|
|
![]() ![]() |
28.12.2012 - 19:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Oto co zauważyłem. Nie jedzenie mięsa poprawia jakość oobe. Ciało wydaje się być czystsze i myśli również.
Zauważyłem to po paru dniach praktyki, zachęcam do poznania tego i dalszych badań. Badania trwają... |
|
|
|
28.12.2012 - 19:29
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
28.12.2012 - 20:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Bo mięso jest ciężkostrawne. Bo mięso zawiera pamięć cierpiącego zwierzęcia , gdy jemy mięso jemy również brata swego ale i obciazenie (cierpienie zwierzęcia z życia i chwili zabójstwa) , potem zadajecie pytania czego to choruje albo mam ponure mysli, bo to wszystko jest obciażenie każde morderstwo zwięrzęcia jest równoznaczne z morderstwem człowieka bo i te zwierze Bóg miłuje tak samo jak człowieka, a Przykazanie jest proste byscie miłowali sie wzajemnie w tym również wszystkie stworzenia Boze. |
|
|
|
28.12.2012 - 20:17
|
|
|
Bracie Hamdaoui zachęcam cię do praktyki oobe, masz dobre serce jak wielu na tym forum .
|
|
|
|
28.12.2012 - 20:22
|
|
|
Bracie Hamdaoui zachęcam cię do praktyki oobe, masz dobre serce jak wielu na tym forum . Nie musze wychodzic z ciała by doswiadczyć Boga , ale powiem ci ze czsami jak mnie najdzie pragnienie wyjscia to wyjde , ale przeważnie to obe do mnie przychodzi a nie ja do obe:) |
|
|
|
28.12.2012 - 21:39
|
|
|
Bo mięso zawiera pamięć cierpiącego zwierzęcia , gdy jemy mięso jemy również brata swego ale i obciazenie (cierpienie zwierzęcia z życia i chwili zabójstwa) , potem zadajecie pytania czego to choruje albo mam ponure mysli, bo to wszystko jest obciażenie każde morderstwo zwięrzęcia jest równoznaczne z morderstwem człowieka bo i te zwierze Bóg miłuje tak samo jak człowieka, a Przykazanie jest proste byscie miłowali sie wzajemnie w tym również wszystkie stworzenia Boze. Żeś pojechał... Roślinki też potrafią posiadać interpretację w astralu.... ich też nie jesz? |
|
|
|
28.12.2012 - 21:49
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie pitol serafis. Rośliny nie żyją, nie pamiętaja. Zwłaszcza sekwoje rosnące setki lat. Rosną bo nam się tak wydaje. Spokojnie można je rwać z korzeniami za łeb i gryźć, żuć a nawet mieażdżyć. Głupie to i nic nie czuje.
|
|
|
|
28.12.2012 - 22:17
|
|
|
Nie pitol serafis. Rośliny nie żyją, nie pamiętaja. Zwłaszcza sekwoje rosnące setki lat. Rosną bo nam się tak wydaje. Spokojnie można je rwać z korzeniami za łeb i gryźć, żuć a nawet mieażdżyć. Głupie to i nic nie czuje. Oh, Zielarzu! Dziękuję, że mnie oświeciłeś. PisEndLowww... ^^ |
|
|
|
29.12.2012 - 18:05
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Rosalind A. McKnight w swojej książce "Kosmiczne podróże. Moje doświadczenia poza ciałem z Robertem Monroe" poświęca jeden rozdział jedzeniu.
Niefizyczni przyjaciele, którzy się z nią kontaktowali potraktowali tą lekcję dość wyjątkowo, ponieważ Rosalind i Bob "dostali burę" właśnie za to co jedzą i czego nie jedzą. Oni nie mówią róbcie tak, a tak nie róbcie tylko mówią "to jest korzystniejsze a to odwrotnie". W skrócie wszystko się potwierdza: mięso jest be, dobre są rośliny, warzywa i owoce. Mięso ma wg mich posiadać niską wibrację, rośliny wysoką. Jest też i o głodówce, ta ma pomagać oczyścić organizm ze szkodliwego pokarmu, który mamy w sobie. Obecnie przecież nawet rośliny są zanieczyszczone niskimi wibracjami np osób przy nich pracujących albo dzięki chemii w nich zawartej. Jest też kilka słów o tym jak zamienić złe wibracje w jedzeniu na dobrze (jedynie u roślin). Mianowicie należy "złożyć błogosławieństwo podziękowania" ponieważ "żywe składniki w pokarmach są w kontakcie ze świadomością dziękczynienia". podsumowując owe istoty nakłaniają do: niejedzenia mięsa, głodówki, dziękowania za jedzenie przed jedzeniem - ps, nie mylić z zaleceniami kościoła :) |
|
|
|
29.12.2012 - 18:14
|
|
|
Ciekawe jak to jest z jedzeniem grzybków halucynogennych :D
Bóg musiał je przecież tutaj celowo zostawić A łobe podobno po nich przewyższa opłatek ;p |
|
|
|
29.12.2012 - 18:17
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kiedy ucho przytulam do Ziemi czują jak moja Dusza się zieleni, zieleni, zieleni...
Tak jest:) |
|
|
|
29.12.2012 - 18:51
|
|
|
Rosalind A. McKnight w swojej książce "Kosmiczne podróże. Moje doświadczenia poza ciałem z Robertem Monroe" poświęca jeden rozdział jedzeniu. Niefizyczni przyjaciele, którzy się z nią kontaktowali potraktowali tą lekcję dość wyjątkowo, ponieważ Rosalind i Bob "dostali burę" właśnie za to co jedzą i czego nie jedzą. Oni nie mówią róbcie tak, a tak nie róbcie tylko mówią "to jest korzystniejsze a to odwrotnie". W skrócie wszystko się potwierdza: mięso jest be, dobre są rośliny, warzywa i owoce. Mięso ma wg mich posiadać niską wibrację, rośliny wysoką. Jest też i o głodówce, ta ma pomagać oczyścić organizm ze szkodliwego pokarmu, który mamy w sobie. Obecnie przecież nawet rośliny są zanieczyszczone niskimi wibracjami np osób przy nich pracujących albo dzięki chemii w nich zawartej. Jest też kilka słów o tym jak zamienić złe wibracje w jedzeniu na dobrze (jedynie u roślin). Mianowicie należy "złożyć błogosławieństwo podziękowania" ponieważ "żywe składniki w pokarmach są w kontakcie ze świadomością dziękczynienia". podsumowując owe istoty nakłaniają do: niejedzenia mięsa, głodówki, dziękowania za jedzenie przed jedzeniem - ps, nie mylić z zaleceniami kościoła :) No własnie kiedyś przed każdym posiłkiem ludzie dziekowali Bogu za jedzenie, ktore mieli spożywać i to jest bardzo ważne, zeby zanim zaczniemy jeść, choć na chwilę zatrzymac się i przez ten krótki moment w ciszy połączyc się z wdzięcznością z wyższa świadomością. Spróbujcie kiedyś, to od razu zmienia wibracje i tego posiłku jak i samej czynności jedzenia, no i nas samych :) |
|
|
|
29.12.2012 - 20:06
|
|
|
Żeś pojechał... Roślinki też potrafią posiadać interpretację w astralu.... ich też nie jesz? nie wszyscy mogą to pojać ale jedynie ci co zostało im dane rosliny tez mają dusze ponieważ energia jest we wszystkim i też odczuwają co uczynisz jednej roslinie odczują wszystkie inne rosliny tego gatunku pozdr:) |
|
|
|
29.12.2012 - 20:39
|
|
|
Największy problem nie tkwi w jedzeniu mięsa, a w przejadaniu, w jedzeniu kiedy jedzenia nie potrzebujemy.
Jeden dzień postu cudów nie uczyni ale odetchnąć przejedzonemu ciału da. Tu każdy sam musi się przekonać i zdecydować czy wogole jest mu to potrzebne, i czy chce sie przekonać co to daje. Z tym miesem widze to tak że człowiek ma inną swiadomość, przestaje być myśliwym a staje sie bardziej otwarty. Nie ma w nim potrzeby dojebania i wyładowania bo nie ma czego wyładowywać i to nie jest kwestia poglodów, polityki i ratowania zwierząt to kwestia swiadomośći i jak wiele czynników z zew. ma na nią wpływ. Ciekawe jest to że w wielu sektach nie dają ludziom sporzywać miesa i białka bo czlowiek jest wtedy bardziej potulny i nie sprawia kłopotów. Ps. Ale żem walną teksta, i chuj:) |
|
|
|
29.12.2012 - 20:49
|
|
|
Co ty masa pierdolisz?
|
|
|
|
29.12.2012 - 20:51
|
|
|
|
|
|
|
29.12.2012 - 20:59
|
|
|
udalo się :))))))))))))))))))))
|
|
|
|
29.12.2012 - 21:02
|
|
|
JA naprawde sam sie sobie dziwie, ale bardzo mi miło że sie usmiałeś.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |