|
|
![]() ![]() |
30.01.2013 - 15:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
30.01.2013 - 15:47
|
|
|
|
|
|
|
30.01.2013 - 16:26
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Chociaż, ostatnio OJCIEC mi powiedział, że na Sądzie będą Ekrany i tam będzie wszystko wyjaśnione. Czyli nie dość że się człowiek namęczy na tym łez padole,to jeszcze go Ojciec sądzić będą;) |
|
|
|
30.01.2013 - 16:33
|
|
|
|
|
|
|
30.01.2013 - 16:33
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ciekaw jestem które wcielenie będą sądzić? moze to interplanetarne, może to sukińsyńskie, a może to o małym znaczeniu, a może wszystkie naraz. Daro Piotrze czyli ty masz już to zbawienie chyba w kielni przecież kościół postawiłeś?
|
|
|
|
30.01.2013 - 16:35
|
|
|
Czyli nie dość że się człowiek namęczy na tym łez padole,to jeszcze go Ojciec sądzić będą;) Tak. Będzie ważony "dźwięk" jaki wydaje "struna duszy", rdzeń... To wiem. To Wam mówię... DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
30.01.2013 - 16:53
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Tak. Będzie ważony "dźwięk" jaki wydaje "struna duszy", rdzeń... To wiem. To Wam mówię... DS A co nastąpi po tym? Czy w Twojej kosmologii Darku istnieje wieczne potępienie i zsyłka do piekieł? A co np dzieje się z samobójcami? |
|
|
|
30.01.2013 - 17:04
|
|
|
|
|
|
|
30.01.2013 - 17:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
stray.ghost co ty tak dopytujesz ciągle.
Poco wogóle zadajesz pytania jak i tak masz słowa Pana DSa w dupie. Żeby tylko błąd komuś wskazać palcem albo się śmiać ? |
|
|
|
30.01.2013 - 17:16
|
|
|
stray.ghost co ty tak dopytujesz ciągle. Bo to jest forum.Poco wogóle zadajesz pytania jak i tak masz słowa Pana DSa w dupie. Muszę Cię zmartwić, ale nie mam jego słów w dupie.Żeby tylko błąd komuś wskazać palcem albo się śmiać ? Żeby wskazać błąd, trzeba samemu wiedzieć. A śmiech to zdrowie, jeśli nikomu się nie ubliża.
|
|
|
|
30.01.2013 - 17:22
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ta paplanina UP brzmi mniej wiecej tak "bla bla bla blabalabalan Xaxaxaxaxaxa Blabalabla" konkrety, no tak nikt nie da żadnego konkretu bo to przecież tylko jego subiektywna opinia która za nic w świecie nie będzie potwierdzona przez nikogo...^^
Daro powiedzmy że ci wierze (czy tak jest czy nie) masz to zbawienie Kefasie w kielni? |
|
|
|
30.01.2013 - 17:37
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kuźwa, ale żeście napłodzili postów:)
Krisss...ja wpisałem w google jego imię i nazwisko i nazwę książki i jest sporo: http://en.wikipedia.org/wiki/Noel_Johnson_%28athlete%29 http://bodyweight-exercises.animal-kingdom...outs.com/?p=261 |
|
|
|
30.01.2013 - 17:45
|
|
|
Czy to ma coś wspólnego z "teorią strun"? Tak... która szarpie Twojego świerka z awataru :) Znów się wydurniamy. A wiesz, że nawet to lubię, ten Twój offtop śmieszny, ale ten ze smakiem, nie ten obleśny. Bo i takim niekiedy rzucasz. Zazdroszczę Ci oczytania. Z pewnością nie przeczytałem 1/10 tego co Ty. Nie mam takiej teoretycznej wiedzy, ale ja tam wolę stawiać na praktykę. Fajnie by było jakbyś niekiedy dał coś więcej popisać... Lubię ponad to jak się wypowiadasz konstruktywnie, tzn. nie tylko bez rozumienie podważasz, ale filozofujesz od siebie. "Od siebie" a nie walisz cytaty i linki. Wychodzisz z ciała w ogóle? Czy etam :) stray.ghost co ty tak dopytujesz ciągle. Poco wogóle zadajesz pytania jak i tak masz słowa Pana DSa w dupie. (...) Nie jest tak Stary.Gnostyku, że bawisz się tylko na forum? Baw sie ze smakiem. A może prócz taniej podajrki i ćpania postów coś chcesz wynieść, no i wnieść oczywiście na oobe.pl Pozdro i trzymaj fason! DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
30.01.2013 - 17:56
|
|
|
Dzieki Zielarz, faktycznie ciekawe ! ja natrafilem tylko na tego :
http://www.aveleyman.com/ActorCredit.aspx?ActorID=8856 jest kilka zdjec ale na zadnym na maratonczyka mi nie wyglada… ----Ala nagonka na stray-ghosta! To jeden z ostatnich na tym forum ktory moim zdaniem zasluguje na takie bicie po glowie. Nie boj sie stray. nie jestes sam -:) |
|
|
|
30.01.2013 - 18:02
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
No problem:)
Wcinajcie wszyscy pyłek (oprócz uczulonych na miodo pochodne). Darek jak ostatnio spojrzałem na swoje dłonie to zmieniały kolory. Miałeś tak kiedyś?:) |
|
|
|
30.01.2013 - 18:03
|
|
|
Darku, pytanie o teorię stun było zupełnie poważne, chociaż żartobliwie zadane. Przecież ta teoria głosi, że materia to w rzeczywistości wibracje, a więc może stanowić jeden z wielu energrtycznych poziomów istnienia. Nigdy fizyka nie była tak blisko metafizyki.
..."Od siebie" a nie walisz cytaty i linki... Linki i cytaty wklejam po to, aby podzielić się z forumowiczami wiedzą i opiniami innych, pokazać, że problem ma szeroki kontekst i nie jest taki prosty i jednoznaczny, jak to próbujesz przedstawiać.Wychodzisz z ciał w ogóle? Czy etam :) ... O wychodzeniu z ciała pisałem, jeśli Cię to interesuje - poczytaj.Nie jest tak Stary.Gnostyku, że bawisz się tylko na forum? Baw sie ze smakiem. A może prócz taniej podajrki i ćpania postów coś chcesz wynieść, no i wnieść oczywiście na oobe.pl Przepraszam, jeśli sprawiłem Ci przykrość, ale Twoje obecne poglądy wprawiają mnie w ten idiotyczny humor (może dlatego, że Twoja pierwsza książka przyczyniła się do zbudowania mojego systemu przekonań, a druga ten system rozpierniczyła. Czy to nie zabawne? Stworzyłeś mnie w pewnym sensie). W każdym razie postaram się hamować. Z forum wynoszę bardzo wiele. Mam nadzieję, że także coś tam wnoszę.
|
|
|
|
30.01.2013 - 18:23
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
30.01.2013 - 18:26
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Pamiętasz jak było? Nie wiem czy mnie rozumiesz? On to wychwycił niefizycznie, czy fizycznie i ktoś to jeszcze słyszał? Wziął go na stronę ale w podróży kwasowej, czy jeszcze ktoś był świadkiem tego zdarzenia? Z tego co pamiętam z tamtej rozmowy to ten koleś-kosmita był świadomy że kumpel jest na fazie i może go "prześwietlić" - zagadał normalnie, aparatem gembowym :) |
|
|
|
30.01.2013 - 18:30
|
|
|
|
|
|
|
30.01.2013 - 19:12
|
|
|
Jak to jest, że świętobliwi widzą wszędzie przeciwników (i to żerujących na czymś tam)? Nie krępuj się i napisz od razu "Panie DS mamy masona!" A co to jest właściwie ten mason? Bo ja bez kitu nie kapuje. Szukałem w googlach, ale tam są sprzeczne informacje. Daj Stary.Gnostyku linka. Na pewno masz tam jakiegoś :) DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
30.01.2013 - 19:24
|
|
|
A co to jest właściwie ten mason? Bo ja bez kitu nie kapuje. Szukałem w googlach, ale tam są sprzeczne informacje. Daj Stary.Gnostyku linka. Na pewno masz tam jakiegoś :) Jasne, że mam :) Proszę bardzo: http://www.apokalipsa.info.pl/index_020.htm To jest wyjaśnione w przedostatnim akapicie. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |