|
|
![]() ![]() |
13.12.2012 - 21:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zachęcam wszystkich do piątkowego głodowania.
Rano wstaję, dopijam resztki yerby z termosu po obeowaniu i przez cały dzień tylko woda. Nic więcej. Tak robię w piątki. Nie mówiłem o tym. Sam nie wiem czemu. No ale teraz mówię. By Was zachęcić. Fajna sprawa. Faza po głodówce pierwsza klasa, zwłaszcza jak dzień jest zakończony KOMUNIĄ ŚWIĘTĄ. W piątki chodzę na wieczorne msze. Mała wskazówka: Kiedy pościcie, nie bądźcie posępni jak obłudnicy. Przybierają oni wygląd ponury, aby pokazać ludziom, że poszczą. Zaprawdę, powiadam wam: już odebrali swoją nagrodę. Ty zaś, gdy pościsz, namaść sobie głowę i umyj twarz, aby nie ludziom pokazać, że pościsz, ale Ojcu twemu, który jest w ukryciu. A Ojciec twój, który widzi w ukryciu, odda tobie. NOWY TESTAMENT Ewangelia wg św. Mateusza 6. 16-18 PS: „Dzienniki Jessego” poszły do trzeciej korekty. Po drugiej korekcie były niemal już perfekcyjne, no ale tak na wszelki wypadek lepiej byki do trzech razy sztuka sprawdzać, bo a nóż gdzieś się jakiś uchowa. Także przykro mi, że jeszcze nie mogę Wam sprezentować „Dzienników Jessego”. A tak w ogóle, to ktoś chce jeszcze moje słowo na tym forum? Mam mieszane uczucia… Czy to będzie TA ZIMA? Czy tej zimy będzie KONIEC ŚWIA? – Na tą chwilę, a jest 13. XII 2012r. (czwartek, rocznica Stanu Wojennego) nie powiem więcej niż to co powiedziałem w poniższym temacie i w „Reportażach św. Piotra” a i swojego zdania nie zmienię, a kto je przekręca niech tam mu zima lekką będzie :) http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...amp;#entry86097 Zostańcie z BOGIEM, a w żołądku z głodem… I niech uśmiech nie schodzi z Waszych Twarzy :) Pozdrawiam Wszystkich! Zwłaszcza opozycji zdrowia życzę:) A tak w ogóle widzę, że sporo miszczów nowych napłynęło. Ciszę się, że „rozwinięci” zaglądają na to forum. To może już uni odpowiedzą na te wszystkie pytania do DS. Czuję jak się rwą, mało z ciała nie wyjdą. Może to dobry sposób na łobe (?) Nie ma lepszego sposoby na obnażenie kłamców, jak przyglądanie się w jaki sposób tłumaczą „tajemnice”… A oto przychodzi chwila, kiedy Wiara Wasza i Doświadczenie próbie zostaną poddane… Amen Darek Sugier – św. Piotr DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
13.12.2012 - 21:39
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Przepraszam Darek. Pisałeś:
Na tą chwilę daję 60% - 70%, że będzie to ta zima. Ja ciągle pisałem o 80%. Sorki! Co do jednego dnia w tygodniu o głodzie to fajna sprawa. Polecam także. Dla mniej wytrwałych można zrobić go dniem owocowym a później bez owoców. Następny krok to wprowadzić 2 dni w miesiącu pod rząd bez jedzonka i tylko o wodzie plus te jednodniowe i tak powoli przyzwyczaimy organizm do mniejszych ilości jedzenia a z czasem jedzenie nie będzie wcale takie konieczne i na papierze toaletowym zaoszczędzimy. Michał Milewicz - Zielarz Gajowy |
|
|
|
13.12.2012 - 21:46
|
|
|
Tym razem popieram Cię Darku. Ja bym pozbył się z jadłospisu wogóle śniadania na rzecz wieczornej Komunii. Tak zdrowiej i dla ciała i dla duszy. I do tego usunąłbym z diety wszelkie używki, bo zniewalają i czynią nas słabymi.
Mess - nadworny Pseudosatanista |
|
|
|
13.12.2012 - 21:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No uwielbiam Goscia chocby sam Szatan za nim stał. To pójde za nim.
(Ale żeś Daro droge wybrał...) ( To nie to że falszywy jestem to to że zmieniam sie szybko bo miejsca swego nie znam) |
|
|
|
13.12.2012 - 21:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie będzie końca świata!
Ja pie... Po co Bóg zesłał 12 apostołów teraz, po to aby zniszczyć ich na koniec świata ? Przecież to logiczne,że nastanie nowa era. Szkoda,że Pan Darek tego nie napisał wcześniej. Ale po co jak to logiczne w sumie. Ciekawe ile ludzi zginie. Ehh.. to dzienniki będą pewnie w lutym dopiero :(, jak nie będzie prądu to po co wydawać wogóle :pp Jak widzę wojnę w Syrii krzyczę wewnątrz siebie, Boże przychodź już! Żeby tylko moja rodzina nie cierpiała na koniec świata... Edit: Panie Darku bardzo bym chciał aby Pan odpowiedział na moją wiadomość prywatną :) |
|
|
|
13.12.2012 - 21:53
|
|
|
Mess a wiesz, że to nie głupie. Ja już mam dość chleba z żółtym serem. Kurde. Ciągle chleb i ser - pierdzielona biedronka.
|
|
|
|
13.12.2012 - 21:57
|
|
|
Ale wtedy musisz się pozbyć z diety również swoich nalewek, żeby nie było hipokryzji. Bóg nie lubi hipokryzji, Darek sam potwierdzi.
|
|
|
|
13.12.2012 - 21:58
|
|
|
;/
|
|
|
|
13.12.2012 - 22:00
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Darek, z całym szacunkiem do Ciebie... nie wyglądasz na faceta, który praktykuje głodówki :D
|
|
|
|
13.12.2012 - 22:00
|
|
|
Wiesz jak smakuje hipokryzja z pigwówką? Człowieku. Opłatek nasączony malinówką? Nie przylepi się do podniebienia...rozkosz.
Ty szatan jesteś. Skusiłeś mnie na małe co nieco a tym samym jak karzesz panie pozbywam się nalewek:) Leinad a gdzie widziałeś Darka całego ostatnio bo ja tylko miałem okazje widzieć jego dłonie. |
|
|
|
13.12.2012 - 22:04
|
|
|
;/
|
|
|
|
13.12.2012 - 22:05
|
|
|
Chcesz maczać KOMUNIĘ ŚWIĘTĄ w nalewce? Toż to świętokradztwo. Nawróć się póki czas, bo potem będzie już tylko płacz i zgrzytanie zębów.
|
|
|
|
13.12.2012 - 22:06
|
|
|
mi nawet głodówka nie pomoże :D
|
|
|
|
13.12.2012 - 22:07
|
|
|
;/
|
|
|
|
13.12.2012 - 22:09
|
|
|
Dan widząc Twój awatar rzeczywiście nie widzę szans:) Głodówka lecznicza to 40 dni. Spróbuj i przekonaj się:) Nie zapomnij o lewatywach.
Messanger wolna wola, wolna wola:) Rozstawię wszystkie smaki i będę świętokradczył. Masa odczep się bo na dzielnię Ci wparuję a mam 12 kozików i wszystkie naostrzone. |
|
|
|
13.12.2012 - 22:13
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zielarz, ostatnio całego nie. jedynie jego stygmaty na dłoniach.
|
|
|
|
13.12.2012 - 22:15
|
|
|
wole robić mase niż poprzez głodówke pozbawiać sie składników pokarmowych w celu odtrucia organizmu by potem spowrotem je konsumować, lewatywa to może dobra sprawa, ale ufam że wystarczy sama intencja by dobrze się załatwić.elo
|
|
|
|
13.12.2012 - 22:20
|
|
|
;/
|
|
|
|
13.12.2012 - 22:20
|
|
|
|
|
|
|
13.12.2012 - 22:24
|
|
|
Nie, nie. Na pustyni tak, ale lewatywy z piasku.
Masa do kogo się zwracasz bo coś mi się wydaje, że jakieś halunki masz:) Dan fajny awatar nowy. Młodo wyglądasz...."ufam że wystarczy sama intencja by dobrze się załatwić" - niezła korba:) |
|
|
|
13.12.2012 - 22:25
|
|
|
bez kawy bym nie wytrzymał ;]
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |