oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Techniki Jakich Używacie.
Aleister Crowley
post 09.11.2010 - 18:49
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Tak jak w temacie...
Jakich technik używacie?
Ja używam 4+1 oraz do tej pory używałem, metody strażnika banku.
Nie przynosiła zbytnich rezulatatów więc,dzisiaj próbuje na wykałaczke lub koncentracja - przyśnięcie.(podobno najlepsza :)).

A jak jest z wami? :d
Go to the top of the page

+Quote Post
twistoid
post 09.11.2010 - 20:34
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Myślę że jako techniki powinno się określać bardziej sposób wejścia do przestrzeni astralnej. Więc w tym kontekście obe mentalne, ld i obe(wszystkie mają swoje charakterystyki i sposób uzyskania tego samego efektu jest różny).Myślę że to główne techniki, można oczywiście dyskutować o tym jak to wygląda.

+Quote Post
Gray
post 10.11.2010 - 10:11
Post #3

Guests

CYTAT
dzisiaj próbuje na wykałaczke

Ja stosuję metodę wbijania na pal.
Wyobrażam sobie, że jestem wbity na pal, i tak długo utrzymuję obraz tego kija w tyłku, aż rzeczywiście się tam pojawiam :D:D:D

PS. nie obrażaj się tylko, oczywiście żartuję :D:D

jeszcze drugie PS, a mianowicie wygląda to mniej więcej tak, tylko że pal nie wychodzi ustami u mnie:
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR...AsUh74jf_4ZNl0=
sorry, ale nic lepszego nie mogłem znaleźć, w którymś z filmów typu "ogniem i mieczem" była dobra scena, tak to wygląda u mnie jak ktoś oglądał.

oo jednak znalazłem: http://www.youtube.com/watch?v=1UjZEktkDC0...feature=related

BĘDZIECIE PRZEKLĘCI POLACY!!!!

+Quote Post
Majster
post 10.11.2010 - 12:48
Post #4

Dusza Towarzystwa

4+1 w zmodyfikowanej pod siebie postaci czyli 6h snu i z 2 minuty wybudzania (spacer do kibla). Teraz spontany gdy nadarzy się okazja, techniką na wyjście jest praktycznie jakas forma szybkiego ruchu czyli spadanie, podnoszenie się, obracanie się do momentu wyjścia. Kiedyś używałem różnych wizualizacji tego zjawiska ale teraz nei zawracam se tym głowy. Jak chcę porannego LDka to zaczynam sobie wyobrażać jakieś losowe miejsce w którym się znajduję.

+Quote Post
Mefik
post 10.11.2010 - 15:56
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Nie wiem, może się komuś przyda. Ja osobiście jeżeli łapie już wibrację staram się jak najdłużej siedzieć w ciele i "ładować poszczególne czakry". Zauważyłem, że przynajmniej mi osobiście bardzo to pomaga. Im więcej czakr zdążę naładować tym łagodniejsze wyjście i tym większe dostrojenie. Oczywiście bywa tak , że samego mnie szybko wywala z ciała, a bywa tez tak , że zabawa w ładowanie kończy się fiaskiem, bo wibrację znikają a ja się całkowicie wybudzam się z transu. Trzeba znaleźć złoty środek :).

+Quote Post
Aleister Crowley
post 10.11.2010 - 17:01
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ciekawe,jak ładujesz te czakry jeśli moge wiedzieć?
Ja zawsze gdy mam wibracje staram się wzbić w góre(może to mój błąd).

+Quote Post
Mefik
post 10.11.2010 - 17:15
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Wyłączam totalnie myślenie, tzn obserwuje i energia sama przychodzi, później kieruje ją w odpowiednie czakry. Im więcej czakr uda mi się otworzyć tym lepsza faza. Chociaż w sumie może być to tylko subiektywne odczucie.

+Quote Post
Aleister Crowley
post 10.11.2010 - 20:08
Post #8

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Próbowaliście przeładowania czakr?

+Quote Post
Gray
post 10.11.2010 - 20:44
Post #9

Guests

Przeładowania? a po co przeładowywać czakry?

+Quote Post
dreamer_the_one
post 10.11.2010 - 21:04
Post #10

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Aleister Crowley @ 10.11.2010 - 20:08) *
Próbowaliście przeładowania czakr?

przeładuj lepiej tira :-)

+Quote Post
Aleister Crowley
post 10.11.2010 - 21:16
Post #11

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Przeładowanie czakr służy do wypchnięcia cziała astralnego,w rezultacie oobe.

+Quote Post
twistoid
post 10.11.2010 - 21:20
Post #12

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

W sumie to bez sensu Aliester skoro obe i tak występuje w paraliżu. Nie rozumiem po co "przeładowywać" czakry wystarczy zwyczajnie wstać.

+Quote Post
Aleister Crowley
post 11.11.2010 - 10:11
Post #13

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ja tego nie robie,to było tylko takie pytanie,ponieważ interesowała mnie jej skuteczność.

+Quote Post
Mefik
post 11.11.2010 - 12:17
Post #14

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Aleister Crowley @ 10.11.2010 - 21:16) *
Przeładowanie czakr służy do wypchnięcia cziała astralnego,w rezultacie oobe.

Ja również tego nie robię. Ładuje czakry energią, to pomaga mi w uzyskaniu dostrojenia,poprzez ich otwieranie. Dlatego proszę Cię Alejster, nie przeinaczaj moich zdań i nie uważaj tego za jakąś technikę. Jest to po prostu sposób jaki mi osobiście pomaga. Często jest tak, że zanim wyjdę muszę się ostro naszarpać, żeby wyrwać się z CF, a jak sobie otworze kilka czakr to idzie o wiele łagodniej.

+Quote Post
Aleister Crowley
post 11.11.2010 - 12:33
Post #15

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Mefik @ 11.11.2010 - 13:17) *
Ja również tego nie robię. Ładuje czakry energią, to pomaga mi w uzyskaniu dostrojenia,poprzez ich otwieranie. Dlatego proszę Cię Alejster, nie przeinaczaj moich zdań i nie uważaj tego za jakąś technikę. Jest to po prostu sposób jaki mi osobiście pomaga. Często jest tak, że zanim wyjdę muszę się ostro naszarpać, żeby wyrwać się z CF, a jak sobie otworze kilka czakr to idzie o wiele łagodniej.

Ja przeinaczam twoje zdania !?
Przeczytaj sobie co ty napisałeś a co ja.
W ogólnie nie chodziło tu o twoje ładowanie czakr..
Jakbyś nie wiedział istnieje metoda PRZEŁADOWANIA CZAKR ENERGIĄ,zapytałem się więc czy ktoś jej nie próbował.

+Quote Post
Mefik
post 11.11.2010 - 13:05
Post #16

Dusza Towarzystwa

Notatnik

No rzeczywiście wygooglowalem taką technikę xD. Nie miałem pojęcia o tym, że takowa istnieje :). Co ciekawe wymaga podobnych działań jakie robię ja tylko, że w tej technice chodzi o wywołanie wyjścia poprzez wizualizacje, a ja zaczynam to robić gdy uda mi się osiągnąć wibrację. Cóż, może warto spróbować i tej techniki :).

+Quote Post
Aleister Crowley
post 11.11.2010 - 13:24
Post #17

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Mefik @ 11.11.2010 - 14:05) *
No rzeczywiście wygooglowalem taką technikę xD. Nie miałem pojęcia o tym, że takowa istnieje :). Co ciekawe wymaga podobnych działań jakie robię ja tylko, że w tej technice chodzi o wywołanie wyjścia poprzez wizualizacje, a ja zaczynam to robić gdy uda mi się osiągnąć wibrację. Cóż, może warto spróbować i tej techniki :).

Mam właśnie podobne zdanie,że warto spróbować dlatego zapytałem się jak działa na Was xD.

+Quote Post
Aleister Crowley
post 27.12.2010 - 13:41
Post #18

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Witam was!
Sorki za długą nieobecność!
Od dzisiaj znowu zaczynam z oobe,ld i mentalkami .
Pozdrowienia dla wszystkich i wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park