oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Świadomość Podczas Obe
rab
post 26.12.2012 - 00:03
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Witam,
z wyjściem z ciała nie mam żadnych problemów, jednak z długością i jakością trwania już tak;/. Owszem zdarzają mi się super dostrojenia, ale bardzo rzadko. Po pierwsze chciałbym jakiejś porady odnośnie pogłębienia świadomości podczas obe. Często po wyjściu jestem tak jakby lekko zamulony, nic mi się właściwie nie chce. Ostatnio rano wychodziłem chyba ze 20 razy raz za razem i miałem problem z dostrojeniem się. Wyjścia były krótkie. W poza próbowałem lizać podłogę, wąchać, dotykać - żeby się dostrojenie polepszyło, nawet spróbowałem pocierania ud jak to DS podpowiadał. Niestety bez większych efektów. Nawet jak mi się uda jako tako dostroić to za chwile mam problem ze świadomością. Ulatnia się ona ze mnie tak jakby i po chwili czuje, że mam gdzieś to co sobie założyłem ze zrobię w obe. Tak jakbym stopniowo powoli tracił świadomość i zapadał w sen. Potem odzyskuję świadomość ale już w ciele i znowu sobie wychodzę i tak w kółko, aż się znudzę i idę spać xD.
Skoro już piszę to może macie jakieś niezawodne sposoby na wywoływanie wibracji kiedy tylko zechcecie? Jeszcze przydałby się sposób na wyjście przed pójściem spać.
Pozdrawiam:).
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park