oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

5 Stron V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> Niezwykłe Przesłanie
pigsonwings
post 29.03.2013 - 09:52
Post #85

haereticus
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

No nie wierze znowu to fałszywe przebudzenie wszystko mi niweczy dziś miałem soczyste LD długie, ale jeden zasadniczy ból nie mogłem prawie nic zrobić ponad, co wydalo mi sie bardzo dziwne, ani latać ani zmienic osob, srodowiska, i tak chodzilem sobie i mowie no nic skoro jestem bezradny wracam do snu normalnego, i przestalem myslec o utrzmaniu swiadomosci skoro nie moglem nic robic co mnie irytowalo, potem sie przebudzilem, i myslalem ze juz jest ok, ale nie to snowu byl sen, no rece opadaja, zaprzestalem i w czerni zaczelo mna bardzo wibrowac, ale nie przechodizlem dalej bo jakos czulem sie bardzo zmeczony jakbym nie mial dostatecznie energii. No i sie obudzilem po tym jak skupilem uwage na malym palcu....
Go to the top of the page

+Quote Post
Krisss
post 29.03.2013 - 20:48
Post #86

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Przynajmniej miales fajna przygode. Nastepnym razem jak nie bedziesz wiedzial co robic to przewroc sie na plecy, powaznie, podobno (czytalem setki potwierdzen tegoz) mozesz wowczas przeksztalcic LD w OBE.

Inny sposob to skoczyc - ale w LD !!!!! - z wiekszej wyskosci na ziemie, najlepiej rozwalic sie, wiele osob mowi ze nastepuje wowczas piekny odlot do OBE.

Probowalem tego podczas LD, najpierw bardzo dlugo sprawdzalem i testowalem zeby byc pewny ze to naprawde LD i - nastepnie skoczylem. Niestety w miare jak spadalem to szybkosc zmiejszala sie i wyladowalem bardzo delikatnie - z OBE wyszly nici! -))
Go to the top of the page

+Quote Post

5 Stron V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park