|
|
![]() ![]() |
11.01.2013 - 13:48
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
11.01.2013 - 15:44
|
|
|
Podstawówkę i gimnazjum mam już za sobą, ale jeśli sprawi Ci to radość...
Strach mnie obleciał i wymiękam. I czuję się zgaszony - żebyś się już nie trudził :). |
|
|
|
22.01.2013 - 15:28
|
|
|
Pilny komunikat w sprawie czwartego zlotu obenautów z pomorza w Gdańsku.
Drodzy Bracia i Siostry, wspólni w wierze obenautycznej. Spotykamy sie po raz kolejny, 2 lutego o godzinie 14:00 na dworcu SKM Gdańsk Żabianka. Gdy już się wszyscy zbierzemy. Pójdziemy razem do lokalu Krzyśka. Skład osobowy, będzie ten sam co ostatnio. Tylko dojdzie do naszego grona Marcin z Koszalina (nick marcinoo). Wiadomość dla Ciebie Marcin: Masz wyjazd z Koszalina Głównego dokładnie o godzinie: 10:27 i wysiądziesz w Gdańsku Głównym, stamtąd ja Cię zabiorę na Żabiankę. Pociąg TLK nie zatrzymuje się na tych mniejszych stacjach. Nocleg masz zapewniony. |
|
|
|
22.01.2013 - 18:16
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przepowiadam że tego dnia przyjdzie ktoś niespodziewany i z takim tematem ze jprl.
|
|
|
|
22.01.2013 - 22:29
|
|
|
I będzie to kobieta, czy źle z moimi skillami? :)
|
|
|
|
25.01.2013 - 12:19
|
|
|
Nawiedzony dom i wspomagający rytuał wiccański.
Warto obejrzeć. |
|
|
|
25.01.2013 - 12:37
|
|
|
Dlaczego mnie to wcale nie kręci... :D?
|
|
|
|
25.01.2013 - 14:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Duch w wersja ona tu jest
Ja uwielbiam ją, Ona tu jest i straszy dla mnie, bo dobrze to wie, że opętam ją, i w piwnicy schowam na dnie. Moja dziewczyna dżga nożem w serce me, i nie ukrywam- sprawia to przyjemność, jak ją dręcze tylko moje serce wie, gdy mnie męczy, oddał bym nie jedno, Jej wrzaski ukojeniem dla mnie są, bo przy niej czuję jak smakuje miłość, i każdą chwile pragnę ofiarować bo, jest tego warta nic się nie zmieniło, boo, opętam ją, bo opęta mnie , boo... a to kręci ? :D |
|
|
|
25.01.2013 - 14:22
|
|
|
Bardziej... ;]
|
|
|
|
25.01.2013 - 14:30
|
|
|
|
|
|
|
25.01.2013 - 14:32
|
|
|
Bouncing boobs :D
|
|
|
|
26.01.2013 - 10:31
|
|
|
Czy magia wiccańska może wywołać efekt paranormalny?
|
|
|
|
26.01.2013 - 12:00
|
|
|
"Poszukujesz wiedzy rozumowanej(logicznej) a nie analogii we wszechświecie"
Mue to qu se pua es sitimo nira |
|
|
|
01.02.2013 - 11:03
|
|
|
Drodzy Bracia i Siostry, wspólni w wierze obenautycznej.
Piszę jeszcze raz w kwestii przypomnienia. Bo widzę, że wredny administrator tego paskudnego forum, chciał usunąć nasz wspólny temat do organizowania spotkań. Ostatecznie spotkamy się jutro na dworcu SKM Gdańsk Żabianka o godzinie 14:00. Natomiast ja z Maćkiem będziemy wcześniej, żeby odebrać Marcina. Szkoda, że znów będzie nas tak mało - tylko 10 osób. Mój nr tel. 507 207 969 Adres WWW: http://www.hosting9177613.az.pl Polecam film: |
|
|
|
01.02.2013 - 17:41
|
|
|
Nie dam rady jutro przyjechać.
|
|
|
|
01.02.2013 - 17:59
|
|
|
Nie dam rady jutro przyjechać. No szkoda. Następny termin, dopiero 2 marca. Jak na ironie losu, ja wróciłem przed chwilą z posterunku Policji. Ukradli mi pieniądze z konta bankowego - 1060 zł, dzisiaj rano. Wcześniej ktoś, gdzieś musiał mi skopiować pasek magnetyczny do mojej karty bankomatowej. Po czym wypłacił z mojego konta kasę przy użyciu tego paska gdzieś w Anglii. Ja sam nigdy w życiu nie opuściłem granic Polski. Byłem w szoku jak się dzisiaj o tym dowiedziałem. No cóż. Mam nadzieje, że jutro będziemy w tym samym składzie jak ostatnio. |
|
|
|
01.02.2013 - 18:08
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Kurcze ty to masz pecha Delta. Trzymaj się jakoś.
|
|
|
|
01.02.2013 - 20:05
|
|
|
Dokładnie Twist. Trzymaj się Delta.
|
|
|
|
02.02.2013 - 08:39
|
|
|
Deltares, Sebastian Igiełkiewicz/Gierkiewicz (?), to prawdopodobnie on, jest w Anglii gdzieś w małym miasteczku ale nie mam dalszych informacji
Po prostu ukradł ci kartę i wiedział jaki masz pin pewnie ;] |
|
|
|
03.02.2013 - 14:06
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Miałeś rację Zankel, przyszedł ktoś niespodziewanie z babeczkami ;D dobrze że wtedy nie robiliśmy eksperymentu ;)
|
|
|
|
03.02.2013 - 14:13
|
|
|
A ładne były te babeczki? ^_^
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |