|
|
![]() ![]() |
04.02.2013 - 19:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Pani anonimowa:
wiesz co... wydaje mi się, że cokolwiek bym nie napisała ten człowiek nie uwierzy w to, co powiem :/ w ogóle ja zauważyłam, że ludziom którzy praktykują oobe a nie przygotowują się do tego dobrze, potem zaczynają wierzyć w dziwne rzeczy. Mam nawet na to swoją teorię... tak czy inaczej wydaje mi się, patrząc na zdjęcie, że ja tu nic nie wskóram(...) ok... to najpierw taki krótki wstęp. Zło występuje w różnych w pewnym sensie materialnych postaciach, np. takich jakby szarych stworów które kręcą się po świecie i żerują na ludzkiej energii przyklejając się do nich. W momencie w którym człowiek wychodzi z ciała jest szczególnie narażony na to, że takie szare coś przyklei się do niego i będzie wysysać jego energię, czasami powodując choroby. W tym przypadku do głowy tego Darka przykleiło się coś takiego, co moim zdaniem, spowodowało, że wierzy on, że jest inkarnacją apostoła. I dopóki sam nie przestanie słuchać tego, co mówi ten stwór, to on nikomu nie uwierzy..." Pavveł: : / Pani anonimowa: no niestety... niefajna to jest sytuacja :/ Pavveł: a jak wytłumaczyć to, że on twierdzi, że jest szczęśliwy i że doświadcza wielkiej miłości itp ? Pani anonimowa: ja myślę, że on naprawdę wierzy że jest szcześliwy, ponieważ zależy na tym temu stworowi, który z nim jest. Wyraźnie widać go w aurze. Pavveł: kiepska sprawa :/ a jak to wygląda? tak z ciekawości już pytam Pani anonimowa: a że ma żółtą aurę (Darek) więc jest zapewne radosnym człowiekiem, to stwór przyjął strategię "radości" Pavveł: uhm Pani anonimowa: po prostu w aurze widać czarno-szarą masę która jakby obkleja człowieka Pavveł: a jaki Darek ma znak? Pani anonimowa: moim zdaniem to ona powoduje choroby nie wiem, ten stwór jakby to zasłania. Nie mogę zobaczyć Pavveł: uhm |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |