|
|
![]() ![]() |
20.02.2013 - 01:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
za co Delta dostal banana? :/
|
|
|
|
20.02.2013 - 10:50
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
|
|
|
|
20.02.2013 - 14:18
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
WRACAM.
BANY SIE POSYPIO |
|
|
|
20.02.2013 - 21:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
21.02.2013 - 00:39
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
WSZELKIE PRETENSJE PROSZE KIEROWAC TYM RAZEM BEZPOSREDNIO DO MNIE NIE DO TWISTOIDA. TERAZ TO JA DBAM O WASZE DOBRO.
DZIEKUJE I ŻYCZĘ MIŁEGO POBYTU NA FORUM. |
|
|
|
21.02.2013 - 00:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
21.02.2013 - 00:47
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dbaj o nasze dobro tak by dzięki Twej dbałości na tym forum można było napisać nowe "Baśnie Andersenna" ;P
To tak pokrótce i żartobliwie :) Pozdrawiam ciepło wszystkich :) |
|
|
|
21.02.2013 - 00:48
|
|
|
O ile będziecie trzymać zdrowy poziom, o tyle nie będzie trzeba nic ratować.
Też liczę na mile chwile z Wami. |
|
|
|
21.02.2013 - 05:46
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Od trzymania poziomu to jest poziomica. Ty Andersen obserwuj i dbaj, aby nie było obrażania, poniżania, kpienia z ludzi. To podstawa. Jeżeli ktoś na chama troluje temat to też można zwrócić uwagę, ale nie ma co straszyć banami:) Zauważ, że każdy temat wcześniej czy później zbacza z głównego kursu. To naturalne. Każdy w mniejszym lub większym stopniu spamuje. Najważniejsza jest kultura w wypowiedziach nawet jeśli jesteśmy patologiczną rodziną w której odnajdziemy pseudosatanistów i dziewczęta umorusane w sadzy!
|
|
|
|
21.02.2013 - 11:16
|
|
|
Od trzymania poziomu to jest poziomica. Ty Andersen obserwuj i dbaj, aby nie było obrażania, poniżania, kpienia z ludzi. To podstawa. Jeżeli ktoś na chama troluje temat to też można zwrócić uwagę, ale nie ma co straszyć banami:) Zauważ, że każdy temat wcześniej czy później zbacza z głównego kursu. To naturalne. Każdy w mniejszym lub większym stopniu spamuje. Najważniejsza jest kultura w wypowiedziach nawet jeśli jesteśmy patologiczną rodziną w której odnajdziemy pseudosatanistów i dziewczęta umorusane w sadzy! Poziomica tylko wyznacza. Wiem co mam robic, |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |