|
|
![]() ![]() |
08.01.2013 - 09:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja ci zasponsoruje w końcu pracuje w Londynie tylko jedź już i nie wracaj i nie bierz żadnego sprzętu do komunikacji żebym nie musiał słuchać tych bredni. Mam nadzieję że Ci się tam spodoba. Na dobra sprawę słyszałem że tam znikają ludzie. Eee no Rafałku. To ja nie wiedziałem, że Ty masz takie możliwości. Oczywiście ja chętnie skorzystam, z Twojej propozycji. Przelej 30 000,- PLNów na mój rachunek bankowy: Nr PL 08 1320 1537 1234 3395 3000 0001 (Bank Pocztowy, o. centralny). W tytule przelewu wpisz: „Wyjazd na Syberię”. A tak na poważnie. Jak wrócisz z Londynu. To pierwsze co zrobisz. Pokażesz mi swój elektroniczny wyciąg z konta bankowego. W końcu jeśli masz takie duuuże dochody. To automatycznie masz uprawnienia do złotej karty kredytowej w swoim banku. Złóż wniosek w banku, aby ci taką kartę wydali. Po wydaniu, gdy mi tą kartę pokażesz, uwierzę ci w każde twoje słowo. A jeśli ty masz zbyt krótki okres pracy, aby mieć zdolność kredytową, lub nie masz umowy o pracę. Wówczas pokaż mi złotą kartę kredytową, któregoś z twoich kolegów z pracy. Bo widzisz, ja jestem cholernie pragmatyczny i na wszystko, musisz dać mi DOWÓD. Pamiętaj mężczyzna, który nie potrafi się przyznać do błędu, nie jest mężczyzna! |
|
|
|
08.01.2013 - 09:24
|
|
|
A ja nadal czekam na Twoje wyliczenia pragmatyku.. :]
Sprawdzimy, jaki z ciebie MENSZCZYZNA :D. Na jego miejscu kazałbym Ci się wypchać. To nie Twoja sprawa, ile ma na koncie czy w skarpecie. Ja na przykład jestem na tyle biednym studentem, że z domu nie brałem kasy na życie od pół roku. A przez rok wcześniej brałem tylko na opłacenie akademika, póki się nie usamodzielnię. Co nie zmienia faktu, że gówno Cię powinno obchodzić skąd mam kasę i ile jej mam :D. |
|
|
|
08.01.2013 - 10:10
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Bla bla bla... Miało być do dwóch milimetrów. Wiesz, a ja sobie przyjmę jednostkę równą 0,2 metra to też mogę napisać, że:
Kręgi są od siebie oddalone o wielokrotność 0,2 metra z nie większym odchyleniem niż połowa jednostki (czyli 10 centymetrów). Jak przyjmę jednostkę równą 5 cm to też mogę napisać to samo. Bo zmieni się tylko ilość odcinków o ileś tam razy. Nie sądzisz? Przecież, żeby pomierzyć odległości kamulców, co stoją w odległości metrów od siebie, nie problem chyba pomierzyć z dokładnością do dwóch milimetrów. Dokładność GPS: http://pl.wikipedia.org/wiki/Global_Positi....82adno.C5.9Bci W nauce nie ma nic na oko. Ja chcę zobaczyć tylko, jak on to sam policzył. Przecież jakoś mu te 82,5 cm musiało wyjść. Nie jesteś ciekawy? Już stwierdziłem, że chcę tylko zobaczyć obliczenia. Dałem mu nawet link do metody kwadratów powszechnie wykorzystywanej w geodezji. Liczyć chyba potrafi, w końcu jest po ekonomii. Tak, wierz dalej bezgranicznie wikipedii, to się jeszcze kiedyś na niej możesz przejechać. Szkoda, że te GPS na załączonym rysunku też jakoś nowo nie wyglądają za bardzo ;3 Więc dane mogą być bardzo nieakutalne, tym bardziej jak już napisałem, proste doświadczenie z pomocą google earth obala to, co napisałeś o tej rzekomej dokładności. Jak policzył? Może po prostu zmierzył miarką, albo dalmierzem laserowym (jeśli chodzi o kamulce jednego kręgu). Co do odległości pomiędzy poszczególnymi kręgami można przyjąć jednostkę wielokrotności 82,5cm +/- 14cm, co i tak wynik dużo mówi w tym przypadku. Mi nic nie udowodnił. Chcę zobaczyć jego pracę. Chcę zobaczyć jego tok myślenia. Jak nie pokaże obliczeń to nici z dowodu. Jeżeli masz wątpliwości, to przecież możesz ładnie poprosić o uściślenie jego wypowiedzi i odpowiedź na pewne Twoje pytania. Jednak nie musisz od razu go atakować i wyrażać się w jego kierunku z takim nieprzyjaznym tonem i stylem. Zupełnie jakbyś się czegoś bał i przed czymś bronił... ;/ Pozdro ^^ |
|
|
|
08.01.2013 - 10:16
|
|
|
Miałem się wyrażać sceptycznie a nie klepać go po plecach... :D Bardzo podobną odpowiedź zapewne otrzyma na ten list, więc może niech wcześniej przećwiczy swoje stanowisko.
Poza tym, jak pewnie zauważyłeś, dostosowałem się do jego stylu gaszenia innych. Gasił wilk razy kilka, zgasili i wilka ^^. |
|
|
|
08.01.2013 - 10:43
|
|
|
Chłopaki dajcie spokój, skąd w Was tyle agresji -.-'... Ktoś ją tu systematycznie pompuje. Wybacz, ale nie wszystkim to sprawia przyjemność. Jeździcie po kimś, kto stosuje naukowe metody... Ty to serio mówisz ? :) ...Na jego miejscu kazałbym Ci się wypchać. To nie Twoja sprawa, ile ma na koncie czy w skarpecie... Przecież Guru musi wiedzieć takie rzeczy o swoich "wyznawcach". Zwłaszcza, jeśli jest "kadrowym z wykształcenia". Poza tym uważam się za "zgaszonego". Dziekuję. |
|
|
|
08.01.2013 - 11:29
|
|
Jak Ci to nie sprawia przyjemności, to przecież nie musisz się udzielać w tym temacie... A jak masz wąty do sposobu zachowania Delty, można mu to delikatnie powiedzieć, a nie odwzajemniać mu agresją...
Przynajmniej stara się stosować naukowe metody, na ile potrafi. A Wy zarzucanie mu ich brak, sami błędnie je stosując. Mess, sceptycznie nie znaczy agresywnie, ale po prostu konstruktywnie i na temat, bez zbędnych jazd. Na ten list zapewne otrzyma merytoryczną, napisaną w oficjalnym tonie, kulturalną odpowiedź. A jeśli nie, to tylko świadczyć będzie o adresatach. Kiedyś Delta coś palnął o gaszeniu, a teraz mu to wypominasz w innym temacie, daj spokój. Bawiąc się w takie gry, typu zemsta, on mi, to ja jemu itp., nie wiem jak daleko pociągniesz, i że w ogóle Ciebie to nie męczy :/ ... Sorry, ale takie zachowanie przywołało mi na myśl porównanie do całych tych ataków astralnych, co do których ostatnio na forum głośno, tylko że takich tu na ziemi; albo też do wampiryzmu energetycznego. Ty Mess kiedyś pisałeś "Lux aeterna" i w ogóle, a coś ostatnio stałeś się strasznie cyniczny. Gdybym np. ja teraz miał przez to być cyniczny wobec Ciebie, to by wyszło niezłe gówno. Tak świat nie działa. Po to jest wybaczenie i nie wplątywanie się w cudze gry, ale bycie sobą, mimo czasem niesprzyjających warunków zewnętrznych. Pozdrawiam. Lux aeterna :) |
|
|
|
08.01.2013 - 11:46
|
|
|
[...] Zgasiłem Cie? Czy jeszcze będziesz się męczył? Kiedyś, ostatnio wczoraj w stosunku do mnie :). Jakiego typu odpowiedzi oczekujesz po takim poście? Potulnego kiwnięcia głową? :] Nie jestem cyniczny, tylko pragmatyczny i sceptyczny. Jeszcze nie poznałeś Adasia live. Jak poznasz, to będziemy mogli rozmawiać o Twoich odczuciach. Jak Ci powie, że wszystkie twoje pogadanki to bzdura, że jesteś OOBE-wariatem, nieudacznikiem życiowym i OOBE są powodowane przez urazy psychiczne. Jak w końcu usłyszysz, że Twoje przekonania są do dupy, a jego kamienie to istna prawda xP. Wtedy pokażesz mi swoją miłość i zrozumienie dla niego... :D I wtedy, a nie teraz Pawciu, będziesz mógł mnie oceniać :]. Lux Aeterna było skierowane ku Jaśniejącemu Synowi Jutrzenki. A więc Lux Aeterna, czyli Chałwa Lucyferowi na Wieki Wieków :D. Edit. Poprawiłem :D. |
|
|
|
08.01.2013 - 12:09
|
|
Nie oceniam Ciebie, ale Twoje zachowanie. Jeśli jest tak, jak mówisz, to po prostu ewentualnie powiedziałbym spokojnie swoje zdanie, nie dając się prowokować, a następnie zignorował zaczepki i poszedł swoją drogą. Tak i tutaj, jeśli Cię irytuje zachowanie Delty, to nie musisz uczestniczyć w tym temacie. A jeżeli chcesz, to zapodawaj tylko konstruktywne wypowiedzi, bez zbędnych pojazdów. Bo wtedy temat zamieni się w trollowanie i jeżdżenie po ludziach :/
Chyba chałwa. ;) |
|
|
|
08.01.2013 - 12:16
|
|
|
Mój ostatni post w tym temacie, bo się koledze gaśnice skończą ]:->.
Albo zobaczę rzeczowe obliczenia albo nie uwierzę. Chałwa. |
|
|
|
08.01.2013 - 12:23
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Paweł może spotkacie się z Deltą połączycie siły w tej nierównej walce na argumenty.Czuję że możecie to wygrać wbrew powszechnemu ostracyzmowi i bezdyskusyjnemu osaczeniu.Z tego spotkania może powstać niejeden panzerkampfwagen.
|
|
|
|
08.01.2013 - 12:28
|
|
|
...Na ten list zapewne otrzyma merytoryczną, napisaną w oficjalnym tonie, kulturalną odpowiedź. A jeśli nie, to tylko świadczyć będzie o adresatach.... Oczywiście, na taki emanujący skromnością, pokorą, pozbawiony cienia egocentryzmu, a przy tym merytoryczny i pełen naukowej precyzji list - niekulturalnie, niemerytorycznie i w nieoficjalnym tonie mogą odpowiedzieć tylko kolejne agresywne potwory. Wybacz Pawle, ale Ty żyjesz we własnym, hermetycznym świecie bardzo silnie filtrując otaczającą Cię rzeczywistość (być może dlatego odczuwasz pokrewieństwo duchowe z Deltą, który swoje frustracje projektuje na otoczenie). To oczywiście Twoje prawo, ale wiedz, że Twoje opinie, które w Twoim mniemaniu są pochodną Twojej miłości do ludzi, najzwyczajniej ludzi krzywdzą. |
|
|
|
08.01.2013 - 12:40
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Mimo że Delta jest trolem i wzbudza emocje to jednak częstokroć pozytywne, nie ma co się tak spinać panowie.
|
|
|
|
08.01.2013 - 13:39
|
|
|
Diabelskie glazy porozkladal jeden z siedmiu krasnoludkow, wiem jak sie nazywal ale nie powiem bo sprawa na policji wciaz jest w toku.
Wracal z urodzin Sierotki Marysi i byl lekko na bani. Nie byl sam, towarzyszyl mu Kosmita Bobolodokwadratu oraz jeden z reniferow Swietego Mikolaja (mial byc takze Bruce Lee ale na treningu wbil sie w sciane i zanim go wyciagneli to impreza sie skonczyla). Renifer troche mu pomagal, ale raczej tylko symbolicznie bo mial zeza i tez byl na bani. Nie dalo sie ulozyc glazow co metr, wiec krasnoludek kladl sie na trawniku i renifer przesuwal glaz tam gdzie zaczynala sie jego glowa. Nastepnie krasnoludek kladl sie z drugiej strony glazu i renifer – klnac, bo po jakims czasie przestalo go juz to bawic – przesuwal znowu glaz. Krasnoludek mierzyl osiemdziesiat dwa i pol centymetra i Kosmita Bobolodokwadratu az smial sie do lez mowiac ze to nawet nie jest jedna dziesiata promienia elektronu wodoru podzielonego przez ogolnogalaktyczna jednostke iloraza czestotliwosci. Ale bal sie smiac za glosno bo krasnoludek byl pijany i mogl stac sie agresywny. A po drugie Kosmita nawet im nie pomagal bo nie mogl z powodu odciskow na rekach (nie przeszly jeszcze od budowy pyramid), wiec lepiej by bylo gdyby sie zamknal. W pewnej chwili renifer popatrzyl takim dziwnym wzrokiem na krasnoludka i powiedzial : "Czy ty naprawde masz zamiar, palancie jeden... […o przepraszam, dokoncze innym razem bo slysze syrene, to moja karetka nadjezdza. Lubie jak mnie ubieraja, bo uwazam ze jasne kolory naprawde mi pasuja. To nic – bye!] |
|
|
|
08.01.2013 - 15:15
|
|
|
Witajcie:)
Najgorsze co może być to,wmawiać na siłę swoje poglądy,rację:) Bo wtedy udowadnia sobie to co chce komuś udowodnić:) Zaszliśmy daleko:)i dalej i dalej ocena,odpowiedź:) i co będzie dalej i zas...any umysł,jak mu odpowiedzieć aby go przekonać:) Każdy ma swój punkt widzenia,z punktu jego siedzenia widzi inaczej niżeli ty:) Nie można nikogo kochać jak się go ocenia:)i porównuje nie ważne do kogo,czego Akceptacja:) wiem,każdy to inaczej widzi:) akceptacja to inaczej spokój w twojej głowie Myślisz o tym o czym pragniesz,czego pragniesz zależy jakie masz myśli,myśli są twórcze słowo jest twórcze,czyny są twórcze:) Ja Jestem całym sercem z wami:) pozdrawiam |
|
|
|
08.01.2013 - 16:35
|
|
|
Milion ojro za wyjście i dostrojenie się do reala ? Wreszcie jakaś motywacja do rozwoju duchowego, spadam medytowac !
|
|
|
|
08.01.2013 - 18:43
|
|
|
TERAZ WSZYSTKICH ZGASZĘ I POWALĘ NA NOGI!!!
Seria kadr z filmów „Starożytni kosmici”: Kompleks piramid w Gizie. Ściany każdej z tych piramid są zwrócone, z niezwykłą precyzją, w kierunku czterech stron świata. Dodatkowo piramidy te odzwierciedlają gwiazdy w gwiazdozbiorze Oriona. Kolejno od lewej strony: Alnitak, Alnilam i Mintaka. Zaś koryto rzeki Nil, która przepływa obok piramid odzwierciedla pas Oriona naszej galaktyki - Drogi Mlecznej. My ten pas widzimy, jako skupisko gwiazd na kształt grubej linii przecinającej nasze nocne niebo na pół. W rzeczywistości piramidy w Gizie i koryto rzeki Nil, łącznie są dokładnym, lustrzanym odbiciem naszego nieba w mniejszej skali. (IMG:http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/461174_407190242692389_1295218137_o.jpg) Seria kadr z filmów „Starożytni kosmici”: Podstawa Wielkiej Piramidy w Gizie jest identyczna, z dokładnością jednego centymetra, z podstawą Piramidy Słońca w Teotihuacán. (IMG:http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/278619_407190382692375_1668845000_o.jpg) Seria kadr z filmów „Starożytni kosmici”: W Teotihuacán odległości poszczególnych piramid w stosunku do Piramidy Słońca są odzwierciedleniem naszego Układu Słonecznego. Każda z tych piramid jest odpowiednikiem planety w naszym Układzie Słonecznym. Co łącznie stanowi model Układu Słonecznego. (IMG:http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/477039_407190712692342_256893335_o.jpg) Seria kadr z filmów „Starożytni kosmici”: W Stonehenge pierścienie (wewnętrzne kręgi) całej struktury, wpisane w siebie są odzwierciedleniem naszego Układu Słonecznego. Każdy z tych kręgów jest odpowiednikiem planety w naszym Układzie Słonecznym. Co łącznie stanowi model Układu Słonecznego. (IMG:http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/415849_407191139358966_1934817911_o.jpg) Seria kadr z filmów „Starożytni kosmici”: Struktura piramid w Tikál jest dokładnym odbiciem lustrzanym gwiazdozbioru Plejad. (IMG:http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/415828_407191339358946_382491943_o.jpg) Seria kadr z filmów „Starożytni kosmici”: Zdjęcie satelitarne powierzchni planety Mars. Według zwolenników starożytnych astronautów, przedstawia ono strukturę kamienną identyczną jak w mieście Tikál, tj. odzwierciedlenie gwiazdozbioru Plejad. (IMG:http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/240162_407191502692263_1560640409_o.jpg) Seria kadr z filmów „Starożytni kosmici”: W Wielkiej Piramidzie w Gizie znajdują się cztery wewnętrzne, długie szyby z otworami na zewnątrz piramidy. Dwa szyby wychodzące od zewnętrznej ściany, po stronie południowej i dwa po stronie północnej. Światło górnego szybu po stronie południowej, dokładnie wskazuje pas Oriona. Z kolei światło dolnego szybu, po tej samej stronie, wskazuje pas Syriusza. Szyby na północnej stronie, również wskazują ciekawe gwiazdy, wędrujące po naszym nieboskłonie. (IMG:http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/460955_407383339339746_1623332107_o.jpg) Ciąg dalszy, w następnym poście. |
|
|
|
08.01.2013 - 18:45
|
|
|
Seria kadr z filmów „Starożytni kosmici”: Struktury megalityczne w Carnac we Francji są ułożone z dużą precyzją na kształt figur geometrycznych. W tym jedna z tych struktur, przedstawia tak zwany trójkąt pitagorejski. Same zaś megality są mocno namagnesowane.
(IMG:http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/258142_407383746006372_1388504739_o.jpg) Seria kadr z filmów „Starożytni kosmici”: Francuski ufolog [Emil Michel], skrupulatnie gromadził informacje nt. tak zwanych spotkań IV stopnia. A także nanosił na mapę całego świata punkty, wskazujące miejsca w których dochodziło do tych spotkań. Jak i do innego rodzaju obserwacji UFO i USO. Po połączeniu tych punktów, okazało się, że bardzo często znajdują się na tym samym równoleżniku. W ten oto właśnie sposób, rozwinęła się ufologia i powstała teoria o geomancji. Czarny krzyżyk wskazuję wioskę Emilcin, natomiast czerwony krzyżyk wieś Hessdalen w Norwegi. (IMG:http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/737597_414597471951666_422638845_o.jpg) Seria kadr z filmów „Starożytni kosmici”: W Meksyku, znajduję się pustynia, nazywana potocznie „Strefą Ciszy”. Na tym terenie występują różne anomalia magnetyczne. Co ciekawe pustynia znajduje się na tym samym równoleżniku, na którym znajduje się dokładny środek Trójkąta Bermudzkiego oraz egipskie piramidy w Gizie. (IMG:http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/736315_414602671951146_490930774_o.jpg) Seria kadr z filmów „Starożytni kosmici”: Według Ericha von Danikena, istnieje szereg miast, które mają wspólny człon w swoich nazwach, w wolnym tłumaczeniu, oznaczający słowo „gwiazda”. Miasta te znajdują się na jednej linii prostej, która się ciągnie na odcinku około 1 000 km, od południowej granicy Wielkiej Brytanii do południowej granicy Włoch. (IMG:http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/472341_414605215284225_1839543659_o.jpg) |
|
|
|
08.01.2013 - 19:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czułem się zgaszony, jak się ogień przytulony przez wiatr.
|
|
|
|
08.01.2013 - 19:55
|
|
Wybacz Pawle, ale Ty żyjesz we własnym, hermetycznym świecie bardzo silnie filtrując otaczającą Cię rzeczywistość (być może dlatego odczuwasz pokrewieństwo duchowe z Deltą, który swoje frustracje projektuje na otoczenie). To oczywiście Twoje prawo, ale wiedz, że Twoje opinie, które w Twoim mniemaniu są pochodną Twojej miłości do ludzi, najzwyczajniej ludzi krzywdzą. Mylisz się, żyję w szerszym i otwartym świecie bardziej, niż Ci się wydaje. Ten świat jest nieskończony, a pozoruje jedynie skończenie. Hermetyczne i własne (ew. cudze) spojrzenia cechują raczej opinię publiczną, oficjalną naukę i ingoranckie nieuzasadnione krytykowanie połączone z pojazdami i agresją. To tacy ludzie filtrują otaczającą ich rzeczywistość, co się nazywa percepcją tunelową (tak jakby widzieli tylko przez tunel przed nimi, a nie widzieli co jest po bokach). Odczuwam pokrewieństwo ze wszystkimi. Nie rozumiem jak miłość może krzywdzić. Nie rozumiem też, jak agresja może nie krzywdzić (no chyba, że ktoś wybaczy i nie weźmie tego do siebie). Wytłumaczysz mi to? I aby nie było, że jestem stronniczy. Po prostu jak krytykujecie, że ktoś postępuje niezgodnie z nauką, to spokojnie, ta agresja nikomu niepotrzebna, no i róbcie to też zgodnie z nauką, bo wtedy to hipokryzja wychodzi. Bo jak na razie niektóre Wasze argumenty były chybione - powoływanie się na nieaktualny artykuł z wikipedii, co na zdrowy rozsądek (porównując do rozdzielczości szeroko dostępnego google earth) widać było, że dokładność jest lepsza niż wspominane "wojskowe 3 metry" ;3 ... oraz śmianie się z dokładności gps, gdzie ktoś pisał, że dokładność ta wynosi niby kilka, kilkanaście czy więcej metrów :3 (z rzekomego przeliczenia iż jedna sekunda geograficzna to ok. 30 metrów, z pominięciem faktu, że pomiar dokonuje się z dokładnością do setnych sekundy). Jednak obiektywnie patrząc Deltarates też nie wykazał dostatecznych dowodów i nie chciał odpowiedzieć czym i jak dokonał pomiarów, pozostając jedynie przy zadanej tezie, która przeskoczyła od razu do wniosków. Delta, nie gaś tyle, tylko skup się na tym konkretnym przykładzie, o którym zacząłeś, a nie rozpoczynasz kolejne. Poza tym to, że coś jest w filmie, nie znaczy, że tak musi być naprawdę. A co jeśli ktoś coś w nim podkoloryzował? Np. czemu nie podałeś nazw tych miast? Te struktury megalityczne nie przedstawiają dokładnie figur geometrycznych, te żółte linie są naciągane. A ten trójkąt nie wygląda do końca, wydaje mi się, na takiego, co by miał boki w stosunku 3:4:5. Z tym zdjęciem z Marsa trochę naciągana sprawa. Nie jest to do końca podobne do tego z Ziemi. A Pas Oriona i Droga Mleczna to dwie różne rzeczy. Pas Oriona odzwierciedlają piramidy w Gizie. To jest do tych nowych newsów. Nie znaczy to, że próbuję Cię "gasić". Sam uważam, że na Ziemi jest trochę śladów bytowania obcej cywilizacji. Jednak aby przekonać "niedowiarków" trzeba być rzetelnym w prezentowanych argumentach, a nie trzaskać na lewo i prawo połowicznymi, niezbyt dobrze popartymi argumentami nowinkami. Dlatego zamiast zbaczać z tematu, proponuję, abyś dokończył co zacząłeś i uściślił swoje badania na temat kręgów kamiennych w Polsce. A reszcie proponuję trochę więcej ogłady i cierpliwości, mniej złości i więcej wyrozumiałości oraz krytycznego, ale nie stronniczego spojrzenia :) Pozdrawiam ;) |
|
|
|
08.01.2013 - 20:28
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Co? UFO!
|
|
|
|
08.01.2013 - 20:29
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
(IMG:http://vader.joemonster.org/upload/quh/512_823090bcc62190Graphic1.jpg)
Kiedyś wspominałem już na tym forum o teorii pustej Ziemi. Zakłada ona, że Ziemia w znacznym stopniu pod swą powierzchnią jest pusta i tam mogły przebywać a może nawet przebywają dalej inne cywilizacje. Skąd taki pomysł? Proponuję krótki filmik: http://forum.swietageometria.info/index.php?topic=705.0 Istnieją starożytne mapy pokazujące, że we wnętrzu ziemi istniały zamieszkałe Krainy. Zauważcie i tutaj zwracam się do sceptyków, że zarówno pod Wielką Piramidą jak i pod Piramidami Majów archeologia wykazuje znaczne zejścia w głąb ziemi. Jak znaczne? Tego nie wiadomo, ale biorąc pod uwagę rozmach i wiedzę budowniczych to raczej nie są płytkie i pewnie do czegoś prowadzą:) Tutaj ciekawa mapa: (IMG:http://www.paranormalne.pl/Gimg/hollow_earth1.jpg) Warto przeczytać, aby nie było, że ta teoria to wymysł NewAgeowych świrków:) To taki zawsze "mocny" argument sceptyków, że pojebało się co niektórym:) http://www.joemonster.org/art/20349/Czy_pr...pusta_w_srodku_ |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |