|
|
![]() ![]() |
12.01.2013 - 23:26
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam,
Odkryłem lukę XSS w ShoutBoxie: KOD http://pastebin.com/06KSczE9 Chciałem ją przetestować i natrafiłem na zły skrypt (używany przez nasz team do przekierowywania) i uszkodziłem ShoutBox :( Serdecznie za to przepraszam to nie było moim zamiarem Adminów proszę o naprawienie tej luki Pozdrawiam! puppy |
|
|
|
13.01.2013 - 00:32
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
na ch grzebales?
|
|
|
|
13.01.2013 - 00:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam, Odkryłem lukę XSS w ShoutBoxie: KOD http://pastebin.com/06KSczE9 Chciałem ją przetestować i natrafiłem na zły skrypt (używany przez nasz team do przekierowywania) i uszkodziłem ShoutBox :( Serdecznie za to przepraszam to nie było moim zamiarem Adminów proszę o naprawienie tej luki Pozdrawiam! puppy Nagrzebałeś to tera napraw takiś mondry!!!! |
|
|
|
13.01.2013 - 08:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
BLACK HAT PITOLONY
Zrestartujcie shoutbox'a i powinno być ok. |
|
|
|
13.01.2013 - 13:10
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
sprawdźta czy wam juz dobrze wszystko działa
nie sprawdzac/testowac/kombinowac na wlasna reke bez wyraźnej zgody kogos kompetentnego. Inaczej ban jak w przypadku pupy |
|
|
|
13.01.2013 - 21:27
|
|
|
A dostał bana?
|
|
|
|
13.01.2013 - 23:29
|
|
|
A nie dostał... Bo dziś dzień dobroci dla hakerów :D.
|
|
|
|
14.01.2013 - 13:15
|
|
|
Jak znalazł lukę w systemie to mu nagrodę dać, a nie prześladować!
Ale w Polsce jak to w Polsce. Nie dość że czlek chciał pomóc, to go z ziemią równają. |
|
|
|
14.01.2013 - 14:12
|
|
|
Hakerów lepiej nie karać, bo mogą zachciec się odegrać za bana.
|
|
|
|
25.01.2013 - 10:04
|
|
|
Wracam z bana a błąd nadal tkwi w ShoutBoxie :/
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |