej nocy ? Pomysl z notatnikiem mi się podoba, chętnie poczytam Twoje wpisy, nawet jak będziesz opisywał dokonania grupy, która jest przekonana o skuteczności Twojej metody. Być może ona skłoni resztę do ponownego spojrzenia na Twoją teorie w inny sposób. Powodzenia w dalszych badaniach :)

PS: Proszę, tylko nie zlot w grudniu :P W święta to się pij...modli i śpie... nie, to dobrze, śpiewa, a nie chodzi na zloty. Za rok coś się ogarnie i będzie dobrze.

Heh Marcin, czemu skasowałeś profil na fejsie?
Co do miejsc mocy. A Góra Chełmska w Koszalinie, to co? Też jest miejscem mocy i to jednym z większych w naszym polskim grajdołku. A Ty jakby nie było, mieszkasz od tego miejsca w odległości ok. 5 km.
Po drugie. Jak przyjrzysz się mapie kręgów kamiennych. I nałożysz na nią, mapę obenautów Krzysia. Od razu zauważysz, że jest więcej obenautów w pobliżu tych miejsc. Niż gdzie indziej.

Jeśli chodzi o zlot 29 grudnia: Jeszcze nie było decyzji. Ja się dopiero zastawiam. Ale wstępnie. Ten pomysł jest dobry!

+Quote Post
marcinoo
post 07.12.2012 - 21:42
Post #28

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Skasowałem, bo nie jest mi potrzebny facebóg :P Idąc za tym co napisałeś o górze chełmskiej, trzeba będzie zrobić jakąś akcje naprawczą, bo coś ostatnio oobe mi nie idzie. Czytałem to co wcześniej napisałeś o mapie i ulokowaniu obemaniaków, ale jeśli one pomagają tak bardzo, że umieszcza się je do techniki, to czemu inni ludzie mieszkający jeszcze bliżej nie doznają oobe ? Ciekawy temat na badania, ale jakoś mi się nie widzi chodzenie z ankietą niedaleko miejsc mocy i pytanie się " Czy doznała Pani uczucia wyjścia z ciała ? A idż Pan w ch..., bo zaraz Pan doznasz uczucia uderzenia patelnią !". No, tego się obawiam ;) Ale ..

Mam inny pomysl, dorzucić do tej techniki trzeba samą konstrukcje domów, Robert Monroe miał dach domu w kształcie piramidy, więc może tylko do takich domów by chodzić z swoją "dobrą nowiną" ? Ale pewnie nas by wzieli za jechowych i by nic z tego nie wyszło, a jeśli już to coś gorszego niż w poprzednim przykładzie. Tak myślę. Zima zaczyna atakować śniegiem, ja już jako bałwan jestem gotowy, więc mie nie zaskoczy, ale ta data mnie jednak zaskoczyła i będę musiał podziękować.

+Quote Post
Deimond
post 07.12.2012 - 21:57
Post #29

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Obawaiam się że słowo Bezpieczniejsza - z hiperwentylacją tu proponowaną nie idzie w parze.

Szczególnie sposób proponowany wykonywania hiperwentylacji powala na łopatki - oddychaj mocno tak długo aż nie będziesz juz mógł. Może pójdźmy krok dalej i zaproponjmy aż do omdlenia.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 07.12.2012 - 22:26
Post #30

Dupa Towarzystwa

Każdy orze jak może:) Nie wiem kto wymyślił człowieka, ale nawet Bóg nie miałby tyle fantazji co niektórzy eksperymentatorzy:)

Jest technika także na utratę przytomności. Czyli walisz się czymś w łeb lub łbem w coś lub ktoś Ciebie w łeb, mdlejesz i możliwe jest oobe wtedy. Słyszałem o takich kursach. Apteczka gratis.

+Quote Post
Zbyszek
post 08.12.2012 - 11:59
Post #31

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Przetlenienie tak robi.
Kiedys kolega wpadl do mnie i mowi. Dmuchaj chlopie jak najety a ja cie potem scisne i padnesz na ziemie. Wiec cisne oddychanie jak pomylony , az sie w glowie pokrecilo a ten mnie ciach w piersiach i sciska. Pomyslalem , ze jakis pedal, ale bylo za pozno. lezalem na podlodze myslac, czy mnie teraz bzyknie, ale chlopina okazal sie wstrzmiezliwy, gapil sie tylko na mnie ze smiechem. Troche mnie przefazowalo i gadam z nim niefizyczne, tak na wszelki wypadek , gdyby orientacje zmienil. Chyba go wystraszylem, mowiac iz jestem jego ojcem i wszystko o nim wiem. Wiecej z nim nie chcialem eksperymentowac:))
Miejsca mocy sa dobre, tak dla fasonu. Polecam w Norymberdze amfitetr Hitlera, cos jak stadion defilad. Na wysokich murach jest takie miejsce, zbudowane ekstra dla niego. Czlowiek tylko na nie popatrzy i same galy wychodza z orbit. Moc ma okrutna. Kiedys mielismy tam ekspo . Rzucalem w ekspo trawa a ona sie zamieniala w granaty, ludzie je widzieli w snie, no te granaty.;))

+Quote Post
diaboliq
post 08.12.2012 - 17:58
Post #32

Dusza Towarzystwa

[quote name='Deltarates' date='07.12.2012 - 18:23' post='88335']
Bu haha jeśli ktoś wierzy w głupoty i gusła, typu życie pozagrobowe (życie po życiu). No to faktycznie nie mamy o czym gadać. Automatycznie zamyka to dyskusje. Ja mam wyłącznie naukowe podejście do otaczającej mnie rzeczywistości.

Zapamiętaj sobie jedno:
Po pierwsze. Nie bądź ofiarą chrześcijańskiej indoktrynacji. Jak D. Sugier.
Po drugie. Stan OOBE, to jeszcze nie dowód na istnienie życia pozagrobowego. OOBE jest co najwyżej jest projekcją umysłu. Podczas hipnozy dobry psycholog, może ci podobny efekt wywołać.
Wiem, bo sam hipnotyzuję.
Po trzecie. Żaden obenauta mi znany. Nie potrafi rejestrować informacji z zewnątrz bez użycia zmysłów. A wiec nie ma tu zjawiska paranormalnego.
I po czwarte cukier, który przyjmujesz jest niezbędny do wyprodukowania energii, potrzebnej właśnie do tej projekcji.

Ja wierzę w życie poza grobowe nawet w to że istnieję Niebo i Piekło jak i inne światy położone w innych wymiarach. Dziwi mnie tylko negatywne nastawienie niewierzących do tego tematu którzy sądzą że po śmierci nic już nie ma i idzie się do piachu.

Z jednym się z tobą zgodzę, napój energetyczny faktycznie działa. Stosowałem go w czasie techniki 4+1 bezpośrednio po rozbudzeniu, daje kopa, trudniej jest zasnąć i łatwiej można się skupić. Oczywiście jak dla mnie:)

+Quote Post
3pac
post 09.12.2012 - 00:27
Post #33

Znajomy Rodziny

Notatnik

spróbowałem, metoda działa, miałem 3 godzinne oobe, ale kamień który otknąłem był troche krzywy i jak się obudziłem to miałem strasznie skostniałe dłonie i stopy. Czy to może być wina kamienia? a jeszcze jedno ręce ciagle mam sztywne, ledwo pisze na klawiaturze. Jak tak dalej będzie to będę musiał zgłosić gdzieś te sprawę, obawiam się że twoja metoda jest niebezpieczna. I ciągle te słysze głosy.

+Quote Post
Zbyszek
post 09.12.2012 - 08:50
Post #34

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Na prztlenieniu robia sie paralize. Mnie chwycilo wtedy w szyje. Kolega puscicl mi historyjke, iz tam wlasnie mam nierozwinieta czakre,- blokady. Znaczy chcialbym mowic ale sie blokuje, czy wstydze.. Ty jesli w rekach znaczy masz dryg do roboty ale sie opierasz, porobilby ale nie chcece, haha. No,- tak wedlug jego wyjasnien. Z przetlenieniem trzeba uwazac, niebezpieczne tak samo, jak brak powietrza, pozdro

+Quote Post
Deltarates
post 09.12.2012 - 10:25
Post #35

Dusza Towarzystwa

Żart, prowokacja a może prawda? Oceńcie to sami. Czekam na komentarze. http://youtu.be/dPigVM7mpAo

+Quote Post
Deltarates
post 09.12.2012 - 10:31
Post #36

Dusza Towarzystwa

CYTAT(3pac @ 09.12.2012 - 00:27) *
spróbowałem, metoda działa, miałem 3 godzinne oobe, ale kamień który otknąłem był troche krzywy i jak się obudziłem to miałem strasznie skostniałe dłonie i stopy. Czy to może być wina kamienia? a jeszcze jedno ręce ciagle mam sztywne, ledwo pisze na klawiaturze. Jak tak dalej będzie to będę musiał zgłosić gdzieś te sprawę, obawiam się że twoja metoda jest niebezpieczna. I ciągle te słysze głosy.

Drogi obenauto.
Musisz mi wskazać na mapach Google. Gdzie ten kamień, się dokładnie znajduje?? Zapodaj link w komentarzach.

A także sprecyzuj: Jakie dokładnie są te glosy?? Co słyszysz? Szum? Bo coś czuję, że tylko ściemniasz, aby sprowokować mnie do rozmowy.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.12.2012 - 10:37
Post #37

Dupa Towarzystwa

Co tu komentować? My jesteśmy cywilizacją póki co słabo rozwiniętą jeśli chodzi o podbój kosmosu. Ledwo na księżyc latamy. Żadnej bazy nie mamy. Napęd prymitywny.

W kosmosie istnieją cywilizacje, które ciągle nas obserwują i póki co nie stanowimy dla nich zagrożenia. Zagrożenie stanowimy sami dla siebie i dla planety Ziemia i jak zajdzie potrzeba to będą interweniować bo taka planeta to skarb a człowiek ten skarb eksploatuje bez opamiętania, niszczy, zanieczyszcza.

Charakteryzujemy się prymitywnym podejściem do życia w sensie globalnym i ufoki mają z nas niezłą polewkę:) Mają nawet specjalny kanał o nas: ziemska polewka.

+Quote Post
Deltarates
post 09.12.2012 - 11:00
Post #38

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 09.12.2012 - 10:37) *
Co tu komentować? My jesteśmy cywilizacją póki co słabo rozwiniętą jeśli chodzi o podbój kosmosu. Ledwo na księżyc latamy. Żadnej bazy nie mamy. Napęd prymitywny.

W kosmosie istnieją cywilizacje, które ciągle nas obserwują i póki co nie stanowimy dla nich zagrożenia. Zagrożenie stanowimy sami dla siebie i dla planety Ziemia i jak zajdzie potrzeba to będą interweniować bo taka planeta to skarb a człowiek ten skarb eksploatuje bez opamiętania, niszczy, zanieczyszcza.

Charakteryzujemy się prymitywnym podejściem do życia w sensie globalnym i ufoki mają z nas niezłą polewkę:) Mają nawet specjalny kanał o nas: ziemska polewka.

Jeśli w tym wywiadzie „Rosyjski Niedźwiedź”, faktycznie nie żartował. To byłoby to niezłym precedensem!!! Normalnie zacząłbym wierzyć w te wszystkie, śmieszne teorie spiskowe.

Cholerne łajzy zatajają przed nami prawdę.

A ja się pytam: gdzie jest ta prawda??? Czy może „prawda jest obok nas”, jak w serialu Z archiwum X?

+Quote Post
uncommon
post 09.12.2012 - 11:16
Post #39

Dusza Towarzystwa

Notatnik

To,że kosmici istnieją jest niczym nowym.
Dla mnie to oczywiste , nawet raz w LD do mnie przylecieli i przebrali się śmiesznie. Humorzaste istotki.
Ale to nie kosmici mają zapoczątkować zmiany na ziemii, oni tylko obserwują.

+Quote Post
Deltarates
post 09.12.2012 - 18:44
Post #40

Dusza Towarzystwa

Podaje kolejne linki. Miejsca mocy - kręgi kamienne na Pomorzu. http://maps.google.pl/maps/ms?msid=2149320...ab015&msa=0 oraz diable kamienie http://maps.google.pl/maps/ms?msid=2149320...a9207&msa=0 . A także trochę informacji o Górze Chełmskiej. http://youtu.be/WnAQFSNowJ0

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.12.2012 - 18:50
Post #41

Dupa Towarzystwa

Góra Ślęża też ma jeszcze wiele tajemnic:

http://www.youtube.com/watch?v=8-kfOmXkIuU

+Quote Post
Dagon
post 09.12.2012 - 19:19
Post #42

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Wiadomo coś o kamieniach na lubelszczyźnie? :P

W Emilcinie jakiś był to zatopiono go w jeziorze gdzieś pod Warszawą.
http://npn.org.pl/?p=3364

Poza tym z artykułu wynika, że te kamienie nie są zbyt fajne.

+Quote Post

9 Stron V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park