|
|
![]() ![]() |
03.01.2013 - 21:41
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
W realu nieświadomy byt może Cię jutro pobić bo się krzywo na niego spojrzysz, albo jesteś fanem innego klubu niż on...baaa może Cię pobić, zabić grupa nieświadomych bytów. Co Ty piszesz?
Pytanie czy świadomy umysł potrzebuje doświadczeń z oobe? Może wcale tego nie potrzebuje? |
|
|
|
03.01.2013 - 21:43
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Do masa
Kogo pacnąć? Przypominasz mi istotę chaosu, znasz to? „cwaniak w necie, ciota w świecie” Daleko ci do prawdy kolego, poproś istoty miłości by nauczyły cię tolerancji i szacunku dla czyjegoś poglądu. Gdyby uznano ze pierwszy samolot był idealny, to byśmy niemieli tego co mamy. Nauka nie powstała w jeden dzień . |
|
|
|
03.01.2013 - 21:46
|
|
|
Ty raf198 może poproś o to samo?:) Tolerancja i szacunek bije z Twojego postu:) Eh Ci świadomi:)
|
|
|
|
03.01.2013 - 21:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Rozumię Cię doskonale Rafale,
Ale po co takie halo podnosić? No tak jest nieraz i co z tego? Staw temu czoła, a nie lamentujesz :) Astral wzywa odważnych !!! ODWAGI, raz jeszcze ODWAGI !!! Nie rozkminiaj tego! Huj z tym! Walić wampiry, diabły, pasożyty, astralne cioty i inne gady !!! Chłop jesteś czy baba? :) :) :) Chociaż… z cały szacunkiem… Amazonki bywają niekiedy odważne równie jak chłopy :) Pozdro Wszystkim! Miłych, bez lęków LOTÓW pod sam TRON !!! Nich żyje BÓG JAHWUNIO !!! Amen :) DS PS: @Rafał, Odnoszę wrażenie, że to Ty się bardziej czepiłeś swoich leków niż one Ciebie :) -------------------- Tylko mi kuźwa po nim nie jeździć! Już raz jego temat wylądował w koszu. Rafał potrzebuj wsparcia i tyle. Musowo mu obniżyc poziom lęku. Najlepiej humorem :) No to ja pierwszy: Wiesz co robi w astralu DS, gdy chuci dostanie? - Wzywa Gabriela :) :) :) Kto czytał „Reportaże św. Piotra” ten troszkę się domyśla o czym mówię. Nie… nie z Gabrielem! No co Wy? Nie powiem nic więcej bo się wstydzę... DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
03.01.2013 - 21:49
|
|
|
Przedstawiam tylko drugą stronę medalu, nikt nie mówił że Zycie to bajka-życie to cierpienie.
Zło zarabia szmal, a dobry człowiek klepie biedę Silne państwo atakuje słabe, czy to sprawiedliwe? Czy myślicie że w astralu jest lżej? Nie astral to wyższy etap dla wyższej świadomości Prosta zasada ewolucji, dlaczego człowiek hoduje zwierzęta, udamawia je? –bo są mu potrzebne |
|
|
|
03.01.2013 - 21:49
|
|
|
Walić wampiry, diabły, pasożyty, astralne cioty i inne gady !!!
GRUNT TO MIŁOŚĆ:) Niech żyje Jahwunio oraz Rumcajs z Hanką i Cypiskiem. Raf i tu jest problem bo przedstawiasz TYLKO drugą stronę medalu. Czy to obiektywne? |
|
|
|
03.01.2013 - 22:00
|
|
|
Ludzie dokładnie czuję to jak wibracje wyrywają mnie ze snu, umieszczają świadomość w ciele które jest w stanie paraliżu sennego, wibracje blokują mowę nie werbalną, to niemal identyczny stan jaki opisał Darek w opisie stanu pt. Tornado DNA jako Ściskacz-Obkurczacz. Niemal identyczny stan, tyle że z tym czymś nie da się gadać, to coś nie chce dyskutować, tylko wali w ciebie wibracjami, lub zamyka cię we śnie, z którego nie można się obudzić, ty myślisz że się budzisz a śnisz, czemu tak myślisz bo czujesz wibracje, jak coś pozbawia cię energii. Wychodziłem z ciała przez 1.5 roku, wiem o co chodzi, dlaczego wmawiacie mi że 2+2=5. Dzieje się to zawsze[...] W moim odbiorze reakcje, na które zwracasz uwagę i odbierasz w określony sposób ich treść, to raczej nie kwestia wmawiania lub niewierzenia w to, czego doświadczasz. To chyba bardziej kwestia odnoszenia się do tego, jak sam do własnych doświadczeń podochodzisz(?), co jest przecież zrozumiałe i do czego masz prawo (aż dziwnie pisać coś takiego, to tak jakby napisać, że masz prawo do życia, pisania itd.). :) Oczywiście mogę się mylić (z tym odbiorem).W moim rozumieniu (i z tego, co gdzieś tam do mnie dotarło) to, co opisujesz, przypomina znane z historii (także tej dość odległej) opisy doświadczeń i przeżyć w różnych okresach, kulturach itd. Podobne odnoszą się do tego, co obecnie określa się jako zjawisko "OBE". Myślę, że tego typu doświadczenia ludzi mogły mieć wymierny wpływ cywilizacyjny, kulturowy, religijny, a nawet polityczny na znaną nam historię i świat, także ten, w którym żyjemy obecnie. W latach 80'-90' przyjeżdżała do Polski katolicka zakonnica z Kanady, która praktykowała "wychodzenie z ciała", były nawet prowadzone warsztaty z jej udziałem w Warszawie. Oczywiście nie brałem w nich udziału, ale dowiedziałem się o tym z programu radiowego, w którym został zaprezentowany krótki wywiad osobą (Polakiem), który praktykował "OBE" (wówczas tego tak się nie nazywało). Nie interesowałem się tym szczegółowo, właściwie przypadkowo trafiłem na tą audycję, ale temat mnie ciekawił jakby intuicyjnie, może dlatego, że mniej lub bardziej świadomie odnosiłem do swoich doświadczeń, które towarzyszą mi od dzieciństwa. Moje poglądy, przekonania, zmieniające się sytuacje życiowe nie miały raczej na to wpływu (przynajmniej w takim stopniu, abym mógł to zauważyć i sobie uświadomić). Myślę, że można zrozumieć twoją postawę oraz to, co może się wiązać z tym, czego doświadczasz. Są osoby, które nie mają wiedzy związanej z tematyką OBE, a które mają podobne, bardzo przykre dla nich oświadczenia. Spotkałem się z przypadkiem osoby, która co noc była gwałcona (nie była to kobieta). Nie pomagała ochrona i pomoc religijna, ale pomogła (przynajmniej w jakimś stopniu, ale znaczącym) pomoc lekarza. Rafale, mam nadzieję i życzę ci tego (także cierpliwości oraz czasu), abyś (roz)poznał i uporał się ze swoim problemem. "Jeśli zamkniesz drzwi przed wszelkim błędem - prawda pozostanie za drzwiami". Powodzenia. :) |
|
|
|
03.01.2013 - 22:04
|
|
|
do Zielarz Gajowy Kolego głównie mi chodziło i silnych manipulacjach w świecie Astralnym, o pasożytnictwie, o nieświadomości. W realu nie odczuwamy skutków nieświadomego bytu, a tam? to ryzyko, stajemy się zależni od wyższych bytów i nikt mi nie powie że tak nie jest. Skąd wiadomo jakie intencje mają te byty? jakie one są dobre czy złe? skąd wiemy że nie udają?- bo one tak nam mówią? czy jesteśmy aż tak naiwni? Człowiek który bawi się w oobe przypomina mi gościa który skacze do dżungli, bo jest piękna i kolorowa. Ma na oczach różowe okulary i krótkie spodenki, wykrzykuje że kocha wszystko i wszystkich. Jest stale obserwowany przez dzikie zwierzęta które walczą o przetrwanie, one nie uważają że to wspaniałe miejsce, bo dzisiaj dżungla cię karmi a jutro to ty stajesz się pokarmem dla dżungli . Żyć, być świadomym 24h na dobę to przeszkolenie, to wzmocnienie umysłu, bo silny umysł nie jest manipulowany, jest świadomy Wiesz,tak stwierdzam Raf że zbytnio panikujesz.Skoro już obawiasz się ubocznych skutków pobytu w astralu to zwyczajnie opieraj się podróżom i zaniechaj tematu o oobe.Monroe,Moen,Noble,Sugier,wielokrotnie-wieleset-krotnie odbyli podróże i jakoś nic tam nie chciało ich pożreć. |
|
|
|
03.01.2013 - 22:09
|
|
|
Darek ponadto odbył tysiące podróży bez ochrony (opłatka) i nic Go nie zjadło a wręcz przeciwnie! Odkrył Miłość...niby:)
|
|
|
|
03.01.2013 - 22:11
|
|
|
|
|
|
|
03.01.2013 - 22:12
|
|
|
Przedstawiam tylko drugą stronę medalu, nikt nie mówił że Zycie to bajka-życie to cierpienie. Zło zarabia szmal, a dobry człowiek klepie biedę Silne państwo atakuje słabe, czy to sprawiedliwe? Czy myślicie że w astralu jest lżej? Nie astral to wyższy etap dla wyższej świadomości Prosta zasada ewolucji, dlaczego człowiek hoduje zwierzęta, udamawia je? –bo są mu potrzebne Wzruszyłem się... Naprawdę. Świat jest zły, idę się pochlastać. Albo nie, idę po kolejne piwo. |
|
|
|
03.01.2013 - 22:12
|
|
|
Poznałem w oobe tylko dróga strone medalu. Wy poznaliście dobre cechy więc ich bronicie czyli też jesteście zamknięci w swoim przekonaniu tak samo jak ja.
Bardzo dziękuję wam za wspaniałą rozmowę, mam nadzieje że w miarę czasu Benda powstawać pytania na ten temat. Ja już wszystko co miałem powiedzieć powiedziałem. Znacie to „myślę więc jestem” Dalej podtrzymuję, że podczas ataków nie posiadałem lęku, wręcz przeciwnie miałem idealnie otwarty umysł jak nigdy w życiu. Dokładnie wiedziałem co mam robić, podświadomość wiedziała. Czysty bark strachu tylko wibracje, nie panikuję bo to nie wydarzyło się wczoraj, zacząłem sobie z tym radzić, ale źle się czułem, nie mogłem postąpić jak egoista, musiałem wspomnieć o tych istotach prawdy. Nic z tego nie mam, moje ostrzeżenie jest bezinteresowne i anonimowe, poświęciłem czas i energię by poruszyć ten temat. Wcale nie atakuje stanu oobe jeszcze raz powtarzam. Drugie ciało to narzędzie, jest całkowicie naturalne. Gdyby ewolucja człowieka nie została zakłócona to prawidłowo powinno być tak, ze gdy ciało zasypia, świadomość korzysta z drugiego ciała. Wtedy istota żyje 24h na dobę to jest naturalne, nie naturalne jest to że nie pamiętamy własnych snów, tak jakbyśmy przestali istnieć. Dlatego warto zacząć rozwijać świadomość, ale nie w astralu tylko w realu, bo jest o wiele łatwiej. Dopiero z taką świadomością uczymy się w astralu.Pozdrawiam |
|
|
|
03.01.2013 - 22:20
|
|
|
Mesiu kiedy napijemy się razem. Jak ja tęsknię:)
Raf poświęciłeś energię by poruszyć ten temat? Może to forum to jakiś wampir z astrala?:) Widzisz Raf ja kiedy nie myślę to wtedy dopiero jestem. |
|
|
|
03.01.2013 - 22:24
|
|
|
Dobra,koniec kpin.Nie pojeżdżajmy się tak,bo mamy tutaj tworzyć społeczność i sobie wzajemnie pomagać w podróżach.
|
|
|
|
03.01.2013 - 22:26
|
|
|
No, ale bez przesady. To ma być wyluzowana społeczność a nie spięta jak baranie jądra:)
|
|
|
|
03.01.2013 - 22:29
|
|
|
|
|
|
|
03.01.2013 - 22:29
|
|
|
|
|
|
|
03.01.2013 - 22:36
|
|
|
Ano wiem. Bo w ogrodzie gdzie pracuję właściciele mają trzy barany. Raz jak chwytałem je, aby zagonić do strzyżenia to pochwyciłem niechcący jednego za jądra. Złapać i powalić barana to nie takie proste. Liczy się dobry i mocny chwyt! Prawie jak w zapasach.
|
|
|
|
03.01.2013 - 22:40
|
|
|
- Tatusiu, dlaczego ty masz takie wielkie uszy?
- Żeby lepiej słyszeć. - Tatusiu, dlaczego ty masz takie wielkie oczy? - Żeby lepiej widzieć. - Tatusiu, dlaczego ty masz takie wielkie ręce? - Żeby móc łapać barany za jajca :]. |
|
|
|
03.01.2013 - 23:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Raf mało jest, jeżeli w ogóle są, podróżnicy którzy nie przeżyli by w poza takiego strachu że w realu nawet nie umieliby sobie go wyobrazić. Barier których napotkali i których nie mogli akceptować. Naprawdę. Widocznie tak to już jest. Grunt to nie nad interpretować i jak jest źle to nie dodawać drewna do ognia.
Założyło się dwóch jąkatych kto kupi pierwszy papierosy, trzeci mierzył czas. Kupuje pierwszy: -Maaaaalllllbbbooorooo. (15 sekund) Kupuje drugi -Maaaaalllllbbbooorooo. -Zwykłe czy laity? -Ooooooooooo ty kurwo. Ps. I jak ci to pomoże to ja też sie boje ale przecież lęk to nie wszystko. |
|
|
|
03.01.2013 - 23:39
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie powinno się lekceważyć tego typu spraw, gdyż zbyt wielu ludzi już doświadczyło ataków podczas OOBE, paraliżów i snów. Z ich opisów wynika, że są to realistyczne i przerażajace doświadczenia. Czym są te byty? Czy istnieją naprawdę?
Myślę, że te atakujące byty mogą być projekcją nierozwiązanych problemów. Co wiecej, w ciągu życia jesteśmy bombardowani różnymi zbędnymi infomacjami. Nasz umysł pochłania wszystko co znajduje się w jego zasięgu, w jego otoczeniu i wtedy te oddziaływania środowiska zewnętrznego wywierają mniejszy bądź większy wpływ na nasz umysł. To mogą być dobre, jak również te złe czynniki. Wszytkie te negatywne wpływy zatruwają naszą psychikę, co powoduje wiele negatywnych skutków dla zdrowia psychicznego i fizycznego. W OBE trzeba stawić czoła tym lękom i pokonać je. W ten sposób oczyszcza się swój umysł z różnych psychicznych toksyn, którymi w ciągu życia jesteśmy zatruwani. OBE jest wspaniałym narzędziem do samorozwoju oraz do "oczyszczania" umysłu z negatywnych myśli, emocji czyli tych złych bytów. Oprócz OBE polecam także medytację. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |