oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Paraliż Senny
luku
post 10.01.2013 - 18:25
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Proszę powiedzcie mi, co robię źle. Kilkanaście minut leżałem nieruchomo z zamkniętymi oczami, liczyłem nawet oddechy, które w miarę były równomierne. Nie czułem żadnych wibracji, a ciało mi nie uległo paraliżowi. Co robiłem źle? Nie drapałem się, nie wierciłem, nie otwierałem oczu. Nie miałem nic uciskającego na sobie, żadnej biżuterii ani zegarka.
Go to the top of the page

+Quote Post
JahMay
post 10.01.2013 - 19:02
Post #2

Gość Rodziny
*

Jakby leżenie nieruchomo przez kilkanaście minut wystarczało do uzyskania OOBE, to każdy by już je przeżył. Dlaczego tak nie jest? Ano dlatego, że do wyjścia z ciała potrzeba dużo, dużo ćwiczeń, przygotowań i obserwacji swoich snów. Nie wiem co z tych rzeczy robisz, ale samym leżeniem nic nie zdziałasz. Licząc oddechy i czekając na hipnagogi, nie mogłeś się wystarczająco rozluźnić, a to jest jedną z podstaw OOBE.
Co robisz źle? Myślę, że chcesz wyjść z ciała tak szybko jak to możliwe, z jak najmniejszym poświęceniem z Twojej strony. Musisz ćwiczyć. Dużo ćwiczyć. Najlepiej jak opanujesz LD i zaczniesz pracować z energią, medytować.

'Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, przebija góry, nad przepaściami przerzuca mosty.' ~Bolesław Prus

+Quote Post
diaboliq
post 13.01.2013 - 17:19
Post #3

Dusza Towarzystwa

Ćwiczenia oczywiście dużo dają ale nie każdy jest stworzony do opuszczania ciała, niektórym po prostu to nie wychodzi i trzeba się z tym pogodzić. Nie wiem jak długo próbujesz wyjść ale na to potrzeba przynajmniej paru tygodni jak nie miesięcy, chyba że należysz do tych wybrańców którzy osiągają oobe już po paru dniach:)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park