|
|
![]() ![]() |
09.12.2012 - 11:16
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To,że kosmici istnieją jest niczym nowym.
Dla mnie to oczywiste , nawet raz w LD do mnie przylecieli i przebrali się śmiesznie. Humorzaste istotki. Ale to nie kosmici mają zapoczątkować zmiany na ziemii, oni tylko obserwują. |
|
|
|
09.12.2012 - 18:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Podaje kolejne linki. Miejsca mocy - kręgi kamienne na Pomorzu. http://maps.google.pl/maps/ms?msid=2149320...ab015&msa=0 oraz diable kamienie http://maps.google.pl/maps/ms?msid=2149320...a9207&msa=0 . A także trochę informacji o Górze Chełmskiej. http://youtu.be/WnAQFSNowJ0
|
|
|
|
09.12.2012 - 18:50
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
09.12.2012 - 19:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wiadomo coś o kamieniach na lubelszczyźnie? :P
W Emilcinie jakiś był to zatopiono go w jeziorze gdzieś pod Warszawą. http://npn.org.pl/?p=3364 Poza tym z artykułu wynika, że te kamienie nie są zbyt fajne. |
|
|
|
09.12.2012 - 19:30
|
|
|
Na lubelszczyźnie w gminie Milejów jest rekonstrukcja kamiennego kręgu:
Choina Horodyszcze |
|
|
|
09.12.2012 - 20:39
|
|
|
Co mi po rekonstrukcji poza tym, że ładnie wygląda :P pewnie trzeba było by ze 3 dziewice złożyć żeby jakaś moc w tym była.
|
|
|
|
09.12.2012 - 20:43
|
|
|
|
|
|
|
09.12.2012 - 20:45
|
|
|
Dagon to w czym problem? Załóż ankietę na forum i może uda się temat załatwić...w imię mocy:)
|
|
|
|
09.12.2012 - 21:07
|
|
|
Jeżeli w ofiarach tkwi moc tych kręgów to cmantarze powinny być miejscami mocy, dużo granitu i ciał.
Ale chyba nie o to chodzi, specyficzne ustawienie tych kamieni powinno kumulować moc, dlatego nawet rekonstrukcja niezgodna z prawidłami astronomicznymi powinna działać. Samo powstenie kręgu w danym miejscu nie jest przypadkowe, jeżeli tak by było to każdy ezoteryk dysponujący działką układałby sobie kamienne kręgi. A tak nie jest. |
|
|
|
09.12.2012 - 21:55
|
|
|
A co przepędzanie diabła święconą wodą, trzyma się kupy?? Bo chyba właśnie w to wierzysz? Ale na szczęście ja nie jestem osamotniony w swoich teoriach. Mam już swoich wyznawców. Co do frustracji. Owszem ja byłem wcześniej sfrustrowany. Ale już nie jestem. Bo odnoszę coraz więcej sukcesów w tej kwestii. Co tylko potwierdza moją teorię! Swoją drogą. Nie spodziewałem się, że spotkam się z takim oportunizmem. Nawet wśród znajomych. Redbull półlitrowy: http://opakowania.com.pl/Wiadomo%C5%9Bci/T...rach-28191.html hehehe też szukałem jednak są, we wszystkim jest chociaż odrobine prawdy:) I szczerze taki temat jak twój jest lepszy niż jakieś o stygmatach itp....... i jeszcze jedno z tymi ,,wyznawcami'' to przesada :)skromność panowie skromność!! to czego niektórym brak... |
|
|
|
10.12.2012 - 20:48
|
|
|
Tak wiem, dyskryminuję tych obenautów, którzy są z południa Polski. Bo sam jestem z Pomorza. No cóż, dajcie mi ciut więcej czasu!! To zrobię mapkę miejsc mocy na południu i w centralnej Polsce. W końcu wszyscy mnie oto proszą.
Tak jak napisałem, na początku tematu. Nauka rozwija się poprzez prowadzenie badań. Dlatego, skupmy się na kwestii. Albo moja metoda działa, albo nie działa??? I to trzeba jednoznacznie stwierdzić. Informacja ta. Jest dla mnie szalenia ważna. Bo jeśli faktycznie, większość osób miałoby wibracje przy tej metodzie. To potwierdziłoby to moją, jakże oryginalną, teorię. Dotyczy to zwłaszcza tych, którzy z ciała chcą wyjść, a nie potrafią. |
|
|
|
13.12.2012 - 20:25
|
|
|
W kwestii działań kręgów kamiennych. Polecam film Stukostrachy (1993) warto go obejrzeć. Trochę mnie zainspirował.
http://zalukaj.tv/zalukaj-film/6785/stukos...kers_1993_.html Co ciekawe. Dostałem już wyniki (na pryw. wiad.) testu mojej metody na OOBE. Na 5 zgłoszonych osób, aż 3 osoby miało pełne wibracje. W tym dwóch mężczyzn i jedna dziewczyna. U pozostałych typowanych, nie wystąpiła żadna pożądana reakcja. Co najwyżej ból głowy. 3 na 5, czyli 60% wyników pozytywnych. To i tak dobry wynik. Tym bardziej, że próba ludzi [próba w statystyce] jest śmiesznie mała (pięć osób). Czekam niecierpliwie, na doniesiena od pozostałych osób. Jeśli skala wyników pozytywnych, będzie wynosiła ponad 70%. No cóż. Oznacza to, iż jestem geniuszem! |
|
|
|
13.12.2012 - 20:33
|
|
|
Nom, na mnie zadziałało :). Nawet prorokiem zostałem dzięki Tobie :D.
|
|
|
|
15.12.2012 - 20:20
|
|
|
Ja już jestem, po spotkaniu kameralnym z obenautami z trójmiasta. A właściwie tylko z jednym obenautą. Bo tylko jeden przyszedł na spotkanie. Pozostali w ostatnich chwili zrezygnowali. Żałujcie, bo warto było naginać do Gdańska.
Messanger, z którym się spotkałem dzisiaj. Opowiedział mi jak kiedyś. Gdy miał 18 lat, odprawiał „satanistyczny” rytuał, wraz z kolegami, w jakieś opuszczonej fabryce. Co ciekawe, jak mnie przekonywał, przyniosło to spektakularny efekt. A mianowicie, tuz po rytuale, on i cześć jego kolegów. Doznało, tuż przed oczyma, wizji (projekcji), na której przedstawiona była młoda kobieta. Sam Messanger, twierdzi, iż wyraźnie czuł, jak w tym momencie, jakaś siła dosłownie wnika mu pod czaszkę. A gdy już w pełni wniknęła, słyszał wyraźne, „demoniczne” głosy w swojej głowie. Słyszeli te głosy także pozostali uczestnicy rytuału, lecz nie wszyscy. Gdy mi opowiadał tę historię, siedzieliśmy przy kawie, w rest. McDonald. A że było tam sporo ludzi. Za każdym razem, gdy on albo ja, w trakcie naszej rozmowy, używaliśmy słowa typu: „demon”, „duch”, „kosmita” itd. - to ludzie siedzący obok, co chwila na nas spoglądali, patrząc jak na wariatów. No cóż. A to wszystko zawdzięczamy kolesiowi, który miał nam udostępnić swoje mieszkanie, a ostatecznie wystawił nas do wiatru. Wierzycie messowi, czy nie??? Kolejne spotkanie odbędzie się 5 stycznia 2013 r. również w Gdańsku. |
|
|
|
15.12.2012 - 20:31
|
|
|
Mówiliśmy jeszcze o tym, jak wykorzystać kamienie mocy do przejęcia władzy nad światem :). To znaczy Adas mówił a ja słuchałem. Ogólnie było całkiem przyjemnie, tylko śnieg trochę zacinał jak wracaliśmy.
Mi mają nie wierzyć? Czuję się niedoceniony. W końcu jestem prorokiem :D. |
|
|
|
15.12.2012 - 20:47
|
|
|
Rytuały "satanistyczne" pseudosatanisto? No to Darek Cię wyczuł:)
|
|
|
|
15.12.2012 - 20:50
|
|
|
Nie powiedziałbym... Chodziło raczej o ścieżkę lewej ręki. Delta nie jest do końca w temacie, wiec wybaczam to małe niedomówienie :)
|
|
|
|
15.12.2012 - 20:55
|
|
|
Chodzi o stwarzanie, przywoływanie do naszego świata wymyślonych istot, zwierząt? McDonald? Porąbani jesteście:)
|
|
|
|
15.12.2012 - 20:56
|
|
|
Tak, dokładnie złotych rybek, feniksów, lewiatanów, chimer... Taka egzotyka, bo zoo się nam już przejadło :)
|
|
|
|
15.12.2012 - 23:09
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Oddychanie holotropowe to dość skuteczna technika wywoływania odmiennych stanów świadomości, ale dosyć niebezpieczna dla zdrowia.
|
|
|
|
17.12.2012 - 20:50
|
|
|
Kolejny dowód na moją teorię. Warto obejrzeć: Przypadek z norweskiej wioski Hessdalen. Jest to dotychczas najlepiej udokumentowany przypadek UFO!!! Zamyka usta nawet najbardziej zagorzałym SCEPTYKOM http://youtu.be/FCk4RLqG7b4
Oddychanie holotropowe to dość skuteczna technika wywoływania odmiennych stanów świadomości, ale dosyć niebezpieczna dla zdrowia. Niebezpieczne jeśli ktoś codziennie wykonuje oddychanie holotropowe. Nie ma szans, aby pojawiły się jakiekolwiek skutki niepożądane. Jeśli ktoś, maksymalnie raz na tydzień wykonuję tę metodę. Metoda którą przedstawiłem w niniejszym temacie. De facto jest bardzo silnym wspomagaczem, szczególnie dla tych osób, którzy jeszcze nie mieli ani razu w życiu stanu OOBE. A także dla tych, którzy z jakiś powodów, znów mają z tym problemy. Warto poczytać: http://pl.wikipedia.org/wiki/Oddychanie_holotropowe |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |