Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Technika Wyjscia Z Ld Do Oobe
Foks
post 24.01.2013 - 17:50
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9073

Witam!! nie wiem czy taki temat był ale mam nową niezawodną technike na opuszczenie świadomego snu i przeniesienei się do oobe.
Moim sposobem, nie urażając oczywiscie kogoś jak już wpadł na ten pomysł jest podczas snu i odzyskaniu swiadomosci przewrócenie się na plecy jakbyśmy się kładli do łóżka i powtarzanie sobie ,,własnie wychodzę z ciała'' wtedy czujemy albo wibracje, albo poprostu zasysa nas ta dziura i pochłania nas.
Dzisiaj mnie cofnęło do mojego pieknego łóżeczka, i miałem tylko odlepione nogi oczywiscie dzieki poradom Darka wykorzystałem motyw że zaraz odlepie swoje nie fizyczne dłonie i sobie tak machałem nogi ręce, nogi ręce kiedy były juz fajnei widoczne wykonałem obrót i wylądowałem jak zwietczała postać na panelach w pokoju:) później trzeba sie dostrajac a z tym znowu mam problem....;-) pozdrawiam!!i polecam naprawde warto;D
Profile CardPM
+Quote Post
deiw
post 24.01.2013 - 18:53
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8521

Dlugo juz stosuje ta metode i jest naprawde fajna i niezawodna. Po prostu upadam jak kloda na plecy i gladko mnie przezuca. Ta metode uslyszalem w jednym z filmikow Nobla ;)
Profile CardPM
+Quote Post
uncommon
post 24.01.2013 - 18:55
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8975

Foks z LD do OOBE .
To tak jakbyś z ferrari przesiadał się do malucha.
Czasem tylko maluch dalej zajedzie jak masz paliwo, a często nieodpali wcale
Mnie ferrari rzadko kiedy zawodzi, i jakie wygodne
:)
Profile CardPM
+Quote Post
serafis
post 24.01.2013 - 18:57
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9247

Tak czy inaczej neuroprzesunięcie aka nep (wymyślony przeze mnie skrót) jest najskuteczniejsze i najbardziej wszechstronne - działa nie tylko w fazowaniu wyżej. Ale trzeba się mocno skupić. ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Foks
post 24.01.2013 - 19:17
Post #5

Dusza Towarzystwa

CYTAT(uncommon @ 24.01.2013 - 18:55) *
Foks z LD do OOBE .
To tak jakbyś z ferrari przesiadał się do malucha.
Czasem tylko maluch dalej zajedzie jak masz paliwo, a często nieodpali wcale
Mnie ferrari rzadko kiedy zawodzi, i jakie wygodne
:)

Nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie wyjscie z ciała jest bardziej pasjonujące, zwłaszcza że świadome sny miałem odkad pamietam. A OOBE dopiero poznaje, interesują mnie te zjawiska że mogę tam poznać bliskich których już nie pamiętam:)
Jeden lubi mleko drugi piwo, a i tak każdy kto lubi cos odmiennego będzie próbował zachęcic nas do tego co sam lubi :-) Wolę fiata z własnym tuningiem;D
Profile CardPM
+Quote Post
uncommon
post 24.01.2013 - 19:19
Post #6

Dusza Towarzystwa

Foks LD to OOBE :)
Z tym,że nie musisz odklejać się od ciała i dostrajać waląc głową o ściane czy jakieś inne techniki dostrajania ;p.
Jak wbijesz na dobrą faze możesz nawet 50 minutowe oobe= ld mieć -,,-.
Rób jak chcesz :)
Profile CardPM
+Quote Post
Foks
post 24.01.2013 - 19:20
Post #7

Dusza Towarzystwa

CYTAT(deiw @ 24.01.2013 - 18:53) *
Dlugo juz stosuje ta metode i jest naprawde fajna i niezawodna. Po prostu upadam jak kloda na plecy i gladko mnie przezuca. Ta metode uslyszalem w jednym z filmikow Nobla ;)

Sporadycznie oglądam coś w sieci, chyba że są to yyymmm ymmm....:P więc sory że o tym juz była mowa, ale nie potrafię ogarnąc całej wiedzy juz przedstawionej bym nie powtórzył się....

Miłej zabawy panowie;-)
Profile CardPM
+Quote Post
Foks
post 24.01.2013 - 19:23
Post #8

Dusza Towarzystwa

CYTAT(uncommon @ 24.01.2013 - 19:19) *
Foks LD to OOBE :)
Z tym,że nie musisz odklejać się od ciała i dostrajać waląc głową o ściane.
Jak wbijesz na dobrą faze możesz nawet 50 minutowe oobe= ld mieć.
Rób jak chcesz :)

No jest pięknie lubie sobie wizualizować tramploinę w LD i sobie skacze fruwam i takie tam, bawię sie często w wizualizację powietrza że jest gazowane jak woda itd... ale w OOBE wydaje mi sie że jestem blizej prawdy...

Raz miałem pięknie dostrojona fazę to widziałem siebie ze wszystkich stron jednoczesnie a w LD nie potrafie tego osiagnąć.:)
Profile CardPM
+Quote Post
uncommon
post 24.01.2013 - 19:30
Post #9

Dusza Towarzystwa

Bo w LD trzeba świadomość skupiać bardziej ,bo z nieświadomości się przebudzasz.
W oobe przy klasycznym wyjściu masz ją odrazu pełniejszą.
Wszystko ma swoje plusy.
Moim zdaniem LD ma ich wiele więcej, ja tam wole łatwiejsze metody i w dodatku się przy LD wysypiasz . Nawet jak nie zaśniesz to 6 godzin spałeś, w 4+ 1 nieraz za bardzo się przebudzisz , i cała noc męczarni masz :) I jeszcze na słabą faze trafisz to wogóle wkurzenie straszne bierze rankiem :)
Profile CardPM
+Quote Post
Foks
post 24.01.2013 - 21:11
Post #10

Dusza Towarzystwa

CYTAT(uncommon @ 24.01.2013 - 19:30) *
Bo w LD trzeba świadomość skupiać bardziej ,bo z nieświadomości się przebudzasz.
W oobe przy klasycznym wyjściu masz ją odrazu pełniejszą.
Wszystko ma swoje plusy.
Moim zdaniem LD ma ich wiele więcej, ja tam wole łatwiejsze metody i w dodatku się przy LD wysypiasz . Nawet jak nie zaśniesz to 6 godzin spałeś, w 4+ 1 nieraz za bardzo się przebudzisz , i cała noc męczarni masz :) I jeszcze na słabą faze trafisz to wogóle wkurzenie straszne bierze rankiem :)

Na sen jest dobre mleko nawet po przebudzeniu z oobe jak sie wierce i nie potrafie zasnąć szklanka ciepłego mleka i spanko, po przeżyciu takim jakim jest oobe mam więcej szczęscia jestem zadowolony z życia bardziej niz zawsze i nawet juz nie popijam browarów bo to psuje faze. No jak nie będę ćwiczył to będę chodził wkurzony, nawet kompozytor zanim stworzy piękną nutkę to musi sie nawkurzać. To taka Obee wena raz jest raz jej nie ma :)

Nie wiem jaki wpływ moga mieć LD-ki na mój rozwój ale oobe z pewnością jakąś wiedzę przekazuje...Nie jest to biolokacja Ojca Pio ale zawsze jakis krok. A w LD jaką można mieć satysfakcje?? to że sobie pobzykam, polatam itd...jest to fajne ale nie różni się prawie od snu w którym znajdujemy się obecnie:-) za przeproszeniem jeszcze nic nie wniosło to do mojego dotychczasowego życia prócz zabawy i odrobiny przyjemnosci.
Profile CardPM
+Quote Post
uncommon
post 24.01.2013 - 21:26
Post #11

Dusza Towarzystwa

Foks mylisz wiele pojęć albo źle je rozumiesz. Tak sądze.
W oobe też latasz itd.
I tu i tu po wyjściu trafiasz do tzw.obszarów eterycznych chyba ,że ty potrafisz się odrazu do wyższych obszarów dostroić. Albo znasz techniki jakieś.
Fazy nie można marnować, trzeba mieć plan, prosić MTJ o przewodnictwo i cię przeniesie gdzie chcesz. Albo sobie jaja porobi ;)
To wiele nie zmienia czy to ld jak dla mnie.
Ważne jest wykorzystanie fazy.
Chcesz polatać w astralu, poproś w LD żeby cię do niego przeniósł.

To tyle :)

Bierz przykład z Pana DS.
Profile CardPM
+Quote Post
Foks
post 24.01.2013 - 21:56
Post #12

Dusza Towarzystwa

CYTAT(uncommon @ 24.01.2013 - 21:26) *
Foks mylisz wiele pojęć albo źle je rozumiesz. Tak sądze.
W oobe też latasz itd.
I tu i tu po wyjściu trafiasz do tzw.obszarów eterycznych chyba ,że ty potrafisz się odrazu do wyższych obszarów dostroić. Albo znasz techniki jakieś.
Fazy nie można marnować, trzeba mieć plan, prosić MTJ o przewodnictwo i cię przeniesie gdzie chcesz. Albo sobie jaja porobi ;)
To wiele nie zmienia czy to ld jak dla mnie.
Ważne jest wykorzystanie fazy.
Chcesz polatać w astralu, poproś w LD żeby cię do niego przeniósł.

To tyle :)

Bierz przykład z Pana DS.

Wiem że w oobe mozna latać, dzielić się energią z innymi istotami wzywac pomocników itd... MTJ nie wiem czy sobie robją jaja, ale sam poznałem jednego co ruszył jak grom z nieba i pomógł mi jak mnie oplątała jakaś istota swoja gumową ręką:) Tylko że z oobe można się przenosić na lepsze fazy, a w LD to bardziej moja wyobraźnia chociażby to że mogłem zmienic twarze postaci na aktorów a w OOBE tego się nei da zrobic stąd jedna staruszka wyglądajaca jak Aborygenka wyśmiała mnie jak powiedziałem jej że zmienie ją na sex bombe i ........Wszystko to kwestia gustu, ja będę dalej żył w przekonaniu że OOBE sprawi jakąś istotną zmianę, narazie mam problemy z koncentracją albo z techniką NO MIND sporo daje medytacja wyciszenie i uprzejmosc dla ludzi, faza jest jakby nagrodą dobroci ;) albo może sam sobie to tak tłumaczę....Wiem jestem uparty, ale dzieki temu mam inne zainteresowania niż moi znajomi:)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic