|
|
![]() ![]() |
12.01.2013 - 15:38
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dzisiaj miałem kilka świadomych snów, i szczerze nudzi mnie ta zabawa wiec eksperymentuje postanowiłem wbić się w mur i widziałem jak w szybkim tempie moje ciał o znajduje sie obok łóżka tylko ze w innym miejscu tak jakby w innym ciele, nie wiem jak to sie nazywa ale próbowałem tak kilka razy i za każdym razem spotykam się z czymś podobnym. Udałem sie do pokoju obok i spotkałem tam rodzinę, która szybko sie zorientowała poprzez moja gadatliwość że jest ze mną coś nie tak. Z powodu strachu wróciłem do swojego ciała, a przez moment miałem z tym problem pierwszy raz tak jakby ktoś na chama próbowałuwięzić mnei w innym ciele:) oczywiscie po czasie wszystko zawsze wraca do normy.
Nastepne doświadczenie to przeskakiwanie ze snu w sen, i tak sie pogubiłem że nie byłem na 100% pewny czy to LD czy OOBE bo realia były naprawdę wielkie, poznałem kobietę która była gwałcona i zamordowana podczas drugiej wojny światowej przez jakiś niemców, widziałem jak zrzucali ją ze schodów i wlekli następnie strzelili jej prosto w klatke piersiową, powiedziała mi o tym pokazujac obrazy. Wszystko sie wzięło od tego że rana na którą zerkałem była jakby z włukien tak jakby sie sklepiała, i spytałem ona mi odpowiedziała. Jej uzębienei było dziwne, kobieta była naga chciała mnie pocałowac ale sie powstrzymałem bo dwa zęby tam gdzie mamy ,,kły'' były jakby dwa kiełki roślin. Co o tym sądzicie?? |
|
|
|
12.01.2013 - 17:12
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Interpretacja zawsze istotna - Twoja własna.
Sny zawsze coś mówią a świadomy sen także może przed czymś ostrzegać.. Jak to robić tyle co ja wiem...patrzysz na szczegóły na "aure"otoczenia poszczególnych zdarzeń-twoje pierwsze skojarzenie uczucia jakie się z tym wiążą. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |