|
|
![]() ![]() |
04.01.2013 - 15:47
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Raf198 (omawiany artykuł): "Powszechna i bez ograniczeo aborcja ( dzieci są zagrożeniem dla zła, ponieważ wybierając Boga, stają się nietykalni przez zło, które zacznie wykorzystywad społeczeostwo jako narzędzie, do nawracania tych dzieci na drogę chaosu, lub ich zabijanie)." A skąd mamy brać luksusowe kremy do skóry? Z ludzkich płodów są najlepsze! Ludzki kolagen palce lizać! Raf198 (omawiany artykuł): "Powszechna i bez ograniczeo eutanazja ludzi starych i niepełnosprawnych.( dlatego że człowiek stary, na starośd cierpi. A cierpienie jest drogą do zbawienia. Człowiek który w młodości grzeszył, na starośd po przez cierpienie może się nawrócid, a umierając w grzechu traci szanse, na nawrócenie)" Co innego zrobić z tymi untermenschen? Do listy dodałbym jeszcze bezdomnych, bezproduktywni, tylko atmosfere zanieczyszczają! Raf198 (omawiany artykuł): "Najwyższe przywileje dla homoseksualistów, lesbijek, wszelkiego zboczenia moralnego na całym świecie" Eh, po co się ograniczać? Najlepsze z obu światów! Jeszcze jakiegoś pieska albo konika bym dodał do imprezy i żyć nie umierać! Sodoma i Gomora powstaje na nowo ! Cały świat spiskuje przeciwko Tobie, przepotężni illuminaci wysyłają sondy analne, przepraszam astralne aby wyssać twoją bezcenną energię! Reptilianie z innych wymiarów piłuja Ci mózg laserem i śmieją się do rozpuku! Homoseksualiści przeprowadzają rytuały hermetyczne aby zboczyć Cię moralnie! |
|
|
|
04.01.2013 - 15:57
|
|
|
Haha...
Coś, co Was uchroni przed sądą ana.. astralną :]. Demony uciekają przed tym z wrzaskiem na plugawych ustach :D. |
|
|
|
04.01.2013 - 16:23
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
http://www.egzorcyzmy.katolik.pl/swiadectw...body-experience
przeczytajcie wypowiedz drugiej osoby na temat zagrożeń z oobe |
|
|
|
04.01.2013 - 17:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Powiem wam czym jest oobe dla mnie obemaniaka, choć talentu jeszcze nie wyszlifowałem, to jak mam czas szlifuje i jeszcze młody jestem.
Kiedy doświadczy się kilku wspaniałych podróży ten świat staje się niczym gra którą się przeszedło już. Dowiadujemy się prawdy coraz bardziej i ten świat jest niczym gra komputerowa którą przeszedłeś dajmy ,że w 60,70 % ale dalej grasz. Grasz ale cię ciągnie do nowej gry, tej fajniejszej, ciekawszej czyli OOBE. Jesteś niczym dziecko, które ujrzało u kolegi pare razy zabawke i chciałoby się nią ciągle bawić. Ciągle siadasz do starej gry czyli planu ziemskiej rzeczywistości i dalej przechodzisz. Niektórzy kończą tą gre wcześnie, inni później, a niektórzy sami rezygnują (samobójstwo). Wnioski niech każdy sam sobie wyciąga bo zaraz wyjdzie, że uncommon to jakieś nowe życiowe teorie wyciąga. Nic nie wskazuje, nic nie mówie, kazdy ma swoje życie inne, sam sobie ty myśl chłopie, nikt za ciebie nie wymyśli ! :) Rozpoznajcie się, kto w co lubi bardziej grać. DS pozdr. co tam u Wielkiego Mistrza słychać :) ? |
|
|
|
04.01.2013 - 17:39
|
|
|
A co powiecie na to:
Duch zaś jawnie mówi, że w czasach ostatecznych niektórzy odstąpią od wiary, przystaną do duchów uwodzicieli i do nauk czartowskich w obłudzie mówiących kłamstwo i mających napiętnowane sumienie swoje. 1 Tym 4.1 W ostatnich czasach pojawią się naśmiewcy postępujący według własnych pożądliwości w niezbożnościach. Oni to cieleśni sami siebie odłączają Ducha nie mając. Judy 1.18 To nie zostało napisane wczoraj, fragmen dokładnie mówi o oobe -niektórzy odstąpią od wiary, przystaną do duchów uwodzicieli i do nauk czartowskich -Oni to cieleśni sami siebie odłączają Ducha nie mając Miejmy oobe na oku, dlaczego nie łonczycie sił w astralu tylko na tej stronie? skoro wychodzicie, to razem weselej niż w pojedynkę prawda? wg praw oobe współpraca i znajomosci są możliwe, więc czemu się tam nie spotykacie? może ktoś tego nie chce, wnioski wyciągnijcie sami |
|
|
|
04.01.2013 - 17:52
|
|
|
Raf198 (omawiany artykuł): "Powszechna i bez ograniczeo aborcja ( dzieci są zagrożeniem dla zła, ponieważ wybierając Boga, stają się nietykalni przez zło, które zacznie wykorzystywad społeczeostwo jako narzędzie, do nawracania tych dzieci na drogę chaosu, lub ich zabijanie)." A skąd mamy brać luksusowe kremy do skóry? Z ludzkich płodów są najlepsze! Ludzki kolagen palce lizać! Raf198 (omawiany artykuł): "Powszechna i bez ograniczeo eutanazja ludzi starych i niepełnosprawnych.( dlatego że człowiek stary, na starośd cierpi. A cierpienie jest drogą do zbawienia. Człowiek który w młodości grzeszył, na starośd po przez cierpienie może się nawrócid, a umierając w grzechu traci szanse, na nawrócenie)" Co innego zrobić z tymi untermenschen? Do listy dodałbym jeszcze bezdomnych, bezproduktywni, tylko atmosfere zanieczyszczają! Raf198 (omawiany artykuł): "Najwyższe przywileje dla homoseksualistów, lesbijek, wszelkiego zboczenia moralnego na całym świecie" Eh, po co się ograniczać? Najlepsze z obu światów! Jeszcze jakiegoś pieska albo konika bym dodał do imprezy i żyć nie umierać! Sodoma i Gomora powstaje na nowo ! Cały świat spiskuje przeciwko Tobie, przepotężni illuminaci wysyłają sondy analne, przepraszam astralne aby wyssać twoją bezcenną energię! Reptilianie z innych wymiarów piłuja Ci mózg laserem i śmieją się do rozpuku! Homoseksualiści przeprowadzają rytuały hermetyczne aby zboczyć Cię moralnie! Nikt się z tego nie śmieje, na pewno nikt inteligentny, jest coś takiego jak Google wystarczy wpisać ILUMINACI warto obejrzeć film na ten temat i potem podzielić się opinią http://www.youtube.com/watch?v=7adDCRDfRb8 |
|
|
|
04.01.2013 - 17:56
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
CYTAT Ej, wy, prorocy! Od tysiącleci głoszący przemijalność, nieuchronny koniec ziemskiego bytu, straszący ludzi piekłem, sądem ostatecznym. Ujarzmijcie rozmach swój, bo to wy winniście temu, że człowiek z trudem Niebo rozumie. Hejże, Nostradamusie! Ty nie przepowiedziałeś, ale stworzyłeś swoją myślą daty strasznych kataklizmów Ziemi. To ty zmusiłeś wielu ludzi, by ci uwierzyli, i tym samym ich myśli wplotłeś dla urzeczywistnienia tego okropieństwa. Zawisła nad planetą twoja myśl, proroctwem i nieuchronnością strasząc ludzi, lecz teraz się nie ziści. Niech twoja myśl z moją się zmierzy. Oczywiście, że wiesz o wszystkim zawczasu i dlatego tak szybko bierzesz nogi za pas. Hej, wy, zw?cy siebie nauczycielami ludzkich Dusz! Nauczyciele próbujący wmówić człowiekowi, że jest słaby Duchem. że nie wie nic i tylko wam, wybrańcom, wszelka Prawda jest dostępna. I tylko ukorzenie się przed wami udostępni Boży głos i całą prawdą Wszechświata. Wstrzymajcie swoją nadgorliwość, od dziś wszyscy niech wiedzą: od Stwórcy każdemu dane jest wszystko od zarania, tylko nie trzeba tego zasłaniać mrokiem postulatów, mrokiem wymysłów, dogadzaj?c własnej pysze. Nie stójcie między Bogiem i ludźmi. Sam z każdym chce rozmawiać Ojciec. Ojciec nie zna pośredników. Prawda jest od zarania u każdego w Duszy. Teraz, dzisiaj, a nie jutro, niech szczęśliwy będzie każdy człowiek! Stwórca wypełniał szczęściem każde mgnienie i każdy wiek. W jego pomysłach nie ma miejsca na lęki ukochanego dziecięcia.
|
|
|
|
04.01.2013 - 18:11
|
|
|
"Tak jak za dni Noego: jedli, pili, żenili się i nie zauważyli, kiedy przyszła na nich zagłada".
Będą znaki na słońcu, księżycu i gwiazdach, a na ziemi trwoga narodów bezradnych wobec szumu morza i jego nawałnicy. 26 Ludzie mdleć będą ze strachu, w oczekiwaniu wydarzeń zagrażających ziemi." |
|
|
|
04.01.2013 - 18:22
|
|
|
Apokalipsa? Ludzie od zarania dziejów chcieli znać swój los zapisany wśród gwiazd.
Ale gwiazdy są daleko, a słowa proroków mgliste. |
|
|
|
04.01.2013 - 19:18
|
|
|
|
|
|
|
04.01.2013 - 19:26
|
|
|
Tak jak w Astralu, Sam Astral jest dobrym miejscem, problem jest z jego mieszkańcami Parafrazując to co napisałeś: Ziemia jest dobrym miejscem, problem jest z jego mieszkańcami. W związku z tym co? Pomyśl o tym - pomedytuj a nie ograniczaj się do poszukiwań prawdy w biblii. |
|
|
|
04.01.2013 - 19:31
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dodałbym jeszcze, że Ci mieszkańcy to najczęściej projekcje naszego umysłu, ale do tego trudniej chyba się przyznać i dlatego doszukują Cię co niektórzy autentycznych bytów czyhających na naszą energię. Nie twierdzę, że takowych nie ma, ale zalecałbym analizę własnej psychiki i tutaj szukanie przyczyn w postaci objawów - agresywnych bytów.
|
|
|
|
04.01.2013 - 19:32
|
|
|
Dzieki ci Rafie że się tak martwisz, nie potrzebnie, mamy tu na forum reinkarnacjie Świetych co sami spisywali Biblie a do tego stoji za nami Jezus i cała jego ekipa także sam rozumiesz że skład mocny.
|
|
|
|
04.01.2013 - 20:08
|
|
|
Rafie wrzuć sobie hipnozę regresyjną i poszukaj odpowiedzi w przeszłych wcieleniach.
Sam mogłem parę istot w mentalu doprowadzić do szału, bawiłem się w podróże mentalne i rozstroiłem coś w stylu cyfrowego zegara. Nie pamiętam już cyfr na wyświetlaczu, pamiętam że dodałem kilka pól więcej. Nie wiem czym był ten zegar, ale miałem po tym doświadczeniu parę ataków mentalnych na siebie. Skończyły się odkąd zajadam się orzechami cedrowymi i noszę cedrowy naszyjnik. |
|
|
|
04.01.2013 - 21:15
|
|
|
Raf198 co Ty na to?
Według Tybetańskiej Księgi Umarłych doświadczenie oświecenia jest możliwe, jeśli potrafi się utrzymać pogląd, że budzące grozę zjawiska nie są niczym innym, jak tylko manifestacjami własnego umysłu. |
|
|
|
05.01.2013 - 04:25
|
|
|
Miałem dziś sen, naprawiałem bratu kompa po czym nagłe uderzenie senności i po chwili leżałem w swoim łóżku. Uderzenie senności odbierało władze ciału( wiedziałem że zaraz uderzą wibracje, paraliżujące tak to się już wiele razy kończyło 1. Senność 2. Uderzenie wibracji 3.wyrywanie, najłatwiej jest w punkcie 1. Szybko próbować się wy budzić) wiedziałem co jest grane, na siłę próbowałem otworzyć oczy, udało się wstaję z łóżka absolutna ciemność, naciskam na telefon która godzina? Ale się nie załącza, po wielu kliknięciach łapie ale ekran jest zamazany, chce włączyć lampkę nie da się, dopiero po wielu naciśnięciach widzę mój pokuj, jestem strasznie słaby , ledwo stoję chce mi się spać, nagle trzask znów jestem w łóżku, myślę sobie dałem się nabrać ja się nie wy budziłem, znów atak senności ogarnia moje ciało czuję że zaraz nadejdą wibrację wtedy sobie mówię –jakby to nie wyglądało nie okażę ani strachu ani emocji nie dam im satysfakcji. Uderza we mnie myśl która przesiąka strachem, „Bóg ci nie pomoże”- masz mnie za głupca? Myślisz że nakarmię cię moim strachem? – lękam się tylko Boga, niech się dzieje wola jego nie moja,
Mówię samemu sobie- moja miłość jest bezinteresowna, nie oczekuję żadnego wsparcia od Boga. Co to za miłość gdzie potrzebujesz kogoś fizycznie i emocjonalnie? To nie jest miłość to egoizm – droga chaosu. Gdy wibracje opanują moje ciało, świadomość stanie do walki, ale to będzie inny rodzaj walki jaki ludzie nie znają, walka bez emocji, walka na wytrzymałość. Nie mam nic do stracenia, najwyżej gdy nie dam rady odpocznę u boku Ojca. Po tej myśli się budzę, patrzę na zegarek jest 3.10 dalej chce mi się spać bo sen trwał 4 godz. Wiem że muszę wszystko zapisać żeby nie zostało to nadpisane przez kolejny sen. Te wydarzenie doda mi więcej sił w podobnych sytuacjach. Bardzo długo nie miałem z nimi do czynienia, ale jestem bardzo zadowolony ze swojej pamięci i świadomości. Jestem przykładem na to że jeżeli chcesz uciec od tych istot, to nie musisz uciekać do kościoła po eucharystie. Nigdy bym tego nie zrobił ze strachu, Odeszłem od kościoła i nie powrócę bo wiem że zrobił bym źle, jeżeli już zacznę chodzić to nie ze strachu, nie dla obrony ale dla siebie- ale Bendę tylko chodził nie pójdę do spowiedzi ani po opłatek. Wierzę we wszechobecność Boga – jest wszędzie . Te istoty długo mnie nie nachodziły, czemu dopiero teraz? Bo poruszyłem temat, zacząłem o nich pisać? Nie wiem ale wiem że nie taki diabeł straszny jak go malują, na wszystko potrzebuje naszej zgody wystarczy powiedzieć NIE ale nie jemu tylko własnej myśli, dotyczy to także strachu. Dla osób o podobnym problemie w przyszłości polecam dopiero zasnąć gdy zrobi się już jasno czyli rano, jak komuś zależy koledzy co do waszych myśli psychologicznych to przypominam wam że przeanalizowałem całą mechanikę ciała ludzkiego, właściwości umysłu i mózgu. Wiem jak bardzo naszą świadomość zakłócają takie rzeczy jak np. nasze własne zmysły, emocje myśli. Hmm oobe jakby to ująć nikt z waz koledzy nie zadecydował o tym gdzie i w jakim ciele przychodzisz na ten świat. A to twoja reakcja ciała decyduje o tym co widzisz i jak sobie radzisz w astralu. Ciało nas strasznie ogranicza, co innego przygody po śmierci gdy pozbędziemy się ciała. Wyobraźcie to sobie brak strachu, brak zakłóceń z ciała i gdy się zaliczyło etap ziemski możliwość dalszego rozwoju. Każdy z nas kiedyś odejdzie i tak czy inaczej wszystkiego się dowie, całej wiedzy jakiej pragnął za życia. Nawet gwiazdy wygasają, człowiek też zgaśnie. Będziesz robił w astralu coś i nawet nie będziesz wiedział, że robisz źle. Jesteśmy tam jak 3 latek, tutaj puszczony na miasto z pieniędzmi, który ma pozałatwiać różne sprawy, możemy trafić na dobrą babcie, która nam pomoże albo na pedofila |
|
|
|
05.01.2013 - 06:49
|
|
|
Nie chce byście myśleli że próbuje kogoś nawracać, po prostu chcę by ludzie którzy stawiają oobe pod znakiem zapytania, posiadali inf. Od osób z doświadczeniami pozytywnymi a także przeciwnikami którzy doświadczyli tego stanu. Sam byłem takim człowiekiem który szukał w Google zagrożenia oobe niestety takie hasło stanowi 1% z 99% z którego 99% jest za oobe. Pragnę waz także uświadomić , że oobe fascynuje się coraz więcej ludzi w wieku gimnazjalnym. Są zafascynowani tym stanem, niestety nie zdają sobie konsekwencji z tego czy wytrzyma ich to psychika, czy nie trafią do czubków. Może panikuję, może wyolbrzymiam ale ja mam 22 lata i widzę problemy, więc jeżeli rzeczywiście moim problemem jest mój stan psychiczny a wy macie rację, to takich ludzi jak ja jest więcej. Tak samo byłem maniakiem oobe i w moim przypadku zobaczyłem zło. Każdy ma prawo wyboru, bo strasznym uczuciem jest poczucie winy, że z powodu naszego przekonania może ktoś cierpieć. Bardzo chciałbym wam podziękować za wspaniałe wypowiedzi na ten temat. Jeżeli chodzi o mnie to ja kończę temat zagrożeń i jeszcze raz powtarzam że nie można być egoistom, należy uwzględnić to że niektóre osoby są słabsze psychicznie i emocjonalnie, mogą po prostu nie wyrobić. A gdy media rozniosą aferę oobe i zaczną rzucać hasłami „oobe skrótem do opętania i choroby umysłowej” wtedy ten stan zacznie być prześladowany i od razu powstaną hasła SEKTA, SZATANIŚCI. Pamiętajmy większość ludzi jest słabych umysłowo (np.popadają w nałogach)bo tak wyszkoliło ich społeczeństwo, a niestety jest tak że rządzi większość we wspólnocie. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wspaniałą debatę na ten temat
|
|
|
|
05.01.2013 - 12:11
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
O jak dużo nieszczęść się wydarzyło dlatego, że ludzie uważali się za słabych. Jak się widzisz, tak się budujesz. Co wewnątrz, to na zewnątrz. Każdy człowiek ma przeogromne pokłady mocy, siły w sobie, mądrości i kreatywności, niestety często w znacznym stopniu uśpione właśnie przez takie myślenie, przez wbite do łba od urodzenia myślenie, że jest się słabą, kruchą z góry przeklętą grzeszną owieczką, zamiast niebiańskim wspaniałym jeleniem, tygrysem czy orłem (ale niemięsożernym :p)... Przez to, że ludziom wmówiono, że są słabi, szukają tej siły na oślep, trafiając w swej ślepocie na różne rzeczy, jak pieniądze, władza itp. Jednak to nie daje im prawdziwej mocy. Prawdziwa moc to mądrość i miłość, siła budowania rzeczywistości niezależnie od przyjętych schematów, czysta kreacja wg głębi własnego wnętrza. Jeśli tylko zdasz sobie z tego sprawę, nic nie będzie Cię w stanie już więcej niepokoić, bowiem tamta gra, to będzie właśnie już tylko gra, w dodatku cudza, a Ciebie już te zasady nie będą obowiązywać. Jeśli zda się sobie z tego sprawę, nie będzie słabych umysłów, które sobie z czymś nie poradzą, a będą sami pionierzy eksploracji i dobrej przygody doświadczania i mądrości w każdym ze światów.
