oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Hemi-sync
ppp2
post 06.08.2007 - 10:32
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Heyya...
Nie wiem czy pisac w dziale forum, czy w HP... heh xD
Zapraszam hemi-sync.yoyo.pl /narazie na YoYu ;/ hmmm...
Jak znajdziecie jakies linki do Hemi-Syncow jakich jeszcze tam nie ma
to sie podzielcie :)
Zbior narazie ubogi..ale forum bedzie sie powiekszac... z waszą pomocą? :D

Cya ;)
Go to the top of the page

+Quote Post
tom
post 06.08.2007 - 12:12
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

tam są tylko nazwy? i czasem linki do sklepów?

+Quote Post
ppp2
post 06.08.2007 - 15:19
Post #3

Znajomy Rodziny

Notatnik

Staram sie rowniez dawac opisy płyt/albumow...o ile sa dostepne w internecie...
a z tym rożnie bywa...

+Quote Post
daywalker
post 06.08.2007 - 23:59
Post #4

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Z tego co się orientuje, każdy album hemi-sync'a jest opisany, przynajmniej w języku angielskim.. Co do ścieżek, zapraszam na ftp luzaka.. Grafika z logo strony, wydaje się znajoma? Mam nadzieję że jest szeroko dostępna, albo przynajmniej rozmawiałeś z jej autorem, czyt. emjotes'em. Ogólnie pomysł ok, ale wydaje mi się trochę przesadzony. Powinniśmy być zjednoczeni, a nie działać na kilka frontów, takie topiki, można zawsze przykleić.

+Quote Post
nerhaa
post 07.08.2007 - 01:53
Post #5

Guests

No i dałeś topiki z i-doserem i bwgenem, ale pominąłeś sbagena, który cieszy się duuużą popularnością i domyślnie ma wgrane presety wszystkich częstotliwości z Hemi-Sync'ami, ale to już się wytnie , hihi ;)

+Quote Post
ppp2
post 07.08.2007 - 11:46
Post #6

Znajomy Rodziny

Notatnik

ale ale :p
ftp luzaka spox...
tylko na warezie niema plikow tylko linki...
i czasem niema sensu ściągac i upac na ftp...
~ so?

+Quote Post
nerhaa
post 07.08.2007 - 17:10
Post #7

Guests

Ja powiem tak - jestem leń ogromny i rejestracja na każdym kolejnym forum i włączanie thunderbirda bez potrzeby i czekanie na email i znowu klikanie i to i tamto, potem czesanie tego forum... mi się nie chce - swego czasu mnie fora rajcowały i nawet nie wiem gdzie mam konta, ale dziś już mi się nie chce... mam raptem ok. 10tki ulubionych for i tyle - a na stronie Luzaka jednak mamy upload i download bez rejestracji i różnych kroków pośrednich...

+Quote Post
Drag0n
post 17.08.2007 - 21:21
Post #8

Świadomie Śniący

Notatnik

A ja poleca,m strone http://forum.i-doser.pl/ :)

+Quote Post
KCW
post 18.08.2007 - 08:51
Post #9

Znajomy Rodziny

CYTAT(dragon1 @ 17.08.2007 - 22:21) *
A ja poleca,m strone http://forum.i-doser.pl/ :)

Nie wiem czy dobrze zrozumiałeś ten temat. Na tej stronie co podałeś nie ma żadnych plików i nagrań wspomagającyh OOBE ani LD :-/

+Quote Post
Drag0n
post 18.08.2007 - 17:15
Post #10

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(KCW @ 18.08.2007 - 09:51) *
Nie wiem czy dobrze zrozumiałeś ten temat. Na tej stronie co podałeś nie ma żadnych plików i nagrań wspomagającyh OOBE ani LD :-/

Mylisz sie... zobacz na forum, tam sa tematy w których są dozy na LD czy Astral Projection

+Quote Post
KCW
post 18.08.2007 - 17:33
Post #11

Znajomy Rodziny

Wiem że są. Ale po pierwsze nie ma ich do pobrania :-/. A po drugie i tak nie działają :D

+Quote Post
Drag0n
post 18.08.2007 - 18:27
Post #12

Świadomie Śniący

Notatnik

a mam pytanie, bo mam pro gram SBAGEN i do czego słuza te focusy ?
sa same focusy 15,k 21 albo prog 99029 albo tscalm, wave ? do czego one służa ?? bo nie wiem które mam słuchac ?? :P

+Quote Post
luchessi
post 19.08.2007 - 12:13
Post #13

Dusza Towarzystwa

CYTAT
Focus 12: (Rozszerzona Świadomość): Jest to stan, w którym świadoma jaźń wychodzi poza granice ciała fizycznego. Focus 12 ma wiele różnych aspektów, łącznie z odkrywaniem rzeczywistości niefizycznych, podejmowaniem decyzji, rozwiązywaniem problemów i wzmożoną ekspresją twórczą.

Focus 15: (Bez Czasu): Stan “Bez Czasu" jest poziomem świadomości, który otwiera ścieżki umysłu oferując szerokie możliwości odkrywania samego siebie poza ograniczeniami, które niosą za sobą czas i przestrzeń.

Focus 21: (Systemy Odmiennych Energii): Ten poziom eferuje możliwość odkrywania innych systemów rzeczywistości i energii znajdujących się poza tym, co nazywamy czasem, przestrzenią i materią.

Focus 22: Stan świadomości ludzkiej, w którym ludzie wciąż żyją fizycznie i mają tylko częściową świadomość. W tym stanie znajdują się ci, którzy cierpią z powodu delirium, uzależnili się od środków chemicznych lub alkoholu, albo też znajdują się w stanie demencji. Znajdują się tu również pacjenci, którzy zostali znieczuleni lub zapadli na śpiączkę. Doświadczenia tu przeżyte mogą zapisać się w naszej pamięci jako sny lub halucynacje. Moje osobiste doświadczenie mówi mi, że wielu przebywających tu to ludzie zdezorientowani i zagubieni. A to sprawia, że może być trudno nawiązać z nimi kontakt.

Focus 23: Poziom zamieszkany przez tych, którzy niedawno opuścili egzystencję fizyczną, lecz którzy albo nie potrafili rozpoznać i zaakceptować tego stanu rzeczy, albo uwolnić się od pęt Systemu Życia Ziemskiego. Znajdują się tu ludzie żyjący w najróżniejszych okresach historycznych. Ci, którzy tu żyją, są niemal zawsze wyizolowani i samotni. Często okoliczności ich śmierci sprawiły, że czują się zagubieni i nie wiedzą gdzie są, a nawet nie zdają sobie sprawy z tego, że umarli. Wielu z nich utrzymuje taką czy inną formę kontaktu ze światem fizycznym, a tym samym ogranicza sobie możliwość spostrzeżenia tych, którzy przyszli z Życia po Śmierci, aby im pomóc.

Focus 24, 25 i 26: Są to Terytoria Systemów Przekonań zamieszkane przez ludzi nie posiadających formy fizycznej, a pochodzących ze wszystkich okresów historycznych i miejsc na kuli ziemskiej, którzy przyjęli i wyznawali najróżniejsze przekonania i koncepty. Należą do nich wierzenie religijne i przekonania filozoficzne, które postulują jakąś formę pofizycznej egzystencji.

Focus 27: Tu właśnie znajduje się Centrum Przyjęć, lub Park, który jest jego sercem. Jest to świat sztuczny, stworzony przez ludzkie umysły; przystanek w podróży, mający zmniejszyć szok przejścia z rzeczywistości fizycznej. Przybiera on kształt różnych miejsc na Ziemi najłatwiejszych do zaakceptowania dla nowo przybyłych.

Focus 34/35: Poziom świadomości poza świadomością ludzką, znany również pod nazwą “Zgromadzenie". Tu zbierają się inteligencje należące do innych obszarów wszechświata, aby obserwować zmiany zachodzące na Ziemi. Tu jest możliwy kontakt z tymi inteligencjami.

+Quote Post
Drag0n
post 19.08.2007 - 16:03
Post #14

Świadomie Śniący

Notatnik

dzięki za odp. ale ja mam słuchac tego przed relaksacja czy w czaie słuchania wyjde z ciała ? jak to jesty ?

+Quote Post
luchessi
post 19.08.2007 - 16:50
Post #15

Dusza Towarzystwa

CYTAT(dragon1 @ 19.08.2007 - 17:03) *
dzięki za odp. ale ja mam słuchac tego przed relaksacja czy w czaie słuchania wyjde z ciała ? jak to jesty ?

Focus to odmienny stan świadomosci wię nie chychodzisz z ciała. Zmieniasz swoj stan świadomosci, przez co mozesz zwiedzac inne stany świadomości. Co tez jest wyjsciem po za cialo. Ale niemasz zadnych wibracji czy cos. Po prostut powstajesz jakby TY-TAM. To zalezy od twoich umiejętności wizulanych i postrzegawczych.

+Quote Post
Drag0n
post 19.08.2007 - 19:49
Post #16

Świadomie Śniący

Notatnik

Ty ale ja mam Focus 12 a i Focus 12 b więc które mam przesłuchać ??
To pierwsze ?? i trzeba sie rozluźnic, połozyc i zamknąc oczy ??

+Quote Post
luchessi
post 19.08.2007 - 21:18
Post #17

Dusza Towarzystwa

CYTAT(dragon1 @ 19.08.2007 - 20:49) *
Ty ale ja mam Focus 12 a i Focus 12 b więc które mam przesłuchać ??
To pierwsze ?? i trzeba sie rozluźnic, połozyc i zamknąc oczy ??

Zacznij od fozuc 12a. A więc połóż sie, zamknij oczy, wez 3 głobokie relaksujące oddechy. I nie prubuj nic robic po prostu obserwuj, sprubuj zapomniec o swoim ciele.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park