oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Im Słabsze Wibracje- Tym Mniejszy Krok Ku Oobe?
Freddy K
post 05.01.2013 - 19:00
Post #22

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Negai1, jeśli chcesz doświadczyć OBE, to nie czekaj na wibracje, nie próbuj ich osiągnąć tylko OBE. No ludzie, przecież to jest takie proste jak budowa cepa.
Go to the top of the page

+Quote Post
Negai1
post 05.01.2013 - 19:03
Post #23

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ach, ale właśnie o to chodzi, że w dzień chce, a w nocy jak usypiam to już niekoniecznie.
Poza tym wiem że to nie jest nic specjalnie trudnego, bo sama doznałam tego dość łatwo.
Tzn. w LD pomyślałam że chce OOBE i nagle poczułam odrywanie od ciała. Ale chyba miałam płytki sen i wyjść do końca nie mogłam.
Nie ,,zmuszam" mojej duszy do wyjścia, jakimiś tam technikami pt. medytacja i tak dalej, ostatnie i pierwsze OOBE w moim życiu doświadczyłam w trakcie przejścia z LD do OOBE i nie musiałam ,,wyczarowywać" sobie jakiś drzwi czy luster jak to często mówią, wystarczyła sama myśl.

+Quote Post
VVi
post 07.01.2013 - 20:21
Post #24

Dusza Towarzystwa

Notatnik

No bo zasadniczo za dużo sobie wyobrażać nie trzeba, wręcz przeciwnie - trzeba się koncentrować, oczyszczać umysł i być spokojnym. Oczywiście tzw pozytywne podjaranie pomaga, bo emocje niejako ściągają więcej energii, a ta jest potrzeba do wyjścia. Niestety każdy osobnik próbujący wyjść jest indywidualnym przypadkiem, w związku z tym metody, sposoby, techniki każdy powinien wyszukać i opracować sobie sam. A wiara czyni cuda:)

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park