Media od dawna kłamią, każdy wierzy w to, co chce wierzyć. Też chcesz wierzyć mediom i się nimi dalej przejmować? Zamiast martwić się, że media kłamią, po prostu wyłącz telewizor :) i rób swoje. Prawda i tak prędzej czy później wyjdzie na jaw. I tak, jak już pisałem, to że biegające dziecko może się przewrócić i lekko zadrapać, nie znaczy że trzeba mu zabraniać biegać, w obawie że się przewróci - bo jak nie nauczy się biegać, będzie się przewracać przy byle okazji... Poza tym ataki astralne występują nie tylko w oobe, ale na co dzień w tym fizycznym świecie (niefortunna to nazwa, tam przecież też jest jakaś fizyka), tylko że nie widać formy tych istot, ale można je czasem wyczuć, albo poczuć efekt ich działania lub zauważyć go u kogoś. I żeby nie było, takie rzeczy nie muszą być wywołane przez istoty z astrala, ale mogą także przez te żyjące na także Ziemi, tak jak my. Każda nieuzasadniona agresja, depresja, wybuch złości, to skutek innej agresji, depresji i złości, połączone z nieprzepracowaną częścią własnej świadomości. Tak, jak tutaj jest to nieuniknione, pod warunkiem, że przejrzymy jakie to jest naprawdę i nauczymy się na to mądrze i z miłością reagować, tak i tam. Oobe i tutejsze życie prawie niczym się w tym wypadku nie różnią. Bez sensu jest więc ostrzegać przed atakami oobe, bo takie same mogą wystąpić w fizycznym świecie, nawet u tych co nigdy nie słyszeli, ani nie uprawiali oobe. Jedynym rozwiązaniem jest nauka o wyglądzie wszechświata i rozwój własnej mądrości i świadomości, bardziej uważna obserwacja tego wszechświata, niż jedynie czytanie teorii o nim. Bo tak samo wygląda tutaj przestrzeganie przed oobe czy jego "złymi" stronami, jak przestrzeganie przed życiem i jego "złymi" stronami. To nie musi nas tyczyć, jeśli tego nie wybierzemy, a na pewno nie powinniśmy z tego przez to rezygnować, tak jak nie powinniśmy rezygnować z tego powodu z życia, a wręcz przeciwnie! W dodatku na planie myślowym, a więc i w fizyku i w oobe, mamy więcej możliwości, niż ludziom się wydaje. Trzeba je tylko obudzić :) A miłość przede wszystkim, bo to najpotężniejsza i najmądrzejsza moc ever, znajdzie rozwiązanie na wszystko ;)) Pozdrawiam serdecznie i ciepło ^^ :)) |
|
|
|
05.01.2013 - 12:29
|
|
|
Dlatego lepiej jest uczyć jak radzić sobie z ewentualnymi atakami, bytami niż straszyć nimi innych. To tak jakbym naopowiadał swojemu dzieciakowi, że jak wyjdzie z domu to spotka morderców, pedofilii i doświadczy samych negatywnych sytuacji. Dzieciak może się naprawdę przejąć i będzie miał lęki z wyjściem z domu a jak już wyjdzie to będzie myślał tylko o tym co naopowiadałem a tym samym wywoła sytuację o której ciągle myśli. Potęga myśli.
Dlatego trzeba wyjaśniać, uczyć i ostrzegać, ale nie tylko ostrzegać bo to sprowadzenie tematu do dziecka, któremu rodzić ryje banię koszmarami jakie może spotkać poza domem. Ponadto uważam, że jak spotka nas coś nieprzyjemnego i sobie z tym poradzimy to nas to wzmocni. Staniemy się mądrzejsi. Wszystko jest nauką jeśli umie się lekcje takie dobrze wykorzystać, zrozumieć. Raf powiedz mi przed zaśnięciem o czym myślisz? Jesteś zrelaksowany? Rozluźniłeś umysł? Czy raczej zasypiasz z myślami typu co znowu mnie tam spotka i jest to zabarwione lękiem? Zauważ, że jeśli usypiasz zdenerwowany to i sny sną nerwowe, nieprzyjemne. To prosta zasada. Tak jest i już i dlatego warto, abyś trochę wyluzował. Odpręż się, relaksuj, nie myśl zbytnio o zagrożeniach a sam się przekonasz, że Twoje wyjścia będą zupełnie inne. Nie będzie to oznaczało, że te byty dały Ci spokój. Będzie to oznaczało, że nigdy ich nie było i sam je stwarzałeś. |
|
|
|
05.01.2013 - 14:15
|
|
|
Nie klikam na te "plusiki", ale chcę Wam podziękować, wyrazić szacunek, a także w pewnym sensie podziw oraz moją sympatię i wpół-czucie (w kontekście współodczuwania). Odnoszę się całościowo, nie tylko za Wasz wkład, potencjał oraz to, jak wyrażacie siebie na zewnątrz. Czasem pojawiają się uwagi (niekiedy w formie ostrzeżeń), że zaglądają tu bardzo młodzi ludzie. W moim odczuciu w tym fakcie właśnie zawiera się piękno, niezwykłość oraz dowód na dynamikę, jaka zachodzi w naszych wnętrzach. Pozdrawiam ciepło. :)
|
|
|
|
05.01.2013 - 16:40
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witaj.
Mam taką myśl, która może pomóc. Zawsze możesz poprosić Większą Świadomość, aby odebrała Ci możliwość korzystania z OOBE (kwestia silnej koncentracji i prawdziwej intencji w tej sprawie). Jeśli Ci to przeszkadza zrezygnuj lub zostaw na jakiś czas. Poczytaj lub posłuchaj Tom'a Campbell'a (http://www.youtube.com/user/twcjr44?feature=watch), posłuchaj Eckhard'a Tolle( rozprawy o ludzkim EGO i jego projekcjach), zrozum jak nasza świadomość może być uwikłana pokoleniowo ( ludzki umysł jako twór genetyczny) słuchając np. Bert'a Hellinger'a. Ucz się. Ewoluuj. Przestań straszyć siebie i innych (deewolucja), bo "strach powoduje brak zaufania, a brak zaufania powoduje samounicestwinie". Przeciwieństwem miłości jest strach. Warto się nad tym zastanawiać codziennie (myśląc również o działaniu różnych instytucji) , warto przyglądać się własnym ograniczeniom z miłością, bo większość naszych myśli nie jest nasza, ale naszych bliskich nawet tych, którzy odeszli setki lat temu (nasz umysł jest w stanie hipnozy( programowania) do 6-7 roku życia (stan alfa) jak to potwierdzają naukowcy- warto obejrzeć wykłady biologa Bruce'a Lipton'a). Warto. Tymczasem proponuję spokój i zastanowienie czego naprawdę chcesz. Twoje cierpienie może się skończyć. Poproś o to. Pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |