|
|
![]() ![]() |
| nerhaa |
15.08.2007 - 09:53
|
|
Guests |
Yo!
Czy ktoś na dobrą sprawę testował wszystkie presety SbaGena, które mają zawierać częstotliwości z Hemi-Sync? Są one domyślnie wbudowane w paczuszkę instalacyjną - wszystkie focusy - najczęściej w 2,3 wersjach?? Interesuje mnie to, bo słuchałem już różnych metamusic i presetów, ale jakoś tych od SbaGena czysto hemi-sync'owych nie łyknąłem tak do końca a oryginalny Hemi, mnie denerwuje ze względu na lektora... Np. focus 27 zaczyna się zajebistym dźwiękiem (przynajmniej dla mnie) i na dzień dobry czuję się z tym dźwiękiem fajnie i jakoś radośnie, przy czym nie zauważyłem tam szumów, które jak wiadomo pozwalają stłumić trochę uwagę na dźwięku... nie wiem, czy to właśnie nie psuje całości.. |
|
|
|
15.08.2007 - 16:13
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
spróbuj i-dosera, jest o wiele lepszy ;)
|
|
|
|
| nerhaa |
15.08.2007 - 17:13
|
|
Guests |
jest identyczny, przypuszczam, że to nie inaczej jak przerobiony SbaGen, ale że się nie znam na tym, to nie mogę insynuować - preset to preset - tu chodzi o częstotliwości odpowiednio dobrane, nie o program - w audacity też można robić dudnienia binauralne i kązdym innym muzycznym jak się zna technikę i podstawy matematyki, tylko właśnie jestem ciekaw, czy te częstotliwości... a zresztą - dzisiaj łyknę sobie focus27 i się okaże co i jak.
|
|
|
|
15.08.2007 - 18:00
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A dałbys linka do tego programu na PW oraz do tych róznych presetów ?? Przetestowałbym je... i-doser czasem na mnie działa. :)
|
|
|
|
| nerhaa |
15.08.2007 - 18:36
|
|
Guests |
|
|
|
|
16.08.2007 - 09:27
|
|
|
Ehh :/ Nie działa link., miałbys inny ?? jak klikam w ten to mi wyskakuje cała biała strona i nic nie ma... |
|
|
|
| nerhaa |
16.08.2007 - 10:13
|
|
Guests |
No to jest właściwy? Ale jak w google wpiszesz SbaGen, to też trafisz od razu.
Focus 27 w sbagenie to dno - nic nie ma, nie działa i jeszcze się skupić nie mogłem - jeśli wszystkie są bez szumu, to do bani są. |
|
|
|
| Angello |
16.08.2007 - 10:30
|
|
Guests |
|
|
|
|
16.08.2007 - 13:30
|
|
|
noo działa, ale które mam wcisnąc ?? jest tyle tych niebieskich linków..
|
|
|
|
| Angello |
16.08.2007 - 14:46
|
|
Guests |
noo działa, ale które mam wcisnąc ?? jest tyle tych niebieskich linków.. To zależy jaki masz system operacyjny. Przypuszczam, że windows, więc musisz wybrać jedna z wersji poniżej tego napisu "SBaGen download for Windows". Chyba najrozsądniej będzie wybrać najnowszą czyli pierwszą z góry. |
|
|
|
16.08.2007 - 16:01
|
|
|
ok dzieki juz mam tren program, ale wydaje mi sie ze jednak i-doser jest lepszy....
|
|
|
|
| nerhaa |
16.08.2007 - 21:12
|
|
Guests |
ostatecznie się wpieniłem - dzisiaj zapodałem preset prowadzący niby do focus12, mówię zagłuszy mi otoczenie i szybciej się skupię - faza będzie głębsza - ale zamiast tego trafiłem jakby do focus15 minut 12 i podzielone przez 10 - **j jeden wie co to jest, ale nie polecam - jestem zamulony, ospały i w dodatku się tam zawiesiłem i nie miałem nic - wykasowałem wszystkie programy i za te dźwięki się nie zabieram - popsuły mi półtorej godziny leżenia..
|
|
|
|
17.08.2007 - 09:15
|
|
|
ostatecznie się wpieniłem - dzisiaj zapodałem preset prowadzący niby do focus12, mówię zagłuszy mi otoczenie i szybciej się skupię - faza będzie głębsza - ale zamiast tego trafiłem jakby do focus15 minut 12 i podzielone przez 10 - **j jeden wie co to jest, ale nie polecam - jestem zamulony, ospały i w dodatku się tam zawiesiłem i nie miałem nic - wykasowałem wszystkie programy i za te dźwięki się nie zabieram - popsuły mi półtorej godziny leżenia.. jaki focus 12 ? oczym ty piszesz ?? wyzłes z ciała podczas słuchania preseta ? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |