|
|
![]() ![]() |
02.03.2013 - 00:22
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witajcie :)
Od jakiegoś czasu przestawiłem sie na LD, bo OOBE mnie tak narazie nie ekscytuje. Położyłem sie spac o godzinie 2 ileś nad ranem w piątek (01.03.2013) no i przed tym sie wyciszyłem, i powiedzłem formułke "Tej nocy zapamietam wszystkie moje sny i uzyskam w nich świadomosc". Poskutkowało, po chwili "obudziłem sie", tyle ze sufit pokoju był z puzzli. Pomyślałem WTF? I zrobiłem RT. Potem miałem kilka chwilek dla siebie. Pojawiłem sie na statku kosmicznym i... (...)koledzy oglądali TV. Ja ignorując rozkazy komandora też to zrobiłem. Usnąłem budząc sie w realu. Moje przemyślenia na temat tego, są takie - Warto próbowac nowych rzeczy. Ten LD był udany, ale niestety nie mogłem go w pełni kontrolowac. Sądze, że za kilka LD, bedzie już inaczej. W każdym razie - powodzenia Wam w OoBE i LD. |
|
|
|
02.03.2013 - 01:11
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Gratuluję, takie wpisy zawsze wywołują pewien optymizm i dają motywację osobom, którym jeszcze niewiele się udało (np. takim jak ja). Życzę pomyślnych podróży i owocnych poszukiwań.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |