|
|
![]() ![]() |
05.01.2013 - 19:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Negai1, jeśli chcesz doświadczyć OBE, to nie czekaj na wibracje, nie próbuj ich osiągnąć tylko OBE. No ludzie, przecież to jest takie proste jak budowa cepa.
|
|
|
|
05.01.2013 - 19:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ach, ale właśnie o to chodzi, że w dzień chce, a w nocy jak usypiam to już niekoniecznie.
Poza tym wiem że to nie jest nic specjalnie trudnego, bo sama doznałam tego dość łatwo. Tzn. w LD pomyślałam że chce OOBE i nagle poczułam odrywanie od ciała. Ale chyba miałam płytki sen i wyjść do końca nie mogłam. Nie ,,zmuszam" mojej duszy do wyjścia, jakimiś tam technikami pt. medytacja i tak dalej, ostatnie i pierwsze OOBE w moim życiu doświadczyłam w trakcie przejścia z LD do OOBE i nie musiałam ,,wyczarowywać" sobie jakiś drzwi czy luster jak to często mówią, wystarczyła sama myśl. |
|
|
|
07.01.2013 - 20:21
|
|
|
No bo zasadniczo za dużo sobie wyobrażać nie trzeba, wręcz przeciwnie - trzeba się koncentrować, oczyszczać umysł i być spokojnym. Oczywiście tzw pozytywne podjaranie pomaga, bo emocje niejako ściągają więcej energii, a ta jest potrzeba do wyjścia. Niestety każdy osobnik próbujący wyjść jest indywidualnym przypadkiem, w związku z tym metody, sposoby, techniki każdy powinien wyszukać i opracować sobie sam. A wiara czyni cuda:)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |