|
|
![]() ![]() |
28.12.2012 - 10:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dojechał go... :] Ale trochę racji w tym jest :D.
|
|
|
|
28.12.2012 - 11:33
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Absolutny kanon piękna? Błąd platoński ;) .
|
|
|
|
28.12.2012 - 17:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Znawca kobiecego piękna? Nie zrozum mnie Freddy źle, ale chyba musisz byc brzydkim facetem skoro bawisz się w ocenianie piękna bo piękno piękna nie ocenia:) Widzę, że próbujesz adorować naszą forumową nimfomankę. A co będzie, jak się o tym dowie Twoja żona? :) Ps. Nie wysilaj się Zielarzu, bo i tak nie masz u niej szans. :) |
|
|
|
28.12.2012 - 18:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dziś Uwielbiam to forum i ludzi o różnych poglądach, oby było tak zawsze w moim sercu i waszy :) .
Pozdrawiam |
|
|
|
28.12.2012 - 21:22
|
|
|
Mam pytanie do Ciebie (do autorki tematu): Czy Ty podczas, któregoś OOBE, miałaś wizję mężczyzny o następujących cechach:
wzroście dwóch metrów, długich blond (jasnych) włosach, dużych i błękitnych oczach, atletycznej, umięśnionej sylwetce, ponadprzeciętnej urodzie. A jeśli tak, to czy był ubrany w obcisły, niebieski lub biały kostium??? Prosiłbym o szczegóły! |
|
|
|
28.12.2012 - 21:25
|
|
|
A nie miał przypadkiem elfich uszu?
Jeszcze jakiegoś astralnego Legolasa przywołasz koleżance. :D |
|
|
|
28.12.2012 - 21:29
|
|
|
Mam pytanie do Ciebie (do autorki tematu): Czy Ty podczas, któregoś OOBE, miałaś wizję mężczyzny o następujących cechach: wzroście dwóch metrów, długich blond (jasnych) włosach, dużych i błękitnych oczach, atletycznej, umięśnionej sylwetce, ponadprzeciętnej urodzie. A jeśli tak, to czy był ubrany w obcisły, niebieski lub biały kostium??? Prosiłbym o szczegóły! jAKIŚ NORDYCKI PSYCHOL PRZEBRAŁ SIĘ W STRÓJ SUPERMANA?:d |
|
|
|
28.12.2012 - 21:30
|
|
|
|
|
|
|
28.12.2012 - 21:33
|
|
|
Nie troluj. To jest dla mnie wazne. Bo ja twierdze, ze ona mogla spotkac Nordyka (kosmite). Takich przypadkow, było duzo w USA i Angli, w latach 50-tych i 60-tych. podobno były też zbiorowe przypadki zatruć sporyszem zbożowym - a wtedy o wizję ufoków nie trudno:D No tak ale zapomniałem - piramidy zbudowali kosmici - a świstaki zawijają czekoladę w sreberka. |
|
|
|
28.12.2012 - 21:39
|
|
|
Moja znajoma na warsztatach Bruca Moena widziała Nordyka (właściwie h'Aryjczyka lub d'Aryjczyka), nie miała wiedzy na temat kosmitów. A jednak spotkała.
To są stare elementy systemu astralnego, zbudowane przez kosmitów. Można by z nich pozyskać wiedzę na temat modyfikacji genomu przez pozaziemską cywilizację. |
|
|
|
28.12.2012 - 21:47
|
|
|
podobno były też zbiorowe przypadki zatruć sporyszem zbożowym - a wtedy o wizję ufoków nie trudno:D No tak ale zapomniałem - piramidy zbudowali kosmici - a świstaki zawijają czekoladę w sreberka. Eee koleś nie pozwalaj sobie. Sceptykiem na tym forum to ja tylko jestem. Lepiej ustosunkuj się do tego http://www.oobe.pl/park/index.php?s=&s...ost&p=90009 A co do Nordyka. Tez chciałbym go spotkać. |
|
|
|
28.12.2012 - 21:57
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Deimond czyli wg Ciebie tylko my ludzie mamy monopol na kolonizowanie innych planet i budowanie na nich swoich baz, technologicznych myśli?
Rozumiem, że wg Ciebie we wszechświatach nie ma żadnej cywilizacji, która mogłaby podobnie jak my kolonizowac innych planet? Brawo za wyobraźnie egoczłowieku:) |
|
|
|
28.12.2012 - 22:22
|
|
|
No normalnie żałosne. Deltarates jakbyś przeczytał moją odpowiedź (post #105) to byś nie wklejał tej wypowiedzi :) I proszę cię, nie przeinaczaj moich słów.
|
|
|
|
28.12.2012 - 22:43
|
|
|
No normalnie żałosne. Deltarates jakbyś przeczytał moją odpowiedź (post #105) to byś nie wklejał tej wypowiedzi :) I proszę cię, nie przeinaczaj moich słów. A mnie twoje odpowiedzi obchodzą jak zeszłoroczny śnieg. I dobrze o tym wiesz. Po prostu przestań śledzić i komentować to co robię. Bo to już zaczyna mnie męczyć. Co ty w ogóle chcesz ode mnie chłopaku? Ja ci dobrze radzę, „daj se na luz”! Nie lubię jak ktoś mi się naprzykrza. |
|
|
|
28.12.2012 - 22:47
|
|
|
Eee koleś nie pozwalaj sobie. Sceptykiem na tym forum to ja tylko jestem. Lepiej ustosunkuj się do tego http://www.oobe.pl/park/index.php?s=&s...ost&p=90009 A dlaczego tak uważasz? Na tym forum jest wielu sceptyków, aczkolwiek stanowią oni zdecydowaną mniejszość. Są wśród nich tacy sceptycy, którzy praktykują OBE i mają wieloletni staż w tej dziedzinie, jak np. ja. Poznać, doświadczyć tych stanów osobiście i jednocześnie zachować głęboki sceptycyzm oraz zdrowy rozsądek, jest moim zdaniem świadectwem prawdziwego sceptycyzmu. Mam nadzieję, że Ty też jesteś takim prawdziwym sceptykiem. |
|
|
|
28.12.2012 - 22:52
|
|
|
A dlaczego tak uważasz? Na tym forum jest wielu sceptyków, aczkolwiek stanowią oni zdecydowaną mniejszość. Są wśród nich tacy sceptycy, którzy praktykują OBE i mają wieloletni staż w tej dziedzinie, jak np. ja. Poznać, doświadczyć tych stanów osobiście i jednocześnie zachować głęboki sceptycyzm oraz zdrowy rozsądek, jest moim zdaniem świadectwem prawdziwego sceptycyzmu. Mam nadzieję, że Ty też jesteś takim prawdziwym sceptykiem. Twoja wypowiedz = masło maślane. No to konkretnie powiedz: A ty jakiego wyznania jesteś? W co ostatecznie wierzysz?? W Boga, tak/nie? W życie pozagrobowe, tak/nie? W kosmitów, tak/nie? Itd. |
|
|
|
28.12.2012 - 22:55
|
|
|
Deimond czyli wg Ciebie tylko my ludzie mamy monopol na kolonizowanie innych planet i budowanie na nich swoich baz, technologicznych myśli? Rozumiem, że wg Ciebie we wszechświatach nie ma żadnej cywilizacji, która mogłaby podobnie jak my kolonizowac innych planet? Brawo za wyobraźnie egoczłowieku:) A co dotąd skolonizowaliśmy i w jaki sposób bo jakoś mi to umknęło? Skąd takie tłumaczenie wogóle wylazło - że piramidy zbudowali kosmici? Majowie na ten przykład dużo obserwowali nieba i stąd ich wiedza i tyle - zaraz tam jakieś cywilizacje starożytne bo ktoś znalazł rysunek czegoś co przypomina czajnik :D Moim zdaniem - jesteśmy tak prymitywni - że jak czegoś nie rozumiemy to przypisujemy to innym siłom sprawczym bo tak prościej nam to zrozumieć. |
|
|
|
28.12.2012 - 22:56
|
|
|
Hola, hola, panowie. Chyba w tym temacie kłótnia to po prostu kwestia czasu. Rzeczywiście, można zauważyć, że trochę się na Deltę uwzięliście, ale mimo wszystko jego wypowiedzi często prowokują kłótnię. Ale proszę was, dajcie mu się wypowiedzieć.
Nawet nie otrzymał odpowiedzi na swoje pytanie, a wy już go gnębicie. Widać waszą miłość do innych, szacunek i tolerancję, o której rozpisujecie się na 5 akapitów. A co do Ciebie Delta, to mniej agresji, bo tylko prowokujesz. Nie ma sensu się kłócić. Wina leży po środku, więc wyluzuj i odpowiedz śmiechem. |
|
|
|
28.12.2012 - 22:58
|
|
|
Zielony jaka miłość jaka kłotnia - weź spier..al:D Dawno chyba po uszach nie dostałeś:D
|
|
|
|
28.12.2012 - 23:03
|
|
|
|
|
|
|
28.12.2012 - 23:05
|
|
|
Widzisz, unikasz już tamtego tematu bo wiesz, że ,,przegrałeś". Udowodniłem ci jak się motasz i gubisz w tym co piszesz :) Nie sprawdzisz a gadasz, jak to było w przypadku tej żałosnej techniki. Jakby cię moje odpowiedzi nie obchodziły to sam byś nie odpowiadał :)
@EDIT Dobra, trzeba poprawić swoje zachowanie. Masz rację Delta, trzeba dać na luz bo przyznam, że mnie poniosło. Ale ciebie proszę o rzetelność i ton swoich wypowiedzi. Niekażdy musi wierzyć w to co ty i to nie oznacza, że jest gorszy od ciebie. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |