|
|
![]() ![]() |
21.08.2012 - 21:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kochani OBE Maniacy!
Mam zaszczyt zaprosić Was na drugi OBE Zlot PÓŁNOCY! Planowany przebieg spotkania znajdziecie poniżej - Mam nadzieję, że zachęci was do przyjścia! Spotykamy się 08 września 2012 r. o godzinie 16:00 na dworcu głównym w Koszalinie gdzie sprawdzamy listę obecności i dzwonimy po ewentualne "zguby". Gdy już wszyscy będziemy na miejscu ruszamy dwoma prywatnymi samochodami do wsi Dargiń, gdzie będzie na nas czekał GoodBoy, który udostępni nam swoją.... STODOŁĘ! HAHA! Tak jest, stodołę! Jednak nie martwcie się, stodoła posiada również piętro, które jest wyposażone w krzesła, stoły, łóżka i wszystko co niezbędne do komfortowego spędzenia nocy :) Na miejscu uderzamy do sklepu (No chyba, że zrobimy to wcześniej) i kupujemy sobie prowiant na wieczór/noc/ranek/dzień :) NO I IMPREZA SIĘ ZACZYNA! :D OBE Rozmowy pełną parą - Nawet jeśli nie masz nic do powiedzenia to z pewnością wiele usłyszysz! Dozobaczenia na miejscu! Lista osób, które pojawią się na zlocie: -Deltares - główny organizator - nr. tel 507 207 969 -deiw - współotganizator, który przyjmuje zapisy - nr. tel 501 161 815 -GoodBoy + koleżanka - Dzięki niemu będziemy mieć dach nad głową :D - -Shizmo - -marcinoo -Krzysio -MarcinM (Dzeyson) - -masssu - Jeżeli chcesz się zapisać napisz w temacie i podaj mi swój numer telefonu - może być w prywatnej wiadomości. Lub po ptostu do mnie zadzwoń: 501 161 815 Jeżeli zapisze się więcej niż 10 osób wykonamy dwa kursy, gdyż (narazie) dysponujemy tylko dwoma samochodami. Nie zapomnijcie wziąć śpiworów! Chyba, że lubicie spać w zimnie :D |
|
|
|
22.08.2012 - 11:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
kolega jednak nie jedzie:-( myślał ze to spotkanie 'kapłan' wygłosi oredzie i na tym sie skończy jednak słowa nie cofam bedę na zlocie pociagiem, czy brat jedzie nie mam pewności,powiedział że się musi zastanowić:)
jak good boy masz możliwość to podrzuć zdjęcie jak to tam wygląda :) ps. 5 gwiazdek się nie spodziewam:P |
|
|
|
23.08.2012 - 17:34
|
|
|
o
ja może bede(nie może tylko napewno) swoj numer podam priv |
|
|
|
24.08.2012 - 07:15
|
|
|
jakby co, mam zablokowany telefon i jak coś to pisać na forum :)
|
|
|
|
24.08.2012 - 10:58
|
|
|
masssu z obemania.pl jedzie stopem z Jastrzębia Zdrój i pyta się czy ktoś by mógł go zgarnąć po drodze.
@Kolejna osoba z obemanii dołączyła do nas :) |
|
|
|
24.08.2012 - 18:50
|
|
|
Nie chce nic mówić ale uwaga na Deltares w końcu jest głównym organizatorem pamiętaj Shizmo ! ;D
|
|
|
|
24.08.2012 - 19:59
|
|
|
Nie chce nic mówić ale uwaga na Deltares w końcu jest głównym organizatorem pamiętaj Shizmo ! ;D Hehe :) Skoro tak się o mnie martwisz to wpadaj na zlot - Będziesz moim "bodygardem" :D Ludzie! Jeżeli jedziecie samochodem dajcie info DEIW'owi! Bo duża ekipa się szykuje i dobrze by było zabrać się za jednym "zamachem" :) |
|
|
|
24.08.2012 - 20:31
|
|
|
Delta nie ma komputera teraz. Dzięki Shizmo za pomoc. Sam bym nie ogarnął :)
|
|
|
|
24.08.2012 - 21:04
|
|
|
Mogę uspokoić, Deltares jak i reszta ekipy która była na poprzednim zlocie w Koszalinie jest spoko ;)
|
|
|
|
25.08.2012 - 10:52
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Potwierdzam, bardzo pozytywni ludzie :)
W poniedziałek mam egzamin, trzymajcie kciuki, jeśli wreszcie tym razem się uda to będziecie mieli jeszcze jednego kierowcę, przy okazji będę mogła zabrać kogoś na trasie szczecin-koszalin :) |
|
|
|
25.08.2012 - 15:39
|
|
|
KURWA MOJE POLE!
|
|
|
|
25.08.2012 - 17:04
|
|
|
kalyna zajżysz do kołobrzegu?
|
|
|
|
25.08.2012 - 17:28
|
|
|
UWAGA! Potrzebna Nam będzie OBE Flaga :)
Może ktoś takową dysponuje lub chciałby ją zrobić / zlecić zrobienie jej? Myślę, że pieniążki za ewentualną robociznę można by było zwrócić poprzez "zrzutke" na zlocie =) |
|
|
|
25.08.2012 - 21:46
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
25.08.2012 - 23:05
|
|
|
racja, teraz powiedziałem że sie zjawie, a wtedy nie miałem pewności;p a jak masz przejeżdżać przez kołobrzeg to bez problemu;-)
ps. mam do was ludziska jedna prośbe, nie rubcie mi zdjeć, one zabieraja dusze:-( |
|
|
|
26.08.2012 - 19:31
|
|
|
Kilka zdjęć stodoły żeby pokazać jak z grubsza wygląda lokum :)
(IMG:http://i50.tinypic.com/x0u161.jpg) (IMG:http://i46.tinypic.com/29fce3k.jpg) (IMG:http://i50.tinypic.com/xdv70g.jpg) (IMG:http://i49.tinypic.com/98rtbn.jpg) (IMG:http://i45.tinypic.com/yfh9x.jpg) (IMG:http://i47.tinypic.com/2nh2bt0.jpg) Mowię wam, nie jest źle. Jest bardzo dooobrze :) |
|
|
|
26.08.2012 - 20:06
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Eh...moje klimaty. Zatrybiłbym w takim miejscu, ale nie tym razem niestety, ale miejscówka bajka. Gratulacje dla organizatora i stodoły.
|
|
|
|
26.08.2012 - 20:20
|
|
|
:)
|
|
|
|
26.08.2012 - 21:02
|
|
|
Przekażemy stodole, że ma gratulacje :D Szkoda, że nie możesz.
|
|
|
|
26.08.2012 - 21:05
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Będę z wami duchem. Oczekujcie mnie o północy. Jak zgasną świeczki i trzy razy trzasną wrota od stodoły to JA!
|
|
|
|
26.08.2012 - 22:08
|
|
|
jak jest tak obszerny barek to przynośić ze sobą
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |