oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

11 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sukkub?
Hamdaoui
post 23.12.2012 - 22:50
Post #85

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(moonelfka @ 23.12.2012 - 22:40) *
Cóż troszkę sobie dorabiałam jako "fotomodelka" czyż ludzie oświeceni traktują swoją cielesność przez pryzmat pruderii? ;) Obecnie działalność fotograficzna zawieszona, zbieżność nicków nie jest i nie była formą autoreklamy, ja po prostu utożsamiam się z postaciami elfów :> Zlot... hmmm to zależy czy nie będę miała w tym czasie kolokwium.

oświecenie polega na ludzkim nie mysleniu , dla ludzi oświeconych nie ma namiętności,pożądań tych ludzkich cech juz nie posiadają dla nich ludzkie ciało po prostu jest nic więcej ,nie oceniają i nie osądzają , dla nich każdy jest jaki jest znają prawdą i przyjmują prawdy innych nie muszą się zgadzac ale je akceptują wielu mysli a niewielu czyni, pozdrawiam:)
Go to the top of the page

+Quote Post
moonelfka
post 23.12.2012 - 23:06
Post #86

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Ja już jestem grzeczna^^'' Dowiedziałam się, że zmęczenie i zniechęcenie do tego o czym napisałam na samym wstępie to wołanie duszy o wzniesienie się na wyższy poziom, że mój sposób postrzegania m.in. seksu astralnego był dosyć lekkomyślny, a co do mojej nieaktualnej galerii zdjęć i Pana Spryciarza, który opublikował tutaj link powiem jedno, ekshibicjonizm ;)

+Quote Post
zupełniezielony
post 24.12.2012 - 00:12
Post #87

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Proszę was, to nie portal randkowy.
Nie ma sensu robić tu sextelefonu, bo nie o to tu chodzi. Miałem nadzieję, że ludzie na tym forum już dojrzeli do pewnych tematów, ale mimo wszystko widać tu trochę szczeniactwa i "męskiej fantazji'. I wbrew pozorom, osoba, która nas oskarża o posiadanie takowej, chyba sama w sobie ją rozbudziła :)

+Quote Post
Dagon
post 24.12.2012 - 00:38
Post #88

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT
Proszę was, to nie portal randkowy.
Nie ma sensu robić tu sextelefonu, bo nie o to tu chodzi. Miałem nadzieję, że ludzie na tym forum już dojrzeli do pewnych tematów, ale mimo wszystko widać tu trochę szczeniactwa i "męskiej fantazji'.

Powaga zabija powoli ;)

+Quote Post
zupełniezielony
post 24.12.2012 - 00:53
Post #89

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Dagon @ 24.12.2012 - 00:38) *
Powaga zabija powoli ;)

Ok, tłumaczy was trochę to, że w współczesnym społeczeństwie seks jest wszechobecny. Jak widać wdziera się nawet na to forum. I nawet pomimo kobiecych narzekań to one właśnie go propagują.
Ale żeby tak na forum o naturze duchowej? Ludzie, tracę w was wiarę.

+Quote Post
moonelfka
post 24.12.2012 - 00:54
Post #90

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Ps: Ja nikogo o nic nie oskarżam, źle zinterpretowałeś moją żartobliwą wypowiedź, która miała służyć tylko i wyłącznie jako rozładowanie napięcia, nie była zaś podszyta pogardą, wyższością bądź sarkazmem dla męskiej populacji. I to nie ja też opublikowałam na forum link do mojego portfolio, ale cóż nie mam nic do ukrycia: maxmodels - portal publiczny i każdy może krytykować i oceniać moje predyspozycje do modelingu bądź też ich brak, ewentualnie składać mi propozycje matrymonialne, które olewam, ale na tym forum nie jestem w celu wzbudzenia sensacji i proszę Was, jeśli chcecie poznać mnie prywatnie takie prośby, dygresje bądź pytania kierować na priv. Mój post chociaż dotyczył seksu astralnego nie wybiegał poza bogaty obręb doświadczeń poza cielesnych i nie ukrywam tego, że mnie nurtował. Zawsze byłam sama z eksterioryzacją i nikt mną nie kierował, więc chciałam tylko zasięgnąć rady, bądź wskazówek osób, bardziej samoświadomych niż ja, po to jest to forum, aby jednoczyć podróżników, nie zaś dzielić i nadawać im etykietki. Seks adoruję i nie mam krępacji przed opisywaniem moich osobistych konkluzji, nie lubię przesadnej enigmatyczności, ale otwartość.

+Quote Post
zupełniezielony
post 24.12.2012 - 01:01
Post #91

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(moonelfka @ 24.12.2012 - 00:54) *
Ps: Ja nikogo o nic nie oskarżam, źle zinterpretowałeś moją żartobliwą wypowiedź, która miała służyć tylko i wyłącznie jako rozładowanie napięcia, nie była zaś podszyta pogardą, wyższością bądź sarkazmem dla męskiej populacji. I to nie ja też opublikowałam na forum link do mojego portfolio, ale cóż nie mam nic do ukrycia: maxmodels - portal publiczny i każdy może krytykować i oceniać moje predyspozycje do modelingu bądź też ich brak, ewentualnie składać mi propozycje matrymonialne, które olewam, ale na tym forum nie jestem w celu wzbudzenia sensacji i proszę Was, jeśli chcecie poznać mnie prywatnie takie prośby, dygresje bądź pytania kierować na priv. Mój post chociaż dotyczył seksu astralnego nie wybiegał poza bogaty obręb doświadczeń poza cielesnych i nie ukrywam tego, że mnie nurtował. I wbrew pozorom oceniacie tylko i wyłącznie wizerunek jaki stworzyliście na mój temat, nie zaś mnie.

Ale czy to nie dzięki twoim wypowiedziom został on stworzony?

+Quote Post
moonelfka
post 24.12.2012 - 01:08
Post #92

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

"Mój post chociaż dotyczył seksu astralnego nie wybiegał poza bogaty obręb doświadczeń poza cielesnych i nie ukrywam tego, że mnie nurtował. Zawsze byłam sama z eksterioryzacją i nikt mną nie kierował, więc chciałam tylko zasięgnąć rady, bądź wskazówek osób, bardziej samoświadomych niż ja, po to jest to forum, aby jednoczyć podróżników, nie zaś dzielić i nadawać im etykietki."

+Quote Post
zupełniezielony
post 24.12.2012 - 01:10
Post #93

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(moonelfka @ 24.12.2012 - 01:08) *
"Mój post chociaż dotyczył seksu astralnego nie wybiegał poza bogaty obręb doświadczeń poza cielesnych i nie ukrywam tego, że mnie nurtował. Zawsze byłam sama z eksterioryzacją i nikt mną nie kierował, więc chciałam tylko zasięgnąć rady, bądź wskazówek osób, bardziej samoświadomych niż ja, po to jest to forum, aby jednoczyć podróżników, nie zaś dzielić i nadawać im etykietki."

Więc napisz, co o mnie sądzisz.

Swoją drogą, jesteś naprawdę piękna. Lecz, czy dobrze to wykorzystujesz?

+Quote Post
moonelfka
post 24.12.2012 - 01:15
Post #94

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Nie napiszę, bo nie oceniam rozmówcy po kilku postach. Moje wypowiedzi, intencje i motywy nie muszą się spotykać z aprobatą, bądź zachwytem :)
Jednak stwierdzę, że cieszy mnie spadek ciśnienia w temacie, który zbyt "ostro" nakręciłam w dużym stopniu powodując taki, a nie inny scenariusz, za co przepraszam tych, którzy podchodzą do tematu ze stoickim spokojem i powagą.

+Quote Post
zupełniezielony
post 24.12.2012 - 01:18
Post #95

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(moonelfka @ 24.12.2012 - 01:15) *
Nie napiszę, bo nie oceniam rozmówcy po kilku postach. Moje wypowiedzi, intencje i motywy nie muszą się spotykać z aprobatą, bądź zachwytem :)

Cholera, źle zaatakowałem, bo miałaś już przygotowaną obronę. Nie mam zamiaru z Tobą walczyć, chcę tylko poznać twój światopogląd i charakter.

CYTAT(moonelfka @ 24.12.2012 - 01:15) *
Jednak stwierdzę, że cieszy mnie spadek ciśnienia w temacie, który zbyt "ostro" nakręciłam w dużym stopniu powodując taki, a nie inny scenariusz, za co przepraszam tych, którzy podchodzą do tematu ze stoickim spokojem i powagą.

I znowu kokieteryjność.
Nie martw się, ja po prostu bardzo mało odczuwam. Może to dobrze, że rozmowa poszła tak a nie inaczej...

+Quote Post
moonelfka
post 24.12.2012 - 01:31
Post #96

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

To nie jest walka po prostu refleksja. :) Niestety, tak jak z tym wątkiem seksu astralnego, jestem dociekliwa, niecierpliwa i cechuje mnie brawura granicząca z zuchwałością, więc popełniłam wiele błędów, których jestem świadoma i być może w negatywny sposób wykorzystuję swoje zalety, o ile mogę określić w ten sposób coś co jest pojęciem względnym, na szczęście odkryłam swoją pasję, która wypełnia całe moje jestestwo więc nie ma mowy o depresyjnych stanach i apatii :) Jeszcze raz przepraszam wszystkich, których zirytował kierunek w jakim pomknął ten watek, na przyszłość zreflektuję się :)

+Quote Post
zupełniezielony
post 24.12.2012 - 01:35
Post #97

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(moonelfka @ 24.12.2012 - 01:31) *
To nie jest walka po prostu refleksja. :) Niestety, tak jak z tym wątkiem seksu astralnego, jestem dociekliwa, niecierpliwa i cechuje mnie brawura granicząca z zuchwałością, więc popełniłam wiele błędów, których jestem świadoma i być może w negatywny sposób wykorzystuję swoje zalety, o ile mogę określić w ten sposób coś co jest pojęciem względnym, na szczęście odkryłam swoją pasję, która wypełnia całe moje jestestwo więc nie ma mowy o depresyjnych stanach i apatii :) Jeszcze raz przepraszam wszystkich, których zirytował kierunek w jakim pomknął ten watek, na przyszłość zreflektuję się :)

Żadne wykorzystanie zalet nie może być złe. Twoi partnerzy zaspokoili siebie i Ciebie, wiec to dobrze. Nikomu nic się nie stało, więc to było dla Ciebie po prostu kolejne piękne doświadczenie.
Pewnie jak się obudzą, to będą mieć wąty, że przerwałem tak interesujący temat :)
Przepraszam za krytykę, możemy normalnie porozmawiać o seksie.

+Quote Post
moonelfka
post 24.12.2012 - 02:04
Post #98

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Czasami zimny prysznic jest niezbędny :)
W sumie przyznam się z ręką na sercu, że odstręczały mnie już tematy dotyczące końca świata, symptomów przebudzenia ect, ale zaznaczam, aby nikogo nie urazić, że to tylko moje subiektywne odczucie, to był jeden z bodźców dla których postanowiłam założyć ten wątek, reszta to wątpliwości, że bez znajomości konsekwencji nie powinno się skakać na głęboką wodę, zmęczenie przeszłością i mam też nadzieję, że uda mi się zasięgnąć na tym forum wiele cennych rad ;) Nie bez przyczyny znalazłam się tutaj xD

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 24.12.2012 - 09:41
Post #99

Dupa Towarzystwa

Moze ta cenna rada sie Tobie przyda:) Wielu ludzi cierpi z powodu swej brzydoty (zarówno tej wewętrzej jak i wewętrznej). Popadaja w depresje i jest im ogólnie źle samym z sobą, Ty czujesz inaczej. Jesteś ich przeciwieństwem. Mozesz to wykorzystać w nastepujący sposób. Nie trudno sobie wyobrazić co czuja ludzie, których Natura "skrzywdziła". Pomedytuj nad tymi ludźmi. Potem z wdechem bierzesz do siebie te uczucia tych ludzi. Bólu, cierpienia, smutku a wydychasz dla nich szczęście, większe poczucie wartości i to co uważasz, że dla nich bedzie najbardziej pomocne.

Na początku możesz tą praktykę wykorzystać dla osoby, którą znasz i która tak się czuje a później dla nieznajomych.

W ten sposób uczysz się otwierać serce, łączysz się z ludźmi i nie jesteś ze swym pięknem tylko dla siebie i nnych (sex) tylko jesteś dla innych w szerszym wyymiarze.

+Quote Post
Messanger
post 24.12.2012 - 10:19
Post #100

Dusza Towarzystwa

Haha... Jeszcze dzień, a wszyscy będziecie jej jeść z ręki :]. Brystra, piękna (choć nie mój typ), otwarta i przyjazna.

Delta, mogę jedynie stwierdzić, że rośnie Ci konkurencja w kwestiach manipulacji ^_^.

Z mojej strony wyrazy uznania Paulinko. Tak trzymaj, a życie będziesz miała naprawdę piękne :).

PS. Do tych wszystkich napaleńców - koleżanka jest zajęta, więc nie macie szans :D.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 24.12.2012 - 10:43
Post #101

Dupa Towarzystwa

Z przecieków wiem, że koleżanka lubi żonatych..taralalala:)

+Quote Post
fragles
post 24.12.2012 - 12:39
Post #102

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Messanger @ 24.12.2012 - 10:19) *
PS. Do tych wszystkich napaleńców - koleżanka jest zajęta, więc nie macie szans :D.

Nie ma takiego wagonu, którego nie można odczepić ;)

+Quote Post
zupełniezielony
post 24.12.2012 - 13:19
Post #103

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 24.12.2012 - 10:43) *
Z przecieków wiem, że koleżanka lubi żonatych..taralalala:)

Aż mnie korciło, żeby zrobić trollkonto żony Zielarza :D

Mimo wszystko koleżanka zaczyna osiągać swój cel. Kto pierwszy?

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 24.12.2012 - 13:27
Post #104

Dupa Towarzystwa

Jak byliśmy na naukach przedmałżeńskich to ksiądz powiedział nam, że RAZ można zdardzić. To nie żart. Takie nauki :-/

+Quote Post
Messanger
post 24.12.2012 - 13:30
Post #105

Dusza Towarzystwa

Haha... Raz można zdradzić, bo na drugi raz możesz już nie mieć szansy :].

+Quote Post

11 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park